Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν ειναι πεθερικα?

Και πεθερικά να είναι το ίδιο μου κάνει. Εγώ πήγα να δω την πεθερά μου την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ήξερε ότι θα πάω. Χαιρετιόμαστε, φιλιόμαστε και μετά από κανά πεντάλεπτο τη βλέπω με χαρτομάντηλο στο χέρι, να ξεροβήχει. Τη ρωτάω λοιπόν αν είναι άρρωστη και μου λεει "ΝΑΙ".

Καλά πόσο τα πήρα δεν φαντάζεστε! Ιωση μου λεει. Της την είπα και μέσα σε 10 λεπτά είχαμε φύγει.

Και δυστυχώς ούτε Πρωτοχρονιά την επισκέφτηκα. Συγνώμη παιδιά αλλά δεν θα κοιτάξω τις καλές σχέσεις τώρα. Πάνω απ'όλα η υγεία μας και του εμβρύου.

Δεν με νοιάζει.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Angie μου μεγάλη προσοχή κοριτσάκι μου από εδώ και πέρα!!! Αν πρέπει να είσαι ξάπλα να κάτσεις ξάπλα!!! Αυτή οι 3 μήνες που μας απομένουν είναι και οι πιο σημαντικοί... Δεν θέλουμε πρώορο τοκετό κορίτσια γι' αυτό μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ.

Γύρισα και εγώ στη δουλειά σήμερα και θέλω ήδη να φύγω... Δεν αντέχω εδώ μέσα αλλά κάνω υπομονή γιατί περιπου σε ένα μήνα σταματάω τη δουλειά...

Οσο για το τσιγάρο, παρόλο που ήμουν καπνίστρια, πρέπει πλέον να αρχίσουν να σέβονται οι γύρω μας την κατασταση μας... Εγώ έχω πει και στον άντρα μου και στην μαμά μου ότι θα καπνίζουν έξω με το που έρθει με το καλό το μωρό στο σπίτι... Και η πεθερά γυρνάει και λέει: E, θα καπνίζουμε κάτω από τον απορροφητήρα... Τα νεύρα μου... Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... Θα γίνει χαμός...

Κατα τα άλλα πως είσαστε;;; Εμένα με πονάει η πλάτη μου... Ξυπνάω κάθε πρωί και νιώθω σαν να έχω φάει ξύλο... Αχ, την άλλη εβδομάδα θα κάνω και καμπύλη ζαχάρου (μπλιάχ) και στις 22/1 θα πάω στο γιατρό... Αργεί ακόμα...

Ααααα, μπήκα στον 7ο!!! Τέλεια!!! Περνάει ο καιρός!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα!

angie,κοριτσάκι μου φαντάζομαι την ταλαιπωρία και την αγωνία σου,ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να μην το ξαναπεράσεις αυτό.φρόντισε να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γιατρού για τον υπόλοιπο χρόνο που μας έμεινε.δες το θετικά,είναι ευκαιρία να ξεκουραστείς(αυτή την ηρεμία δεν ξέρω αν θα την ξαναζήσουμε στη ζωή μας),βιβλία,tv,μουσική,

η/υ,τηλέφωνα,ονειροπολήσεις,μπανάκι,ύπνος,φαγητό&οτι άλλο σου αρέσει και θα δείς που περνάνε οι μέρες.εγώ είμαι από τον πρώτο μήνα μέσα στο σπίτι,κουράγιο!

α!αν μπορείς πες μας για να ξέρουμε,πως ακριβώς ένιωθες τις συσπάσεις?ένιωθες να πετρώνει ή να μουδιάζει η κοιλιά σου για λίγο?καθε πόσο?ένιωθες και πόνους σαν περιόδου?αχ............

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα ζουζουνιμανούλες μου....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Λοιπόν απο που να αρχίσω...καταρχην maraki2108εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα και να σου έχει φύγει αυτο το βρωμοκρύωμα!!! dim angel καλά αποτέλεσματα απο τις εξετάσεις!!!touki μου περαστηκα σου και σενα strata μου τι να πω sorry αλλα εσύ το χεσες το θέμα..χαρα στο κουράγιο σου, οχι μόνο κουράστηκα που διάβασα όλα αυτά που κάνατε αλλά λαχάνιασα κιόλας....πάντως μπράβο αφου περάσατε καλά αυτό μετράει!!!αντε και του χρόνου με το μπεμπε!!angie γλυκιά μου πρόσεχε πολύ τώρα..μην ρισκάρει για το τίποτα και ότι σου πει ο γιατρός σου. Ευχομαι να αναρρώσεις γρήγορα και να σηκωθείς πάλι όπως πριν...παλικάρι σε θέλω ε???φιλάκια και έχεις την παρέα μας και την συμπαράσταση μας!!!

