Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ??ΟΣΕΣ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ??ΟΣΕΣ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ??

Angie μου εγώ δεν ψώνισα μέσω internet αλλά είχα κοιτάξει...

Δες κάποια site:

www.bimbomarket.it

www.ebaby.gr

www.babynet.gr

Αν θυμηθώ και άλλα θα σου πω!!!;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σας εγκυουλες κ καλη χρονια σε ολες! καλο 3ο τριμηνο να εχουμε ολες κ με το καλο να ερθουν στον κοσμο τα μωρουλινια μας!

ελπιζω να περασατε καλα στις γιορτες. εμεις πηγαμε για 4 μερες στους γονεις μου κ γυρισαμε χθες. ωραια ηταν, αλλα πολλη νυστα βρε παιδι μου! την πρωτοχρονια με το ζορι αντεξα μεχρι τις 12:30. επλυνα το προσωπο μου με κρυο νερο για να αντεξω.

για το τσιγαρο που αναφερατε εχω πει στον πεθερο μου να μην καπνιζει μπροστα μου κ το τηρει αλλα καποια πιο νεα ατομα οπως η κουνιαδα μου καπνιζει διπλα στο τζακι οταν πηγαινουμε στο σπιτι της αλλα στο δικο μου δεν το αναβει καθολου. πιστευω στο σπιτι μας μπορουμε να ειμαστε πιο αυστηρες αλλα σε ξενα σπιτια δεν μπορω να πω στον αλλο μη καπνιζεις κ φευγω οσο πιο μακρυα μπορω.

οσο για το αλλο θεμα θυμαμαι τη Θεοπουλα στο παραπεντε που ρωτουσε: κοβεται το σεξ? κ της απανταω κοβεται,κοβεται. δεν εχω καθολου ορεξη κ απο τοτε που αισθανομαι το μωρο ακομα περισσοτερο. τι εμεις να κανουμε οτι κανουμε κ αυτο να στιφογυρναει μεσα μου?:rolleyes:

καλο απογευμα σε ολες, φιλακια πολλα!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

γειά σας κοριτσάκια? Απο ότι είδα οι περισσότερες είμαστε καλά όπως και τα μωρούλια μας. angie! ευκαιρία για ξεκούραση τώρα, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά!!!

και εγώ έκανα συσπάσεις σε συνδυασμό με τους πόνους που είχα και συνεχίζω να έχω δηλαδή, αλλά με το μαγνήσιο που μου έδωσε συσπάσεις δεν ξαναέκανα και οι πόνοι είναι υποφερτοί τουλάχιστον.

όσο για το σεχ και εμεις είμαστε στη μια φορά την εβδομάδα- 10 μέρες. Ο δικός μου δεν πτοείται με τίποτα, απο τότε που έμεινα έγκυος μπορώ να σας πω ότι θέλει παραπάνω, τι να πω ανάποδος άνθρωπος:tongue: εγώ πάλι βλέπω πως η διάθεση μου σταδιακά μειώνεται.

Και με το κάπνισμα ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα, με προσέχουν πολύ βγαίνουν έξω ή πάνε και κάθονται δίπλα σε ανοιχτό παράθυρο.

Χτες το βράδυ με έπιασες ένας πανικός ξαφνικά πως δεν θα προλάβω να ετοιμάσω το δωμάτιο του μωρού και άνχωσα και τον αντρούλη μου( έχω αυτή τη μαγική ικανότητα ναμεταδίδω και τον πανικό μου στους άλλους) ευτυχώς το πρωί ήμουν πιο χαλαρή κια δεν πήγα να σηκώσω τα μαγαζιά:tongue::tongue::tongue:. Για το δωμάτιο της μικρής σκέφτηκα ροζ με λαχανι, εσεις που θα κάνετε κοριτσάκια για πείτε και σεις καμια ιδέα.

Και κάτι ακόμα γιατί σας κούρασα σίγουρα:tongue: καφέ πίνετε? γιατί ενώ εγώ δεν τον ήθελα καθόλου και τον έκοψα απο την πρώτη μέραν που έμεινα έγκυος εδώ και μιαμιση βδομάδα θέλω να πίνω τουλάχιστον έναν την ημέρα. Λέτε να πειράζει?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια? Απο ότι είδα οι περισσότερες είμαστε καλά όπως και τα μωρούλια μας. angie! ευκαιρία για ξεκούραση τώρα, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά!!!

