Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

Ε κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό ωάριο αυτό είναι σίγουρο . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

maraki το θαλασσινό νερό είναι σπρέυ για τη μύτη εμένα με βοήθησε τόσο για το μπούκωμα, όσο και για την καταρροή. Μου το σύστησε ο γιατρός μου όπως και το φυσιολογικο ορό. Το βρίσκεις στα φαρμακεία.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!!

Βρυκολάκιασα δυστυχώς, έχασα το πρόγραμμά μου με τις γιορτές και τα ξενύχτια.

Σήμερα όλη μέρα κοιμόμουν εναλάξ καναπέ-κρεβατοκάμαρα, είδα ότι σαβούρα είχε η tv, μέχρι και τον Ολιβερ Τουίστ ξαναείδα , και τώρα λέω να πάω να κάτσω σε κανένα κλαδάκι με τις υπόλοιπες νυχτερίδες τ'ανάσκελα γιατί δεν το βλέπω να κοιμάμαι.

Τανια ακόμα το παλέυεις με τους πονους κοπέλα μου? Δεν σε αφήνει ε?

Μαράκι τρέχει η μυτούλα ακόμα ακούω..... Να πώ μία βλακεία? Μήπως είναι πολύ ζεστά μέσα στο σπίτι σου? Δες το με λίγο περισσότερο δροσιά μήπως και ελλατωθεί η καταρροή.

Πάω να παίξω καμία μπιρίμπα ή κανένα τάβλι να περάσει λιγάκι η ώρα μπας και νυστάξω....

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Χαίρομαι που όλες περάσατε όμορφα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

touki μου καλή ανάρρωση στον μπαμπάκα σου.

maraki περαστικά σου κοπέλα μου! Ευτυχώς που είναι μόνο συνάχι και δεν έχεις πυρετούλη... Δοκίμασε φυσιολογικό ορό.

tatti καλορίζικο το laptop σου! Πολύ ωραίο δώρο!!!

Συγχαρητήρια όσες μπήκαν στον 7ο!!! Πέρνουμε σιγά σιγά και εμείς σειρά!!!

Τελειώνει το δωμάτιο του μπέμπη από το βάψιμο και είμαι πολύ χαρούμενη!!! Σιγά σιγά θα πλύνω και τα ρουχαλάκια του! Οταν το τελειώσουμε όλο θα σας το δείξω σε φωτογραφία!!!

Φιλιά σε όλες!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες

Σήμερα είχα διάθεση να βγώ βολτίτσα να περπατήσω λιγάκι, αλλά ο καιρός διαφωνεί εντελώς, μαυρίλα και αέρας. Τρέλα είναι..

Οπότε μάλλον θα το ρίξω στις δουλειές και κυρίως στο σίδερο-μαγείρεμα-ντουλάπες...

Είναι νωρίς ακόμα να πλύνουμε τις πάντες ε? Εσείς έχετε κάνει τα βασικά ψώνια για το μπεμπέ σας? εσωρουχάκια πανάκια κλπ? λέω από την επόμενη εβδομάδα να πάω και εγώ να τα πάρω, γιατί από τα online καταστήματα έχω θέμα με την ποιότητα που δεν μπορώ να καταλάβω. Από πού ψωνίσατε εσείς ?

Μόνο για το travel system έχω καταλήξει τελικά, θα το παραγγείλω από βδομάδα.

http://www.bimbomarket.it/gr/en/trio-3per8-lx-tender-pink-106-kit-car-P15905.htm

ή σε ροζ ή σε πορτοκαλί.

Μας έφερε και η νονά μας φανταστικά σεντονάκια για την κούνια κεντητά με αρκουδάκια και μία κουβέρτα σούπερ μαλακιά με τρομερά γλυκά σχεδιάκια που θέλω να την βουτήξω και να τυλιχτώ εγώ......

Δευτερομανούλες εσείς που ξέρετε καλύτερα σε τί ποσότητα θα πρέπει να αγοράσουμε τα εσωρουχάκια και τα πανάκια και σε τί μέγεθος?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες

Σήμερα είχα διάθεση να βγώ βολτίτσα να περπατήσω λιγάκι, αλλά ο καιρός διαφωνεί εντελώς, μαυρίλα και αέρας. Τρέλα είναι..

