Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

angel 09,καλή μου,σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ,χαίρομαι που σου πέρασαν και ελπίζω να μη σε ξαναπιάσουν ποτέ αυτοί οι πόνοι.όλα καλά να μας πάνε Παναγία μου,και στις δύο....κάνε κουράγιο,οτι κι αν έρθει να είναι περαστικό και να ελπίζουμε στο καλύτερο!

εγώ κάθε λίγο έχω πόνους στον κόλπο και καμιά φορά στην κοιλιά,που κρατούν 1-2-3 μέρες,όταν είναι πολύ δυνατοί παίρνω παυσίπονα και η φάση είναι οτι είναι αντανακλαστικοί και δεν ξέρουμε αν είναι από τη χολή{στην οποία με υπέρηχο βρήκαμε οτι έχω συγγρίμματα(δηλ.ψιλολάσπη,ίσως κρυσταλλάκια,ο γιατρός αυτό πιστεύει}ή το έντερο.προχθές όμως ήταν διαφορετικοί και όταν μου είπε ο γιατρός οτι πρέπει να δούμε αν είναι συσπάσεις τρελάθηκα....μέχρι να μας πεί η μαία οτι δεν έκανα συσπάσεις κατάπια τη γλώσσα μου..

strata-συνάδελφε καλό είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου και να τον ρωτήσεις αν υπάρχει περίπτωση να είναι από τη χολή,αν δε στο πεί μόνος του.αυτά που περιγράφεις είναι τα βασικά συμπτώματα χολής,εγώ δεν τα έχω(παρά μόνο σε ένα παροξυσμό),έχω τους παραπάνω πόνους,ο γαστρεντερολόγος όμως που πήγα ρωτούσε επίμονα αν τα έχω.κρίνουν οτι είναι χολή γιατί η εγκυμοσύνη είναι επιβαρυντικός παράγοντας.κάνω διατροφή χωρίς λιπαρά,αυγά,χοιρινό,αρνί,γλυκά κτλ.για να μην επιβαρύνω την κατάσταση&θα κάνω περαιτέρω εξετάσεις μετά την εγκυμοσύνη.μην αγχωθείς τώρα,απλά μίλησε με το γιατρό σου.εύχομαι πάντως να περάσει και να μην είναι τίποτα!πόσα να αντέξει ο κλάδος?;)

Χριστινάκι καλώς μας ήρθες πάλι,πολύχρονη να είσαι,εύχομαι ότι καλύτερο για σένα,τον αντρούλη σου και το μωράκι σας!σκέψου του χρόνου στη γιορτή σου θα είστε τρείς!!

καλή δύναμη στον αγώνα του πατέρα σου,εύχομαι να το παλέψει και να βγεί νικητής.υπομονή και πίστη,ε?

φιλιά σε όλες!

ζουζου μου αφου είναι περαστικά και δεν είναι και συσπάσεις κάνε το σταυρό σου και προχωράμε...όλα καλά...τι δοκιμασίες περναμε βρε παιδί μου και μεις με την εγκυμοσύνη....τελος πάντων τελος καλό όλα καλά. Φιλάκια και την γλυκιά μου καλημέρα σε σενα και το μπεμπε:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.

Χριστίνα χρόνια πολλά!. Υγεία, ευτυχία και αγάπη εύχομαι σε σένα και στην οικογενειά σου. Και σύντομα με μωράκι μας αγκαλιά.

Περαστικά και στον μπαμπά σου, τα'χω περάσει και σε καταλαβαίνω. Ελπίζω, όπως και στη περίπτωση του μπαμπά μου, να πάνε όλα καλά και να περάσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα και γρήγορα.

Καλημέρα και σε σένα ότι επιθυμείς μανούλα...ευχαριστώ για την συμπαράσταση και αφου τα έχεις περάσει και συ γνωρίζεις απο πρώτο χέρι την ταλαιπωρία και το άγχος...τελος πάντων σκεφτόμαστε θετικά και ο θεός μαζί μας...να είμαστε όλοι καλά εμείς και τα παιδάκια μας και φυσικά και για όλο τον κόσμο υγεία!!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου Annie σε βρηκα μεσα και ειπα να σου στειλω χαιρετισμο όλα καλά??