και εγώ έκανα συσπάσεις σε συνδυασμό με τους πόνους που είχα και συνεχίζω να έχω δηλαδή, αλλά με το μαγνήσιο που μου έδωσε συσπάσεις δεν ξαναέκανα και οι πόνοι είναι υποφερτοί τουλάχιστον.

όσο για το σεχ και εμεις είμαστε στη μια φορά την εβδομάδα- 10 μέρες. Ο δικός μου δεν πτοείται με τίποτα, απο τότε που έμεινα έγκυος μπορώ να σας πω ότι θέλει παραπάνω, τι να πω ανάποδος άνθρωπος:tongue: εγώ πάλι βλέπω πως η διάθεση μου σταδιακά μειώνεται.

Και με το κάπνισμα ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα, με προσέχουν πολύ βγαίνουν έξω ή πάνε και κάθονται δίπλα σε ανοιχτό παράθυρο.

Χτες το βράδυ με έπιασες ένας πανικός ξαφνικά πως δεν θα προλάβω να ετοιμάσω το δωμάτιο του μωρού και άνχωσα και τον αντρούλη μου( έχω αυτή τη μαγική ικανότητα ναμεταδίδω και τον πανικό μου στους άλλους) ευτυχώς το πρωί ήμουν πιο χαλαρή κια δεν πήγα να σηκώσω τα μαγαζιά:tongue::tongue::tongue:. Για το δωμάτιο της μικρής σκέφτηκα ροζ με λαχανι, εσεις που θα κάνετε κοριτσάκια για πείτε και σεις καμια ιδέα.

Και κάτι ακόμα γιατί σας κούρασα σίγουρα:tongue: καφέ πίνετε? γιατί ενώ εγώ δεν τον ήθελα καθόλου και τον έκοψα απο την πρώτη μέραν που έμεινα έγκυος εδώ και μιαμιση βδομάδα θέλω να πίνω τουλάχιστον έναν την ημέρα. Λέτε να πειράζει?

εγω το εκανα σκετο λαχανι κ εβαλα καδρακια κ πολυχρωμη κουρτινα!

καφε πινω εναν την μερα.η ελληνικο(διπλο) η cappucino decafeine.

μην αγχωνεσαι κ πολυ με το δωματιο, εχεις καιρο...πανω απο ολα την υγεια σας κοριτσαρες!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ Παει καλα!!ΕΙΜΑΙ 24 Κ 1 ΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΕΠΑΘΕ??

Θέλεις να σου βάλω σαν το δικό μου αλλά σε ροζ? Αν ναι πες μου πάλι τα στοιχεια σου και την ΠΗΤ κ την τελευταια μέρα περιοδου και θα στο κάνω!

;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κοριτσάκια γεια! Ευχαριστώ για τα λογάκια συμπαράστασης! Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερα και οι γιατροί ευχαριστημένοι! Εγώ έχω τις διακυμάνσεις μου...:-(

angie! στο facebook η SKamagka Anna είμαι εγώ! Όσο για τη δική σου περιπέτεια μη μου στεναχωριέσαι πια! Συσπάσεις είναι θα περάσουν! Πραγματικά όμως μην κουνησεις ρούπι απο τον καναπέ και το κρεβάτι και την καρέκλα. Δεν πειράζει, ξεκουράσου λίγο παραπάνω! Μωρε τι μας πιάνει και εμάς με τις δουλειές και ξεπατωνόμαστε;;;

strata κορίτσι μου πραγματικά ποια είσαι; η βιονική γυναίκα;;; χαχαχα!

κατα τα άλλα και εγώ έχω επιθυμήσει το σεξ. σίγουρα θα κάνουμε όπου να ναι γιατί μας έχει λείψει και στους δυο. όσο ναναι όμως δε το θέλουμε όπως πριν...

να προσέχετε όλες οι εγκυούλες τώρα. να προσέχουμε για να έχουμε.

και άλλα ήθελα να σχολιάσω αλλά τα έχω ξεχάσει τώρα. ως την επόμενη φορά που θα ξαναμπώ φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!:P

KOWTp3.png

Γεια σας κοριτσακια! Σημερα νιωθω παρα πολυ κουρασμενη, μαλλον γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου καλα το βραδυ. Το κρυωμα σχεδον εφυγε ευτυχως.

