Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κοριτσάκια,τι μου κάνετε?

σήμερα με έχει πιάσει μια τρελή διάθεση,θα ήθελα να μπορούσα να πάω στην αγορά,να έχω πολλααααααααά χρήματα να ξοδέψω και να πάρω δώρα σε όλους τους αγαπημένους μου,στο μωράκι μου και στον εαυτό μου!θα ήθελα ρούχα και παππούτσια και κόκκινα εσώρουχα για την πρωτοχρονιά και όμορφες πιτζαμούλες κτλ.αχ,ωραία θα ήταν!

Χριστινάκι ανταποδίδω την γλυκιά καλημέρα σε σένα και στο μωράκι σου!καλή συνέχεια στη δουλειά!

maraki περαστικά σου κορίτσι μου,φρόντισε τον εαυτό σου όσο πιο πολύ μπορείς,ξεκούραση,πολλά υγρά και υπομονή,ευχόμαι να περάσει πολύ πολύ γρήγορα!

joanna30 μακάρι να μην παίζει πρόβλημα με το ζάχαρο,αλλά ακόμα κι αν έτσι είναι σκέψου οτι δεν είναι τίποτα τρομερό,θέλει μόνο προσοχή,ε?

andria27 καλή δύναμη,θα τη χρειαστείς!!συμφωνώ με τα κορίτσια,προσπάθησε με "γλυκό" τρόπο να την αποφύγεις την εγκατάσταση στο σαλόνι,όχι και στους καναπέδες μας ρε παιδιά..έχεις τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσαρες.

εγω σημερα πηγα πρωι πρωι για την μηνιαια εξεταση ουρων γιατι το απογευμα εχω ραντεβου στον γιατρο!!!:P:D

joanna μου διαβασα για τα αποτελεσματα σου κ αγχωθηκα λιγο γιατι πρεπει να χω παρει κ εγω παραπανω κιλα απο οτι πρεπει...:shock:σημερα που θα παω στον γιατρο θα ζυγιστω κ ο Θεος Βοηθος!!!!

αα!πηγα και στο Jumbo σημερα...πηρα κατι φορμακια-φανελακια κ κατι παπουτσακια!!!:lol::lol:ειναι τρελα!θα βαλω φωτο στο FB.

Σας φιλω!!!!!:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Kαλημερα κοριτσαρες.

εγω σημερα πηγα πρωι πρωι για την μηνιαια εξεταση ουρων γιατι το απογευμα εχω ραντεβου στον γιατρο!!!:P:D

joanna μου διαβασα για τα αποτελεσματα σου κ αγχωθηκα λιγο γιατι πρεπει να χω παρει κ εγω παραπανω κιλα απο οτι πρεπει...:shock:σημερα που θα παω στον γιατρο θα ζυγιστω κ ο Θεος Βοηθος!!!!

αα!πηγα και στο Jumbo σημερα...πηρα κατι φορμακια-φανελακια κ κατι παπουτσακια!!!:lol::lol:ειναι τρελα!θα βαλω φωτο στο FB.

Σας φιλω!!!!!:wink:

μεγιά τα πραγματάκια σας...τυχερούλα θα δεις το νινι σου σήμερα...άντε να μας το χαιρετήσεις!!!:P

γειά σας κοριτσάκια,τι μου κάνετε?

σήμερα με έχει πιάσει μια τρελή διάθεση,θα ήθελα να μπορούσα να πάω στην αγορά,να έχω πολλααααααααά χρήματα να ξοδέψω και να πάρω δώρα σε όλους τους αγαπημένους μου,στο μωράκι μου και στον εαυτό μου!θα ήθελα ρούχα και παππούτσια και κόκκινα εσώρουχα για την πρωτοχρονιά και όμορφες πιτζαμούλες κτλ.αχ,ωραία θα ήταν!

Χριστινάκι ανταποδίδω την γλυκιά καλημέρα σε σένα και στο μωράκι σου!καλή συνέχεια στη δουλειά!

maraki περαστικά σου κορίτσι μου,φρόντισε τον εαυτό σου όσο πιο πολύ μπορείς,ξεκούραση,πολλά υγρά και υπομονή,ευχόμαι να περάσει πολύ πολύ γρήγορα!

joanna30 μακάρι να μην παίζει πρόβλημα με το ζάχαρο,αλλά ακόμα κι αν έτσι είναι σκέψου οτι δεν είναι τίποτα τρομερό,θέλει μόνο προσοχή,ε?

andria27 καλή δύναμη,θα τη χρειαστείς!!συμφωνώ με τα κορίτσια,προσπάθησε με "γλυκό" τρόπο να την αποφύγεις την εγκατάσταση στο σαλόνι,όχι και στους καναπέδες μας ρε παιδιά..έχεις τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς!

