Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά taniabell να χαίρεσαι την μπουμπου σου και ευχομαι το μαγνήσιο να σε ανακουφίσει..φιλιά:P:tongue::P

Xρονια πολλά Χριστινάκι και συ να χαίρεσαι τον μπέμπη σου!!!! Και εγώ ελπίζω να ηρεμήσω με το μαγνήσιο...φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello κοριτσάκια! Χρόνια πολλά!!!!! Τι κάνετε? Πολύ γέλασα με το θέμα του sex και όλες τις συζητήσεις! :lol::lol::lol:

Αύριο το απόγευμα έχουμε ραντεβού στο γιατρό :lol::lol::lol: και το βράδυ έρχονται τα πεθερικά μου :confused::confused::confused:

πραγματικα για γελια ειμαστε!!:lol::lol:oups!ερχονται πεθερικα??οχι πολυ ελπιζω..εγω μολις εφυγα απο εκει....:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

angel 09,καλή μου,σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ,χαίρομαι που σου πέρασαν και ελπίζω να μη σε ξαναπιάσουν ποτέ αυτοί οι πόνοι.όλα καλά να μας πάνε Παναγία μου,και στις δύο....κάνε κουράγιο,οτι κι αν έρθει να είναι περαστικό και να ελπίζουμε στο καλύτερο!

εγώ κάθε λίγο έχω πόνους στον κόλπο και καμιά φορά στην κοιλιά,που κρατούν 1-2-3 μέρες,όταν είναι πολύ δυνατοί παίρνω παυσίπονα και η φάση είναι οτι είναι αντανακλαστικοί και δεν ξέρουμε αν είναι από τη χολή{στην οποία με υπέρηχο βρήκαμε οτι έχω συγγρίμματα(δηλ.ψιλολάσπη,ίσως κρυσταλλάκια,ο γιατρός αυτό πιστεύει}ή το έντερο.προχθές όμως ήταν διαφορετικοί και όταν μου είπε ο γιατρός οτι πρέπει να δούμε αν είναι συσπάσεις τρελάθηκα....μέχρι να μας πεί η μαία οτι δεν έκανα συσπάσεις κατάπια τη γλώσσα μου..

strata-συνάδελφε καλό είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου και να τον ρωτήσεις αν υπάρχει περίπτωση να είναι από τη χολή,αν δε στο πεί μόνος του.αυτά που περιγράφεις είναι τα βασικά συμπτώματα χολής,εγώ δεν τα έχω(παρά μόνο σε ένα παροξυσμό),έχω τους παραπάνω πόνους,ο γαστρεντερολόγος όμως που πήγα ρωτούσε επίμονα αν τα έχω.κρίνουν οτι είναι χολή γιατί η εγκυμοσύνη είναι επιβαρυντικός παράγοντας.κάνω διατροφή χωρίς λιπαρά,αυγά,χοιρινό,αρνί,γλυκά κτλ.για να μην επιβαρύνω την κατάσταση&θα κάνω περαιτέρω εξετάσεις μετά την εγκυμοσύνη.μην αγχωθείς τώρα,απλά μίλησε με το γιατρό σου.εύχομαι πάντως να περάσει και να μην είναι τίποτα!πόσα να αντέξει ο κλάδος?;)

Χριστινάκι καλώς μας ήρθες πάλι,πολύχρονη να είσαι,εύχομαι ότι καλύτερο για σένα,τον αντρούλη σου και το μωράκι σας!σκέψου του χρόνου στη γιορτή σου θα είστε τρείς!!

καλή δύναμη στον αγώνα του πατέρα σου,εύχομαι να το παλέψει και να βγεί νικητής.υπομονή και πίστη,ε?

φιλιά σε όλες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα κορίτσια.

Χριστίνα χρόνια πολλά!. Υγεία, ευτυχία και αγάπη εύχομαι σε σένα και στην οικογενειά σου. Και σύντομα με μωράκι μας αγκαλιά.

Περαστικά και στον μπαμπά σου, τα'χω περάσει και σε καταλαβαίνω. Ελπίζω, όπως και στη περίπτωση του μπαμπά μου, να πάνε όλα καλά και να περάσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα και γρήγορα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Annie σε βρηκα μεσα και ειπα να σου στειλω χαιρετισμο όλα καλά??

Χριστινα πολύχρονη να χαιρεσαι τη γιορτούλα σου και με το κα λο το παιδάκι σου. Χάθηκες και το καταλάβαμε την απουσία σου ήσουν βλέπεις συστηματική.

