Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Irev, λυπαμαι παρα πολυ για τον θειο σου. Καλο κουραγιο κ ζωη σε σας.

Βαλια ευχαριστουμε για τη λιστα. Πολλα πραγματα τελικα πρεπει να παρουμε!

Αννυ, ευχαριστουμε για τα λινκ. Πραγματι καλες φαινονται οι τιμες. Οι διαστασεις αυτες ειναι για κουνια-γιατι ειμαι λιγο ασχετη?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

maraki ναι για κουνια ειναι...(νομιζω)χιιχι

iwanna μου οχι, θα παω να πληρωθω την αδεια ασθενειας που παιρνω για να μην πηγαινω στην δουλεια...εγω δεν θα παω στο Βοτση ομως..θα παω στα διοικητικα στην Τακη Οικονομιδη...

δεν ρωτησα ουτε εγω που τα κανουν αυτα τα μαθηματα, κ αν οπως λες ειναι 8 μαθηματα ανα βδομαδα ,αρα 8 βδομαδες, αρα πρεπει να μας παρουν τηλ οπου να ναι...τι να πω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια....

Χαίρομαι πουετοιμάζεστε σιγα σιγά για τον ερχομο των νέων μελών!

Εγώ περιμένω να κάνω πρώτα το doppler στις 19 του μηνα και μετα να ψωνισω. Αν και εμεις εχουμε καινουρια τα "χοντρα" κουνια, σιφινιερα, ριλαξ, καροτσια, καθισματακι, ενδοεπικοινωνια, αποστειρωτη κλπ... αφου πριν 19 μηνες ηρθε ο Στελλακος μας.

Περισσοτερο ρουχισμο χρειαζομαι (μην την εχω και με τα σιελ την μπουμπου), εεε μια καλαθουνα ροζ, μπαντες (γενικα το σετ της κουνιας) μια τσαντα...

Annie να ρωτησω, εσυ που παιρνεις αδεια απο ΙΚΑ...Σημερα πηρα την πρωτη 15ημερη κ η γιατρος μου εγραφε λογω συσπασεων για την αποφυγη προωρου τοκετου να ειμαι κλινηρης.

Την εγραψε οκ ο γαιτρος αλλα σκεφτομαι, επειδη στο καπακι θα παρω κι αλλη 20ημερη κ θα με περασει το ΙΚΑ επιτροπη... Πρεπει να τους πας κι εξετασεις?... Δεν θυμαμαι καθολου τι γινοταν στο γιο μου...και τωαρ μονο το χαρτι της γιατρου μου θα εχω.

Iwanna σχετικα με την καμπυλη...μην αγχωνεσαι απο τωρα. Κανε την πρωτα, να δεις τι θα δειξει... Εγω ειναι ενα προβλημα που το ξερω απο τα 23 μου αλλα στο γιο μου, επειδη μεχρι 7 μηνων φυτο-ζωουσα με βραστα κ ψητά και δεν πηρα τοσο βαρος "τι γλίτωσα". Τωρα δεν προσεξα...για διαφορους λογους και...ιδου τα αποτελεσματα...

QuW0p3.png

Kαλησπέρα κορίτσια

τι τεραστιες λιστες ειναι αυτες:?:Εγώ δεν εχω παρει ακομα τιποτα:!:.Ευτυχως ειμαι διπλα στα JUMBO και απο εγδομαδα θα κανω μια καλη επισκεψη.Με αγχωσατε!

Σήμερα εκανα την καμπυλη.Την ειχα παρει πολυ απο φοβο με ολα αυτα που ακουγα.Η αληθεια ειναι οτι το ζαχαρονερο 100γρ το ηπια ευκολα μετα αρχισαν να κλεινουν τα ματια μου και να μη μπορω να σταθω,ευτυχως στη βιοιατρικη στη νεα ιωνια που πηγα ειχαν ενα δωματιακι και πηγα και εκατσα εκει με τον αντρα μου μακρια απο τον κοσμο και ερχοταν εκει η κοπελα για το αιμα.4 τσιμπιματα και οι φλεβες μαυρες.Στο 3ωρο παντος ημουν μια χαρα.Τωρα ανησυχω για τα αποτελεσματα και για να μην δημιουργησω προβλημα στο μπεμπη.

Σκεφτομαι κι εγω την αδεια παρα πολυ σοβαρα.Τη Δευτερα θα το συζητησω και με το γιατρο.Ο μονος λογος που με κραταει ειναι το οικονομικο και μονο. Το σιγουρο παντος ειναι οτι δεν θα δουλεψω καθολου Φεβρουαριο.Το μισθο και τα μπονους της χρονιας περιμενω τελος Ιανουαριου και εφυγα.

