Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα εγκυουλες μου!!:PΤι κανετε????

Βασουλα μου καλα θα κανεις και απλα θα επιβλεπεις τις ετοιμασιες για το τραπεζι:PΚαι εγω γιορταζω την πρωτοχρονια αλλα τραβαω πολυ κουραση και δεν εχω κουραγιο να κατσω να μαγειρεψω,και ετσι θα μας κανει το τραπεζι η μανουλα μου!Δεν πειραζει να ειμαστε καλα και του χρονου θα τα κανουμε μαζι με τα μωρακια μας:P:p:p

Dim angel καλο ταξιδι κοριτσακι και να περασετε πολυ ομορφα!Καλη χρονια!

Εμεις εχθες καναμε τις πρωτες αγορες για τον μπεμπη μας απο το internet.

Καροτσακι Peg-perego το pliko p3 το οποιο εδω εχει 369,90 και το αγορασα 289!!!!!και καθισματακι αυτοκινητου Maxi cosi απο Γερμανια και με μηδενικα εξοδα!!!!Και μαλιστα μου κανανε και εκπτωση 40 ευρω και δεν το πιστευα!Τωρα περιμενω πως και πως να ερθουν για να παρω κι αλλα πραγματα!!:P:p:p

Φιλακια σε ολες!!

Γεια σου neraidoula

θα μπορουσες να μου δώσεις την ιστοσελίδα που έκανες την αγορά του καροτσιου?? θα βρω και κουνιες εκει ?¨¨?

Αν και κάποια άλλη κοπέλα ξέρει διευθυνσεις για onlineαγορες θα με ενδιεφερε

σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου neraidoula

θα μπορουσες να μου δώσεις την ιστοσελίδα που έκανες την αγορά του καροτσιου?? θα βρω και κουνιες εκει ?¨¨?

Αν και κάποια άλλη κοπέλα ξέρει διευθυνσεις για onlineαγορες θα με ενδιεφερε

σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Βασω μου ..ωραια καροτσια εχει κ εδω:http://www.bimbomarket.it

(πηρε καροτσι μια φιλη κ ειναι super!)

επισης δες και: https://www.babymallonline.com

και: http://www.ebaby.gr

και: www.mytoys.de

(αν ξερεις γερμανικα,αλλιω με λεξικο αγκαλια,παντως η φιλη μου πηρε απο εδω πολλα πραγματα κ ειναι ολα οκ)

και τελος:http://www.babysupermall.com (απο εδω πηρα εγω set για το κρεβατακι κ κατι αλλα χαζα κ ειναι κ αυτα τελεια)

ελπιζω να βοηθησα λιγο...:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας ομορφα κοριτσια! Σας γράφω από το σαλόνι μου βλέποντας τηλεοραση με τα πεθερικα μου :lol:

Και ναι, ΝΙΚΗΣΑΜΕ :lol::lol::lol: Δεν κοιμάται στο σαλονι η πεθερα μου! Atlantis πολύ γέλασα με τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Το χειρίστηκε ο άντρας μου... Μια χαρα σου λεω!

Στα δικά μας τώρα... Ο μπέμπης μου είναι 920 γρ. το πουλάκι μου. Ολα καλά μου είπε ο γιατρός! Αυτά από εμενα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα σε ολες τις γλυκες μανουλες! ευχομαι να περασετε ολες τελεια οτι κι αν κανετε και ο καινουργιος χρονος να ειναι γεματος υγεια κ ευτυχια για ολες μας. με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας! χρονια πολλα για αυριο κ στις Βασιλικουλες! εμεις θα παμε στη μανουλα μου μεχρι την Κυριακη να κανουμε μαζι τους Πρωτοχρονια κ ετσι δεν θα κουραστω στο σπιτι. καλο κουραγιο σε οσες κανουν τραπεζια κ προσοχη,μην περιμενουν ολοι απο εσας να κανετε τα παντα! τα Χριστουγεννα ο μπεμπουλης μου πηρε τα περισσοτερα δωρα! καλτσακια,σαλιαρες,φορμακια κ κουβερτουλες! πολυ ωραια! φιλακια σε ολες! τα λεμε του χρονου!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Χρονια Πολλα, με το καλο να υποδεχτουμε ολες το νεο ετος που θα μας φερει τα υπεροχα μωρακια μας! Με υγεια, αγαπη κι ευτυχια να'ναι γεματη η νεα χρονια για ολους.

Καλη Χρονια σε ολους και διπλα Χρονια Πολλα στις Βασουλες κ τους Βασιληδες!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!! Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, κατανόηση, υπομονή και πολύ-πολύ χαρά....να χαιρόμαστε τα νινάκια μας που έρχονται σε λίγι καιρό και τις οικογένειες μας....

Βασούλα και neraidoula χρόνια πολλά και για την γιορτούλα σας!!!

andria μπράβο κοριτσι μου χάρηκα που τελικά έγιναν όλα όπως τα ήθελες, να χαίρεστε το μπεμπη σας και καλή χρονιά!!!

despoinaki τα δωράκια των παιδιών μας νομίζω ότι να τα καλυτερότερα για φέτος ε??? γουτσου-γουτσου είναι μωρεεε!!!φιλιά και σε σενα καλή χρονιά!!!