Χριστινα πολύχρονη να χαιρεσαι τη γιορτούλα σου και με το κα λο το παιδάκι σου. Χάθηκες και το καταλάβαμε την απουσία σου ήσουν βλέπεις συστηματική.

Αντε τώρα να μαθεις α νεοτερα απο τις προηγουμενες σελίδες μια εβδομάδα θα θέλεις να διαβάζεις !!!!!!!

Όσο για τα δικά μου και το προβλημα με το προωρο ανοιγμα του τραχήλου μου πήγα πάλι γιατρο και ειναι σταθερα δεν έχει χειροτερέψει άρα γλυτώνω το κρεβάτι. Πρέπει να παραμεινω όμως περιορισμένη σε δραστηριοτητες τουλάχιστον 1 μηνα ακομη για να έρθει στα ίσα το και να μην έχουμε κυνδυνου προωρου τοκετού. Τώρα μονο πρέπει να με βλέπει πιο συχνά.καθε 2 εβδομάδες. (νατα απρογραμματιστα έξοδα που ποτέ δεν τελειώνουν!!!!)

Αυτά κοριτσάκια φιλιάπο μένα

Καλημέρα κοριτσάκι μου βλέπω όλες κάτι έχουμε ε??? τι να πω υπομονή αφου δεν είναι κάτι σοβαρό και οσον αφορά τα έξοδα άστα όλο κάτι βγαίνει τελικά για να κάνουμε παιδί πρέπει να έχουμε πολλά λεφτά...δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει και τι θα ξοδέψεις....είπαμε όμωε θετική σκέψη και προχωράμε, σκεφτόμαστε τα ζουζουνάκια και ανεβάζουμε ψυχολογία!!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου κοριτσακι μου.τωρα το ειδα το μυνημα σου...

ειδες που ειναι καλυτερα τα πραγματα?αφου γλιτωσες το κρεβατι...αλλα κατσε χαλαρα κ ξεκουραστα..κ εγω δεν δουλευω εδω και 1,5 μηνα(απο επιλογη μου)κ περναω μια χαρα σπιτακι μου αν και ποτε δεν ημουν ανθρωπος του σπιτιου!ωραια που θα βλεπεις το μωρακι σου ανα 2 βδομαδες αλλα σε καταλαβαινω απολυτα για τα εξοδα!:eek:

Χριστινακι μου χρονια σου πολλα και παντα με υγεια!ευχομαι να εχεις ολη την δυναμη του κοσμου για αυτα που περνας και να ειναι ολα περαστικα!!!

smouts(οπως λεει κ η κυρια Μπουμπουκου)χαχαχα:lol::lol:

Αnnie μου σε ευχαριστω πολύ και σε σενα εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε και να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου:-PΦιλάκια πολλά:tongue:

Xριστινάκι καλημέρα! Τι κάνεις; Πως είσαι;;;

Oλες οι μανούλες καλά; Εύχομαι με τον καινούριο χρόνο να σταματήσουν τα προβλήματα!!!

Ερχονται τα μωράκια μας μανούλες!!!

Εγώ αυτές τις μέρες ξυπνάω και πονάει η πλάτη μου... Δεν ξέρω τι να κάνω...

Με έχει πιάσει και ένας πανικός από χθες μήπως έχω συσπάσεις και δεν τις αναγνωρίζω...

Είναι σκληρή λιγο από χτες η κοιλίτσα μου... αλλά μάλλον φταίω και εγώ γιατί κουράστικα... Πήγα για ψώνια και περπάτησα αρκετά...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα φιλες μανουλιτσες!!σημερα επιτελους μας φερανε το σταθερο+ιντερνετ κι ετσι τωρα δε θα σας χανω!τα χριστουγεννα πηγαμε σε συγγενεις για φαγητο(ΑΡΝΑΚΙ ειδικα που ληγουρευομουν!) κ το βραδυ στη μαμα μου (απο κατω!) που γιορταζε!την 1οχρονια εχω αναλαβει το τραπεζι εγω,μιας κι ειναι πρωτη μας χρονια παντρεμενοι κ σπιτακι μας..τι να φτιαξω??εμεισ κι εμεις θα μαστε,αλλα θελω καμια ιδεα για ορεκτικα,σαλατες..η μπεμπουλα μου χτες κουνιοταν συνεχεια!!κουνηιοταν κι η κοιλιτσα μου!!τι ωραια!!