Για το δωματιο της μικρης κι εγω αγχωνομαι. Ακομα να σκεφτειτε εχουμε το γραφειο του αντρα μου εκει, και το χειροτερο, δεν εχουμε βρει ακομα χωρο για να το βαλουμε. Δεν ξερω ποσο ακομα θα περιμενω να προχωρησουμε επιτελους. Αφου καθε μερα του λεω διαφορα σχετικα με το παιδικο δωματιο, μηπως πιεστει λιγο κ παρει καμια αποφαση.

Για το θεμα του σεχ, οπως σας ειπα 2-3 φορες απο τοτε που εμεινα εγκυος κι αυτες παντα με δικη μου πρωτοβουλια. Χθες λοιπον ειπα να ξαναδοκιμασω (ειχε περασει κι ενας μηνας απ'την τελευταια φορα). Κοριτσια, ηταν χαλια! Μαλλον κ οι δυο φοβομασταν, δεν μπορουσαμε να βρουμε σταση να βολευει. Εγω ενιωθα το μωρο να κλωτσαει εκεινη την ωρα, τι να σας λεω! Ενα δραμα! Δεν το ξανακανω μεχρι να γεννησω. Μην στενοχωριεστε λοιπον οσες απεχετε. Ειναι πολυ δυσκολα σ'αυτη τη φαση. Κι ας λενε οτι ειναι η καλυτερη. Τουλαχιστον αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα εγκυούλες!!!

Ψωφόκρυο σήμερα πω πωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Παλιοδευτέρα σήμερα, απαπαπα...δεν αντέχω άλλο κορίτσια δουλειά, δεν βολεύομαι, πονάνε τα πλευρά μου στην καρέκλα, η μπουμπού ζορίζεται, δεν την παλεύω με τίποτα, παρότι το δε πνεύμα πρόθυμο........

Τώρα γύρισα, έφαγα ένα γλυκάκι, έκανα και τον απογευματινό ντεκαφεϊνέ μου και μπήκα να σας δω!!

Τον Καφέ δεν τον έκοψα ποτέ, κάθε πρωί πίνω έναν σχετικά ελαφρύ νες και μετά ένα τσάι. Το απόγευμα άμα κάνει και λιγάκι κρύο φτιάχνω και έναν ντεκαφεϊνε για πλάκα. Και να φανταστείτε ότι παλιά έπινα πάνω από 5-6 την ημέρα. Θυμάμαι, όταν έμεινα έγκυος και δεν το ήξερα (δεν το είχαμε επιδιώξει εκείνη την περίοδο) είχα μία υπνηλία άλλο πράγμα, οπότε έπινα 10 φραπεδο-φρέντο την ημέρα από το ξύπνημα μέχρι να σχολάσω το μεσημέρι και πάλι κρατούσα το κεφάλι μου μην πέσει πάνω στο γραφείο. Έλεγα κάτι έχω ... Όταν έμαθα μετά από ένα μήνα περίπου ότι ήμουν έγκυος τραβούσα τα μαλιά μου που είχα πιεί μία ολόκληρη καφεδοφυτεία.....

angie μου όλα περαστικά να είναι κοριτσι μου, κάτσε, ξάπλωσε, άραξε, και άμα θες βοήθεια στο άραγμα πάρε με τηλέφωνο .....Φχαριστήσου ξεκούραση τώρα που μπορείς..

Χρόνια πολλά και σε όλες τις μανούλες που μπήκαν σήμερα και μας ευχήθηκαν, να είσαστε καλά και του χρόνου με το μωράκι σας αγκαλίτσα τέτοιες μέρες!!!!

maraki και εγώ χτες είπα να προσπαθήσω αλλά zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz πριν καλά καλά το σκεφτώ. Τελικά διαβάζει την σκέψη μου μάλλον.....

Ράκος είμαι, λέω να πάω να ξεκουραστώ λιγάκι.....

GaiGp3.png

Koρίτσια μου γειά σας!

Μου λείψατε!

Καλή χρονιά σε όλες, όπως την επιθυμείτε! Υγεία πάνω απ' όλα και αγάπη!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες μας, Χριστίνα, Valia, Βασιλική και Βασιλική-νεραϊδούλα! Χριστίνα και Touki περαστικά στους μπαμπάδες σας, εύχομαι όσο μικρά ή μεγάλα προβλήματα έχουν, να τα ξεπεράσουν!

