Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη Χρονια και παλι, εγω εξακολουθω να ειμαι χαλια κρυωμενη, μονο μυτη, καταρροη αλλα δεμ σταματαει δευτερολεπτο. Μ'εχει πεθανει. Ευτυχως μαγειρεψε η μαμα μου κ χθες κ σημερα γιατι δεν υπηρχε περιπτωση ν'αντεξω. Ουφ, ελπιζω να περασει συντομα γιατι δεν την παλευω!!!

Βικυ, Βασω, Βαλια και οποιες αλλες γιορταζετε, Χρονια Πολλα και παλι! Οτι καλυτερο κοριτσια κ με το καλο τα μπεμπακια σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλή χρονιά κοριτσάκια και μέλλουσες μανούλες!!!!

Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει υγιή μωράκια, αγάπη, ευτυχία κι ό,τι άλλο επιθυμούμε!

Χρόνια πολλά στις 3 (τουλάχιστον) εορτάζουσες αλλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν σήμερα.

Εγώ μόλις γύρισα από Πάτρα, περάσαμε ωραία, μου έπεσε και το φλουρί! Πολύ φαί όμως. Και την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό. Θα με τσακίσει...

Χτες πήγα και για καμπύλη ζαχάρου, τοξόπλασμα, γενικές άιματος & ούρων...καλλιέργεια και όλα τα συναφή. Τη Δευτέρα θα έχω τα αποτελέσματα κι ελπίζω να είναι καλά.

Αυτά. Περιμένω τα δικά σας νέα ...

Φιλιά!

X4pTp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

Με υγεία και ένα πόνο e-φιλεναδίτσες μου !!!!!!

Επιτέλους ήρθε η χρονιά που θα πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά, ανυπομονώ να σφίξω την μπέμπα μου στην αγκαλιά μου...!!

Πολύ φαΐ κορίτσια μου, σκάσαμε να τρώμε....

Χτες το βράδυ έκανα τραπέζι στο σπίτι μου, 2 μέρες μαγείρευα αλλά ήταν πολύ ωραία. Σήμερα ήμουν καλεσμένη σε συγγενικό σπίτι, πάλι φαγητο-κρεπάλη.. πω πω.... ανέβηκα στην ζυγαριά το μεσημέρι και έπαθα εγκεφαλικό....

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Βάσω & Βάλια , εγώ δεν γιορτάζω σήμερα αλλά το καλοκαίρι, αλλά επειδή η γιορτή μου είναι άσχετη κανείς δεν το θυμάται ή πολλοί δεν το ξέρουν καν, και όλοι μου εύχονται την πρωτοχρονιά :-)

Βλέπω όλες μέχρι στιγμής τα περάσατε καλά οικογενειακά και χαρούμενα.

Μαράκι μου περαστικά σου γλυκιά μου, σπαστικό το φύσα φύσα την μύτη... γίνεται και κόκκινη.....

Θα τα πούμε αργότερα!!!!!

Φιλιά πολλά

GaiGp3.png

Καλή Χρονια!!!!!!!!Υγεία, ευτυχία και αγάπη εύχομαι σε όλες και ιδιαίτερα Χρόνια ΠΟλλά στις εορτάζουσες! Αχ άντε με το καλό να κρατήσουμε φέτος τα μωράκια μας αγκαλιά και να είναι γερά πάντα!

Εμείς κανονικα ήμασταν καλεσμένοι στης μαμάς μου αλλά χθες το πρωί χτυπήσανε το μπαμπά μου με το μηχανάκι και έσπασε το πόδι του και έτσι την τράβηξα τη στεναχωριά μου. Το ατύχημα έγινε πολύ κοντά στο σπίτι και δυστυχώς τον είδα στο έδαφος να πονάει πολύ και με έριξε πάρα πολύ. Ευτυχώς βέβαια που δεν χτύπησε πουθενά αλλού. Θα ταλαιπωρηθεί όμως πολύ γιατί είναι πολύ δραστήριος και θα του στοιχίσει. Τέσπα, πήγαμε στην πεθερά μου να φάμε και ξεχάστηκα λιγάκι γιατί το βράδυ είχα ηρεμήσει αρκετά. Έκανε και την επέμβαση σήμερα και πήγε πολύ καλά και αρχίζω να παίρνω τα πάνω μου αν και όποτε τον σκέφτομαι στο νοσοκ με πιάνει δύσπνοια. Όμως, πραγματικά δόξα τω θεό είναι απλά ένα σπάσιμο!

Λοιπόν, ελπίζω να μη σας μαύρισα τη χαρά της πρωτοχρονιάς! Ήθελα κάπου να τα πω...