angie μου καλημέρα απο κρεατικά λιγο πολύ μάλλον γνωρίζεις

απο ορεκτικά εγω την δέυτερη μέρα των Χριστουγέννων έβγαλά μαζΙ με την γεμιστή γαλοπούλα και το χοιρινό σε ατομικό μικρό πιάτο ψητή φετα όπου την έκανα ώς εξής:

πήρα φύλλα κρούστας Κανάκι τύλιξα στο καθένα σε τετράγωνα φέτα και τα έψησα, μετά 'εριξα απο πάνω μελί που το ζέστανα με λίγο ξύδι και σουσάμι...ήταν πάρα πολύ ωραίο, γρήγορο και εύκολο. Σαλάτες είχα τρείς μαρούλι με ρόδι, καρύδια και απο πάνω σάλτσα με λάδι, μέλι και μπαλσάμικο, πατατοσαλάτα και σαλάτα με άνηθο,γιαούρτι, μαγιονέζα και άνηθο αν θέλεις γι αυτές περισσότερες πληροφορίες να στα γράψω αναλυτικά...φιλάκια!!!

Καλημερα κοριτσακια. Τελικα τα καταφερα και κρυωσα. Λαιμος, μυτη, κομαρες, ματια που καινε... Τουλαχιστον δεν εχω πυρετο οποτε μαλλον δεν ειναι η γριπη. Και φυσικα ποναει και η μεση μου εδω και μερες αλλα αυτο ειναι λογω εγκυμοσυνης. Νευριασα πολυ γιατι προσπαθω τοσο καιρο να προσεχω κ τωρα δεν ξερω απο που την επαθα. Ελπιζω να περασει γρηγορα γιατι την αλλη φορα που κρυωσα στον τριτο μηνα, εκανε εναν μηνα να μου περασει!

Περαστικα κ στις υπολοιπες με τα πονακια. Ολα καλα να μας ειναι με την νεα χρονια.

Φιλια κ καλημερα σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα και από εμένα. Χρόνια πολλά σε όλες και να έχουμε και καλή πρωτοχρονιά!!!

Χριστίνα χρόνια πολλά, με το καλό και το μωράκι σου και εύχομαι κουράγιο στον πατέρα σου να μπορέσει να το παλέψει και να μπορέσει να χαρεί τον εγγονό που έρχεται.

Πονάκια έχω και εγώ χαμηλά κυρίως όταν ξαπλώνω και αλλάζω πλευρό, αλλά επειδή με πονάει και η μέση συγχρόνως λέω μήπως είναι αντανακλαστικός ο πόνος. Επειδή τους είχα τους πόνους και όταν πήγα για β΄επιπέδου και ζήτησα να δει και χαμηλά ο γιατρός μου είπε οτι δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό.

Αngie χαρά στο κουράγιο σου που θα κάνεις τραπέζι, εγώ ακόμα και τις καθημερινές "ζητιανεύω" για κανένα πιάτο φαί από μαμά και πεθερά για να, μη μαγειρεύω! Παντως εγώ θα σου πρότεινα καμιά πατατοσαλάτα με κρεμμυδάκι, ανηθο, καλαμπόκι και μαγιονέζα ή καμιά μακαρονοσαλάτα με βίδες χρωματιστές, πιπεριές ψιλοκομένες, καρότο τριμμένο και μαγιονέζα, αλλά περί ορέξεως....

thalia μου και σε σενα χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς...με το καλό τα μπεμπάκια μας!:tongue::tongue::tongue:

Τρίτη με Σάββατο... Εσύ τελείωσες εγώ τώρα αρχίζω!

Ακούστε το πρόβλημα μου και δώστε μου λύση. Στο σπίτι έχουμε 3 δωμάτια, το δικό μας, το παιδικό που προς το παρόν έχω ένα κρεββάτι κι άλλο ενα από κάτω και το 3ο είναι το γράφειο του άντρα μου. Η πεθερά μου όμως δεν κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τον πεθέρο μου γιατί ροχαλίζει!!! Ωραία του λέω του άντρα μου θα βάλουμε το άλλο κρεββατι στο γραφείο σου να κοιμηθεί η μάνα σου. Α μου λέει η μανα μου ότι και να της πουμε θα κοιμηθεί στο σαλόνι. Και μ' εχουν πιάσει τα νεύρα μου :mad::x:x Τι έχει πρόβλημα κατανόησης? Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω να κοιμηθεί στον καναπέ μου και να "κάτσει".

