Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανουλες..ειδατε αν αυτο ισχυει για σας??:confused:

παντως για μενα σωστα τα λεει!

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=80

Το χω δει απ την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά για μένα δεν ισχύει αφου τελικά θα κάνω αγοράκι!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι , αναρωτιέμαι πόσα κιλά θα φτάσω μέχρι να γεννήσω, ξεκίνησα και με λίγα παραπάνω την εγκυμοσύνη. Αλλά από την άλλη λέω δεν βαριέσαι, θα τρέχω όταν γεννήσω και δεν θα φτάνω, θα τα χάσω τότε.... Εν το μεταξύ ο γιατρός φωνάζει........

angel παίζουμε καλή μου στην ίδια κατηγορία! Είχα ήδη παραπάνω κιλά οταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη κ στον 4ο είχα ήδη φτάσει τα 13!Τώρα το χω κόψει το ζύγισμα.Προσπαθώ να προσέχω αλλά χωρίς άγχος!:rolleyes::rolleyes:

ntesehjufpgrhgvn.png

Annie, κι εμείς, τσιπουράκι και μετά κρασί! Ευτυχώς το ουϊσκι το παραλείπει! Ευτυχώς!

Angel, ναι το απλό το αλεύρι! Καλή επιτυχία!

Προχθές που δούλευε βράδυ κ γύρισε να κοιμηθεί τα ξημερώματα μου είπε πωε ροχάλιζα εγώ!!! :oops: Ευτυχώς λίγο, όχι σαν τρένο! Μου έκανε κι αναπαράσταση! Άσε, ρόμπα! :cool:

Εμείς έχουμε άλλοθι την εγκυμοσύνη!Κούραση,αναπνευστικό επιβαρυμένο...;)αΥΤΆ ΤΑ Ζώα που πίνουν σα γουρούνια κ δεν μας σκέφτονται;;;:rolleyes:Ο δικός μου σήμερα μ έπρηξε να βγούμε για φαγητό μείναμε 5 ω΄ρες στην ταβέρνα κ γω είχα σκυλιάσει αλλά δεν μπορούσα να εκφραστώ μπροστά στους ιδιοκτήτες.Τελκά ηπιε όλο το Βόσπορο απο τσίπουρο, εγω αγχόθηκα πως θα γυρίσουμε στο σπίτι κ στο δρόμο γίναμε κομμάτια επειδή του είπα πως θα οδηγήσω εγώ κ πως δεν μπορώ αυτή την ανευθυνότητα ενω εκείνος επέμενε πως ήταν μια χαρά.Τελικά τόσο μια χαρά ηταν που εκανε εμετό έξω απ το σπίτι κ τώρα κοιμάται κ είναι χάλια!:confused::confused::confused:Ήδη είχαμε λογοφέρει το πρωί ξιατί κ κείνος ε΄χει αρχίσει κ φοβάται να μ αγγίξει ,τον κομπλάρει η κοιλιά κ γω ε΄χω εκνευριστεί γιατί νομίζω πως δεν με ποθεί πια...:eek::eek:Μεσολάβησαν κ τα τσίπουρα κ έδεσε για σήμερα το γλυκάκι...:-(:-(

ntesehjufpgrhgvn.png

Δεν ξέρω τι με έπιασε και τα σκέφτομαι όλα αυτά... Θέλω να είμαι καλή μανούλα για το μωράκι μου και να τα κάνω όλα σωστά...

Για την βαλιτσούλα το ξέρω είναι νωρίς... απλά θέλω να δω τι σκεφτόσαστε και εσεις!!

valia μου δεν θυμάμαι αν είναι το πρώτο σου παιδί-προφανως-αλλα κ γω κ φαντάζομαι ολες οι πρωτότοκες λιγο πολύ κα΄νουμε αυτές τις σκέψεις.:rolleyes:Εγω τους πρώτπυς τρεις μήνες συνέχεια ατά σκεφτόμουν.:oώρα οχι με τον ίδιο πανικό αλλά ακόμη εχω αυτούς τους φόβους:-(.Αφού διαβασα πολύ για την ενότητα εγκυμοσύνη-τοκετός τώρα ε΄χω αγοράσει βιβλία ν αρχίσω το διάβασμα για την ανατροφή ειδικά του πρωτου χρόνου.Είμαι κ νηπιαγωγός, έχω περάσει πολλά άσχημα απ τους δικούς μου γονείς κ έχω δει πολλά ελλείματα γονιών στους μαθητές μου κ αγχόνομαι ένα παραπάνω.:confused:Πάντως είναι δύσκολο να είσαι γονιός.Το σημαντικό είναι να έχεις ισορροπήσει εσύ μέσα σου ως άνθρωπος,να χεις λύσει τις εκκρεμότητές σου αλλιώς τις κληροδοτείς στα παιδιά σου οπως τις κληρονόμησες απ τους γονείς σου!!!:mad::-x