Φιλάκια σε όλες θα τα ξαναπούμε νομίζω σήμερα....καλημέρα!!!

Καλημερα μανουλες!!:PΤι κανετε??

Σε λιγες ωρες θα υποδεχθουμε το ετος που θα ερθουν στον κοσμο τα μωρακια μας!!!Γιουπι!!!!!!!!:P:p:p

Χριστινακι να σαι καλα κοριτσακι!!!!Με το καλο το μωρουλι σου!!!

Βασουλα το site που αγορασα τα πραγματα δεν πρεπει να εχει κουνιες, αλλα αν θες κοιτα και εσυ και ριξε γενικα μια ματια ειναι το http://www.pingpong-online.de και αν βρεις και κανενα αλλο site που να εχει και κουνιες πες μας να ριξουμε καμια ματια, αν και εμενα μου παει το ματι μου παντα στα πιο ακριβα:-(:-(

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Εύχομαι με το καλό να υποδεχτείτε τον καινούργιο χρόνο που θα είναι σίγουρα η χρονιά μας, μιας και μας επιφυλάσει το καλύτερο δώρο!!!

Πέρα από αυτό εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας και οτι άλλο επιθυμείτε!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες (βασιλική και neraidoula) και σε όσες έχετε κάποιον δικό σας που γιορτάζει!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

΄Καλησπέρα μανούλες, βρήκα λίγο χρόνο και μπήκα να σας ευχηθώ:P

Σίγουρα για όλες μας είναι μια ιδιαίτερη παραμον΄πρωτοχρονιάς, αφού ο παλιός χρόνος μας αφήνει με φουσκωμένες τις κοιλίτσες μας και ο νέος αναλαμβάνει να τις ξεφουσκώσει... Εύχομαι σε όλες υγεία για ΄σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, άπειρες στιγμές ευτυχίας και τα μωράκια μας να έρθουν με το καλό!!!

Διπλά χρόνια πολλά στην Βασιλική και την Βασούλα, ότι επιθυμείτε !!!

Να περάσετε όλες υπεέροχα....

πολλά πολλά φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kαλησπερα μανουλιτσες!ευχομαι σε ολες μας καλα να μας βγει κ καλα να μας μπει!:lol::lol:να ειστε ολες υγιης χαρουμενες κ ευτυχισμενες κ να χουμε τα καλυτερα την νεα χρονια που ερχεται κ θα μας φερει κ τα μωρακια μας!!!!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες με τις στρογυλλές κοιλίτσες!!! Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει ότι επιθυμούμε!!! Υγεία, αγάπη, ευτυχία!!! Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!!! Οτι καλύτερο εύχομαι στην καθεμια μας!!! Να έχουμε μια ευτυχισμένη χρονιά κορίτσια!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

(Και εγώ Βασιλική είμαι... χιχιχι)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Με το καλο να μας φερει τα μωρακια μας και με εναν πονο ολες. Χρονια πολλα στις Βασουλες, Βικουλες, Βαλιες μας (ελπιζω να μην ξεχασα καμια). Εχουμε και πολλες στο καφε μας! Πολυχρονες, παντα ευτυχισμενες και με το καλο τα μωρακια σας κι εσεις!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 για ολο τον κοσμο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κάλη χρονιά κοριτσάκια μου!!!

με το καλό τα μπεμπεδάκια μας!!!:tongue:

μου έφερε ο αγιος Βασίλης καινούργιο laptapaki από εκείνα τα μικρούλικα γιατί το άλλο τά χε παιξει τελευταία γι΄αύτο και είχα χαθεί....

τώρα θα διαβάσω τα νέα σας τόσων ημέρων...!

ευχομαι να είσαστε όλες πολύ καλά και ο χρόνος αυτός που θα έρθουν να μωράκια μας να είναι ο ποίο ευτυχισμένος για όλες μας!!!!!!!

(μου λείψατε πολύ...:rolleyes:)

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!αντε σε λιγους μηνες αγκαλια με τα μωρακια μας!!αχ τι ωραια !!μολις συνηλθα απο το χτεσινο,κουραστηκα παααααααρα πολυ,παει οι δυναμεις μου πια με εχουν εγκαταλειψει!!εκανα τραπεζι εχτες πρωτη φορα στο σπιτι μας στο σοι του Κωστη κ στους δικους μου( 15 ατομα ειμασταν) μαγειρευα ολη μερα(φυσικα με την ακαταπαυστη βοηθεια της μανουλας που μενει απο κατω!!) και φαγαμε,ηπιαμε..το διαλυσαμε 5,30 η ωρα!!η μεση μου κοντευε να διαλυθει!ηθελα να μαι κ λαμπερη κι εβαλα κατι γοβες καινουριες μπλε ηλεκτρικ μετα απο τοσο καιρο με χαμηλα παπουτσακια ποσο να αντεξω!? ουφ!τα φαγητα μου αρεσαν σε ολους κ πολυ χαρηκα,βεβαια απο την κουραση ξεραθηκαμε κ σηκωθηκαμε 14.00,μαζεψα ο,τι μπορουσα κ μου μεινε σκουπισμα κ σφουγγαρισμα γι αργοτερα!χρονια πολλα στις βασουλες!!πειτε μου νεα πως τα περασατε κ θα βαλουμε ολες φωτο απο τις γιορτες στο facebook!! φιλάκια!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...