Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολυ ωραιο θα'ναι, αλλα επειδη ειναι κοριτσακι, θα'θελα κατι πιο ουδετερο. Εχω σκεφτει διαφορα. Μου αρεσει το φυστικί με σομον αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει για αγορακι αργοτερα. Ισως ανοιχτο κιτρινο με φυστικι... Ακουω κι αλλες ιδεες αν εχετε.

Angel_ πολυ ωραιο αυτο που θες να παρεις! Με το καλο! Εμενα θα μου δωσει τα περισσοτερα η ξαδερφη μου, οποτε δεν εχω την χαρα της επιλογης, ομως γλιτωνουμε ενα πολυ σημαντικο εξοδο!

κ εγω μαλλον απο την ξαδερφη με βλεπω να τα παιρνω, γιατι το καθισματακι για το αυτοκινητο ειναι για το πολυ ενα χρονο κ το port bebe για κατι μηνες...

θα δουμε ομως.

εγω το εβαψα λαχανι το δωματιο κ με το λαχανι ταιριαζει κ το λιλα.ετσι παει κ σε κοριτσι κ σε αγορι ;)

παλι πιασατε το σεχ κοριτσια??οπως λεει κ η angel νιεντε!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννυ, καλη ιδεα το σκετο λαχανι. Και μετα αναλογα αν ειναι κοριτσι ή αγορι βαζεις αυτοκολλητα και συνδυαζεις χαλακια, σεντονια, κουρτινες κτλ. Θα την σκεφτω την ιδεα σου. Ευχαριστω.

Οσο για το σεχ... 2 φορες απο τοτε που μαθαμε οτι ειμαι εγκυος. Δεν ξερω αλλα κι εγω ψιλοφοβαμαι, οποτε κανεις μας δεν το επιδιωκει. Νιεντε κι εδω λοιπον...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δεν το πιστεύω ότι πάλι κοιμήθηκα...... καλέ τί πράγμα είναι αυτό? πω-πω......

Πάλι θα βρυκολακιάσω απόψε και όχι τπτ άλλο δουλεύω αύριο γμτ.....

Καμία δευτερομανούλα δεν βρέθηκε να μας δώσει τα φώτα της ακόμα. Θέλω να πάω κανένα σινεμά αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνεται πανικός Κυριακάτικο, πάλι μέσα βαρέθηκα , βασικά έπληξα. Αυτά είναι τα μείον της εγκυμοσύνης , αναγκαζόμαστε να αποφεύγουμε την πολυκοσμία λόγω της γρίπης και των ιώσεων και έτσι είμαστε σαν τους λεπρούς.

Έχει και τον παλιοαέρα και δεν είναι για περπάτημα στην μαρίνα,οπότε με βλέπω να παίρνω το αμάξι και τον σύζυγο και να κάνουμε βολτίτσα παραλία αμαξάτοι.

Καμία καλύτερη ιδέα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες angel μου,να΄σαι καλά!

δε θα είσαι η μόνη που θα βρικολακιάσει απόψε,κι εγω μια από τα ίδια,με παίρνει ο ύπνος πολύ αργά(3+)..κάθε μέρα λέω το μεσημέρι δε θα κοιμηθώ,αλλά δε μπορώ να κρατηθώ,κλείνουν τα ματάκια μου μετά το φαγητό και κοιμάμαι για καμιά ωρίτσα......

όσο για το σεχ,χθες ήμασταν αγκαλίτσα,πήρα το χέρι του και το έβαλα κάπου πιο πονηρά από το πόδι μου:tongue: και τι έκανε ρε παιδιά?το πήρε αμέσως,το έβαλε στην κοιλιά μου και μου λέει "εδώ είναι η μπέμπα μου":!::!::!::!:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες angel μου,να΄σαι καλά!

δε θα είσαι η μόνη που θα βρικολακιάσει απόψε,κι εγω μια από τα ίδια,με παίρνει ο ύπνος πολύ αργά(3+)..κάθε μέρα λέω το μεσημέρι δε θα κοιμηθώ,αλλά δε μπορώ να κρατηθώ,κλείνουν τα ματάκια μου μετά το φαγητό και κοιμάμαι για καμιά ωρίτσα......

όσο για το σεχ,χθες ήμασταν αγκαλίτσα,πήρα το χέρι του και το έβαλα κάπου πιο πονηρά από το πόδι μου:tongue: και τι έκανε ρε παιδιά?το πήρε αμέσως,το έβαλε στην κοιλιά μου και μου λέει "εδώ είναι η μπέμπα μου":!::!::!::!:

άστα atlantis μου, και εγώ όταν δεν δουλεύω είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες με τον ύπνο...

Για το ... πόδι που λες, άμα μουλαρώσουν παιδί μου δεν σου κάνουν την χάρη που να χτυπιέσαι. Και εγώ τον άφησα πλέον στο φιλότιμο μπας και αλλά πού .................