ntesehjufpgrhgvn.png

καλημέρα κι από μένα.

εύχομαι όλες να είστε καλά!

angel09 καταλαβαίνω απόλυτα τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου,τα ίδια κι εγώ,ειδικά τις μέρες που έχω ενοχλήσεις..και μένα μου δίνουν απίστευτη δύναμη κι ελπίδα οι κινήσεις της..δεν ξέρω γιατί είπες οτι είσαστε στην κρίσιμη εβδομάδα,αλλά εύχομαι να περάσει γρήγορα!να ξέρεις οτι σας σκέφτομαι εσένα κια το μωράκι σου και εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια!

strata σκέφτομαι αρκετή ώρα αν πρέπει να σου πώ οτι έχω κι εγώ κάποιο πρόβλημα που έχει αυτά τα συμπτώματα(πόνο δεξιά κάτω από το στήθος και πίσω,ψηλά στην πλάτη),γιατί δε θέλω να σε ανησυχήσω χωρίς λόγο.ξανα-συζήτησέ το με το γιατρό σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.α!παρατήρησε αν σε πιάνει μετά το φαγητό.

εντάξει angel,δέχομαι την αναμέτρηση με τη μεζούρα:P:p:p:p:p:p:p:p

συγχαρητήριa annie για τη μπουμπού σου!

sfkr περνάνε οι μέρες,θα'ρθει και η σειρά σου,λίγη υπομονή.

atlantis καλή μου απο χθες που διάβασα το μην μ έβαλες σε σκέψεις κ ανησυχία!!!!Παρατήρησα σήμερα κ κατάλαβα πως όντως με πιάνει απ τη στιγμη που θα φάω κ μετά κ συνήθως όχι πριν το μεσημέρι αλλά μετά πονάω πολύ ως κ το βράδυ σε όποια στάση κ αν είμαι , είτε όρθια, είτε καθιστή στ αμάξι κ είναι σαν πιάσιμο απο ψύξη κ πονάω κάτω απο το δεξίσ τήθος κ στο ίδιο σημείο πίσω στην πλάτη ζτη δεξιά πλευρά!!!!Πες μου θα τ αντέξω!!!Μ ε το γιατρό κ τις μαίες δεν έχω μιλήσει ακόμη.Θα πρέπει απ το τηλ να τους πω ώσπου να με δούνε!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Στο site που ανέφερα παραπάνω βρήκα καθησυχαστικές πληροφορίες για τη γρίπη των χοίρων (ότι το να εμφανίσει μια έγκυος επιπλοκές ακόμη κι αν νοσήσει είναι σπάνιο, ότι μπορεί να πάρει ένα εισπνεόμενο φάρμακο για να αντιμετωπίσει την ασθένεια το οποίο δεν περνά στην κυκλοφορία του αίματος, συνεπώς δεν επηρεάζεται το έμβρυο και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα...) Δεν το δίαβασα όλο (νύσταααα!) αλλά όσο είδα μου φάνηκε χρήσιμο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας! Δείτε το εδώ http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/swine-flu/#14

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

atlantis καλή μου απο χθες που διάβασα το μην μ έβαλες σε σκέψεις κ ανησυχία!!!!Παρατήρησα σήμερα κ κατάλαβα πως όντως με πιάνει απ τη στιγμη που θα φάω κ μετά κ συνήθως όχι πριν το μεσημέρι αλλά μετά πονάω πολύ ως κ το βράδυ σε όποια στάση κ αν είμαι , είτε όρθια, είτε καθιστή στ αμάξι κ είναι σαν πιάσιμο απο ψύξη κ πονάω κάτω απο το δεξίσ τήθος κ στο ίδιο σημείο πίσω στην πλάτη ζτη δεξιά πλευρά!!!!Πες μου θα τ αντέξω!!!Μ ε το γιατρό κ τις μαίες δεν έχω μιλήσει ακόμη.Θα πρέπει απ το τηλ να τους πω ώσπου να με δούνε!!!