Ερωτηση: ποσο κοστιζει αυτη η τεραστια λιτσα για το μωρο;

Για σαμπουαν αφρολουτρα κρεμες κτλ θα παρετε καποιο φαρμακευτικο καλυντικο προιον ή προιοντα απλα πχ απο σουπερ μαρκετ προδερμ φισαν τζονσον;

dtMvp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια

τι τεραστιες λιστες ειναι αυτες:?:Εγώ δεν εχω παρει ακομα τιποτα:!:.Ευτυχως ειμαι διπλα στα JUMBO και απο εγδομαδα θα κανω μια καλη επισκεψη.Με αγχωσατε!

Σήμερα εκανα την καμπυλη.Την ειχα παρει πολυ απο φοβο με ολα αυτα που ακουγα.Η αληθεια ειναι οτι το ζαχαρονερο 100γρ το ηπια ευκολα μετα αρχισαν να κλεινουν τα ματια μου και να μη μπορω να σταθω,ευτυχως στη βιοιατρικη στη νεα ιωνια που πηγα ειχαν ενα δωματιακι και πηγα και εκατσα εκει με τον αντρα μου μακρια απο τον κοσμο και ερχοταν εκει η κοπελα για το αιμα.4 τσιμπιματα και οι φλεβες μαυρες.Στο 3ωρο παντος ημουν μια χαρα.Τωρα ανησυχω για τα αποτελεσματα και για να μην δημιουργησω προβλημα στο μπεμπη.

Σκεφτομαι κι εγω την αδεια παρα πολυ σοβαρα.Τη Δευτερα θα το συζητησω και με το γιατρο.Ο μονος λογος που με κραταει ειναι το οικονομικο και μονο. Το σιγουρο παντος ειναι οτι δεν θα δουλεψω καθολου Φεβρουαριο.Το μισθο και τα μπονους της χρονιας περιμενω τελος Ιανουαριου και εφυγα.

Ερωτηση: ποσο κοστιζει αυτη η τεραστια λιτσα για το μωρο;

Για σαμπουαν αφρολουτρα κρεμες κτλ θα παρετε καποιο φαρμακευτικο καλυντικο προιον ή προιοντα απλα πχ απο σουπερ μαρκετ προδερμ φισαν τζονσον;

Καθε δερματακι ειναι διαφορετικο. Στο Στελιο μου ειχε προτεινει η συνυφαδα μου τα penaten που εβαζε στο γιο της κ ηταν ευχαριστημενη. Εμενα δυστυχως του αφυδατωναν την επιδερμιδα... Δεν συγκαηκε αλλα γινοταν σαν το "φίδι'.

Χρησιμοποιω τη sudicream και για μπανακι τα proderm. Proderm επισης και για τα ρουχα του (απορρυπαντικο κ μαλλακτικό). Σημερα που πηγε η μαμα μου στο ΙΚΑ να γραψει την αδεια μου εφερε το βαλιτσακι της care direct κι εχει δειγμα κ εκπτωτικα κουπονια για βρεφικα σαπουνια της Persil και λεω να τα δοκιμασω.

Να ρωτησω... Τα jumbo Περισσου ειναι κοντα σου? Γειτονισσες ειμαστε καλέ?

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια....

Χαίρομαι πουετοιμάζεστε σιγα σιγά για τον ερχομο των νέων μελών!

Εγώ περιμένω να κάνω πρώτα το doppler στις 19 του μηνα και μετα να ψωνισω. Αν και εμεις εχουμε καινουρια τα "χοντρα" κουνια, σιφινιερα, ριλαξ, καροτσια, καθισματακι, ενδοεπικοινωνια, αποστειρωτη κλπ... αφου πριν 19 μηνες ηρθε ο Στελλακος μας.

Περισσοτερο ρουχισμο χρειαζομαι (μην την εχω και με τα σιελ την μπουμπου), εεε μια καλαθουνα ροζ, μπαντες (γενικα το σετ της κουνιας) μια τσαντα...

Annie να ρωτησω, εσυ που παιρνεις αδεια απο ΙΚΑ...Σημερα πηρα την πρωτη 15ημερη κ η γιατρος μου εγραφε λογω συσπασεων για την αποφυγη προωρου τοκετου να ειμαι κλινηρης.