Α! ρε κορίτσια εδώ και μια εβδομάδα κάνω πολύ καλή διατροφή λόγω του ότι θα κάνω την καμπύλη και γενικά ήθελα και να κόψω λίγο τα γλυκά, τα ζυμαροειδή κλπ (κατόπιν βέβαια εντολών του γιατρού!) και ο δείκτης στη ζυγαριά ανεβαίνει συνέχεια! Για να μην πω ότι έχω κάνει τρελά χιλιόμετρα εξαιτίας των ψωνιων και πάλι δεν είδα καμία διαφορά! Τι να πω; Είναι ανώφελο πλέον. Δεν ξανανεβαίνω στη ζυγαριά!

Άντε φιλάκια σε όλες! Καλή χρονιά και να περνάτε πολύ πολύ όμορφα!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

touki Μου Χρόνια σου πολλά,

Περαστικά για τον μπαμπά σου , μην στεναχωριέσαι όμως και σκας και το κοριτσάκι σου, ο μπαμπάς σου θα γίνει περδίκι σε χρόνο ρεκόρ... να το δείς. Σιδερένιος!!!!!!

Στην ζυγαριά ύστερα και από το σημερινό και εγώ λέω να ξανέβω σε καμία εβδομάδα.

Και μία απ τα ίδια, τρέξιμο, γραφείο, ψώνια, τραπέζια και πανικός, και τα παλιοκιλά εκεί σταθερά ανεβαίνουν τα σκασμένα....

GaiGp3.png

touki μου, λυπαμαι που επρεπε να το περασετε αυτο μερες που'ναι. Ευτυχως που δεν ειναι τοσο σοβαρο. Σιδερενιος να'ναι κ γρηγορα να γινει καλα.

Angel μου, σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση. Η μυτη μου ειναι πραγματι κατακοκκινη κ μοιαζει πρησμενη απ'το φυσημα αλλα θα περασει.

Τα κιλα, οτι κ να κανουμε θα ανεβαινουν τωρα. Το μωρο μεγαλωνει κι εμεις φουσκωνουμε. Καλο ειναι να προσεχουμε τι τρωμε για λογους υγειας κ για να μην παρουμε παραπανω απο τα απαραιτητα (μακαρι να μπορουσα κι εγω να το κανω), αλλα οπως λετε, καλυτερα να μην ασχολειστε με την ζυγαρια γιατι ειναι απογοητευτικο.

Σας φιλω ολες, καλη μας μερα και καλο ΣΚ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα μανουλιτσες !maraki Μου υπομονη με την καταροη..ξερω ποσο σπαστικο ειναι...touki μου περαστικα για τον μπαμπα σου ,σιδερενιος να ναι!

πιασατε πολυ κακο θεμα με τα κιλα!ειμαι στα +8,5!!!βεβαια δεν φαινεται..μονο κοιλια κ κωλο εκανα αλλα πρεπει να συμαζευτω γιατι τωρα θα μπαινουν με το καλημερα σας!!!

σημερα μας εχει καλεσει ο πατερας μου για φαγητο αλλα η συντροφος του εχει βηχα (περναει βεβαια) αλλα το σκεφτομαι λιγο...λετε να πειραζει που θα παω?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Annie μου, εξαρταται τον βηχα κι απο τι το'χει. Εγω νομιζω το κολλησα στο σινεμα που ηταν ενας πισω μου και εβηχε, βεβαια εμενα μου βγηκε σε συναχι. Δεν ξερω βρε κοριτσακι, τι να σου πω?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλήμερα κοριτσάρες.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε και με το καλο να αποκτησουμε υγιεστατα τα μωρακια μας ολες.ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε ολες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις μανουλες ΒΑΣΟΥΛΕΣ τις παρεας μας.

Κοριτσια πιασαμε παλι θεμα ταμπου βλεπω.Εγω προσπαθω με νυχια και με δοντια να κρατηθω στα ιδια κιλα και να μην παρω οσο γινεται αλλα.Τα γλυκα τωρα πια μονο τα δοκιμαζω.Οτι πειρασμος ηταν στο σπιτι τον πεταξα μονο το κεκακι βασιλοπιτα εχω αφησει αλλα το βλεπω κι αυτο να το στελνω γιατι με προκαλει.

Την Τρίτη παω κι εγω για καμπυλη ζαχαρου.Μου ειπε η μαια τρεις μερες νωριτερα να τρωω μακαρονια πατατες και ρυζι για να δειξει καλυτερα.Εσεις κοριτσια που κανατε την εξεταση κανατε κατι αναλογο;

dtMvp3.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!

Πως είστε μανούλες? εγώ ξεκουράζομαι και το απολαμβάνω!!! Απο την παραμονη είχα τα πεθερικά μου εδώ και φύγανε σήμερα. Το τραπέζι της παραμονής πήγε πολύ καλά και σε όλους άρεσαν τα φαγητά μου(τουλάχιστον έτσι μου είπαν), χαλάλι λοιπόν η κούραση. Χτες πήγαμε στην μανούλα μου κια σήμερα ο αντρούλης μου με έβγαλε έξω για φαγητό οπότε δεν πάτησα στην κουζίνα!!! Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι εφαγα πολύ αυτές τις μέρες, και απο κιλά πήγαμε στα +4, την Τρίτη θα πάω να δω την πεταλουδίτσα μου και τώρα θα μου γράψει ο γιατρός την καμπύλη ζαχάρου!