Atlantis μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια νιωθω καλυτερα που τα λεμε... Και γω θελω να βγω για ψωνια, να παρω βολτα τα σκυλακια μου και γενικα οτι δεν μπορω να κανω τωρα! Καθομαι σπιτι, ξαπλωνω, ξανακαθομαι και εχω πλεξει ολη την προικα του γιου μου! Καπελακια, παπουτσακια, κουβερτουλες και μεχρι να ερθει η ωρα με τη βοηθεια της Παναγιας να γεννηθει ο μπεμπης δεν ξερω και γω τι αλλο θα εχω φτιαξει! :)

Εσυ εργαζεσαι; Εγω σταματησα, δεν μου ειπε ο γιατρος μιας και ολα πανε καλα μεχρι τωρα αλλα δεν θελω να διακυνδυνευσω και αυτο το μωρακι. Οχι πως δεν προσεχα και στο προηγουμενο αλλα αστα! Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη και τα κανω ολα προληπτικα αλλα χαλαλι στον μπεμπη! Τα αξιζει ολα.

Συγνωμη αν μιλησα πολυ αλλα με βοηθαει πολυ που διαβαζω και τα δικα σας νεα!

Φιλακια

opGup3.png

gKjZp3.png

γεια σας και απο εμένα!!! Απο ότι είδα οι περισσότερες είστε καλά joanna εύχομαι όλα να πάνε καλά στην καμπύλη. Μην ανχώνεσαι!!!

Εμένα οι πόνοι συνεχίζουν και επομένως εξακολουθώ να κινουμαι με δυσκολία, αν και απο σήμερα το απόγευμα έιχα μια μικρή βελτίωση, μακάρι να περάσουν γιατί είναι ώρες που θέλω να βάλω τα κλάματα.

Οι ετοιμασίες για το τραπέζι της πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσουν απο αύριο, τελικά αποφάσισα για το μενού της Παραμονής τα εξής : μοσχαράκι κοκκινιστό, ρυζάκι, πατατοσαλάτα, κοτόπουλο με πιπεριές( υπέροχο), σαλάτα ανάμεικτη μαρούλι- λάχανο- καλαμπόκι κτλ, τζατζίκι- τυροσαλάτα. Καλά δεν είναι? Και για επιδόρπιο cheesecake που το πετυχαίνω πάντα, δεν είμαστε για αποτυχίες στο πρώτο επίσημο τραπέζι που θα κάνω στην πεθερά.:tongue::tongue::tongue:

Τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία μου είναι σαν ασανσερ, το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Αρχικά το αποδίδω στους πόνους που έχω και δεν με αφήνουν να κουνηθω αλλά και στον καλό μου, που ξέρετε τι μου είπε τις προάλλες. Του έλεγα πως θα πάω να κοιτάξω για χαλί για το σαλόνι μας κια μου λέει πάνε να δεις και τα πράγματα του μωρού. ΚΑλα΄του λέω δεν θα πάμε μαζί? Ε, τι να ρθω εγώ, μου απαντάει.

Για πείτε μου τώρα τι του λες? Πως και πως περίμενα να ρθει ο καιρός να πάμε μαζι να διαλέξουμε τα πράγματα της πεταλουδίτσας...

Τελος πάντων, σας κουρασα...φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμένα!!! Απο ότι είδα οι περισσότερες είστε καλά joanna εύχομαι όλα να πάνε καλά στην καμπύλη. Μην ανχώνεσαι!!!

Εμένα οι πόνοι συνεχίζουν και επομένως εξακολουθώ να κινουμαι με δυσκολία, αν και απο σήμερα το απόγευμα έιχα μια μικρή βελτίωση, μακάρι να περάσουν γιατί είναι ώρες που θέλω να βάλω τα κλάματα.

Οι ετοιμασίες για το τραπέζι της πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσουν απο αύριο, τελικά αποφάσισα για το μενού της Παραμονής τα εξής : μοσχαράκι κοκκινιστό, ρυζάκι, πατατοσαλάτα, κοτόπουλο με πιπεριές( υπέροχο), σαλάτα ανάμεικτη μαρούλι- λάχανο- καλαμπόκι κτλ, τζατζίκι- τυροσαλάτα. Καλά δεν είναι? Και για επιδόρπιο cheesecake που το πετυχαίνω πάντα, δεν είμαστε για αποτυχίες στο πρώτο επίσημο τραπέζι που θα κάνω στην πεθερά.:tongue::tongue::tongue:

Τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία μου είναι σαν ασανσερ, το κλάμα το χω στο τσεπάκι. Αρχικά το αποδίδω στους πόνους που έχω και δεν με αφήνουν να κουνηθω αλλά και στον καλό μου, που ξέρετε τι μου είπε τις προάλλες. Του έλεγα πως θα πάω να κοιτάξω για χαλί για το σαλόνι μας κια μου λέει πάνε να δεις και τα πράγματα του μωρού. ΚΑλα΄του λέω δεν θα πάμε μαζί? Ε, τι να ρθω εγώ, μου απαντάει.