Την εγραψε οκ ο γαιτρος αλλα σκεφτομαι, επειδη στο καπακι θα παρω κι αλλη 20ημερη κ θα με περασει το ΙΚΑ επιτροπη... Πρεπει να τους πας κι εξετασεις?... Δεν θυμαμαι καθολου τι γινοταν στο γιο μου...και τωαρ μονο το χαρτι της γιατρου μου θα εχω.

..

irev Μου μου γραφει ο γιατρος μου μια γνωματευση οτι εχω προωρες συσπασεις κ συστηνει να ειμαι κλινηρης.μετα παω στο κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου το δειχνω στην γυναικολογο κ αυτη γραφει ενα αλλο χαρτι το οποιο μετα το πας στην επιτροπη κ αυτοι απλα σου υπογραφουν ενα χαρτι που λεει ποσες μερες αδεια σου δινουν(ως συνηθως μηνα).

επειτα σου δινουν ακομη ενα χαρτι που στο υπογραφει ο εργοδοτης σου(μια υπευθυνη δηλωση ειναι)κ μετα πας στα κεντρικα με ολα αυτα κ πληρωνεσαι.για 25 μερες θα σε πληρωνουν κ οι δυο(ικα κ εργοδοτης).

ουφ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

irev μενω πολυ κοντα στο σταθμο του περισσου.Εσυ?

Οσο για την περιποιηση του μπεμπη απ οτι καταλαβα παιρνω διαφορα και δοκιμαζω τι ανεχεται το δερμα του.Να φανταστω οτι το ιδιο κανουμε και με τα μπεμπιλινο;Ελπιζω μονο να μη μοιασει σε εμενα στις αλεργειες γιατι τη βαψαμε!

Για αδεια σε ποιο ΙΚΑ πηγαινεις;Βρισκεις ευκολα ραντεβού;Οσες φορες πηρα τηλεφώνο για το μανα και παιδι δεν ειχε ποτε ραντεβου και για το γυναικολογο της νεας ιωνιας ηθελε 15μερες.

dtMvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Irev συλληπητήρια για το θείο σου. Μη στενοχωριέσαι, δεν κάνει.

Για πες μας τα αποτελέσματα της καμπύλης για να κατα λάβουμε λίγο το πρόβλημα.

Εμείς σήμερα περάσαμε το πρώτο χερι στο παιδικό δωμάτιο. Ο τοίχος ήταν ένα.."σάπιο μήλο" και αποφασίσαμε να βάψουμε μία πλευρά μισό γαλάζιο (του ουρανου) και το άλλο μισό να μείνει όπως είναι. Στο γαλάζιο θα κάνουμε και 2 σύννεφα. Θα το βγάλω φωτογραφία όταν το τελειώσουμε να σας το δείξω.

Από αγορές για το μωράκι προς το παρόν έχουμε μόνο τιςυφασμάτινες πάνες πάρει και μας κάνανε δώρο τις γιορτές 3 φορμάκια λευκά και μια κουβερτούλα.

Το Σαββατοκύριακο θα πάμε Factory Outlet και ΙΚΕΑ να δούμε τι παίζει κι ίσως ψωνίσουμε κιόλας.

X4pTp3.png

καλησπέρα μανούλες!τι κάνετε?΄Που χαθήκατε σήμερα? πέσατε νωρίς για ύπνο?

irev μου δεν ξέρω τι να πω, συλληπητήρια και προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη, έχεις και το Στελάκο να σου δίνει δύναμη.

dim angel περαστικά, ελπίζω να μην γίνεις χειρότερα.

Να σας πω τώρα και τα δικά μου, πήγα σήμερα να δω την πεταλουδίτσα μου. Όλα καλα, ευτυχώς! Ζυγίζουμε 1074 γραμμάρια, λίγο παραπάνω απο το μέσο όρο μας είπε ο γιατρός.Είχε το παιδάκι μου να μοιάσει!!! Μίλησα σήμερα και με τη μαια του γιατρού μου και θα ξεκινήσουμε απο βδομάδα τα μαθήματα που είναι 6 στο σύνολο. Το καλό είναι ότι θα έρχεται αυτή στο σπίτι και όταν γεννήσω με το καλό θα είναι και αυτή εκει για να με βοηθήσει με το μωρό και να μου δείξει τα βασικά.

Εχει μιλήσει καμιά με το γιατρό της για βλαστοκύτταρα, εμείς λέμε απο βδομάδα να επικοινωνήσουμε με μια εταιρία για να δούμε τι θα μας πουν και να πράξουμε ανάλογα με το αν μας πείσουν η όχι.

