Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάω και εγώ σιγά σιγά να την πέσω γιατί το ξυπνητήρι χτυπάει χωρίς οίκτο το πρωί στις 6.30.

Να και κάτι για να χαζέψετε το πρωί...

http://www.facebook.com/pages/Ellenides-mamades/173252269304

Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες!!!

bb Maraki!!!

Πάω να ονειρευτώ την μπέμπα μου!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σκεφτομαι να τα δοκιμασω του jumbo να πω την αληθεια.

Για το στρωματακι και εγω το σκεφτομαι αν και παραγγειλαμε τα επιπλα σημερα δεν πηρα στρωμα γιατι ηθελα να δω και της cocomat αλλα ειχα νομιζα οτι ειχε και με 100 ευρω.Με αυτα που ειχα δει στον Ευαγγελατο αν θυμαστε με τα στρωματα ειμαι λιγο σκεπτικη επι του θεματος.:confused::confused::confused:

Καλημέρα μανούλες!!!

Σήμερα μετά απο μήνες κοιμήθηκα μέχρι τις 9, πως και το έπαθα?αΠο Πέμπτη πάλι δουλειά:(.

Και ενώ ξύπνησα με περίεργη διάθεση, το χιόνακι που πέφτει αυτή τη στιγμή έξω μου έχει φτιάξει το κέφι! Τέλεια είναι!!! Αντε και του χρόνου να το χαζεύω με την πεταλουδίτσα μου αγκαλιά!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μανούλες που είσαστε;;; Καλημερούδια!!! Καλά κάνετε και φτιάχνεται τις λίστες... Δεν νομίζω ότι πλέον είναι νωρίς για να αρχίσουμε να τα βάζουμε όλα σε μια σειρά και να ψωνίζουμε... Σε λίγο καιρό θα βαρύνουμε και δεν θα μπορούμε να κάνουμε πολλά πολλά...

Εμένα το μαρτύριο με το μπούκωμα στην μύτη συνεχίζει... Κάθε βράδυ κοιμάμαι με το στόμα ανοιχτό... Δεν μπορώ να αναπνεύσω...

Angie! μου όταν νιώθεις ότι έχεις συσπάσεις εκτός το ότι πετρώνει η κοιλιά και έχεις την αίσθηση ότι είναι το μωράκι εκεί το νιώθεις να κλωτσάει κιόλας ή να κινείτε;;;

Με έχουν πιάσει κάτι μικρά πονάκια από χτες κάποιες στιγμές και δεν ξέρω τι να υποθέσω... Κουράζομαι βρε κορίτσια και στην καρέκλα... συνέχεια... και η πλάτη συνεχίζει να πονάει...

Ουφ σας έπρηξα με τα δικά μου...

Η irev μας που είναι;;; Καιρό έχει να μπει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βάλια μου! εγώ όταν με πιάνουν συσπάσεις πετρώνει η κοιλιά μου και νιώθω λίγο πόνο στη μεση, κρατάει για λίγο ,ηρεμεί η κοιλιά μου και μετά πάλι απο την αρχή όλο αυτο σε εμένα κρατάει κανένα 20 λέπτο. όμως μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό, αν όμως όλο αυτο συμβεί τουλάχιστον 5 φορές τη μέρα θα πρέπει να τον ειδοποιήσω. Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι. ΑΠο δω και πέρα θα νοιώθουμε υνέχεια διάφορα, υπομονή να έχουμε. Να σε ρωτήσω κάτι, εσύ τους ειδοποιήσες για το πότε θα σταματήσεις στη δουλειά? γιατί και εγώ λέω απο βδομαδα να τους πω,( αν και ξέρουν πάνω κάτω). εσύ πότε είναι να σταματήσεις γιατι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά. Εχω πιθανή ημερονηνία 11/4, και υπολογίζω κατα τις 11/2 ε?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα Βάλια μου! εγώ όταν με πιάνουν συσπάσεις πετρώνει η κοιλιά μου και νιώθω λίγο πόνο στη μεση, κρατάει για λίγο ,ηρεμεί η κοιλιά μου και μετά πάλι απο την αρχή όλο αυτο σε εμένα κρατάει κανένα 20 λέπτο. όμως μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό, αν όμως όλο αυτο συμβεί τουλάχιστον 5 φορές τη μέρα θα πρέπει να τον ειδοποιήσω. Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι. ΑΠο δω και πέρα θα νοιώθουμε υνέχεια διάφορα, υπομονή να έχουμε. Να σε ρωτήσω κάτι, εσύ τους ειδοποιήσες για το πότε θα σταματήσεις στη δουλειά? γιατί και εγώ λέω απο βδομαδα να τους πω,( αν και ξέρουν πάνω κάτω). εσύ πότε είναι να σταματήσεις γιατι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά. Εχω πιθανή ημερονηνία 11/4, και υπολογίζω κατα τις 11/2 ε?