Αντε τώρα να μαθεις α νεοτερα απο τις προηγουμενες σελίδες μια εβδομάδα θα θέλεις να διαβάζεις !!!!!!!

Όσο για τα δικά μου και το προβλημα με το προωρο ανοιγμα του τραχήλου μου πήγα πάλι γιατρο και ειναι σταθερα δεν έχει χειροτερέψει άρα γλυτώνω το κρεβάτι. Πρέπει να παραμεινω όμως περιορισμένη σε δραστηριοτητες τουλάχιστον 1 μηνα ακομη για να έρθει στα ίσα το και να μην έχουμε κυνδυνου προωρου τοκετού. Τώρα μονο πρέπει να με βλέπει πιο συχνά.καθε 2 εβδομάδες. (νατα απρογραμματιστα έξοδα που ποτέ δεν τελειώνουν!!!!)

Αυτά κοριτσάκια φιλιάπο μένα

atlantis, dim_angel, marakious .

Γεια σας σε όλες και χρόνια πολλά και καλά με πολλη αγάπη προς όλους αυτους που αγαπάμε.

Παρατηρώ οτι λιγο πολύ όλες εχουμε αρχίσει προβληματάκια με΄πόνους για διάφορες αιτίες νομίζω πως απο εδώ και πέρα πρέπι να έχουμε το νου μας και να μην αφήνουμε κανένα πονο στην τυχη του γιατι ποτέ δεν ξέρεις μία ένετερο μια χολή αμαν ολα θα μας κυνηγούν!!!!Φιλιά

Γεια σου Annie σε βρηκα μεσα και ειπα να σου στειλω χαιρετισμο όλα καλά??

Χριστινα πολύχρονη να χαιρεσαι τη γιορτούλα σου και με το κα λο το παιδάκι σου. Χάθηκες και το καταλάβαμε την απουσία σου ήσουν βλέπεις συστηματική.

Αντε τώρα να μαθεις α νεοτερα απο τις προηγουμενες σελίδες μια εβδομάδα θα θέλεις να διαβάζεις !!!!!!!

Όσο για τα δικά μου και το προβλημα με το προωρο ανοιγμα του τραχήλου μου πήγα πάλι γιατρο και ειναι σταθερα δεν έχει χειροτερέψει άρα γλυτώνω το κρεβάτι. Πρέπει να παραμεινω όμως περιορισμένη σε δραστηριοτητες τουλάχιστον 1 μηνα ακομη για να έρθει στα ίσα το και να μην έχουμε κυνδυνου προωρου τοκετού. Τώρα μονο πρέπει να με βλέπει πιο συχνά.καθε 2 εβδομάδες. (νατα απρογραμματιστα έξοδα που ποτέ δεν τελειώνουν!!!!)

Αυτά κοριτσάκια φιλιάπο μένα

Γεια σου κοριτσακι μου.τωρα το ειδα το μυνημα σου...

ειδες που ειναι καλυτερα τα πραγματα?αφου γλιτωσες το κρεβατι...αλλα κατσε χαλαρα κ ξεκουραστα..κ εγω δεν δουλευω εδω και 1,5 μηνα(απο επιλογη μου)κ περναω μια χαρα σπιτακι μου αν και ποτε δεν ημουν ανθρωπος του σπιτιου!ωραια που θα βλεπεις το μωρακι σου ανα 2 βδομαδες αλλα σε καταλαβαινω απολυτα για τα εξοδα!:eek:

Χριστινακι μου χρονια σου πολλα και παντα με υγεια!ευχομαι να εχεις ολη την δυναμη του κοσμου για αυτα που περνας και να ειναι ολα περαστικα!!!

smouts(οπως λεει κ η κυρια Μπουμπουκου)χαχαχα:lol::lol:

pSC1p2.png

γεια σας κι απο μενα φιλες μανουλιτσες!!σημερα επιτελους μας φερανε το σταθερο+ιντερνετ κι ετσι τωρα δε θα σας χανω!τα χριστουγεννα πηγαμε σε συγγενεις για φαγητο(ΑΡΝΑΚΙ ειδικα που ληγουρευομουν!) κ το βραδυ στη μαμα μου (απο κατω!) που γιορταζε!την 1οχρονια εχω αναλαβει το τραπεζι εγω,μιας κι ειναι πρωτη μας χρονια παντρεμενοι κ σπιτακι μας..τι να φτιαξω??εμεισ κι εμεις θα μαστε,αλλα θελω καμια ιδεα για ορεκτικα,σαλατες..η μπεμπουλα μου χτες κουνιοταν συνεχεια!!κουνηιοταν κι η κοιλιτσα μου!!τι ωραια!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας κι απο μενα φιλες μανουλιτσες!!σημερα επιτελους μας φερανε το σταθερο+ιντερνετ κι ετσι τωρα δε θα σας χανω!τα χριστουγεννα πηγαμε σε συγγενεις για φαγητο(ΑΡΝΑΚΙ ειδικα που ληγουρευομουν!) κ το βραδυ στη μαμα μου (απο κατω!) που γιορταζε!την 1οχρονια εχω αναλαβει το τραπεζι εγω,μιας κι ειναι πρωτη μας χρονια παντρεμενοι κ σπιτακι μας..τι να φτιαξω??εμεισ κι εμεις θα μαστε,αλλα θελω καμια ιδεα για ορεκτικα,σαλατες..η μπεμπουλα μου χτες κουνιοταν συνεχεια!!κουνηιοταν κι η κοιλιτσα μου!!τι ωραια!!

angie Μου και μενα η κοιλια μου περα δωθε παει!!!!

ακου για τι τραπεζι...εγω θα εχω μετα την πρωτοχρονια τραπεζι σε πεθερικα κ γονεις και το μενου θα χει(με την βοηθεια της γιαγιας ολα αυτα!!)

μοσχαρακι κοκκινιστο

ρυζακι

πατατουλες φουρνου

μαρουλοσαλατα με λιαστη ντοματα κ καλαμποκι

ραπανακι με καροτο

μελιτζανοσαλατα-τζατζικι

αυτα εχω σκεφτει ως τωρα κ νομιζω οτι ειναι καλα....

ουφ!πεινασα τωρα!!τωρα τι τρωμε????:rolleyes::rolleyes:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα. Χρόνια πολλά σε όλες και να έχουμε και καλή πρωτοχρονιά!!!

Χριστίνα χρόνια πολλά, με το καλό και το μωράκι σου και εύχομαι κουράγιο στον πατέρα σου να μπορέσει να το παλέψει και να μπορέσει να χαρεί τον εγγονό που έρχεται.

Πονάκια έχω και εγώ χαμηλά κυρίως όταν ξαπλώνω και αλλάζω πλευρό, αλλά επειδή με πονάει και η μέση συγχρόνως λέω μήπως είναι αντανακλαστικός ο πόνος. Επειδή τους είχα τους πόνους και όταν πήγα για β΄επιπέδου και ζήτησα να δει και χαμηλά ο γιατρός μου είπε οτι δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό.

Αngie χαρά στο κουράγιο σου που θα κάνεις τραπέζι, εγώ ακόμα και τις καθημερινές "ζητιανεύω" για κανένα πιάτο φαί από μαμά και πεθερά για να, μη μαγειρεύω! Παντως εγώ θα σου πρότεινα καμιά πατατοσαλάτα με κρεμμυδάκι, ανηθο, καλαμπόκι και μαγιονέζα ή καμιά μακαρονοσαλάτα με βίδες χρωματιστές, πιπεριές ψιλοκομένες, καρότο τριμμένο και μαγιονέζα, αλλά περί ορέξεως....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

πραγματικα για γελια ειμαστε!!:lol::lol:oups!ερχονται πεθερικα??οχι πολυ ελπιζω..εγω μολις εφυγα απο εκει....:tongue:

Τρίτη με Σάββατο... Εσύ τελείωσες εγώ τώρα αρχίζω!

Ακούστε το πρόβλημα μου και δώστε μου λύση. Στο σπίτι έχουμε 3 δωμάτια, το δικό μας, το παιδικό που προς το παρόν έχω ένα κρεββάτι κι άλλο ενα από κάτω και το 3ο είναι το γράφειο του άντρα μου. Η πεθερά μου όμως δεν κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τον πεθέρο μου γιατί ροχαλίζει!!! Ωραία του λέω του άντρα μου θα βάλουμε το άλλο κρεββατι στο γραφείο σου να κοιμηθεί η μάνα σου. Α μου λέει η μανα μου ότι και να της πουμε θα κοιμηθεί στο σαλόνι. Και μ' εχουν πιάσει τα νεύρα μου :mad::x:x Τι έχει πρόβλημα κατανόησης? Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω να κοιμηθεί στον καναπέ μου και να "κάτσει".