Για άλλα τσαλίμια έχει όρεξη, αλλά λέω πουλάκι μου αυτά είναι αμοιβαία, μηδέν εγώ? ε, μηδέν και εσύ.... και άμα πει και τίποτα θα του πώ, μωρέ σκέφτομαι την μπέμπα μην δει τίποτα και τρομάξει το παιδί....

Μα δεν είναι γαϊδούρια? Δεν τις βλέπουν τις ορμόνες που έχουν χτυπήσει κόκκινο?

GaiGp3.png

Αχ κι εγώ βαριέμαι βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν έχω βγει απο το σπίτι και ο άντρας μου δουλευει μέσα στο γραφείο κι εγώ εχω σκυλοβαρεθεί... Δουλεύω κι αυριο.. Τουλάχιστον σταματάω τέλη του μήνα να ησυχάσω..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

χι χι χι,είσαι φοβερή!

ναι,ναι,πες του δε γίνεται,θα καταλάβει η μπέμπα οτι η μαμά της κάνει κάτι πονηρό,δεν είναι σωστό:tongue::tongue::tongue:(λόγια του αντρούλη μου κι αυτά!!!!)

''εσείς κι εγώ...

Καλησπέρα κι από μένα. Βαρiέστε κι εσείς ε; Εμείς πήγαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι το απόγευμα στο Φάληρο. Εξω δεν μπορούσαμε να κάτσουμε λόγω αέρα και μέσα καπνίζανε κι έτσι δεν κάτσαμε πολύ.

Σινεμαδάκι...δεν έχω παράπονο, από κεο που είχαμε να πάμε μήνες πήγαμε και είδαμε 2 αυτή τη βδομάδα, το Είναι μπερδεμένο (πολύ καλό) και το Αβαταρ 3Δ (τέλειο).

Οσο για σεχ, από 2 φορές τη βδομάδα περίπου την περίοδο της εγκυμοσύνης πέσαμε στη 1. Αλλά δε νομίζω πλέον να γίνεται και πιο συχνά. Δεν υπάρχει η απαραίτητη διάθεση. Ενώ 1/βδομάδα είναι πολύ καλά (αν με καταλαβαίνετε ;-

) )

Αύριο, δυστυχώς, επιστροφή στη δουλειά. Ενάμισης μήνας έμεινε για την άδεια. Κοντεύουμε!

X4pTp3.png

καλησπέρα dim angel!σινεμά,ε?μπράβο!από τις αγαπημένες μου συνήθειες,το΄χω ξεχάσει κι αυτό...

καλή δύναμη σε όσες δουλεύετε ακόμα,πραγματικά σας θαυμάζω.εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι να σταματήσετε.

καλό βράδυ και υπομονή με όλα!

''εσείς κι εγώ...

Καλησπερα κοριτσια,

Μολις σηκωθηκα απο το μεσημεριανο μου υπνακο και με βλεπω σε λιγο να πηγαινω πισω για το βραδυνο.Ευτυχως με τον υπνο τα παω πολυ καλα,και το πρωι δεν μπορω να σηκωθω με τιποτα, με πιανει μια υπερενταση μονο οταν σηκωνομαι για τουαλετα το βραδυ.

andria27 δεν εισαι η μονη με το πλευρο.Κι εγω ποναω δεξια στο πλευρο και αριστερα στον γοφο.Με πιανει οταν ειμαι ωρα ορθια ή κουραστω πολυ και ξεχναει να με αφησει.Δεν εχω ρωτησει το γιατρο αλλα ειμαι σιγουρη οτι οπως και στα υπολοιπα η θεραπεια θα ερθει μετα τη γεννα.

Οσο για βρεφικα λεω απο εβδομαδα να αρχισω τα ψωνια.Ειναι τοσα πολλα.Τα πεθερικα μου μας ειπαν να διαλεξουμε κουνια και θα την αγορασουν αυτοι(το ονομα βλεπετε).Θα βαλω και τη μητερα μου να μου παρει το καροτσι και θα ψωνισω εγω ολα τα υπολοιπα.Εχουν κατα καιρο προσφερθει φιλες να μου δανεισουν πραγματα αλλα δεν θελω να δανειζομαι τετοιου ειδους πραγματα.Αν κατι χαλασει;

Και για το σεξ εχουμε ξεχασει τι χρωμα εχει.Ειδικα τωρα που ο μπεμπης κουνιεται και καταλαβαινει(η δικαιολογια του συζυγου)Η αληθεια ειναι οτι αν δεν το αρνιοταν αυτος μαλλον ουτε εγω θα ηθελα,αλλα τωρα περιμενω την ωρα τις εκδικισης, εχω εγω το πανω χερι.

Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια.

Φιλια

dtMvp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΘΜΟΥΜΕ

ΝΑ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ

ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ

ΚΙ ΟΛΑ

ΟΣΑ

ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ

(αχ.....αχ...αχ...)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...