Οι πόνοι που είχα με το μαγνήσιο έχουν ελαττωθεί τουλάχιστον δεν με δυσκολεύουν στο περπάτημα, απλώς τώρα όταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να αλλάξω πλευρό τότε πονάω πολύ αλλά απο το να μην μπορώ να περπατη΄σω το προτιμώ.

maraki μου υπομονή με την καταρροή, είναι εκνευριστικό αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θαλασσινό αλάτι δοκίμασες?εγω όταν είχα το ίδιο πρόβλήμα με βοήθησε πάρα πολύ.

touki μου, περαστικά στον πατερούλη σου ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα.

Πολλά φιλάκια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!

Πως είστε μανούλες? εγώ ξεκουράζομαι και το απολαμβάνω!!! Απο την παραμονη είχα τα πεθερικά μου εδώ και φύγανε σήμερα. Το τραπέζι της παραμονής πήγε πολύ καλά και σε όλους άρεσαν τα φαγητά μου(τουλάχιστον έτσι μου είπαν), χαλάλι λοιπόν η κούραση. Χτες πήγαμε στην μανούλα μου κια σήμερα ο αντρούλης μου με έβγαλε έξω για φαγητό οπότε δεν πάτησα στην κουζίνα!!! Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι εφαγα πολύ αυτές τις μέρες, και απο κιλά πήγαμε στα +4, την Τρίτη θα πάω να δω την πεταλουδίτσα μου και τώρα θα μου γράψει ο γιατρός την καμπύλη ζαχάρου!

Οι πόνοι που είχα με το μαγνήσιο έχουν ελαττωθεί τουλάχιστον δεν με δυσκολεύουν στο περπάτημα, απλώς τώρα όταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να αλλάξω πλευρό τότε πονάω πολύ αλλά απο το να μην μπορώ να περπατη´σω το προτιμώ.

maraki μου υπομονή με την καταρροή, είναι εκνευριστικό αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θαλασσινό αλάτι δοκίμασες?εγω όταν είχα το ίδιο πρόβλήμα με βοήθησε πάρα πολύ.

touki μου, περαστικά στον πατερούλη σου ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα.

Πολλά φιλάκια σε όλες

Τι το κανεις το θαλασσινο αλατι? Δεν εχω ακουσει κατι. Ευχαριστω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κ α λ ή χ ρ ο ν ι ά!!!!!!!

καλά μου κοριτσάκια εύχομαι ολόψυψα να είναι μια πολύ πολύ πολύ καλή χρονιά για όλες μας,να μας έρθουν όλα δεξιά,να έρθουν με το καλό τα μωράκια μας,να πάνε όλα καλά και να είναι όπως τα ονειρευόμαστε,υγειή και όμορφα και γλυκούλικα και βολικά!

χαίρομαι που περάσατε καλά και που φάγατε καλά!

εμείς δεν πήγαμε πουθενά γιατί ήταν όλοι λίγο-πολύ άρρωστοι κι έτσι κάναμε οι δυό μας-οχι,οι τρείς μας,ήταν ξύπνια&κλοτσούσε!!!-πρωτοχρονιά,περάσαμε μόνοι μας την πρώτη μέρα του χρόνου και σήμερα,αλλά ήταν πολύ πολύ γλυκά&μου άρεσε πολύ που ήμασταν έτσι ήρεμοι,ακγαλίτσα,να μαγειρεύουμε,βολτούλες κτλ.μακάρι να κυλήσει έτσι όμορφα όλη η χρονιά...

χρόνια πολλά στις Βασιλικούλες!οτι επιθυμείτε και ονειρεύεστε εύχομαι!

touki σιδερένιος ο πατερούλης σου,θα υποφέρει,αλλά ευτυχώς είναι κάτι περαστικό.μην σκέφτεσαι εκείνες τις στιγμές&εύχομαι να βγεί γρήγορα από το νοσοκομείο.

maraki περαστικά και γρήγορα,κρίμα να ταλαιπωρείσαι τόσες μέρες..

tatti καλορίζικο το laptop σου!

καλό βράδυ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Τι το κανεις το θαλασσινο αλατι? Δεν εχω ακουσει κατι. Ευχαριστω!

ζουζουνα εγω ξερω τον φυσιολογικο ορο ως λυση αλλα για μπουκωμα..οχι για καταροη...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Χρόνια πολλά!!! Καλή χρονιά να εχουμε γεμάτη υγεια κι ευτυχία και φυσικά τα παιδάκια μας αγκαλιά!!!! :wink:;-):wink:

Από κιλά εγώ +5, ο γιατρός μου είπε ότι είναι τα φυσιολογικά! Είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα στον 7 :lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...