Πείτε μου κάτι να ηρεμήσω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα κι απο μενα. Χριστινακι Χρονια Πολλα και περαστικα στον μπαμπακα σου. Με το καλο το μπεμπακι σας!

Σημερα την βγαλαμε ολη μερα στης μανας μου. Εχουμε ξεσκιστει στο φαι γενικως. Απο αυριο ομως τελειωσαν τα τραπεζια-τουλαχιστον μεχρι παραμονη πρωτοχρονιας. NO MORE FOOD!!! Εχω σκασει!!!

Νομιζω πως κρυολογησα γιατι αρχιζω να νιωθω καπως. Ελπιζω να μην αρπαξα τιποτα χειροτερο. Θα δειξει. Προς το παρον ποναει λιγο ο λαιμος και καπου καπου μπουκωνει η μυτη. Νιωθω και πολυ αδυναμη... Ελπιζω να περασει συντομα.

Φιλακια και καλο βραδυ σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τρίτη με Σάββατο... Εσύ τελείωσες εγώ τώρα αρχίζω!

Ακούστε το πρόβλημα μου και δώστε μου λύση. Στο σπίτι έχουμε 3 δωμάτια, το δικό μας, το παιδικό που προς το παρόν έχω ένα κρεββάτι κι άλλο ενα από κάτω και το 3ο είναι το γράφειο του άντρα μου. Η πεθερά μου όμως δεν κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τον πεθέρο μου γιατί ροχαλίζει!!! Ωραία του λέω του άντρα μου θα βάλουμε το άλλο κρεββατι στο γραφείο σου να κοιμηθεί η μάνα σου. Α μου λέει η μανα μου ότι και να της πουμε θα κοιμηθεί στο σαλόνι. Και μ' εχουν πιάσει τα νεύρα μου :mad::x:x Τι έχει πρόβλημα κατανόησης? Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω να κοιμηθεί στον καναπέ μου και να "κάτσει".

Πείτε μου κάτι να ηρεμήσω...

οταν λες να ''κατσει ο καναπες''τι εννοεις?ειναι βαρυα???

αλλα οπως κ να χει ουτε εγω θα την ηθελα στο σαλονι.θα πεις του αντρα σου οτι εσεις βλεπετε Tv κ κοιμαστε αργα κ δεν γινεται να ειναι η πεθερα σου εκει κ να προσπαθει να κοιμηθει.οπως επισης θα πεις οτι την νυχτα σηκωνεσαι για κατουριμα κλ κ δεν γινεται να περνας απο μπροστα της κ δεν γινεται γενικα τοσες μερες να την βγαλει σε ενα καναπε!δειξε οτι νοιαζεσαι πιο πολυ για αυτην...αλλα ετοιμασε το κρεβατι στο αλλο δωματιο κ φερτο προ τετελεσμενων γεγονοτων.

γεια σου πεθερουλα μου εδω τα δικα σου πραγματα εδω του πεθερου!!!

καπως ετσι..ελπιζω να καταλαβες;)

pSC1p2.png

οταν λες να ''κατσει ο καναπες''τι εννοεις?ειναι βαρυα???

αλλα οπως κ να χει ουτε εγω θα την ηθελα στο σαλονι.θα πεις του αντρα σου οτι εσεις βλεπετε Tv κ κοιμαστε αργα κ δεν γινεται να ειναι η πεθερα σου εκει κ να προσπαθει να κοιμηθει.οπως επισης θα πεις οτι την νυχτα σηκωνεσαι για κατουριμα κλ κ δεν γινεται να περνας απο μπροστα της κ δεν γινεται γενικα τοσες μερες να την βγαλει σε ενα καναπε!δειξε οτι νοιαζεσαι πιο πολυ για αυτην...αλλα ετοιμασε το κρεβατι στο αλλο δωματιο κ φερτο προ τετελεσμενων γεγονοτων.

γεια σου πεθερουλα μου εδω τα δικα σου πραγματα εδω του πεθερου!!!

καπως ετσι..ελπιζω να καταλαβες;)

Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί αλλά χλωμό... Θα μάθετε νέα μου αύριο βράδυ ή την Τετάρτη το πρωί... Ή από εμένα ή από τις ειδήσεις :lol: :lol: :lol: Χιχι!

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να στενοχωρήσω τον άντρα μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...