Με είχαν ρωτήσει εμένα πριν τα Χριστούγεννα για το πότε θα σταματήσω... Και τους είχα πει ότι η ΠΗΤ μου είναι 7/4 αρα πρέπει να σταματήσω 10/2 (56 μέρες πρίν)... Είχαν πει κιόλας ότι θα ρωτήσουν και το λογιστή της εταιρείας αλλα δεν νομίζω ότι το έχουν κάνει και ότι αν αντέχω να δουλέψω όσο πιο πολύ μπορώ και να πάρω μετά τον τοκετό τις υπόλοιπες μέρες... πράγμα το οποίο δεν νομίζω να κάνω γιατί ήδη έχω αρχίσει να μην αντέχω και στην τελική δεν θα φαίνεται και πουθενα ότι δούλεψα παραπάνω από όσο έπρεπε...

Μην μου φάνε την άδεια...

Από εκεί και πέρα δεν ξαναλέω τίποτα. Θα πάω στο ΙΚΑ να πάρω την άδειά μου και θα τους φέρω να μου υπογράψουν το χαρτί και ασε τους να ψάχνονται... Με το 6μηνο του ΟΑΕΔ τι θα κάνεις;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημερα μανουλες! βλεπω αρχιζουμε να οργανωνομαστε σιγα σιγα! καλο ειναι παντως να ειναι ολα ετοιμα πριν να μπουμε στον 9ο γιατι η κουμπαρα μου απο τοτε που μπηκε στο μηνα της δυσκολευεται παρα πολυ κ χθες που πηγε στο γιατρο της ειπε οτι ο μπεμπουλης της θα γεννηθει περιπου 2 βδομαδες νωριτερα απο την ΠΗΤ που της ειπε στην αρχη!

διαβασα τις λιστες σας. μερικα πραγματακια δεν χρειαζονται.ρωτησα την αλλη μου κουμπαρα που εχει παιδακι κ μου εσβησε καποια πραγματα οπως:

ο υπνοσακος δεν χρειαζεται, μπορεις να φασκιωσεις το μωρο με την πανουλα του

το θερμομετρο για τη μπανιεριτσα χρησιμοποιειται κ για το δωματιο

η ενδοεπικοινωνια θα χρειαστει οταν το μωρο δεν θα κοιμαται στο δωματιο μας

το ταλκ καλυτερα να ειναι υγρο

τα αυτακια τα καθαριζουμε με την ακρη της πετσετας κ οχι με ωτοκαθαριστες

τον ομφαλιο λωρο τον καθαριζουμε οχι με οινοπνευμα αλλα με ενα κοκκινο υγρο νομιζω το λενε κοκκινοβαμα ή κατι τετοιο

μπιμπερο για οσες θα θηλασουν χρειαζονται 2 μικρα για αρχη γιατι το μωρο δεν πινει τοσο πολυ οσο χωραει το μεγαλο μπιμπερο

αυτα προς το παρον, αν μαθω κατι αλλο θα σας το πω

φιλακια πολλα!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

εγώ το εξάμηνο δεν το δικαιούμε γιατί είμαι δουλεύω στο δήμο και παίρνω το 9μηνο ανατροφής ή για 2 χρόνια μειωμένο. εννοείται ότι θα πάρω το 9μηνο. Αν θες τη γνώμη μου, καλό θα ήταν να το πάρεις το 6μηνο εφόσον το δικαιούσαι δεν υπάρχει λόγος να μην κάτσεις να χαρείς τους πρώτους μήνες του μωρού σου.

