Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Πολυχρονες οι εορταζουσες και τα αγαπημενα σας προσωπα που γιορταζουν.

Πολυ χαρηκα με την γεννα της βαφτηστηρας σου IΩANNA αντε κι εμεις μ'ενα πονο σαν την κουμπαρα σου και στα κιλα πολυ καλη η μικρη.Να σας ζησει!

Πολυ τις ζηλευω τετοιες γεννες και τα μικρα μωρα, μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ο δικος μου θα ειναι τεραστιος και τρελενομαι.

Χτες το βραδυ ουτε εγω μπορουσα να κοιμηθω.Με ειχε πιασει ενα καψιμο στο λαιμο κι ενας πονος μαλλον απο το χυμο που ηπια πριν πεσω για υπνο.Ηπια τοσο νερο αλλα το καψιμο εφυγε πολυ λιγο οταν ηπια δυο malox αλλα συντομα ηρθε παλι.Τωρα το απογευμα ηπια και λιγο περιε δεν αντεχα αλλο.Ελπιζω να μην δημιουργουν προβλημα στο μωρο.

strata ποιος σου ειπε να τρως αναλατα;Μηπως γι αυτο πεφτει η πιεση; Κι εγω εχω παρει πολλα κιλα αλλα οταν το ειπα στο γιατρο να κοψω το αλατι μου ειπε με τιποτα.Οσο αφορα την καμπυλη ζαχαρου εμενα μου ειχε πει στην αρχη οτι θα την κανω μετα την 26 εβδομαδα αλλα την εκανα νωριτερα λογο βαρους.

Τελικα οτι θελει λεει ο καθενας!

maraki2108 το ιδιο προβλημα εχω με το δωματιο αλλα εχω και τον αντρα μου που σαν μωρο παιδι δεν θελει να βγαλει απο το δωματιο το γραφειο του. Μου φαινεται θα στειλω τον αντρα μου στον καναπε στο παιδικο και θα μεινω με το γιο μου στην μεγαλη κρεβατοκαμαρα.Βαρεθηκα να τσακονομαι για βλακειες και για αυτονοητα πραγματα.

Καλη συνεχεια κοριτσια.

dtMvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια κορίτσια κι από μένα. Ο λαιμός πονάει ακάθεκτα, είμαι όλο χαμομήλια και αφωνία όσο γίνεται, αλλά ακόμα κρατάω, δεν με λες άρρωστη.

Πάντως ευχαριστώ τις ευχές για περαστικά.

Strata εγώ την καμπύλη την έκανα στην 25 παρα μία μέρα. Μου είχε πει ο γιατρός να τις κάνω λίγο πριν το ραντεβού μας, το οποίο είναι την Παρασκευή. Νομίζω πως είναι οκ. Γιατί δεν ρωτάς το γιατρό και ρωτάς τη μαία;

X4pTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Πολυχρονες οι εορταζουσες και τα αγαπημενα σας προσωπα που γιορταζουν.

Πολυ χαρηκα με την γεννα της βαφτηστηρας σου IΩANNA αντε κι εμεις μ'ενα πονο σαν την κουμπαρα σου και στα κιλα πολυ καλη η μικρη.Να σας ζησει!

Πολυ τις ζηλευω τετοιες γεννες και τα μικρα μωρα, μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ο δικος μου θα ειναι τεραστιος και τρελενομαι.

Χτες το βραδυ ουτε εγω μπορουσα να κοιμηθω.Με ειχε πιασει ενα καψιμο στο λαιμο κι ενας πονος μαλλον απο το χυμο που ηπια πριν πεσω για υπνο.Ηπια τοσο νερο αλλα το καψιμο εφυγε πολυ λιγο οταν ηπια δυο malox αλλα συντομα ηρθε παλι.Τωρα το απογευμα ηπια και λιγο περιε δεν αντεχα αλλο.Ελπιζω να μην δημιουργουν προβλημα στο μωρο.

strata ποιος σου ειπε να τρως αναλατα;Μηπως γι αυτο πεφτει η πιεση; Κι εγω εχω παρει πολλα κιλα αλλα οταν το ειπα στο γιατρο να κοψω το αλατι μου ειπε με τιποτα.Οσο αφορα την καμπυλη ζαχαρου εμενα μου ειχε πει στην αρχη οτι θα την κανω μετα την 26 εβδομαδα αλλα την εκανα νωριτερα λογο βαρους.