Angie, όπως σου τα λένε τα κορίτσια... Κλώσησε τα αβγά σου για λίγο και όλα θα πάνε καλά! Ελπίζω να είσαι καλύτερα σύντομα όπως και όλες σας που ταλαιπωρείστε από πονόδοντους, συνάχια, πόνους κλπ!

Εγώ χάθηκα για λίγο γιατί ο άντρας μου έχει άδεια (ως την Τετάρτη) και όλο και κάτι κάνουμε! Τραπεζώματα, μαζώξεις, ταξιδάκια, βόλτες, καφέδες ή απλώς άραγμα! Πολύ το χαίρομαι! Τώρα κοιμάται και βρήκα λίγο χρόνο...

Παραγγείλαμε το καροτσάκι του μπέμπη και θα μας έρθει μετά τις 15! Πήγαμε Ξάνθη για να δούμε φίλους και περάσαμε πριν από την Καβάλα, από το "Ναρλή". Πήραμε το p3 pliko της peg perego σε ανοιχτό μωβ 269?! Και μάλλον θα πάρουμε και το καθισματάκι αυτοκινήτου από εκεί και άλλα πράγματα γιατί έχει πολύ καλές τιμές... Το καρότσια βγήκε φθηνότερα από οπουδήποτε αλλού και από site του εξωτερικού. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του www.narlis.gr (έχει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!) αλλά για ό,τι ενδιαφέρεστε κάντε ένα τηλ. γιατί κάνει καλύτερες τιμές που δεν μπορεί να βγάλει στη σελίδα!

Σήμερα βγάλαμε και τη βιβλιοθήκη από το παιδικό δωμάτιο και κάναμε ανακατατάξεις για να υποδεχτούμε τον μπέμπη! Και έπεται συνέχεια!

Ο μπέμπης κλωτσάει και μεγαλώνει και πολύ το χαίρομαι! Χθες στην πεθερά μου του έπεσε και το φλουρί! Το πρωί τον είδα και στον ύπνο μου, τον θήλαζα λέει, αλλά δεν τον είδα με πολλές λεπτομέρειες... Πολύ γλυκό όνειρο ήταν, ακόμη έχω την αίασθηση! Την Παρασκευή έχω τις κλασσικές εξετάσεις αίματος κ ούρων, τη Δευτέρα την καμπύλη και την Τρίτη πάμε για υπέρηχο! Στη ζυγαριά έχω να ανέβω από πριν τις γιορτές αλλά την Τρίτη δεν θα το γλιτώσω... Και μόλις έφαγα ένα παγωτάκι... Χεχεχε! Κι εμένα με ενοχλεί η μέση μου όταν κουράζομαι και ειδικα η ηλεκτρική με αποτελειώνει...

Να είστε καλά! φιλάκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ζουζουνες που δουλευετε ακομη!(αξιες εχω να πω)εγω παιρνω αδειες εδω κ 2 μηνες!δεν την παλευω..

να ρωτησω....γιατι δεν παιρνετε καμια αναρωτικη?ντεμεκ κατι εχετε...δεν θα χασετε πολλα λεφτα..για τις πρωτες 25 μερες ασθενειας πληρωνει κ το ΙΚΑ κ ο εργοδοτης.

κ εγω ημουν το πιο ανυσηχο πνευμα κ ελεγα οτι με τιποτα δεν θα μπορω να καθομαι κ να μην δουλευω..αλλα τωρα δεν μπορω να φανταστω πως θα μπορουσα να καθομαι 8 ωρες σε μια καρεκλα με ατελειωτα τηλεφωνα, φωνες κ υστεριες!

τωρα που διαβασα για φλουρι..κ εμας στην μπεμπα επεσε!:P

iwanna τι μου εκανες τωρα με το παγωτο???

θελω κ εγω αλλα εχει πολυ κρυο κ βαριεμαι να παω να παρω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Θέλεις να σου βάλω σαν το δικό μου αλλά σε ροζ? Αν ναι πες μου πάλι τα στοιχεια σου και την ΠΗΤ κ την τελευταια μέρα περιοδου και θα στο κάνω!

;)

ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΠΗΤ 25/04/10 ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ 250685 angie!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα! Εκανα τις εξετάσεις και γενικά ήταν καλες.

Αιματοκρίτης 33,1 (δεν είναι τραγικό)

Πείτε μου τη γνώμη σας για την καμπύλη:

Σάκχαρο νηστική: 82

Σάκχαρο 1ώρα μετά τη λήψη 50γρ γλυκόζης: 123

Πως σας φαίνεται;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...