Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ίδιο με εσάς!!! Οταν τα παραλάβω κ τα τακτοποιήσω θα τα βγάλω photo!!!;)

γιουπι...πολύ ωραία χαίρομαι αντε να πάμε και μεις να ξενοιάσουμε απ αυτό...ενα ενα να παίρνει το δρόμο του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιουπι...πολύ ωραία χαίρομαι αντε να πάμε και μεις να ξενοιάσουμε απ αυτό...ενα ενα να παίρνει το δρόμο του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eίναι της Peg perego το 3πλo το on track, ετσι δεν είναι;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Eίναι της Peg perego το 3πλo το on track, ετσι δεν είναι;

ναι νομίζω αυτό...δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο να πω την αλήθεια. Το έχω γραμμένο στο σπίτι αν είναι θα το δω για σίγουρα το απόγευμα και θα σου πω...!!!το είχε στην έκθεση σε μπλέ χρώμα πριν τα Χριστούγεννα που είχαμε πάει εμείς:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτσες

Καλή χρονιά, με υγεία κι ευτυχία κι εύχομαι να είναι η χρονιά μας φέτος, με τελειόμηνακαι υγιή μωράκια!

Εγώ εξαφανίστηκα γιατί είχαμε έναν απρόσμενο θάνατο στην οικογένεια... Πριν 9 μέρες χάσαμε τον αδερφό της μαμάς μου...35 χρονών... με μηχανή. Κι εμενα βεβαια δεν με αφησαν ουτε να παω να του πω "αντίο".

Καταλαβαίνετε βέβαια...ότι παρολο που ξεκουραζομαι 2 βδομαδες (ειναι ο αντρουλης μου σπιτι και τα κανει ολα...) από το σοκ και τη στεναχωρια είχα περισσότερες συσπάσεις... Σήμερα εγραψα μια ακομα 15ημερη αδεια στο ΙΚΑ --- και γενικα δεν με βλπεω να ξαναπαταω για δουλεια... Άλλωστε 6/2 βγαίνω στην κανονική.

Επίσης, και η καμπύλη μου δεν ήταν καλή (πεφτει πολυ το ζαχαρο) αλλα μολις χτες βρηκαμε το κλουραγιο να παμε στους γιατρους... Διαιτα λεει και παρακολουθηση...καλά κρασιά λέω εγώ... Νιωθω τοοοοοοοση κουραση, κυριως ψυχολογικα...

Καλά που εχουμε και το Στέλιο και κανει τις τρελες του και ξεχνιομαστε λιγακι

QuW0p3.png

ναι νομίζω αυτό...δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο να πω την αλήθεια. Το έχω γραμμένο στο σπίτι αν είναι θα το δω για σίγουρα το απόγευμα και θα σου πω...!!!το είχε στην έκθεση σε μπλέ χρώμα πριν τα Χριστούγεννα που είχαμε πάει εμείς:rolleyes:

Aυτό είναι τότε!!! Εχουμε το ίδιο!!!!!!! :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας μανουλίτσες

Καλή χρονιά, με υγεία κι ευτυχία κι εύχομαι να είναι η χρονιά μας φέτος, με τελειόμηνακαι υγιή μωράκια!

Εγώ εξαφανίστηκα γιατί είχαμε έναν απρόσμενο θάνατο στην οικογένεια... Πριν 9 μέρες χάσαμε τον αδερφό της μαμάς μου...35 χρονών... με μηχανή. Κι εμενα βεβαια δεν με αφησαν ουτε να παω να του πω "αντίο".

Καταλαβαίνετε βέβαια...ότι παρολο που ξεκουραζομαι 2 βδομαδες (ειναι ο αντρουλης μου σπιτι και τα κανει ολα...) από το σοκ και τη στεναχωρια είχα περισσότερες συσπάσεις... Σήμερα εγραψα μια ακομα 15ημερη αδεια στο ΙΚΑ --- και γενικα δεν με βλπεω να ξαναπαταω για δουλεια... Άλλωστε 6/2 βγαίνω στην κανονική.