Οπότε μάλλον θα το ρίξω στις δουλειές και κυρίως στο σίδερο-μαγείρεμα-ντουλάπες...

Είναι νωρίς ακόμα να πλύνουμε τις πάντες ε? Εσείς έχετε κάνει τα βασικά ψώνια για το μπεμπέ σας? εσωρουχάκια πανάκια κλπ? λέω από την επόμενη εβδομάδα να πάω και εγώ να τα πάρω, γιατί από τα online καταστήματα έχω θέμα με την ποιότητα που δεν μπορώ να καταλάβω. Από πού ψωνίσατε εσείς ?

Μόνο για το travel system έχω καταλήξει τελικά, θα το παραγγείλω από βδομάδα.

http://www.bimbomarket.it/gr/en/trio-3per8-lx-tender-pink-106-kit-car-P15905.htm

ή σε ροζ ή σε πορτοκαλί.

Μας έφερε και η νονά μας φανταστικά σεντονάκια για την κούνια κεντητά με αρκουδάκια και μία κουβέρτα σούπερ μαλακιά με τρομερά γλυκά σχεδιάκια που θέλω να την βουτήξω και να τυλιχτώ εγώ......

Δευτερομανούλες εσείς που ξέρετε καλύτερα σε τί ποσότητα θα πρέπει να αγοράσουμε τα εσωρουχάκια και τα πανάκια και σε τί μέγεθος?

Κ εγω angel Μου αυτο το καροτσι κοιταω να παρω..βεβαια εχει η ξαδερφη μου καροτσι κ port bebe κ μου ειπε να παω να τα δω να παρω οτι θελω..απο σεντονια κ κουβερτακια εγω ηδη γεμισα!ειχε πολλα η πεθερα μου κ η μαμα μου κ τα κρατησαν κ ολοκαινουργια!

σημερα ψηνομουν κ εγω για βολτα αλλα ο συζηξ δουλευει κ ετσι λεω κ εγω να κανω καμια ντουλαπα!

αυτη η απορεια για τα εσωρουχακια ειναι πολυ σωστη..ποσα πρεπει να εχουμε??κ νουμερο νομιζω ειναι καλυτερο να μην παρουμε 0 μηπως κ ειναι πιο μεγαλο το νινι μας....

εγω μανουλες το δωματιο σχεδον το τελειωσα..μονο η κουνια λειπει:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα μανούλες!

angel&annie είναι πολύ ωραίο το travel system,και πολύ πιο φτηνό από τα αντίστοιχα που κυκλοφορούν εδώ!επειδή με ενδιαφέρει και μένα,ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τη μάρκα και το site,αν χρειάζεται πιστωτική,αν προπληρώνεις όλα τα χρήματα ή δίνεις προκαταβολή και αποπληρώνεις με την παραλαβή(γιατί δεν έχω αγοράσει κάτι από το διαδίκτυο).ευχαριστώ προκαταβολικά!

εγώ δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμα από τα πράγματα του μωρού,πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε? Εγω βρε κορίτσια εχω έναν πολύ ενοχλητικό και έντονο πόνο στα πλευρά μου στην δεξιά πλευρά... Χάλια, δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια... Μόνο ανάσκελα :confused: Το χειρότερο είναι που δεν μπορώ να καθίσω σε καρεκλα, υποφέρω.. Το είπα την Τρίτη στο γιατρό και μου είπε ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα στην νέα κατάσταση. Εχει καμιά άλλη παρόμοιους πόνους?

Κάτι ακόμα.. Ο αντρας μου ξεκίνησε ένα τροπάριο ότι δεν θέλει να κάνουμε σεξ γιατί φοβάται λέει για το παιδί :confused: Να είμαι ειλικρινής προσπάθησα πολυ να του εξηγήσω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, του έδειξα και βιβλία αλλά τίποτα. Να είμαι ειλικρινής με ξενερωσε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλώς τα κορίτσια,

τέλειωσα με τις δουλίτσες μόνο το φαγητό μου έμεινε....

