Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες ο ύπνος πλέον έχει αρχίσει και γίνεται χάλια... Εγώ όταν γυρνάω πλευρό ξυπνάω πλέον και αφήστε που πονάει όλη μου η πλάτη και όλο μου το σώμα...

taniabell η μικρή έχει πάρει τα πάνω της!!! Τέλεια!!!

dim angel περαστικά σου κοπέλα μου!!!

Χρόνια πολλά λόγω της ημέρας!!!

Καλή μέρα να έχουμε εγκυούλες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξυπναω τουλαχιστον 2 φορες για τουαλετα, οπου αφου σηκωθω με παιρνει ο υπνος κανα δυωρο μετα.

Αυτό !! αυτό !! και εγώ......

Και πάντα νευριάζω που δεν μπορώ να κοιμηθώ, και στο καπάκι σκέφτομαι μα καλά τί μάνα θα γίνω, πώς θα ξυπνάω και θα αντέχω για το μωρό μου...μίρλα σκέτη βραδιάτικα...

GaiGp3.png

Kαλημέραααα!

Χρόνια πολλά, καλοφωτισμένες όλες μας και τα μωρά μας επίσης!!!

Σήμερα έχω ευχάριστα νέα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!

Γέννησε η κουμπάρα μας ένα υγειέστατο κοριτσάκι σήμερα το πρωί, 3.250 γρ.!!! :D :D :D To πρώτο μας βαφτιστηράκι!!!

Είχε μπει στο μήνα της στις 29/12 και γέννησε μέσα σε ένα τέταρτο τη μπουμπού της και χωρίς να χρειαστεί επισκληρίδιο!!! (έτσι για να παίρνουμε κουράγιο! ;)) Άντε, και στα δικά μας!!!

Θα πάμε το απόγευμα να τους δούμε! Είμαι πολύ χαρούμενη και αναστατωμένη ταυτόχρονα! Ανυπομονώ και για τον δικό μας τον σκατούλη που αυτή τη στιγμή κλωτσάει το netbook από την κοιλιά μου... Μάλλον σας στέλνει χαιρετισμούς!

Περαστικά σε όλες και στους άρρωστους συζύγους!

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της άδειας του αντρούλη μου... :-( Από αύριο επιστροφή στα καθιερωμένα... Αλλά τουλάχιστον κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο!!!

Φιλιά!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωαννα μου, να σας ζησει το βαφτιστηρι! Παντα γερο και δυνατο και με το καλο και τα δικα μας μωρακια!

Πες μου σε παρακαλω, οταν μαθεις, πως ηταν η εμπειρια της χωρις επισκληριδιο. Ειχε κανει μαθηματα ανωδυνου? Θελω κι εγω να γεννησω ετσι αλλα φοβαμαι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ιωαννα μου, να σας ζησει το βαφτιστηρι! Παντα γερο και δυνατο και με το καλο και τα δικα μας μωρακια!

Πες μου σε παρακαλω, οταν μαθεις, πως ηταν η εμπειρια της χωρις επισκληριδιο. Ειχε κανει μαθηματα ανωδυνου? Θελω κι εγω να γεννησω ετσι αλλα φοβαμαι.

Να είσαι καλά! Ευχαριστούμε πολύ! Εύχομαι και εσύ τόσο εύκολα να γεννήσεις!

Ούτε μαθήματα είχε κάνει, ούτε περπατούσε γιατί την τραβούσε και τη βάραινε η κοιλιά της και ήθελε να κάνει επισκληρίδιο αλλά απ' ό,τι κατάλαβα τηλεφωνικά δεν πρόλαβε! Μου φαίνεται πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να αλλάξεις δραστικά τον τοκετό... Σίγουρα κάποια πράγματα βοηθάνε αλλά όχι θεαματικά.