Επίσης, και η καμπύλη μου δεν ήταν καλή (πεφτει πολυ το ζαχαρο) αλλα μολις χτες βρηκαμε το κλουραγιο να παμε στους γιατρους... Διαιτα λεει και παρακολουθηση...καλά κρασιά λέω εγώ... Νιωθω τοοοοοοοση κουραση, κυριως ψυχολογικα...

Irev Καλή χρονιά και σε σένα. Με το καλό το μπουμουκάκι σας και ότι επιθυμείτε για τον μικρούλη Στέλιο σας.

Ζωή σε σας για το θείο σου. Λυπάμαι τι ναπω δεν υπάρχουν λόγια γι αυτά τα πράγματα. Εσυ κοίτα τώρα να προσέχεις όχι άλλες στεναχόριες γιατί έχεις μπροστά σου μέλλον. Αν χρειαστείς κατί ξέρεις η παρέα σου είναι εδώ.

Γεια σας μανουλίτσες

Κοριτσάκι μου πάρα πολύ στενάχωρο αυτό που μας λές... Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του.

Καλή χρονιά να έχεις από εδώ και πέρα και όχι άλλες στεναχώριες... Μακρυά

Με το καλό κιόλας να γεννηθεί η ζουζούνα σου!

Κατσε και ξεκουράσου από εδώ και πέρα και όλα θα πάνε καλά!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας μανουλίτσες

irev Μου ποσο σε καταλαβαινω..πριν 5 χρονια ετσι ακριβως χασαμε κ εμεις τον αδερφο της μαμας μου κ τον ειχα σαν πατερα μου..θα σου πω συληπητηρια κ μεγαλο κουραγιο.ο καιρος θα γιατρεψει τον πονο σας μαζι με τον Στελλακο κ το καινουργιο μωρακι.

σημερα ειχα κ εγω κατι δυσαρεστα με την γιαγια μου αλλα επειδη δεν ειναι ακομη τιποτα σιγουρο προσπαθω να μην το σκεφτομαι κ να μην στεναχωριεμαι απο τωρα.ειναι η αγαπημενη μου γιαγια κ αν την χασω χαθηκα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Μανούλες προσπάθησα να τα κάνω όλα μια λίστα...

ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ

(Για το δωμάτιο)

ΚΡΕΒΒΑΤΙ - ΚΟΥΝΙΑ

ΣΤΡΩΜΑ

ΠΑΝΤΑ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ - ΚΟΥΒΕΡΤΑ ʽΗ ΠΑΠΛΩΜΑ - ΣΕΝΤΟΝΙΑ (ΣΕΤ)

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ

ΣΦΗΝΑΚΙ

ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ

Κ0ΥΒΕΡΤΑ ΦΛΙΣ

ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ - ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ

ΧΑΛΑΚΙ

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΤΟΙΧΟ ΑΦΙΣΕΣ

ΦΩΤΑΚΙ ΝΥΚΤΟΣ

ΕΝΔΟΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΩΡΟΥ

ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑΙΑ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

(Για το τάϊσμα εαν θηλάσουμε)

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΘΗΛΕΣ

ΘΗΛΑΣΤΡΟ

1-2 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ

(Για το τάϊσμα εαν δεν θηλάσουμε)

6 γυάλινα μπιμπερό 250 ml

1-2 μικρότερα γυάλινα μπιμπερό

αποστειρωτής

βούρτσες καθαρισμού για τα μπιμπερό και τις θηλές

λαβίδα για τα μπιμπερό

δοσομετρητης σκόνης γάλακτος

απορρυπαντικό για τα μπιμπερό

θήκη για να τα τοποθετούμε

(Για το μπάνιο)