Τελικα οτι θελει λεει ο καθενας!

maraki2108 το ιδιο προβλημα εχω με το δωματιο αλλα εχω και τον αντρα μου που σαν μωρο παιδι δεν θελει να βγαλει απο το δωματιο το γραφειο του. Μου φαινεται θα στειλω τον αντρα μου στον καναπε στο παιδικο και θα μεινω με το γιο μου στην μεγαλη κρεβατοκαμαρα.Βαρεθηκα να τσακονομαι για βλακειες και για αυτονοητα πραγματα.

Καλη συνεχεια κοριτσια.

ααα!τι κατασταση ειναι αυτη με τα γραφεια και τους υπολογιστες τους κ τα οργανα γυμναστικης τους?ολοι ιδιοι ειναι!εγω για να μην εχω αυτα που τραβατε εσεις μια μερα που ελειπε στην δουλεια φωναξα την μαμα μου κ τα καναμε μονες μας.

βγαλαμε δηλαδη το γραφειο απο το δωματιο κ το βαλαμε στο σαλονι.του συμαζεψα κ τα πραγματα του κ ετσι ηρθε προ τετελεσμενων γεγονοτων.:lol:;)επισης μονη μου κανονισα ανθρωπο κ ηρθε κ εβαψε το δωματιο ενα πρωι που κοιμοταν!κ τα παιδικα επιπλα τα διαλεξα ολα μονη μου!σιγα μην τον περιμενω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες και χρόνια πολλά σε αυτούς και αυτές που γιορτάζουν!:P

Ιωάννα μου να σας ζήσει το βαφτηστηράκι σας, και στα δικά μας οι εγκυμονούσες και να έχουμε ευκολές γέννες όπως και η κουμπαρούλα σου!

Neraidoula να χαίρεσαι τον άντρα σου και με το καλό και σε σενα!

Angie σου εύχομαι τα καλύτερα και υπομονή τώρα για τα λεφτά τι να σου πω πάντως εγω για την β επιπέδου πήρα 9 euro απο το ΙΚΑ γι αυτα που έκανες εσυ δεν είμαι σίγουρη αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να στα γραψει ο γιατρός του Ικα και να πας να τα καταθέσεις και ότι πάρεις...

dim angel κρατάει ακόμα το άτιμο το κρυολόγημα ε? θα το τσακίσουμε που θα πάει!!!

Κοριτσάκια μου τώρα είμαι 25 εβδ. και 3 ημερών και αύριο το πρωί 7:30 έχω ραντεβού για την καμπύλη ζαχάρου, γενική αίματος και ούρων...ανησυχώ λίγο γιατί τα Χριστούγεννα με τις γιορτές δεν μπόρεσα η λιχούδα να αντισταθώ στα γλυκάκια τι να πω θα δούμε...απο κιλά έβαλα 1 μέσα στις γιορτές οπότε +5 αλλά υπόσχομαι ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να το χάσω (αν γίνεται αυτό βέβαι στην εγκυμοσύνη) τρέμω στην ιδέα να φτάσω στα 80 κιλά αν είχα ξεκινήσει την εγκυμοσύνη μου με τα 61 κιλά που είναι τα φυσιολογικά μου δεν θα είχα άγχος αλλά πήρα 9 ολόκληρα κιλά :-(μετα το γάμο και άστα να πάνε:-(...με 1,69 ύψος!!!τελος παντων καλά αποτελέσματα να έχω αύριο και το εύχομαι και σε σας που δεν έχετε πάει ακόμα και θα τα πούμε το μεσημεράκι...Φιλάκια πολλά σε όλες να είστε καλά και Καλή μας Νύχτα....:lol:

Πήγαμε το απόγευμα στην κλινική, είδαμε τους κουμπάρους μας αλλά όχι τη μικρούλα παρά μόνο στο βίντεο που είχαν τραβήξει! Είναι πολύ γλυκούλι και όμορφο μωράκι!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας! Με έναν πόνο σας εύχομαι!

Λεπτομέρειες τώρα!

Τη Δευτέρα είχαν πάει στη γιατρό και τους είπε πολύ περπάτημα. Άκουσαν την συμβουλή και χθες το απόγευμα βόλταραν κανένα τρίωρο!