δέσποινάκι καλημέρα, ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις να τα διορθώσω στη λίστα μου

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Ζουζουνομανούλες καλημερούδια:P...σήμερα το πρωί είχα λίγο παραπάνω δουλίτσα στο γραφείο αλλά τώρα είναι η ώρα μου...αχ τι καλά που φτιάχνουμε λίστες λοιπόν στο site της chicco (www.chicco.gr) υπάρχει ένας κατάλαγος που μας ενημέρωνει για τα πρώτα απαραίτητα όποια θέλει διότι δεν μπορούσα να τα κάνω copy paste μπορεί να πάρει και καμιά ιδέα απο κει (είναι 6 σελίδες)

όσον αφορά για τα εσώρουχα μας στο μαιευτήριο μια φίλη μου που γέννησε στο Ιασώ πριν 7 μήνες βολεύτηκε πολύ τα εσώρουχα μιας χρήσης (κυλοτάκια μιας χρήσης) απο ότι είδα στον κατάλογο του mothercare τα έχουν σε πακετάκια των 5. Νομίζω ότι θα είναι εξυπηρετικά γιατί λογικά θα στάζει και λίγο αιματάκι τις πρώτες μέρες οπότε να μην τα κρατάμε να τα φοράμε και να τα πετάμε. Α..επίσης για κρέμα για της θηλές μια καλή και φθηνή είναι της fissan mama nipple 50 ml κόστος περίπου 4 euro εγώ χρησιμοποιώ απο τον 4ο μήνα την fissan mama massage που είναι για την κοιλιά (προστασία των ραβδώσεων) κόστος περίπου 8 euro τα 100 ml αυτά απο μένα για τις κρεμούλες... κορμάκια μέχρι τώρα εχω πάρει κοντομάνικα,μακριμάνικα με ποδαράκια κλπ σαλιαρίτσες, κουβερτούλες, σελτεδάκια, πανάκια για αναγουλίτσες, καλτσάκια, γαντάκια και παπουτσάκια αγκαλιας έχω πάρει τώρα πρέπει να δω τις λίστες για τα υπόλοιπα...σεντονάκια κλπ. Τέλος πάντων έχω μέλλον ακόμα ...

Πάντως μέχρι μέσα Φεβρουαρ'ιου έχω βάλει στόχο να τα έχω πάρει σχεδόν όλα γιατί μετά λογικά βαρένουμε και δεν ξέρω αν θα μπορώ να ασχοληθώ με τακτοποίηση και πλυσιματα σιδερώματα....

Ιωαννίτσα μου τι κάνεις καλή χρονιά μανούλα να χαιρόμαστε του μπέμπηδές μας!!!

Ωχ με φωνάζουν θα τα πούμε σε λίγο...Φιλάκια:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες!!Τι μου κανετε??

despoina συμφωνω για τον υπνοσακο και απ οτι εχω ακουσει δεν ειναι καλο για το μωρο.Μαλλον και για τις μπατονετες αλλα καποια στιγμη θα χρειαστουν.

Για την ενδοεπικοινωνια εγω θα την χρειαστω γιατι θα τον εχω στο υπνοδωματιο μας διπλα μου μονο το βραδυ και την ημερα θα τον πηγαινω στο κρεβατακι του στο δωματιο του.

Τωρα για τις κοπελες που θα τα εχουν στο δωματιο τους ολη μερα ισως να μην χρειαζετε αλλα οταν θα κανετε δουλειες σε ολη τη διαρκεια της ημερας πως θα ακουτε το μωρο?Εκτος και αν θα το εχετε το bebe μαζι σας σε οποιο δωματιο πατε!Μια τουαλετα να πατε δεν θα χρειαζετε?????????:confused::confused:Δεν ξερω,εγω απλα ρωταω.....Η καθε κοπελα ξερει καλυτερα της αναγκες της και πρατει:P

Και για το οινοπνευμα το ειχα ακουσει απο παιδιατρο.Οπου παλι αναλογα ο καθε παιδιατρος των ζουζουνιων μας θα εχει διαφορετικη αποψη οποτε καλυτερα να ακουσει η καθε κοπελα τις συμβουλες του γιατρου της.:P:p

ΑΑΑ και για στρωματακι που λεγαμε ειδα στο site της coco-mat στρωματακια με 100 και 145 ευρω και μαλλον τετοιο θα παρω και για το μωρο γιατι εχουμε coco-mat κρεβατι εμεις διοτι ειχαμε παντα προβλημα με την μεση μας και εγω και ο συζυγος (με 2 χειρουργεια)και πηραμε coco-mat και ειμαστε παααααρα πολυ ικανοποιημενοι οποτε τα εμπειστευομαι με κλειστα ματια.