Κιλά ευτυχώς δεν πήρα μετά απο 6 βδομάδες μόνο 1 συνολικά είμαστε στα +4 , γι αυτο και ε΄γω μόλις βγήκα απο το ιατρείο επισκέφτηκα τα goody' s που έιναι ακριβώς απέναντι:tongue::tongue::tongue:

ααα απο βδομάδα θα κάνω και εγώ την καμπύλη ζαχάρου:(:( 100 ml γλυκόζη μου είπε. Ρε κορίτσια πίνετε αυτό το πράγμα?

Τέλος πάντων ,σας κούρασα πάλι.

Καλό βράδυ...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Να κ μια φορά που μπήκα πρώτη στην παρέα μας.Διάβαζα κ οτ ι έχασα απο χθες.εδω κ καμιά ώρα διαβάζω με κάποια διαλείμματα.Καλημερα σε όλες σας κ χρόνια πολλά σε εορτάζουσες κ εορτάζοντες!Κάνω ένα διάλειμμα να συζητήσω λίγο με τον άντραμου κ τα ξαναλέμε σε λίγο.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημερα κοριτσακια! Χρονια Πολλα σε οσες γιορταζουν κ να χαιρεστε οποιους εχετε.

Επιτελους σχεδον συνηλθα απο το κρυωμα, ομως κολλησα τον αντρα μου και ξερετε πως γινονται οι αντρες ετσι κι αρρωστησουν λιγο! Ελπιζω να του περασει συντομα γιατι δεν ξερω αν τα νευρα μου αντεξουν αλλη μια μερα σαν την χθεσινη.

Κατα τ'αλλα τα ιδια. Ακομα δεν εχουμε ψωνισει τιποτα για το μωρο κ στενοχωριεμαι. Το δωματιο ακομα δεν το εχουμε αδειασει απ'το γραφειο κ τα οργανα γυμναστικης κ νευριαζω κ μ'αυτο αλλα τωρα περιμενω να γινει καλα για να αρχισω παλι να του το λεω. Ευτυχως εχω φιλες κ συγγενεις που θα μου δωσουν πραγματα γιατι η λιστα ειναι τεραστια κ το κοστος σιγουρα πολυ μεγαλο. Αληθεια, εχει κανει καμια προχειρο υπολογισμο για το ποσο?

Ειμαι πολυ περιεργη να ακουσω!

Σας ζαλισα πρωι πρωι. Σας φιλω και καλημεριζω ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

irev τα συλλυπητήριά μου για την απώλειά σας, ελπίζω να είσαι λιγάκι καλύτερα τώρα.

dim angel περαστικά σου μανούλα!!

taniabell πέρασε το κιλό η πεταλουδίτσα σου ε? Κορίτσαρος και εσένα σαν την δικιά μου!! Εμένα η γλυκόζη δεν μου φάνηκε τπτ το τρομερό, απλά για μισό λεπτάκι μένει η γλυκιά "γεύση". Το μετά με χάλασε λιγάκι. (αίσθημα εξάντλησης μετά από λίγο, κρύωνα κλπ...).Αλλά περνάει.

Maraki άμα καταφέρεις να κάνεις προϋπολογισμό, πες μου και εμένα....Περαστικά στον σύζυγο...

Εμένα η μπέμπα φαίνεται να μεγαλώνει αρκετά γιατί πλέον δεν νιώθω μόνο αγκωνίτσες και κλωτσιές, αλλά νιώθω όλο το κορμάκι της να προσπαθεί να γυρίσει και είναι φοβερή αίσθηση.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι η απεριόριστη κούραση που έχω σε συνδυασμό με την μερική αϋπνία που με πιάνει. Και να μην κοιμηθώ σχεδόν καθόλου την μία μέρα, την επόμενη με το ζόρι να κλείσω 8ωρο και αυτό με διαλείματα.

Χτες προσπάθησα να κοιμηθώ νωρίς γιατί ήμουν ράκος, όλη μέρα στο τρέξιμο, με πήρε ο ύπνος (ποιός άλλος άλλωστε..... :-) ) κατά τις 11 και στις 6 το πρωί είχα κουραστεί από τον πολύ ύπνο και σηκώθηκα.

GaiGp3.png

angel_ μου κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον υπνο. Κοιμαμαι αργα, ξυπναω νωρις και παντα ξυπναω τουλαχιστον 2 φορες για τουαλετα, οπου αφου σηκωθω με παιρνει ο υπνος κανα δυωρο μετα. Δραμα ο υπνος! Ισως πρεπει να συνηθιζουμε για οταν ερθουν τα μικρα μας που δεν θα μας αφηνουν ετσι κι αλλιως. Ποιος ξερει...

Αντε, καλη μας μερα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...