μπανάκι - λεκάνι και στήριγμα

χτένα απο φυσική τρίχα

σφουγγάρι ΦΥΣΙΚΟ

Βουρτσα - χτενακι

Ψαλιδακι

θερμόμετρο μπάνιου

ωτοκαΘαριστήρες ασφαλείας

σαμπουάν

αφρόλουτρο

πάνες

μωρομάντηλα

κρέμα συγκάματος

αποφρακτήρας μύτης

φυσιολογικός ορός

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΠΑΙΔΙΚΟ

Οινοπνευμα 70 βαθμων κ γαζουλες για τον ομφαλιο

Λαδακι

Θερμομερτο δωματιου

θερμομετρο νερου

θερμομετρο σωματος

Καλαθακι απλυτων για τα ρουχαλακια του μωρου

Μωρομαντηλα και πανες

Φυσιολογικος ορος για τη μυτουλα

Ταλκ

(Ρουχαλάκια μωρού)

Φορμακια κοντομανικα(εσωρουχακια)

με ανοιγμα απο μπροστα 10-15

Φορμακια μακρυμανικα 10-15

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ*10

ΖΑΚΕΤΟΥΛΕΣ*2

ΣΑΛΙΕΡΕΣ*10

ΛΑΒΕΤΕΣ*10

ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΥΛΙΓΜΑ *4

ΣΚΟΥΦΑΚΙ

ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΥΧΙΑ

Σελτεδακια 2-3

Πανακια για γουλιες 10

Σεντονακια μικρα για καροτσι καλαθουνα

υπνοσακο

φορμα εξόδου

Κουβερτακι για καροτσι καλαθουνα κτλ

κ 1 για το κρεβατι

(Γενικά)

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΚΑΡΟΤΣΙ

ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ- ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ

relax

ΠΙΠΙΛΕΣ*2

ΑΛΥΣΙΔΑΚΙΑ ΠΙΠΙΛΑΣ *2

ΘΗΚΕΣ ΠΙΠΙΛΑΣ*4

Απορρυπαντικο πιατων για μωρα

(για μπιμπερο κτλ)

Απορρυπαντικο ρουχων για μωρα

Επιθεματα ΣΤΗΘΟΥΣ

Κρεμα για περιποιηση στηθους

Μαξιλαρι θηλασμου

μουσικό παιχνιδι για το κρεβατάκι του

κουδουνίστρες

παιχνιδάκαι για νεογέννητα

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

ΒΑΜΒΑΚΙ

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

BETADINE

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΖΕΣ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΘΗΛΑΣΤΡΟ

Καποια είναι εντελώς περιττά βέβαια...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ιrev, λυπάμαι πολύ... Καλή ανάπαυση σ' εκείνον και καλή δύναμη σε εσάς... Nομίζω πως το καλύτερο σε αυτή τη φάση είναι να έχεις το μυαλό σου απασχολημένο για να μην το πολυσκέφτεσαι... Καλό κουράγιο!

Για την καμπύλη ζαχάρου κατάλαβα καλά; Είχες λιγότερο από το κανονικό και χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση; Γιατί κι εμένα με πιάνουν υπογλυκαιμίες -σήμερα μάλιστα με έπιασε μια τρεμούλα και μια πείνα...- να πω "ωχ"; Τί διατροφή θα πρέπει να ακολουθήσεις δλδ; Τη δευτέρα μάλλον θα πάω να κάνω την καμπύλη και την Τρίτη στη γιατρό οπότε θα μου λυθούν οι απορίες...

Annie, περαστικά στη γιαγιάκα σου, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό... Στο ιπποκράτειο τους βρήκες; Εμένα πάντως δεν με έχουν πάρει ακόμη και σκέφτομαι να τους πάρω αύριο...

Taniabell, έλα ντε! Την επόμενη φορά!

Χριστίνα, γειά χαρά και σε σένα και μεγειά τα πραγματάκια σας! Να τα χαρείτε!