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

μανούλες που είστε σήμερα....μάλλον ξενυχτήσατε εχθές και είστε κατω απο τα ζεστά παπλωματάκια ε??? να σας πω και γω εχθές ξύπνησα στις 2:30 για πιπί και ξύπνησε και ο μπέμπης μαζί μου, κάναμε συμφωνία να δούμε τηλεορασίτσα λίγο για να μην ξυπνήσουμε τον μπαμπά μας αλλά μας πήρε χαμπάρι και τρόμαξε ο κακομοίρης γιατί δεν τα κάνω αυτά συνήθως και ξαναπήγαμε για ύπνο...αλλά σήμερα μια χαρά είμαι δεν ξέρω ίσως γιατί κοιμάμαι νωρίς 21:30 έχω κοιμηθεί!!!:tongue::tongue::tongue: μάλλον κατέληξα για κούνια, αλλαξιέρα και καρότσι. Θα τα πάρω απο το Excellent στην Ν. Ιωνία. φιγούρα θα έχουν τοn winnie, καρότσι θα πάρουμε peg-perego αυτό που γίνεται πορτ-μπεμπέ και καθισματάκι αυτοκινήτου χρώματος κόκκινο-γκρι για τον μπέμπη μας!!!:-P:-P:-P όταν μου έρθουν και τα στήσουμε θα τα βγάλω φωτογραφία να τα δείτε!!!:tongue::tongue::tongue:

μανούλες που είστε σήμερα....μάλλον ξενυχτήσατε εχθές και είστε κατω απο τα ζεστά παπλωματάκια ε??? να σας πω και γω εχθές ξύπνησα στις 2:30 για πιπί και ξύπνησε και ο μπέμπης μαζί μου, κάναμε συμφωνία να δούμε τηλεορασίτσα λίγο για να μην ξυπνήσουμε τον μπαμπά μας αλλά μας πήρε χαμπάρι και τρόμαξε ο κακομοίρης γιατί δεν τα κάνω αυτά συνήθως και ξαναπήγαμε για ύπνο...αλλά σήμερα μια χαρά είμαι δεν ξέρω ίσως γιατί κοιμάμαι νωρίς 21:30 έχω κοιμηθεί!!!:tongue::tongue::tongue: μάλλον κατέληξα για κούνια, αλλαξιέρα και καρότσι. Θα τα πάρω απο το Excellent στην Ν. Ιωνία. φιγούρα θα έχουν τοn winnie, καρότσι θα πάρουμε peg-perego αυτό που γίνεται πορτ-μπεμπέ και καθισματάκι αυτοκινήτου χρώματος κόκκινο-γκρι για τον μπέμπη μας!!!:-P:-P:-P όταν μου έρθουν και τα στήσουμε θα τα βγάλω φωτογραφία να τα δείτε!!!:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue: Kαι εγώ από εκεί τα πήρα τα πραγματάκια του μπέμπη μου!!! Και μάλλον θα έχουμε και το ιδιο καρότσι!!! :lol::lol::lol:

Δεν έχει καλές τιμές το μαγαζί; Πότε θα σας τα φέρουν;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

:tongue::tongue::tongue: Kαι εγώ από εκεί τα πήρα τα πραγματάκια του μπέμπη μου!!! Και μάλλον θα έχουμε και το ιδιο καρότσι!!! :lol::lol::lol:

Δεν έχει καλές τιμές το μαγαζί; Πότε θα σας τα φέρουν;

Ναι μπορώ να πω ότι είχε απο τις καλύτερες τιμές που είχα δει...αν και τις καλύτερες της είδα σε ενα μαγαζί στην περιοχή Αχαρναι στον Αστερία αλλά αυτοί δεν ζωγραφίζουν disney φιγούρες. Στο excellent την κούνια που γίνεται κρεββάτι μας την άφηνε 390 χωρίς το στρώμα περίπου 100-120 euro ένα καλό στρώμα και η προίκα νομίζω ξεκινούσα απο 90 έως 200 euro ανάλογα την ποιότητα και μάρκα. Το καρότσι απο ότι θυμάμαι περίπου στα 520 αυτά! Δεν τα έχουμε παραγγείλει θα πάμε απο βδομάδα...πιστεύω σε 1μιση μήνα να τα έχουμε....valia μου καλορίζικα του μπεμπη σας...να τα βγάλεις και συ φωτο να τα δούμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...