Για πείτε μου τώρα τι του λες? Πως και πως περίμενα να ρθει ο καιρός να πάμε μαζι να διαλέξουμε τα πράγματα της πεταλουδίτσας...

Koριτσαρα μου μην περιμενεις απο αντρες!εγω ολα μονη μου πηγα κ τα πηρα(οτι πηρα ως τωρα)μονο στον γιατρο ερχεται μαζι μου..κ καλυτερα να σου πω γιατι τα κανω ολα με την ησυχια μου...

μολις γυρησα απο τον γιατρο!η μπουμπου μου ειναι 640γρ!σημερα σαν να μας μιλουσε ηταν!ανοιγοκλεινε το στοματακι της κ επινε το αμνιακο υγρο!το μονο ανησυχιτικο ηταν η πιεση μου που ηταν στο 14 κοντα κ την μετρησαμε 4 φορες μεχρι που επεσε.Ξερω ομως γιατι μου ανεβηκε η πιεση!!γιατι μου ειπε να τρωω ενα σοκολατακι την βδομαδα!!!!!!ελεος!!!κατα τα αλλα ολα καλα!!!σας φιλω μανουλιτσες!:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κορίτσια! Από σήμερα βγάνω σε άδεια για λιγάκι. Τη Δευτέρα πάλι δουλειά. ;)

Σήμερα πήγαμε σινεμά και είδαμε το Αβατάρ σε τρισδιάστατο. Πολύ ωραία ήταν!

Και αύριο φεύγουμε για τα πάτρια εδάφη. Πάτρα! Για οικογενειακή πρωτοχρονιά με μαμά και μπαμπά... Θα δούνε και την κοιλιά μου μετά από 2 μήνες! Κι έχει μεγαλώσει απίστευτα από τότε. :tongue:

Επομένως η συχνότητα που θα σας επισκέπτομαι δε θα'ναι μεγάλη. Αν δε σας "δω" μεχρι την Πρωτοχρονιά σας εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά με τους αγαπημένους σας!

Φιλάκια!

X4pTp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες, άντε μια μέρα ακόμα δουλειά και μετα πάλι ξεκούραση!!!

Τaniabell καλή επιτυχία στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας! Μην μασάς με τον αντρούλη σου μπορεί να είναι καλύτερα να πας με κάποια φίλη σου ή με την μαμά σου. Μην το πιέζεις, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!!!

Annie μου μια χαρά το κοριτσάκι σας, πάντα τέτοια...με την πίεση μην ανησυχεις μπορεί να αγχώθηκες λίγο εκείνη την ώρα και γι αυτό να ήταν λίγο ανεβασμένη....φιλάκια!!!

dim angel Καλή χρονιά, καλό ταξίδι να έχετε, ότι επιθυμείτε και να περάσετε μαγικά...Φιλάκια και περιμένουμε νέα σου....

Αυτά και απο μενα πάω να κάνω και καμιά δουλίτσα εδω στο γραφείο θα τα πούμε αργότερα...Καλή μας μέρααααααα!!!

Βασούλα καλημέρα είδες απάντησα 3 σε 1.....χαχαχα

Γεια σου Τάνια μου

να προσέξεις με τις ετοιμασίες τις πρωτοχρονιά μην πολυκουραστεις ζήτα λίγο βοήθεια απο κάπου αν μπορεις να φτιάξει και κανεις άλλος τιποτα για να μη επιβαρυνθεις. Ειδες τι έπαθα εγώ στα καλά καθούμενα με το τράχηλο που άνοιξε νωρίτερα. Και οι πολές δραστηριότητες βοηθουν σε αυτο γιατο προσοχή κοριτάκι!!!

Οσο για την Ψυχολογία δεν το συζητώ και μένα η δική μου μονίμως σαν το ανσανσερ ειναι και μαλιστα κυρίως κατεβαινει οροφους παρα ανεβαινει!!!

Καλά που λέμε και ακμια βλακειούλα εδώ και ξεχνίομαστε.

Για την απροθυμία το συζύγου στα ψώνια τι νΠΩ ειναι στο χαρακτηρα του καθενοός, Μήπως το βλέπει οτι ειναι λιγι\ο γυναικειο τα ψώνια του μωρου?? τι να πω βρε παιδί μου και εγώ εκπλήσσομαι

μη δινεις και πολύ σημασία πεσ του παλι οτι θα ηθελες μαζι και αν επιμένει ασ το καλυτερα

Φιλάκια

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια και απο μένα. οι ετοιμασίες ξεκίνησαν, αλλά τώρα ώρα για ένα διαλειμματάκι!!!:tongue:

χτες το βράδυ τελικά κάθησα και του εξήγησα πόσο σημαντικό είναι να υμμετέχουμε και οι δυο σε αυτή τη διαδικασία και έδειξε να καταλαβαίνει. Ελπίζω να μην αλλάξει πάλι γνώμη, γιατί με τους άντρες δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη!!!