Κορίτσια, εμένα με βοήθησε η λίστα στο φόρουμ με τις πρώτες αγορές... Σημείωσα ό,τι δεν είχα και θεώρησα απαραίτητο! Και βοηθάνε και τα σχόλια για τα μεγέθη των ρούχων αλλά και άλλες πρακτικές δοκιμασμένες συμβουλές από μαμάδες!

Χθες και σήμερα έχουμε εργασίες στο σπίτι! Αγοράσαμε μια δεύτερη βιβλιοθήκη και ένα έπιπλο για το χωλ (όπου θα βάλουμε το πολυμηχάνημά μας και όλα τα τζάντζαλα-μάντζαλα μας), τα στήσαμε και μεταφέρουμε τα βιβλία... Οι βιβλιοθήκες μπήκαν στο σαλόνι και έτσι άδειασε σχεδόν το παιδικό και μπορούμε σιγά-σιγά να το ετοιμάζουμε!

Για στρώμα μας πρότεινε κοκοφοίνικα με ελατήρια (για να κρατά λίγο) ένα ζευγάρι φίλων μας γιατρών (της κοπέλας ο μπαμπάς είναι και παιδίατρος) αλλά δεν το έψαξα ακόμη από πού θα το πάρουμε...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

.....

Annie, περαστικά στη γιαγιάκα σου, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό... Στο ιπποκράτειο τους βρήκες; Εμένα πάντως δεν με έχουν πάρει ακόμη και σκέφτομαι να τους πάρω αύριο...

....

Για στρώμα μας πρότεινε κοκοφοίνικα με ελατήρια (για να κρατά λίγο) ένα ζευγάρι φίλων μας γιατρών (της κοπέλας ο μπαμπάς είναι και παιδίατρος) αλλά δεν το έψαξα ακόμη από πού θα το πάρουμε...

iwanna Moυ να σαι καλα...

ναι τους ειχα βρει στο Ιπποκρατειο κ μενα δεν με πηραν ακομη...μου ειπε οταν θα κανουν την ομαδα θα μας ειδοποιησουν...κανονικα ποτε πρεπει να αρχισουμε?γνωριζεις?

οσο για το στρωμα κ εγω για τετοιο εχω ακουσει καλα λογια..ισως στο cocomat οπως λενε τα κοριτσια ή πανε δες και στο bebehome.μια φιλη που γενναει τωρα ολα απο εκει τα πηρε κ σε καλες τιμες..κ ολο λεω οτι θελω να παω κ βαριεμαι να ξεπαρκαρω κ να οδηγαω μεχρι εκει..η κινηση στην Τσιμισκη δεν παιζεται!

α την Πεμπτη θα παω ΙΚΑ να πληρωθω..μηπως θα σαι κατα εκει???χαχαχα:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Annie, τα είδα τα στρώματα, απ' ό,τι κατάλαβα δεν έχουν ελατήρια που θεωρούνται καλά γιατί κρατάνε το στρώμα καλύτερα. Μπήκα και εδώ www.mediastrom.gr και είδα τα δυο δικά τους. Οι τιμές δεν απέχουν πάρα πολύ και έχουν και ελατήρια... Θα κοιτάξω και αλλού όμως!

Πλάκα πλάκα, την Πέμπτη το πρωί θα πάω στο αιματολογικό του Ικα Βότση για εξετάσεις αίματος πρωί πρωί! Εσύ για τα λεφτά της β' επιπέδου θα πας;

Από το ιπποκράτειο μου είχαν πει πως θα πάρουν μετά την 25η εβδομάδα και τα μαθήματα θα φροντίσουν να έχουν τελειώσει όταν θα μπαίνουμε στο μήνα μας... Τα μαθήματα είναι 8 και γίνονται κάθε εβδομάδα... Οπότε πρέπει να πάρουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο για να προλάβουμε! Ρώτησες μήπως σε τί χώρο τα κάνουν; Ελπίζω να είμαστε μαζί αν τελικά τα παρακολουθήσουμε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...