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλιτσες!

iwanna moy ευχαριστα διαβαζω!!!να ναι παντα ενα γερο κ υγιη παιδακι!!!αντε κ στα δικα μας κ περιμενουμε νεα απο την εμπειρια του τοκετου!:eek:

valia Μου μια απο τα ιδια με την πλατη (σαν να εφαγα μπουνια) κ με πονανε κ οι κληδωσεις μαζι στα ποδια.απ τον πονο ξυπναω το βραδυ.μια ψιλοταλαιπωρια την εχω κ εγω στον υπνο μεχρι να βολευτω κ επειδη νομιζω οτι δεν μπορω να αναπνευσω κανονικα!

κατα τα αλλα ομως κλεινω 12 ωρα στο κρεβατι!!βοδι!

τωρα θα βγουμε για φαγητο με ενα φιλικο μας ζευγαρι κ θα παμε στα Βολιοτικα κ εγω δεν μπορω να πιω τσιπουρο!!!:mad:

το βραδυ επισης θα βγουμε με την ξαδερφη μου που γιορταζει κ θα παμε σε ενα μαγαζι που κανει μονο coctail!τα νευρα μου!κ εγω θελω να πιω!!!!

ουφ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μενα μανουλιτσες!!τι ωραια ειναι που εχω την παρεα σας και διαβαζω τα νεα σας..!μολις διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες που ειχα χασει κι εγραψα σε ενα τετραδιο την λιστα με τα πραγματακια...με εχει πιασει αγχος ποτε θα τα παρουμε ολα αυτα!!χτες την εβγαλα παλι στο Μητερα-ουτε προβες να κανα πια!- δεν αντεχα απο τους πονους,πηγα να ξανακανω εξετασεις και υπερηχο κ τελικα απο τις συσπασεις της μητρας,απεκτησα προβλημα στο δεξι νεφρο το οποιο το χει "στριμωξει" η μητρα κ γι αυτο κι αυτος ο πονος..εκανα υπερηχο,αιματος..αφηστε κοριτσια,2 επισκεψεις στο Μητερα ΜΑς ΚΟΣΤΙΣΑΝ 600 ?..ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΘΩ!!θα χα παρει ποσα πραγματα της μπεμπας!ξερει καμια σας αν παιρνουμε κατι απο το Ικα απο αυτα??

irev μου συλληπητηρια για το χαμο του θειου..μην στεναχωριεσαι ομως οσο μπορεις γιατι καταλαβαινεις οτι στεναχωρεις και το μωρακι ετσι..

ποια γενναει μαζι με μενα στο Μητερα βρε μανουλες για να μην ψαχνω την λιστα?? εγω εχω ΠΗΤ 25/04/10.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Angie μου, εγω γενναω κοντα σου στο Μητερα. 29/4 υποτιθεται αλλα πιθανοτατα να συμπεσουμε.

Περαστικα σου βρε κοριτσακι. Για το ΙΚΑ δεν εχω ιδεα. Τρελά λεφτά ομως βρε παιδι μου! Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην ξαναχρειαστει να πας παρα μονο οταν πραγματικα πρεπει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες!!!:PΤι μου κανετε?Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και σε οσες εχουν συγγενεις ή φιλους που γιορταζουν

Irev μου λυπαμαι παααρα πολυ!!!Για αυτες τις στιγμες δεν υπαρχουν λογια!Ο καλυτερος γιατρος ειναι ο χρονος.Απλα οπως ειπαν και παραπανω τα κοριτσια προσπαθησε οσο μπορεις να μην στεναχωριεσαι για την μπεμπουλα σου!Κουραγιο κοριτσακι!!

angie μου και εγω γενναω κοντα σε σενα και το maraki στο Μητερα 20/4/10!

Κοριτσακια μου σας αφηνω, παω να μαζεψω το σπιτακι λιγο γιατι γιορταζει ο αντρουλης μου και περιμενουμε κοοοοσμο το απογευμα.

Σας φιλω!:P:p:p

Καλησπέρα μανούλες!!!

Χρόνια μας πολλά, φωτισμένες να είμαστε!!

neraidoula χρόνια πολλά για τον άντρα σου, να τον χαίρεσαι!

irev συλληπήτηρια για τον θείο σου, κουράγιο σε εσένα και τους δικούς σου, να ζήσετε να τον θυμάστε.

iwanna να σας ζήσει το βαφτηστρι και ελπίζω και εμείς να γεννήσουμε ετσι εύκολα σαν την κουμπάρα σου, πραγματικά με έναν πόνο!