Στις 4 το πρωί άρχισαν οι πόνοι αλλά δεν φαντάστηκαν πως ξεκίνησε ο τοκετός γιατί η γιατρός τους είπε ότι είναι συνηθισμένο να έχει πόνους ώσπου να κατέβει το μωρό στην λεκάνη... Στις 7 πήραν τηλέφωνο τη γιατρό και πήγαν στην κλινική, 8.30 ήταν ακόμη στον καρδιοτοκογράφο οπότε ήρθε η γιατρός και τους είπαν ότι γεννάνε, ώσπου να την ετοιμάσουν για το χειρουργείο πέρασε η ώρα, όταν πήγε ο αναισθησιολόγος για επισκληρίδιο η μαία τους είπε "άκυρο", δεν προλάβαιναν και 9.45 έσκασε μύτη η μπέμπα με τη χρήση βεντούζας! (Αυτό με τη βεντούζα δεν κατάλαβα γιατί έγινε αλλά τί να πω, δεν ήθελα να επιμείνω γιατί ούτε κι αυτοί φαίνεται να ήξεραν... Τέλος καλό, όλα καλά πάντως!)

Η μαμα πολύ καλά! Μέσα στη χαρά! Ο μπαμπάς πέρασε μια φρίκη γιατί μπροστά του η μπέμπα πνίγηκε λίγο μετά το φαγητό της όταν ρεύτηκε και έβγαλε γουλιά, την ώρα που την πήγαινε η νοσοκόμα στο θάλαμο αλλά ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα και να μην ξανατρομάξει έτσι!

Angie μου, περαστικά σου! Ελπίζω να είναι το τελευταίο που σου συμβαίνει! Για το Ικα δεν έχω ιδέα...

Neraidoula, να τον χαίρεσαι τον άντρα σου και με το καλό χαζομπαμπάς!

Εγώ έχω μια μικρή κατάθλιψη... Πάνε οι γιορτές και η άδεια του αγαπημένου μου... :-( Περάσαμε τόσο όμορφα και μου κακοφαίνεται...

Σήμερα ο μπέμπης έκανε κάτι πολύ συνταρακτικό και μου έφτιαξε λίγο το κέφι! (Εντάξει, συνταρακτικό, για τα δεδομένα μιας χαζομαμάς!!! :D) Είχαμε ξαπλώσει το μεσημέρι, τον νιώθαμε να κλωτσάει και κάποια στιγμή εκεί που είχα το χέρι μου αριστερά στην κοιλιά μου, ένιωσα ένα δυνατό σύρσιμο από μέσα και από έξω ένα μικρό στρογγυλό εξόγκωμα να κινείται κατά μήκος της κοιλιάς μου!!! Αχ, έπαθα σοκ! Τί έντονο που ήταν! Μεγάλωσε και δυνάμωσε πολύ το μωράκι! Συμβαίνει συχνά η εμένα μου φάνηκε τόσο ξεχωριστό; :confused::D

Αύριο το πρωί πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων... Άντε, να δούμε που θα είναι ο αιματοκρίτης! Μετά θα πάω να πάρω για τη βαφτιστήρα μας μια παραμάνα από αυτές που τους κρεμάνε σταυρουδάκια και διάφορα άλλα χαριτωμένα! Δεν περιμέναμε να γεννήσει τόσο νωρίς και πιαστήκαμε απροετοίμαστοι... Από όσα είδα σε κοσμήματα για τέτοια περίσταση οι παραμανες μ' άρεσαν πιο πολύ και μου φαίνονται και πιο διαχρονικές... Αυτά που κρέμονται αργότερα μπορούν να φορεθούν και μόνα τους. Έχετε καμιά άλλη ιδέα; Και οι Θεσσαλονικιές έχουν καμιά ιδέα από που να το πάρω; Έχω κοιτάζει στα κοσμηματοπωλεία στη Βενιζέλου και στο ίδιο ύψος στην Εγνατία.

Άντε, είναι να μην αρχίσω... Φτάνει... Σταματάω εδώ!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Angie εγω ειχα παει στο Μητερα για β επιπ. Δεν ρωτησα ομως τιμες δωματιων αφου υπεθεσα οτι μαλλον θα αλλαξουν μεσα στο 2010. Η γιατρος κανονικα παιρνει οσο το δωματιο ομως υποτιθεται οτι μας κανει καλυτερη τιμη κ μας το αφηνει 1500 +300 για την μαια της. Msn εγω δεν εχω.