Αν ξέχασα καμία να με συγχωρέσετε αλλά έχω να μπω απο παραμονή πρωτοχρονιάς:P:p:p

Σήμερα είμαι στην δουλειά κανονικά...όλα καλά μέχρι τώρα...την Πέμπτη θα πάω για καμπύλη ζαχάρου, γενική αίματος και ούρων...

Τώρα όσον αφορά το θέμα του sex...πως περνάω απο ένα θέμα στο άλλο η άτιμη ε??? εμείς καπουτ απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου. Ο σύζυγος φοβόταν και γω να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη αλλά και φοβόμουν!!!:(:(:( δεν με ενοχλέι όμως αφου δεν μου κάνει κουκου...βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι πριν τα χριστούγεννα επειδή εκανα την καλλιέργεια κολπικού υγρού το μικροβιάκη μου δεν είχε φύγει και μας είπε ο γιατρός καλύτερα να σταματήσουμε τις επαφές(αυτές που δεν είχαμε) γιατί έδωσε θεραπεία και στον αντρούλη μου να την κάνουμε μαζί!!! συνεχίζω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα σε όλες σας και χρόνια πολλά!!!!

Χρόνια πολλά και στις Βασιλικούλες και με το καλό τα μωράκια σας!!!

Αngie περαστικά σου, προσπάθησε να ξεκουραστείς και κάνε οτι σου λέει ο γιατρός, εκτός αυτού που να πας με αυτό κρύο? Που θα πάει θα περάσει ο καιρός, θα έρθει η ώρα να γεννήσουμε!

Εγώ κορίτσια την πάτησα αυτές τις μέρες... μάλλον κρύωσα, ο λαιμός μου από προχθές είναι χάλια και σήμερα έκανε εμφάνιση και το συνάχι (βουλωμέβη μύτη και τα μάτια μου συνέχεια δακρύζουν).

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψα κι εγώ.Καλή χρονιά σε όλες με υγεία και γερά μωρά!!!!!!!!!!!!

Περασα πάρα πολύ όμορφα, γέμισα μπαταρίες και χαίρομαι πολύ που φτάνει σε λίγο ο καιρός για να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελούδι μας!!!!!!!!!!!!!

Κάθε φορά που το περιστεράκι μου φτερουγίζει μέσα στην κοιλίτσα μου με πλημμυρίζει η χαρά και η ανυπομονησία.............

Αν και ακόμα δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας, βλέπω ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι πολύ.Σας σκεφτόμουν πολύ στις διακοπές μου και μου λείψατε......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημέρα!

angie,κοριτσάκι μου φαντάζομαι την ταλαιπωρία και την αγωνία σου,ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να μην το ξαναπεράσεις αυτό.φρόντισε να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του γιατρού για τον υπόλοιπο χρόνο που μας έμεινε.δες το θετικά,είναι ευκαιρία να ξεκουραστείς(αυτή την ηρεμία δεν ξέρω αν θα την ξαναζήσουμε στη ζωή μας),βιβλία,tv,μουσική,

η/υ,τηλέφωνα,ονειροπολήσεις,μπανάκι,ύπνος,φαγητό&οτι άλλο σου αρέσει και θα δείς που περνάνε οι μέρες.εγώ είμαι από τον πρώτο μήνα μέσα στο σπίτι,κουράγιο!

α!αν μπορείς πες μας για να ξέρουμε,πως ακριβώς ένιωθες τις συσπάσεις?ένιωθες να πετρώνει ή να μουδιάζει η κοιλιά σου για λίγο?καθε πόσο?ένιωθες και πόνους σαν περιόδου?αχ............

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ..ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ,ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΗΣ ΣΚΕΨΟΥ.ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕ-ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΕΙ- ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ,ΔΗΛ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ 41.ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ Κ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ Κ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ,ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ,ΑΣ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!;)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ.

Maria Gana Georgia Chavela

Skamagka Anna Atsoniou Tonia

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ..ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ,ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΗΣ ΣΚΕΨΟΥ.ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕ-ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΕΙ- ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ,ΔΗΛ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ 41.ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ Κ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ Κ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ,ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ,ΑΣ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!;)

μην ανησυχείς,θα περάσει...φαντάζομαι παίρνεις φαρμακα&με την ξεκούραση θα σταματήσουν.οτι σε ανησυχεί ή νιώσεις διαφορετικό μίλα με το γιατρό σου,χωρίς δεύτερη σκέψη.το πέρασα κι εγώ αυτό το λούκι με τον καρδιοτοκογράφο,γιατί πονούσα στον κόλπο,αλλά εμένα έφτασε μέχρι το 14,δεν ήταν συσπάσεις.μια φίλη μου όμως είχε φτάσει σχεδόν 80&το ξεπέρασε.σου έβαλαν ορό?

''εσείς κι εγώ...

