Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα. Βαρiέστε κι εσείς ε; Εμείς πήγαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι το απόγευμα στο Φάληρο. Εξω δεν μπορούσαμε να κάτσουμε λόγω αέρα και μέσα καπνίζανε κι έτσι δεν κάτσαμε πολύ.

Σινεμαδάκι...δεν έχω παράπονο, από κεο που είχαμε να πάμε μήνες πήγαμε και είδαμε 2 αυτή τη βδομάδα, το Είναι μπερδεμένο (πολύ καλό) και το Αβαταρ 3Δ (τέλειο).

Οσο για σεχ, από 2 φορές τη βδομάδα περίπου την περίοδο της εγκυμοσύνης πέσαμε στη 1. Αλλά δε νομίζω πλέον να γίνεται και πιο συχνά. Δεν υπάρχει η απαραίτητη διάθεση. Ενώ 1/βδομάδα είναι πολύ καλά (αν με καταλαβαίνετε ;-

) )

Αύριο, δυστυχώς, επιστροφή στη δουλειά. Ενάμισης μήνας έμεινε για την άδεια. Κοντεύουμε!

Με τον πονο μας παίζεις βρε κοπελιά??? 1 φορά την εβδομάδα??? Εδώ μου το ξεκοψε λεμε... Αχ ποσο σε ζηλεύω!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες.

Καλη χρονια να εχουμε κι να παθουμε οτι ποθουμε :tongue:

Να δουμε συντομα τα μωρα μας κι να τα κρατησουμε σστην αγκαλια μας.......

(να πω την αληθεια κουραστηκα να περιμενω, μου φαινετε αιωνιοτητα...αλλα τι να κανουμε μονο να πανε ολα καλα μακαρι)

Πως περασατε τις γιορτες σας?Τι δωρακια πηρατε?(ειμαι κι περιεργη εγω)

Ελπιζω να περασατε εσεις καλα κι να μην τρεχατε οπως εγω :(:(:(:(:(

Με ειχε πιασει το δοντι μου κι εκλαιγα απο τον πονο για 3 μερες συνεχομενα........πηγαμε σε νοσοκομειο μου το καθαρισε η γιατρος κι ειπε πως εχω αποστημα (αν δεν κανω λαθος) κι ο φρονιμιτης μου ειναι σαπιος κι δεν μπορει να μου κανει τιποτα τωρα μονο με amoxil, depon, ponstan κι (ενεση) apotil η καπως ετσι .Ειλικρινα δεν αντεχα τον πονο καθολου!!!

Εκλάιγα απο τον πονο κι δεν μπορουσα να κανω τιποτα κι οι γιατροι δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα επιδη κινδυνευει το παιδι μας ετσι αν κανουμε κατι.Να φανταστειτε πως 20 λεπτα πριν αλλαξει ο χρονος πηρα τηλ. την γιατρο μου να ρωτησω τι να κανω, την ειχα ζαλισει την γυναικα ολες τις μερες κι η ιδια δεν μπορουσε να μου κανει τιποτα.Το amoxil επιασε την 3 μερα μονο κι depon που επινα με επιανε για μιση ωρα κι τελος κι μετα παλι απο την αρχη !!!! ηταν σκετο βασανηστιριο απλα για εμενα.Ουτε να φαω μπορουσα απλα το ποιο δυσκολο κομματι ηταν αυτο για εμενα.Ειχαμε ετοιμασει τοσα πολλα τα οποια ουτε που εφαγα απο τον πονο κι μονο κι μονο επιδη δεν μπορουσα να ανοιξω το στομα μου να μιλησω.

Διαβαζω εδω πως τα πατε με την σχεση στο πολυ προσωπικο εγω να σας πως την αληθεια δεν εχω καμια ορεξη για αυτο κι δεν ξερω γιατι κιολας.Ο ανδρας μου φωναζει ελα κι ελα αλλα εγω τιποτα.Δεν ξερω γιατι δεν θελω,πιστευα πως οταν θα ειναι εδω θα ειμαστε εκει μεσα ολη μερα αλλα τιποτα....ειναι σαν να λεμε με το ζορι ή κατι τετοιο........Πως να το εξηγησω αυτο?