Στρατα πολλα θεματα ανοιξες. Αυτο που με στενοχωρησε ειναι με τον αντρα σου. Δυστυχως καποιοι ειναι πολυ ζηλιαρηδες κ δεν νομιζω οτι ξεπερνιεται. Θελει πολυ υπομονη να το αντιμετωπισεις, σαν να'ναι ειδος αρρωστιας γιατι καπως ετσι ειναι η ζηλια. Οσο για τα μαθηματα, ειναι αρκετα σημαντικα αλλα πολυ σημαντικη ειναι κ η συμμετοχη του αντρα σου στην ολη διαδικασια. Εισαι σιγουρη πως δεν μπορεις να βρεις κατι εκει που εισαι? Αληθεια, που εισαι καθοτι εχω κ την γνωστη αμνησια. Οσο για τα θεματα υγειας, θελει πολυ προσοχη. Το πρηξιμο ποδιων εχω διαβασει οτι ειναι συνηθισμενο κ οχι ανησυχητικο. Την πιεση ομως προσεξε την. Για την εξεταση γλυκοζης, εμενα μου ειπε να την κανω στις 26 εβδομαδες. Ο καθενας τελικα οτι θελει λεει. Ευχομαι κ σε σενα οτι καλυτερο κοριτσακι.

Νεραιδουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ να περασετε υπεροχα. Μακαρι να ειμαστε ολες μαζι!

είμαι στην Ικαρία.Σ ένα χωριό με 800 υψόμετρο που σημαίνει κρύο κ ομίχλη κ άρα δεν παίζει περπάτημα.Στο γυμναστήριο που φέτος άνοιξε,φοβούνται ν αναλάβουν εγκύους κ απ το νοσοκομείο δεν γίνεται τίποτα αφόυ ελάχιστοι γιατροί υπάρχουν,ένας γυναικολόγος με κακή φήμη κ καμία γυναίκα δεν γεννάει εδώ!

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλησπέρα κοριτσάκια

Iwanna να σας ζησει το βαφτιστηρι. Ευχομαι παντα γερο και δυνατο

Neraidoula να χαιρεσαι τον αντρουλη σου

και με το καλο τα μωρακια σας

Strata αν και τα θεματα ειναι πολλα...να ρωτησω σχετικα με το πρηξιμο,------ειναι πολύ έντονο γιατί στην ργκυμοσύνη υπάρχει και κίνδυνος να κάνουμε λεύκωμα (δεν ξερω τι ειναι ακριβως, αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι σχετικό με την πίεση, τα αλάτια & κατακράτηση υγρών........και γινεσαι τουμπανο απο το πρηξιμο)

όσο για την καμπυλη που ρωτατε... ιδου τα αποτελέσματα με 75γρ γλυκόζης:

0 (Νηστική) ζάχαρο=84 ΦΥΣΙΟΛ=60-110 ΔΙΑΒΗΤΗΣ>115

30' (μετά τη γλυκόζη) ζάχαρο=122

60' (μετά τη γλυκόζη) ζάχαρο=93 ΦΥΣΙΟΛ=120-170 ΔΙΑΒΗΤΗΣ>200

120' (μετά τη γλυκόζη) ζάχαρο=58 ΦΥΣΙΟΛ=65-120 ΔΙΑΒΗΤΗΣ>140

Βεβαια η γιατρος στο Ελενα μου ειπε οτι εχουν λιγο διαφορετιακ τα ορια... αλλα και παλι...ειναι χαμηλο το ζαχαρο.

QuW0p3.png

είμαι στην Ικαρία.Σ ένα χωριό με 800 υψόμετρο που σημαίνει κρύο κ ομίχλη κ άρα δεν παίζει περπάτημα.Στο γυμναστήριο που φέτος άνοιξε,φοβούνται ν αναλάβουν εγκύους κ απ το νοσοκομείο δεν γίνεται τίποτα αφόυ ελάχιστοι γιατροί υπάρχουν,ένας γυναικολόγος με κακή φήμη κ καμία γυναίκα δεν γεννάει εδώ!

Οπότε σίγουρα κάποια στιγμή θα πας Αθήνα, απλώς καθυστέρησέ το όσο μπορείς για να είσαι μαζί με τον άντρα σου όσο δυνατόν περισσότερο. Σίγουρα αν εξηγήσεις στη μαία θα καταλάβει ότι θέλεις να κάνετε τα μαθήματα πιο συμπτυγμένα ώστε να προλάβεις να τα κάνεις όλα!