Annie ποιό χρωματάκι καρότσι λες εσύ να πάρεις? Ωραίο και το link σου με τα χρώματα και εγώ ανοιχτό μωβάκι (λιλά) αγόρασα χρώματα για το υπνοδωμάτιο σξμαίνει κυριαρχία (?) και είναι πάνω απ'όλα ξεκούραστο χρώμα για τα μάτια.

atlantis μου η μάρκα είναι γνωστή στο εξωτερικό, διάβασα και κάτι κριτικές λένε ότι είναι καλό. Πάντως για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό. Έχει όλα τα ... κομφόρ... και είναι ελαφρύ (σημαντικότατο) και χωράει σε συμβατικά πορτ μπαγκαζ. Ούτως ή άλλως το κάθισμα αυτοκινήτου είναι για ένα χρόνο, το πορτ μπεμπέ για όσο χωράει το μωρό μέσα και το καρότσι έως τα 3 χρόνια. Σχέση τιμής-χρηστικότητας δλδ μία χαρούλα.

Τα χρήματα φιλενάδα με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid. Ότι σε εξυπηρετεί εσένα. Αγόρασε και η Erianton από τις μανούλες Ιανουαρίου από την συγκεκριμένη επιχείρηση και ήρθε κανονικά το καροτσάκι.

andria πόνους δεν έχω ευτυχώς, κάτι περίεργα που και πού αλλά δεν κρατάνε πάνω από μία μέρα. Με τις καρέκλες είμαι τσακωμένη και εγώ δεν βολέβομαι με τίποτα. Στην δουλειά υποφέρω 8 ώρες, η μπέμπα κλωτσάει συνέχεια γιατί την πιέζω και εγώ τρέχω για το πιπι room κάθε 10 λεπτά γιατί η μπέμπα με εκδικείται πιέζοντας την κύστη μου. Όσο αφορά το θέμα του σεξ ...join the club... Τίποτα, νιεντε, καπούτ, τελοςςςςςςςςςς

Μία απ'τα ίδια, υπομονή κανένα εξάμηνο ακόμα και άμα την βγάλουμε καθαρή μέχρι τότε αμην. Χλωμό βέβαια.............

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλό μεσημέρι κ απο μένα.Καλή χρονιά να έχουμε με γλέντια,, ισορροπία κ γαλήνη μέσα μας κ με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!!!Χρονια πολλά κ καλά σε valia81,neraidoula,βασ32 κ όλες που γιορτάζουν.Εύχομαι η νέα χρονιά να μας δώσει ο τι μας χρωστάνε οι προηγούμενες!!!!!

Εγω κουράστικα πολυ αυτές τις μέρες.Προπαραμονή έφταιχνα βασιλόπιτες(έφτιαξα κ για τους γονείς του άντρα μου),:tongue:παραμονή μαγείρεμα κ δουλειές-πρόλαβα να πεταχτώ κ σε μια εκδήλωση στο χωριό που μοίραζαν δώρα στα παιδιά κ αλλάξαμε το χρόνο μ ένα ζευγάρι φίλους ως τα ξημερώματα.:rolleyes:Την πρωτοχρονιά μαγείρευα όλη την ημέρα:(-ελπίζω να μην ισχύει πως ο τι κάνεις την πρώτη μέρα του χρόνου το κάνεις όλη τη χρονιά-γιατί εδώ υπάρχει ένα έθιμο να βγαίνει όλο το χωριο να λέει τα κάλαντα κ να τρωγοπίνουν σε κάθε σπίτι.:lol:Απο το απόγευμα της πρωτοχρονιάς είναι στρωμένα τα τραπέζια με φαγητά,γλυκά,κρασί κ ΄μπορεί οι καλανταδόροι να περάσουν ξημέρωμα!!!:wink:Τελικά εγω την έκανα την τρέλα μου:τελειώσαμε το μαγείρεμα με τον άντρα μου στις 5 το απόγευμα στρώσαμε το τραπέζι κ πήγαμε κ μεις για τα κάλαντα,τα οποία λέγαμε ως τις 7 το πρωί!!!!!:cool::cool:Πολύ περπάτημα,τραγουδι,χορός-αφού εκτός τα κάλαντα τραγουδάμε ρεμπέτικα κ άλλα με όργανα-κ ήπια κ κρασί αρκετό.;)Ήταν πολύ ωραία εμειρία.Είμασταν 60 άτομα κοντά,αλλά ολοι με πρόσεχαν πολύ να μην στέκομαι κλπ.:-PΣτο τέλος καταλήγουν σ ΄ένα μεγάλο σπίτι κ γλεντάνε.Βέβαια το πρωί πια αρχισα να ζαλίζομαι,να χω ναυτία κ δύσπνοια απ την τσιγαρίλα.:confused::confused:Αλλά όλοι θαύμασαν το κουράγιο μου κ μου είπαν πως το μωρό θα είναι γλεντζέδικο,θα τραγουδάει κ θα ξέρει κ τα κάλαντα!!!!:tongue::tongue:Χθες ΄ξυπνησα με το ζόρι για να παμε στους γονείς του άντρα μου κ γυρίσαμε βράδυ οπου πάλι είχε στηθεί ένα γλέντι στο διπλανό σπίτι κ χόρεψα κιόλας.:lol::lol:

Τελικά οταν μαζεύτηκα στο σπίτι τα ποδια μου ήταν τούμπανο απ το πρήξιμο κ σοκαρίστικα!:confused::confused:Γενικά έχω αρχίσει να χω πόνους στη μέση δυνατούς,πλάτη κ κλασικά στη δεξιά πέυρά αλλά ψηλα.Πιστεύω να πάνε καλά τα πράγματα ξιατί νιώθω πως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!!!!!:wink:;-):!::!:

ntesehjufpgrhgvn.png

Χρόνια πολλά και σε εσένα strata!!! με το καλό και με ένα πόνο το ζουζούνι σου...

Μόνο πρησμένα πόδια και πονάκια στην μέση έχεις? Εγώ στην θέση σου θα ήμουν στην ... εντατική :-P ύστερα από τόση καταπόνηση.... εγγυούλα είσαι όχι αθλητής πεντάθλου..... Τα διάβασα και κουράστηκα :wink:

GaiGp3.png

Strata, τι να πω παιδι μου? Χαρα στο κουραγιο σου! Πως τα καταφερες βρε θηριο?

Εγω σημερα καλυτερα. Απο καταρροη μου γυρισε σε ημι-μπουκωμα, οποτε περναει.

Αννυ, ευχαριστουμε για τα λινκς. Πολυ χρησιμα. Κι εμεις θελουμε να καταληξουμε σε συνδυασμους για το παιδικο δωματιο. Θελουμε καπως ουδετερα χρωματα ωστε να μην ξαναβαφουμε σε περιπτωση που το δευτερο ειναι αγορακι. Οποια προσφερετε να προτεινει συνδυασμο 2 χρωματων- κατα προτιμηση παλ- θα'θελα ν'ακουσω γνωμες. Φιλια κ καλο απογευμα σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Strata, τι να πω παιδι μου? Χαρα στο κουραγιο σου! Πως τα καταφερες βρε θηριο?

Εγω σημερα καλυτερα. Απο καταρροη μου γυρισε σε ημι-μπουκωμα, οποτε περναει.

Αννυ, ευχαριστουμε για τα λινκς. Πολυ χρησιμα. Κι εμεις θελουμε να καταληξουμε σε συνδυασμους για το παιδικο δωματιο. Θελουμε καπως ουδετερα χρωματα ωστε να μην ξαναβαφουμε σε περιπτωση που το δευτερο ειναι αγορακι. Οποια προσφερετε να προτεινει συνδυασμο 2 χρωματων- κατα προτιμηση παλ- θα'θελα ν'ακουσω γνωμες. Φιλια κ καλο απογευμα σε ολες.

Εμείς το βάψαμε μπλέ ανοιχτό με φυστικί. Τα 3/4 ε'ιναι το μπλέ και το 1/4 είναι το φυστικί και έχει βγει πολύ ωραίο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εμείς το βάψαμε μπλέ ανοιχτό με φυστικί. Τα 3/4 ε'ιναι το μπλέ και το 1/4 είναι το φυστικί και έχει βγει πολύ ωραίο!!!

Πολυ ωραιο θα'ναι, αλλα επειδη ειναι κοριτσακι, θα'θελα κατι πιο ουδετερο. Εχω σκεφτει διαφορα. Μου αρεσει το φυστικί με σομον αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει για αγορακι αργοτερα. Ισως ανοιχτο κιτρινο με φυστικι... Ακουω κι αλλες ιδεες αν εχετε.

Angel_ πολυ ωραιο αυτο που θες να παρεις! Με το καλο! Εμενα θα μου δωσει τα περισσοτερα η ξαδερφη μου, οποτε δεν εχω την χαρα της επιλογης, ομως γλιτωνουμε ενα πολυ σημαντικο εξοδο!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...