Ποιος δεν ζυγιζετε εδω?:P:p:p:p:p

Το εκανα κι εγω κι πηρα 2 κιλα με την μια ομως.

Τωρα προσεχω παλι κι φοβαμε να μην παρω κιλα........ κι λαχταραω να φαααωωωωω παγωτακιιιιιιι κι το θελω ομως τοσο μα τοσο πολυ....να φανταστειτε εφαγα εγω κι η μητερα μου 2 κιλα παγωτο μεσα σε μια ωρα κι δεν το καταλαβαμε κι ζηταγα κι αλλο εγω.....:confused::confused::confused::confused::confused:

Το μπεμπε μας με εχει ταραξει στις κλοτσιες ομως.....Αλλα εινια πονηρη :tongue: απο τωρα,ξερει ποτε να κλοτσαει κι ποτε οχι.Εκει που πρεπει κι με τους ανθρωπους που πρεπει ....χι χι χι χι

Σας εχω ζαλισει ε ?

το ξερω βρε κοριτσια.

Να ρωτησω κι κατι αλλο......γιατι εχει παιξει μια λαλακια με το σπιτι κι ειμαι τσαντισμεη να το πω ......τελος παντων.

Ο ανδρας μου ηρθε στις 13 του μηνα κι αρχισαμε να βαζουμε την θερμανση απο 13 κι πριν 4 μερες ερχετε κι μας λεει οτι χρωσταμε 113 ευρο για την θερμανση κι μας σηκωθηκε η τριχα.Πως γινετε βρε κοριτσια αυτο?Οταν εμεις δεν το αναβαμε καθολου κι γυριζαμε σπιτι μας την νυχτα κι λυπαμε απο το πρωι?

Οι αλλοι 2 που εχουν κι μικρα παιδια εχουν καψει λιγοτερα απο εμας.....Για χαζους μας περασανε?

Τι να πω δηλαδη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Με τον πονο μας παίζεις βρε κοπελιά??? 1 φορά την εβδομάδα??? Εδώ μου το ξεκοψε λεμε... Αχ ποσο σε ζηλεύω!!!

Sorry αλλα χα χα χα χα

Γιατι καλε αυτο? φοβατε?

RVysp3.png

uF2hp3.png

EI ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΞΥΠΝΙΑ??ΔΕ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΟΣΟ ΑΡΕΣΑΝΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΟΥ..ΜΕΤΑ Ο,ΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΧΑΜΗΛΑ..ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς Κ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΧΤΕΣ ΗΠΙΑ ΥOTOPAR ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΟΝΟΣ,ΕΜΕΤΟΣ..ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΑ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΜΟΥΣ.ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΕΙ ΗΜΑΣΤΑΝ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Κ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΞΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ Α Υ Σ Τ ΗΡ Α ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

EI ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΞΥΠΝΙΑ??ΔΕ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΟΣΟ ΑΡΕΣΑΝΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΟΥ..ΜΕΤΑ Ο,ΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΧΑΜΗΛΑ..ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς Κ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΧΤΕΣ ΗΠΙΑ ΥOTOPAR ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ..ΠΟΝΟΣ,ΕΜΕΤΟΣ..ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΑ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΜΟΥΣ.ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΕΙ ΗΜΑΣΤΑΝ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Κ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΞΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ Α Υ Σ Τ ΗΡ Α ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..

Περαστικα σου σου , πω πω τι επαθες κι εσυ τωρα.

Αν δεν κανω λαθος κι εγω αυτα τα χαπια επινα για τις συπασεις που μετα βγηκε πως ειναι τα εντερα μου. Το ειχα παθει κι εγω με την κουραση αυτο.Κι ειδικα με την μεση μου με πεθενε ακομα κι τωρα οταν δεν κανω κι τπτ με πιανει που κι που κι δεν ξερω τι να κανω, κι αν ξαπλοσω με ανακουφιζει .....

Περαστικα κι Α Υ Σ Τ Η Ρ Α κρεβατι κι μονο τουαλετα να σηκωνεσε.

Πρεπει να προσεχουμε τωρα ολοι μας !

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά σου. Κάνε ό,τι πρέπει και όλα καλά θα πάνε.