Όλα καλά εύχομαι ό,τι κι αν αποφασίσετε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

irev Μου μου γραφει ο γιατρος μου μια γνωματευση οτι εχω προωρες συσπασεις κ συστηνει να ειμαι κλινηρης.μετα παω στο κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου το δειχνω στην γυναικολογο κ αυτη γραφει ενα αλλο χαρτι το οποιο μετα το πας στην επιτροπη κ αυτοι απλα σου υπογραφουν ενα χαρτι που λεει ποσες μερες αδεια σου δινουν(ως συνηθως μηνα).

επειτα σου δινουν ακομη ενα χαρτι που στο υπογραφει ο εργοδοτης σου(μια υπευθυνη δηλωση ειναι)κ μετα πας στα κεντρικα με ολα αυτα κ πληρωνεσαι.για 25 μερες θα σε πληρωνουν κ οι δυο(ικα κ εργοδοτης).

ουφ!

Πηρα θαρρος απο την απαντηση σου γαιτι ακριβως το ιδιο γραφει κ μενα...

Πηρα τωρα 15ημερη και μετα θα χρειαστω 18 μερες (αν μετρησα καλα) κ βγαινω στην κανονικη μου

Οποτε ελπιζω να μην εχω προβλημα με το ΙΚΑ

Οχι τιποτα αλλο εξακολουθω να ειμαι απληρωτη για οοοοολο το Δεκεμβρη απο τη δουλεια, πηρα μονο το μισο δωρο και ο αντρας μου εχει μεινει απο δουλεια 2 βδομαδες τωρα!!!

Ελεος δηλαδη... μπας και παρω κανενα φραγκο εστω απο το ΙΚΑ....

QuW0p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια

Iwanna να σας ζησει το βαφτιστηρι. Ευχομαι παντα γερο και δυνατο

Neraidoula να χαιρεσαι τον αντρουλη σου

και με το καλο τα μωρακια σας

Strata αν και τα θεματα ειναι πολλα...να ρωτησω σχετικα με το πρηξιμο,------ειναι πολύ έντονο γιατί στην ργκυμοσύνη υπάρχει και κίνδυνος να κάνουμε λεύκωμα (δεν ξερω τι ειναι ακριβως, αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι σχετικό με την πίεση, τα αλάτια & κατακράτηση υγρών........και γινεσαι τουμπανο απο το πρηξιμο)

όσο για την καμπυλη που ρωτατε... ιδου τα αποτελέσματα με 75γρ γλυκόζης:

0 (Νηστική) ζάχαρο=84 ΦΥΣΙΟΛ=60-110 ΔΙΑΒΗΤΗΣ>115

30' (μετά τη γλυκόζη) ζάχαρο=122

60' (μετά τη γλυκόζη) ζάχαρο=93 ΦΥΣΙΟΛ=120-170 ΔΙΑΒΗΤΗΣ>200

120' (μετά τη γλυκόζη) ζάχαρο=58 ΦΥΣΙΟΛ=65-120 ΔΙΑΒΗΤΗΣ>140

Βεβαια η γιατρος στο Ελενα μου ειπε οτι εχουν λιγο διαφορετιακ τα ορια... αλλα και παλι...ειναι χαμηλο το ζαχαρο.

Irev αυτό που περιγράφεις με την αυξημένη πίεση, το οίδημα, το λεύκωμα και προσθέτω το αυξημένο ουρικό οξύ είναι τα συμπτώματα της προεκλαμψίας. Ιδιαίτερα επικίνδυνο για την έγκυο, σε βαθμό που ενδέχεται να προκαλέσει ο γιατρός τοκετός προκειμένου να σωθεί η γυναίκα. Εγώ επειδή έχω ιστορικό στην οικογένεια, και έχω και φλεβική ανεπάρκεια ελέγχω την πίεσή από την αρχή και γενικά προσέχω.

Σίγουρα δεν θα έπρεπε να αγνοήσουμε το συνδυασμό των παραπάνω συμπτωμάτων.