Ξέχασα να σας πω πως προχτες που πήγα στο γιατρό για τους πόνους που είχα, μου έκανε και έναν υπέρηχο για να δουμε και τον πλακούντα και η μικρή μου είχε ήδη γυρίσει με το κεφαλάκι της κάτω. Λέτε να ου κάνει τηνέκπληξη νωρίτερα? εσας έχουν γυρίσει?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσακια! Εγω ακομα κρυωμενη. Τουλαχιστον δεν εχω πυρετο. Σημερα ζαλιστικα κιολας, αλλα ξαπλωσα κατευθειαν και μου περασε. Ευτυχως εμεις δεν εχουμε ετοιμασιες για αυριο. Θα παμε στους γονεις μου. Ισως του χρονου το κανουμε εμεις μαζι με το μωρακι μας- πρωτα ο Θεος-.

Καλη επιτυχια σ'οσες κανετε τραπεζια και προσεχτε μην κουραστειτε πολυ!

Τανια ετσι ειναι οι αντρες δυστυχως. Ελπιζω τωρα μα καταλαβε. Ο δικος μου ακομα δεν εχει αδειασει το δωματιο που θα κανουμε παιδικο απο τα γραφεια κομπιουτερ και οργανα γυμναστικης. Εν τω μεταξυ πρεπει να παρουμε το κρεβατι απ'την ξαδερφη μου γιατι τους εμποδιζει. Και δεν θελει να αγορασουμε τιποτα ακομα για το μωρο. Τι να τους κανουμε;

Κατα τ'αλλα ευχομαι ολες να περνατε ομορφα τις τελευταιες μερες του χρονου και την νεα χρονια να υποδεχτουμε ολες τα υγιεστατα, πανεμορφα, πανεξυπνα μωρακια μας! Φιλακια σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Α, Τανια, νομιζω πως ειναι φυσικο στην εβδομαδα που εισαι να'χει παρει θεση. Δεν σημαινει οτι θα βγει νωριτερα. Και της angel_ αν θυμαμαι καλα εχει παρει. Νομιζω οτι μετα τις 25-26 εβδ. παιρνουν θεση γιατι πια ειναι αρκετα μεγαλα κ δεν εχουν πολυ χωρο για τουμπες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα και απο εμενα εγκυουλες μου!!:PΤι κανετε????

Βασουλα μου καλα θα κανεις και απλα θα επιβλεπεις τις ετοιμασιες για το τραπεζι:PΚαι εγω γιορταζω την πρωτοχρονια αλλα τραβαω πολυ κουραση και δεν εχω κουραγιο να κατσω να μαγειρεψω,και ετσι θα μας κανει το τραπεζι η μανουλα μου!Δεν πειραζει να ειμαστε καλα και του χρονου θα τα κανουμε μαζι με τα μωρακια μας:P:p:p

Dim angel καλο ταξιδι κοριτσακι και να περασετε πολυ ομορφα!Καλη χρονια!

Εμεις εχθες καναμε τις πρωτες αγορες για τον μπεμπη μας απο το internet.

Καροτσακι Peg-perego το pliko p3 το οποιο εδω εχει 369,90 και το αγορασα 289!!!!!και καθισματακι αυτοκινητου Maxi cosi απο Γερμανια και με μηδενικα εξοδα!!!!Και μαλιστα μου κανανε και εκπτωση 40 ευρω και δεν το πιστευα!Τωρα περιμενω πως και πως να ερθουν για να παρω κι αλλα πραγματα!!:P:p:p

Φιλακια σε ολες!!

Κοριτσακια καλησπέρα

χαιρομαι που σασ εχω παρεουλα τις αρκετές ώρες της μοναξιάς μου.Σήμερα ειμαι όλη μέρα σπίτι και κάνω ελάχιστες δουλειές.Πώς να περάσει και η ρημαδα η ωρα. Θελω τοσο πολύ να βγω έξω στα μαγαζιά αλλά σκεφτομαι που μου ειπεκαι ο γιατρος οχι πολλές μετακινήσεις και φυλάγομαι

Εχει πέσει η Ψυχολογία μου αρκετα

Για ν α μου περάσει η ώρα πηρα ενα βιβλίο εγκυμοσύνης και...κατααγχωθηκα με τους τοκετους και τα γνωστα αστο καλο!!!!

ταπα και ξελαφρωσα:P

Εσεις τα νέα σας απο τον έξω κοσμο εσεις που βγαινετε??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...