Πείτε μου κάτι να ηρεμήσω...

τι να σου πω για να σε καθυσηχάσω τώρα...προσπάθησε με τρόπο να πείσεις τον άντρα σου ότι χρονιάρες μέρες το σαλόνι να γίνει κρεββατοκάμαρα δεν είναι ότι καλύτερο και αν είναι είναι και το μέρος που περνάτε σε άλλο δωμάτιο βρες δικαολογία ότι μπορεί να την ξυπνάτε...καλό θα είναι να είναι σε δωμάτιο μόνη της και να κλείνει και πόρτα...αυτό μπορω να σκεφτώ τώρα....αστα αμα μπαστακόνωνται είναι πρόβλημα!!!υπομονή και φιλιά!!! αμα σκεφτω και τίποτε άλλο θα σου γράψω:-P

Καλησπερα κι απο μενα. Χριστινακι Χρονια Πολλα και περαστικα στον μπαμπακα σου. Με το καλο το μπεμπακι σας!

Σημερα την βγαλαμε ολη μερα στης μανας μου. Εχουμε ξεσκιστει στο φαι γενικως. Απο αυριο ομως τελειωσαν τα τραπεζια-τουλαχιστον μεχρι παραμονη πρωτοχρονιας. NO MORE FOOD!!! Εχω σκασει!!!

Νομιζω πως κρυολογησα γιατι αρχιζω να νιωθω καπως. Ελπιζω να μην αρπαξα τιποτα χειροτερο. Θα δειξει. Προς το παρον ποναει λιγο ο λαιμος και καπου καπου μπουκωνει η μυτη. Νιωθω και πολυ αδυναμη... Ελπιζω να περασει συντομα.

Φιλακια και καλο βραδυ σε ολες.

μαρακι χρόνια πολλά και σε σένα έυχομαι γρήγορα περαστικά γιατί έρχεται πρωτοχρονιά και πρέπει να είμαστε όλες τζετ....ε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Xριστινάκι καλημέρα! Τι κάνεις; Πως είσαι;;;

Oλες οι μανούλες καλά; Εύχομαι με τον καινούριο χρόνο να σταματήσουν τα προβλήματα!!!

Ερχονται τα μωράκια μας μανούλες!!!

Εγώ αυτές τις μέρες ξυπνάω και πονάει η πλάτη μου... Δεν ξέρω τι να κάνω...

Με έχει πιάσει και ένας πανικός από χθες μήπως έχω συσπάσεις και δεν τις αναγνωρίζω...

Είναι σκληρή λιγο από χτες η κοιλίτσα μου... αλλά μάλλον φταίω και εγώ γιατί κουράστικα... Πήγα για ψώνια και περπάτησα αρκετά...

Valia μου καλημέρα, καλά είμαι ο μπέμπης είναι ζωηρούλης είμαστε στο γραφείο και περιμένουμε να πάει 16:00 για να πάμε σπιτάκι μας....περιμένω την πρωτοχρονιά γιατί μετα απο 2 μιση βδομάδες καθησιό θελώ λίγο ακόμη. Προσαρμόστηκα όμως απο εχθές που είμαι στην δουλειά....μια ιδέα είναι όλα...

Τώρα περιμένω 7/01/10 για να κάνω καμπύλη ζαχάρου άντε να τελειώνουμε μια μια εξέταση θα κάνω και μία γενική αίματος και ούρων! Αυτα απο μενα σου έυχομαι ένα όμορφο ηλιόλουστο πρωινό όπως έχουμε εδω στον Πειραία, σε φιλώ και τα λέμε!!!:-P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ

Εχω πολυ καιρο να μπω και δεν προλαβα να διαβασω πολλα.Καναμε το β επιπεδου αλλα δεν με αφησαν να το χαρω οπως ηθελα.Το μωρο σε γενικες γραμμες καλα αλλα ειναι 600 γρ τα οποια ο γιατρος θεωρει πολλα και μαζι με τα δικα μου πολλα κιλα (13) με στειλανε για καμπυλη ζαχαρου.