Αυτό με το ζάχαρο δεν το έχω ξανακούσει. Δεν ακόυγεται σοβαρό και ελπίζω να σουν πουν τι ακριβώς να κάνεις. Μην ανησυχείς πάντως.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες!!!!

angie τί να πώ, μακάρι να είσαι εσύ πάντα καλά και ας κάνεις δρομολόγια....

iwanna να σας ζήσει το βαφτιστήρι !!! Εγώ εξόγκωμα δεν έχω δει γιατί σπάνια την κοιτάζω την κοιλιά μου. Σχεδόν πάντα κάθομαι στο πλάι και δεν βολεύει το μάτι...αλλά (νομίζω ότι το ξανάγραψα το πρωί) την νιώθω να σείεται ολάκερη και συγκινούμαι η μάνα!!!!!

neraidoula να χαίρεσαι τον άντρα σου, πάντα χαρές στο σπίτι σας!

strata τί να πώ, στεναχωρήθηκα με αυτά που μας έγραψες, αλλά γλυκιά μου άποψη δεν έχω, εσύ ξέρεις καλύτερα πώς το διαχειρίζεσαι. Πάντως εδώ είμαστε για να μιλάμε μεταξύ μας, να λέμε ότι μας βαραίνει και μας προβληματίζει. Περνάμε δύσκολα πολλές φορές και ένα πρόθυμο αυτί είναι ότι καλύτερο. Οπότε να μας γράφεις τα νέα σου τακτικά να ξεσκάς έτσι? Και εγώ το έκανα όταν ζορίστηκα 2-3 φορές και έχω να πώ ότι όλα τα κορίτσια με στήριξαν είτε με συμβουλές είτε με τις ευχές τους.

Καμπύλη ζαχάρου είχα κάνει σχετικά νωρίς γιατί με τον ρυθμό που έβαζα κιλά ο γιατρός υπέθεσε ότι υπάρχει πιθανότητα να έχω ζάχαρο. Τελικά μόνο κιλά έχω, ζάχαρο όχι (προς το παρόν).

Annie πολύ θα ήθελα να έβλεπα το βλέμμα του όταν τα είδε όλα εκτός (τα πράγματα) και το δωμάτιο βαμένο....

Σήμερα άκουσα και το καλύτερο σε μία επίσκεψη ... ότι η κοιλιά μου δεν είναι μεγάλη για 7 μηνών. Χα

χαχα

χαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα

Και πώς θα έπρεπε να ήμουν η δόλια? Σε πάλετα θα με μεταφέρουν σε λίγο.....

Υ.Γ. Γιατί κάθε βράδυ ανοίγει η μύτη μου? Όχι πολύ αίμα, αλλά ματώνει πάντως...???????????

Καλό σας βράδυ!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Ξεχασα να σας πω, για οσες ποναει η κοιλια σας οταν κοιμαστε στο πλαι, η ξαδερφη μου μου εδωσε μια μικρη σφηνα. Νομιζω την χρησιμοποιουν οταν καθονται για την μεση, ομως βολευει πολυ στον υπνο. Την βαζω κατω απ'την κοιλια κ δεν ποναει. Αν θελετε δοκιμαστε το. Μπορει να βοηθησει.

Angel_ διαβασα για το ματωμα της μυτης οτι ειναι φυσιολογικο κ αυτο οπως κ πολλες κοπελες εχουν μονιμη καταρροη. Εχει να κανει με τα αγγεια της μυτης που γινονται πιο ευαισθητα. Εμενα ματωνει αλλα δεν ανοιγει. Μονο οταν την φυσαω βγαζει αιμα. Εσενα ανοιγει? Γιατι αν ανοιγει μηπως σου ανεβαινει η πιεση. Δεν ξερω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Βλέπω το ξενυχτάτε τα βράδια.ΕΓώ σήμερα θα κάνω το τεστ ζακχάρου (με το lucozade) και αν δεν είναι φυσιολογικό τόττε θα κάνω την καμπύλη.Καμία άλλη δεν θα κάνει αυτό το τεστ;

Ελπίζω να ανέβηκε λιγάκι και ο αιματοκρίτης γιατί δε με βλέπω να γλιτώνω την μετάγγιση.

angel μου ένα μόνο θα σου πω.Τρέμω να ζυγιστώ, δεν έχω κουράγιο να κοιτάξω!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Αννυ, μακαρι να μπορουσα να το κανω κι εγω αυτο με το δωματιο. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε χωρο να μεταφερουμε τα πραγματα του. Εγω του προτεινα το παλιο του υπνοδωματιο στο πατρικο του (2 οροφους πανω) αλλα ολο φερνει ηλιθιες αντιρρησεις οσων αφορα το τι θα κανει τα παλια του επιπλα. Βλεπετε δεν θελει να πεταει τιποτα το πουλακι μου. Δεν ξερω τι θα γινει. Αρχιζω κι εκνευριζομαι αλλα θα την βρουμε την ακρη, που θα παει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...