X4pTp3.png

Τι να πω τώρα... :-( Ελπίζω να το ξεπεράσουν κοριτσάκια. Εμάς από την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό, μας ξεκαθάρισε ότι να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά, υγιεινά αλλά το σεξ επιτρέπεται και να συνεχίσουμε. Και εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες του γιατρού ;)

X4pTp3.png

Βρε κοριτσια εχω μια ερωτηση για ολες τις μανουλες

ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΔΙΔΡΑΤΕ ΚΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ?????????????????????????????

RVysp3.png

uF2hp3.png

Οσο για σεχ, από 2 φορές τη βδομάδα περίπου την περίοδο της εγκυμοσύνης πέσαμε στη 1. Αλλά δε νομίζω πλέον να γίνεται και πιο συχνά. Δεν υπάρχει η απαραίτητη διάθεση. Ενώ 1/βδομάδα είναι πολύ καλά (αν με καταλαβαίνετε ;-

) )

Αύριο, δυστυχώς, επιστροφή στη δουλειά. Ενάμισης μήνας έμεινε για την άδεια. Κοντεύουμε!

WOW!!!1 φορα την βδομαδα????:shock::shock:

εγω το χω κανει 2-3 φορες απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη!!!

μια φορα/βδομαδα...πωπω τι καλα...

να ρωτησω κ κατι ακομη?ειναι βολικο?θελω να πω τωρα με την κοιλια ..βολευει??:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βρε κοριτσια εχω μια ερωτηση για ολες τις μανουλες

ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΔΙΔΡΑΤΕ ΚΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ?????????????????????????????

εγω κ ο αντρας μου καναμε καπνο παντα..κ ο καπνος δεν βρωμαει πολυ..ενω τα τσιγαρα μου μοιριζουν πολυ ασχημα...

πως να αντιδρασω?το λεω στην ψυχρα να το σβησουν η να βγουν εξω.

αν δεν τους κοβει κ ειναι βοδια δεν φταις εσυ!!!!!εσυ να τους το λες!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

WOW!!!1 φορα την βδομαδα????:shock::shock:

εγω το χω κανει 2-3 φορες απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη!!!

μια φορα/βδομαδα...πωπω τι καλα...

να ρωτησω κ κατι ακομη?ειναι βολικο?θελω να πω τωρα με την κοιλια ..βολευει??:confused:

Ανακαλύπτεις νέες στάσεις, κυρίως στο πλάι. Εντάξει δεν είναι το ίδιο αλλά είναι ωραίο κι έτσι.

X4pTp3.png

εγω κ ο αντρας μου καναμε καπνο παντα..κ ο καπνος δεν βρωμαει πολυ..ενω τα τσιγαρα μου μοιριζουν πολυ ασχημα...

πως να αντιδρασω?το λεω στην ψυχρα να το σβησουν η να βγουν εξω.

αν δεν τους κοβει κ ειναι βοδια δεν φταις εσυ!!!!!εσυ να τους το λες!!

Συμφωνώ με την Annie. Ζητάω να βγουν έξω ακι αν δεν παίζει τότε αναγκαστικά το σβήνουν.

X4pTp3.png

Ανακαλύπτεις νέες στάσεις, κυρίως στο πλάι. Εντάξει δεν είναι το ίδιο αλλά είναι ωραίο κι έτσι.

μαλιστα...αν το θυμηθω ξανα το αθλημα θα σας ενημερωσω!χαχαα

pSC1p2.png

Αν ειναι πεθερικα το λες στον καλο σου να τους το κοψει. Εγω το'χω ξεκαθαρισει σ'ολους τους δικους μου οτι πρεπει να βγαινουν εξω. Να μαθουν για το εγγονι τους. Κι οταν γεννηθει τι θα κανουν? Θα καπνιζουν μπροστα στο μωρο. Οχι, να μαθουν απο τωρα. Μιλα στον αντρα σου!

Angie μου, περαστικα, υπομονη κ ξαπλα τωρσ κ ολα θα πανε καλα. Αχ κοριτσια, θελει πολυ προσοχη τελικα. Δεν πρεπει να κουραζομαστε καθολου! Περαστικα κοριτσακι!

Καληνυχτα σε ολεε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...