Θα την κανω φυσικα μετα τις γιορτες γιατι λογο δουλειας δεν προλαβαινω και δεν θελω να παω να κλειστω σε ενα εργαστηριο για 3-4 ωρες τωρα μεσα τις γιορτες.Φοβαμαι λιγο για τα αποτελεσματα γιατι τα κιλα ηρθαν πολυ γρηγορα και χωρις να τα δικαιολογει το φαγητο, αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι για λιγες μερες ακομα.

Κοριτσια φευγω για δουλεια.Αν αντεχω θα σας ξαναδω το βραδυ.

Φιλια ,καλη συνεχεια σε ολες.

dtMvp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια

joanna 30 κανε οτι σου λένε οι γιατροι για τα κιλά και βλέποντας και κάνοντας. Μπορει να ναι και η κραση σου και οχι κάτι υποπτο .

επειδή βλέπω ετοιμαζετε φαγητα ζηλευω γιατι φέτος στην γιορτή μου την Πρωτοχρονιά λόγω του προβλήματος με τοανοιγμα του τράχηλο δεν θα το κάνω εγώ το τραπέζι στους δικους μου απλά θα αγοράσουμε τα φαγητά τα οποια όλα θα τα μαγειρεψουν μαμαδες και πεθερες εγώ .....θα επιβλέπω απλώς!!!!!Λέω απλά πραγματα φετος . Να ψήσουμε μπριζόλες στην αυλή ( αν βοηθήσει και ο καιρός ) σαλατες διάφορες και οτι επιθυμει ο καθένας προσφορές δεκτές . Και το τραπέζι θα το στρώσουμε κάτω στη μαμαμου για να μην ανακατέψω το σπίτι και κουραστώ. Δεν πειράζει το χρονου με την μπέμεπα μας όλα μαζί θα τα κάνουμε πρώτα ο Θεούλης πάντα.

οι υπόλοιπες τι κανετε??? Χριστίνα χαρα στο κουράγιο σου που απαντάς σε καθε μία μας ξεχωριστά

θαλια81 και εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω φαγητο ζητιανεύω σε καθημερινή βάση φαγητο ασ μας περιποιηθουν λίγο τώρα γιατι μετά θα τα κάνουμε ολα μονες μας και θα παρακαλάμε για βοηθεια

Καλημέρα κοριτσάκια

joanna 30 κανε οτι σου λένε οι γιατροι για τα κιλά και βλέποντας και κάνοντας. Μπορει να ναι και η κραση σου και οχι κάτι υποπτο .

επειδή βλέπω ετοιμαζετε φαγητα ζηλευω γιατι φέτος στην γιορτή μου την Πρωτοχρονιά λόγω του προβλήματος με τοανοιγμα του τράχηλο δεν θα το κάνω εγώ το τραπέζι στους δικους μου απλά θα αγοράσουμε τα φαγητά τα οποια όλα θα τα μαγειρεψουν μαμαδες και πεθερες εγώ .....θα επιβλέπω απλώς!!!!!Λέω απλά πραγματα φετος . Να ψήσουμε μπριζόλες στην αυλή ( αν βοηθήσει και ο καιρός ) σαλατες διάφορες και οτι επιθυμει ο καθένας προσφορές δεκτές . Και το τραπέζι θα το στρώσουμε κάτω στη μαμαμου για να μην ανακατέψω το σπίτι και κουραστώ. Δεν πειράζει το χρονου με την μπέμεπα μας όλα μαζί θα τα κάνουμε πρώτα ο Θεούλης πάντα.

οι υπόλοιπες τι κανετε??? Χριστίνα χαρα στο κουράγιο σου που απαντάς σε καθε μία μας ξεχωριστά

τι να κάνω βρε βασούλα μου δεν θέλω να ξεχάσω καμία χωρίς απάντηση αμα τα πάρω όλα μαζί θα τα ξεχνάω...και αφού τώρα έχω χρόνο στο γραφείο ευκαιρία είναι :tongue::tongue::tongue: φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...