Πάντως για το θέμα του ύπνου εγώ από την αρχή έχω πρόβλημα, έχω να κοιμηθώ σερί όλη τη νύχτα από τον σεπτέμβριο, πλέον έχω συμβιβαστεί, θα αργήσω πολύ να ξανακοιμηθώ όπως παλιά.........

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!!!:PΤι μου κανετε?Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και σε οσες εχουν συγγενεις ή φιλους που γιορταζουν

Irev μου λυπαμαι παααρα πολυ!!!Για αυτες τις στιγμες δεν υπαρχουν λογια!Ο καλυτερος γιατρος ειναι ο χρονος.Απλα οπως ειπαν και παραπανω τα κοριτσια προσπαθησε οσο μπορεις να μην στεναχωριεσαι για την μπεμπουλα σου!Κουραγιο κοριτσακι!!

angie μου και εγω γενναω κοντα σε σενα και το maraki στο Μητερα 20/4/10!

Κοριτσακια μου σας αφηνω, παω να μαζεψω το σπιτακι λιγο γιατι γιορταζει ο αντρουλης μου και περιμενουμε κοοοοσμο το απογευμα.

Σας φιλω!:P:p:p

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ??ΚΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ?ΣΥΝΟΛΟ?ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μετά το πρωινό περασμα μπήκα πριν καμιάωρα κ σας έγραψα τα νέα μου αλλά σβήστηκε το μην πάνω που είχα τελειώσει!!!!!:mrgreen::mrgreen:Κ άντε φτου κ απ την αρχή.Κατά τις 7 ήταν η δεύτερη επίσκεψη στην τουαλέτα κ μετά απ το άγχος μου δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθω.σας άφησα για μια συζήτηση με τον άντρα μου, στη συνέχεια που κατέληξε σε σεξ (!!!!) :cool:κ κοιμήθηκα σαν πουλάκι 12-2.Μετα άρχισαν τα δύσκολα, άγχη κ κακοκεφιά.Γιατί;;;

• Ξύπνησα κ ζαλιζόμουνα κ μετράω την πίεση κ είχα 9,5 κ 4.4!!!!!!!:confused:
  • Τη νύχτα ήταν η τρίτη φορά που ένιωσα ένα έντονο κάψιμο εσωτερικό κ ένα πόνο σα να με χτυπούσε ρεύμα κάτω απο το στήθος(η μάνα μου είπε μήπως είναι απ τον οισοφάγο κ το στομάχι απ τα όξινα φρούτα που τρώω):-(
  • Εδω κ πολύ καιρό νιώθω έναν έντονο πόνο κάτω απ το δεξί στήθος κ αντίστοιχα κ πίσω στην πλάτη στο ίδιο σημείο.!
  • Δυο φορές είχαν πρηστει τα πόδια μου κ σοκαριστηκα!!!:roll:
  • Δεν σας είπα το χειρότερο ακόμη.Ζυγίστηκα!Έφτασα 20 κιλά!!!!!!:oops:απο την αρχή της εγκυμοσύνης.κ χωρίς ιδιαίτερες παρασπονδίες αφου ήδη εδω κ κανα δίμηνο τρώω ανάλατα κ μια φορά την μέρα!!!!:mrgreen:
  • κ σαν να μην έφταναν αυτά έχω κ τις γκρίνιες του άντρα μου με τις ζήλιες του κ σ όποιον μιλάω νομίζει πως τον φλερτάρω!Εδω δεν ξέρω με τι να πρωτοασχοληθώ οργανικα(πόνους ,αιμορροίδες,κιλά κλπ)κ να χεις κ τον άλλον να σε ταράζει ακόμη πιο πολύ με τα φαντάσματά του.Τις φορές που βγήκαμε μου το χει βγάλει ξινό.Μέχρι που έφτασε να μου πει οτι πολύ κακώς με διάλεξε για μαμά του παιδιού του!!!!:mrgreen:
  • Στο μεταξύ ξεκινάνε τα μαθήματα τοκετού που θα κρατήσουν 3 μήνες κ ενω θέλω να παρακολουθήσω με προβληματίζει νε μείνω απο τώραως τον τοκετό στην Αθήνα,αφού θέλω να συμμετέχει κ οάντρας μου στην εγκυμοσύνη.Απ την άλλη εδω δεν μπορεί κανείς να μου κάνει ούτε γυμναστική, ούτε μαθήματα.Κ γω θέλω οπωσδήποτε να ξεκινήσω τώρα γυμναστική.
  • Για την εξέταση γλυκόζης μου είπε εδω μια μαία οτι τώρα που ξεπέρασα την 24η εβδομάδα πρέπει να περιμένω την 31 για να την κάνω!!!Ισχύει αυτό ρε κορίτσια;;;
  • Δεν έχουμε ακόμη σχεδόν τίποτα αγοράσει για τον μπέμπη κ ενω έκανα μια μεγάλη έρευνα αγορας στην ΑΘΉΝΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ απο που αφου δεν βρήκα τεράστιες διαφορές σε τιμές.Ούτε στο κόστος έχω καταλήξει.Κορίτσια βοηθήστε!!!:o:o
  • Κ πρέπει να μαζέψουμε κ τα λεφτά του τοκετού!!:twisted:

Μετά απο όλο αυτό τον καταιφισμό αγχοτικών πληροφοριών ε΄χω κ κάποια θετικα

• Για το πρήξιμο στα πόδια διάβασα πως πρέπει ν αποφεύγουμε τις πολλές ώρες ορθοστασίας αλλά κ να καθόμαστε για πολλές ώρες ακίνητες σε καρέκλα.Εγω τα κανα κ τα δυο τελευταία.Τ΄ρα ξεκουράζομαι κ προσε΄χω κ δεν ξαναείχα τέτοιο θέμα.
  • Τώρα που έχω χαλαρώσει τους ρυθμούς νιώθω συνέχεια το μπέμπη γιατι κ γι αυτό ανησυχούσα.Φανταστείτε ποσο κουραζόμουνα!!!!

ΣΑς έπρηξα αλλά θα σκαγα!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Angie εγω ειχα παει στο Μητερα για β επιπ. Δεν ρωτησα ομως τιμες δωματιων αφου υπεθεσα οτι μαλλον θα αλλαξουν μεσα στο 2010. Η γιατρος κανονικα παιρνει οσο το δωματιο ομως υποτιθεται οτι μας κανει καλυτερη τιμη κ μας το αφηνει 1500 +300 για την μαια της. Msn εγω δεν εχω.

Στρατα πολλα θεματα ανοιξες. Αυτο που με στενοχωρησε ειναι με τον αντρα σου. Δυστυχως καποιοι ειναι πολυ ζηλιαρηδες κ δεν νομιζω οτι ξεπερνιεται. Θελει πολυ υπομονη να το αντιμετωπισεις, σαν να'ναι ειδος αρρωστιας γιατι καπως ετσι ειναι η ζηλια. Οσο για τα μαθηματα, ειναι αρκετα σημαντικα αλλα πολυ σημαντικη ειναι κ η συμμετοχη του αντρα σου στην ολη διαδικασια. Εισαι σιγουρη πως δεν μπορεις να βρεις κατι εκει που εισαι? Αληθεια, που εισαι καθοτι εχω κ την γνωστη αμνησια. Οσο για τα θεματα υγειας, θελει πολυ προσοχη. Το πρηξιμο ποδιων εχω διαβασει οτι ειναι συνηθισμενο κ οχι ανησυχητικο. Την πιεση ομως προσεξε την. Για την εξεταση γλυκοζης, εμενα μου ειπε να την κανω στις 26 εβδομαδες. Ο καθενας τελικα οτι θελει λεει. Ευχομαι κ σε σενα οτι καλυτερο κοριτσακι.

Νεραιδουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ να περασετε υπεροχα. Μακαρι να ειμαστε ολες μαζι!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...