Επέστρεψα κι εγώ.Καλή χρονιά σε όλες με υγεία και γερά μωρά!!!!!!!!!!!!

Περασα πάρα πολύ όμορφα, γέμισα μπαταρίες και χαίρομαι πολύ που φτάνει σε λίγο ο καιρός για να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελούδι μας!!!!!!!!!!!!!

Κάθε φορά που το περιστεράκι μου φτερουγίζει μέσα στην κοιλίτσα μου με πλημμυρίζει η χαρά και η ανυπομονησία.............

Αν και ακόμα δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας, βλέπω ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι πολύ.Σας σκεφτόμουν πολύ στις διακοπές μου και μου λείψατε......

καλώς μας ήρθες,καλή χρονιά και σε σένα και με το καλό το μωράκι σου!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Να ενημερώνεις πάντα τον γιατρό σου κοπέλα μου και εύχομαι να περάσουν οι συσπάσεις... Αν και από εδώ και πέρα όλες θα έχουμε γιατί προετοιμάζεται η μήτρα...

Και εμένα σκληραίνει η κοιλιά μου και εγώ κάνω την ίδια σκέψη με εσένα... Οτι είναι το μωρό εκεί... Ενιωθες όμως και ότι σε χτυπάει το μωρό εκείνη την ώρα ή απλά ότι είναι σε εκείνη τη θέση; Οταν πριν 2 μήνες του το είχα πει μου μέτρησε τον τράχηλο και μου είπε ότι όλα είναι καλά... Παίζει ρόλο και ο τράχηλος στις συσπάσεις;

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να μας βάζουν καρδιοτοκογράφο νομίζω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Την παραμονή πρωτοχρονιάς πήγαμε σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που έχουνε μια μπέμπα 7 μηνών και φάγαμε ήρεμα, διασκεδάσαμε και αλλάξαμε το χρόνο παρείστικα...ανήμερα πήγαμε για φαγητό στους γονείς μου...χαρήκα:tongue: πάρα πολύ που είμασταν μαζί τους γιατί παρόλο που ο μπαμπάς μου δεν ήταν καλά του δώσαμε χαρά και κουράγιο, ιδιαίτερα ο μπέμπης!!! Το Σάββατο πήγαμε με τους κουμπάρους μας μια μικρή εκδρομούλα στον Σχοινιά...(καλά απίθανη μέρα να φανταστείτε ότι στο καράβι κάνανε μπάνιο) είχαμε ξαπλάρει στην παραλία σε ξαπλώστρες και λιάζαμε τις κοιλούμπες μας διότι και η κουμπάρα μου είναι έγκυος, κάναμε βολτούλα στην παραλία, πέξαμε επιτραπέζια, ξεφυλίσαμε περιοδικά και στο τέλος πήγαμε για φαγητό στη τρεία αδέλφια μια πολύ ωραία ψαροταβέρνα πάνω στην παραλία που φάγαμε ψαράκια και μεζέδες (το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ γιατί όλες αυτές τις μέρες που τρώγαμε κρέας το συχάθηκα) αααα στο γυρισμό πήγαμε εκάλη για ένα γλυκάκι και τσάι διότι οι εγκυμονούσες εμεις δεν πίνουμε καφέ και έτσι περάσαμε εμείς καλά και εσεις μακάρι καλύτερα...ουφ σας κούρασα ε? το ξέρω εδω κουράστηκα εγω να γράφω, τι να κάνω ήθελα να τα μοιραστω όμως...Λοιπόν και πάλι καλή χρονιά σε όλους μας και καλή συνέχεια να έχουμε!!! φιλάκια πολλά:-P:-P:p

angie μου έχε θετική σκέψη όλα θα περάσουν και να έχεις πάνω απο όλα την ψυχολογία σου στα καλύτερα της επίπεδα, να σκέφτεσαι το μωρουλίνι σου που σε λίγους μήνες θα το κρατάς αγκαλίτσα και θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και με το καλό τα μωράκια μας!

Εύχομαι όλες να είστε καλά!

Εγώ ξεκουράστηκα αυτές τις μέρες (από τη δουλειά) αλλά δεν έβαλα κ*λο μέσα! Βολτούλες, καφεδάκι σε φίλες και παρέα στο σπίτι! Είχα καιρό να το κάνω!

Επίσης δε σας είπα ότι έφαγα πάρα πολλά γλυκά η κακούργα μάνα, και τώρα είναι να κάνω την καμπύλη και φοβάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angie μου τί βλέπω είχες συσπάσεις;;;Φαντάζομαι πόσο λαχτάρησες.Εύχομαι να περάσουν και να ξανάρθουν πια στην ώρα τους.Να ξεκουράζεσαι και να σκέφτεσαι θετικά.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...