Καλά, μην ανησυχείς πάντως! Ακούγεται σαν κάτι που αντιμετωπίζεται και σίγουρα μπορεί να περιμένει ως αύριο! Πάρε το γιατρό και θα σου πει τί είναι και αν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Να κοιμηθείς απόψε, μην το σκέφτεσαι, εντάξει;

Καληνύχτααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα εγκυουλες! Ευχαριστω για τις συμβουλες για τους νονους. Το γνωριζα αυτο για τους κουμπαρους αλλα οι δικοι μας δεν ειχαν αυτη την επιθυμια-ευτυχως. Γενικως ειμαι της αντιληψης πως εφοσον εχουμε ηδη κουμπαριασει με αυτους, γιατι να μην κανουμε αλλη μια κουμπαρια; ευτυχως κι εκεινοι συμφωνουν οποτε ειμαστε καλα. Χθες λοιπον πηγαμε στο σπιτι αυτων που θελουμε να μας βαφτισουν την μπεμπα κ ειχαμε πει με τον αντρα μου να τους το πουμε αν βρεθει ευκαιρια. Κι η ευκαιρια βρεθηκε αφου οι ιδιοι μας το προτειναν οποτε ολα καλα.

Ελπιζω αυτοι οι πονοι που εχετε να μην ειναι κατι ανησυχητικο. Εγω το παθαινω μονο οταν τρωω πολυ κ πιστευω οτι σ'αυτο οφειλεται. Αν ομως οι γιατροι σας πουν κατι αλλο πειτε μου κι εμενα να το κοιταξω. Εγω τις τελευταιες μερες εχω σουβλιες χαμηλα, εκει που ποναγαμε στην αρχη που μεγαλωνε η μητρα, μαλλον παλι για τον ιδιο λογο. Επισης η μεση μου με ταλαιπωρει αρκετα αλλα παντα ειχα ευαισθησια εκει οποτε ειναι λογικο.

Απο κιλα ειμαι +5 τα οποια τα πηρα ολα μεσα στους 2 τελευταιους μηνες (βασικα πηρα 7 αλλα ειχα χασει 2 με τους εμετους). Ελπιζω να μην συνεχισω μ'αυτους τους ρυθμους, σχεδον ενα κιλο την εβδομαδα!

Οσο για το γνωστο θεμα, μαλλον κανεις απ'τους δυο μας δεν το επιδιωκει. Εγω ψιλοφοβαμαι κι εκεινος μαλλον περιμενει απο μενα να παρω την πρωτοβουλια γιατι 2-3 φορες που την πηρα δεν εφερε αντιρρηση. Μαλλον περιμενει απο μενα λοιπον, ομως, απο τοτε που εμαθα οτι ειναι κοριτσακι δεν μου βγαινει. Δεν ξερω τι ειδους κάλος ειναι αυτος αλλα οσο νομιζα οτι ειναι αγορακι δεν με πειραζε τοσο. Τωρα δεν μου βγαινει καθολου. Πολυ κουφα πραγματα μου συμβαινουν!

Καλη μερα και καλη εβδομαδα να'χουμε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ INTERNET ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ, ΒΑΣ32, ANGEL, ATLANTIS, IREV, STRATA KLP ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ!!! ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ:(:(:(.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ INTERNET ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ, ΒΑΣ32, ANGEL, ATLANTIS, IREV, STRATA KLP ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ!!! ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ:(:(:(.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Χριστινάκι καλημέρα!!!!Χρόνια πολλά κούκλα , ο τι επιθυμείς, υγεία, χαρά,αγάπη, γέλιο σε μεγάλες δόσεις,καλούς φίλους, γαλήνη εύχομαι κ καλό κουράγιο με τον μπαμπά σου!!!Μας έλλειψες, ανρωτιόμασταν τι απέγινες.Άντε καλό πρωίνό σε σένα κ στο μπέμπη!!!:tongue::tongue::-P

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!Τι κανετε?Πως περασατε αυτες τις μερες???

Εγω να σας πω την αληθεια ελιωσα στον υπνο και πολυ μου αρεσε γιατι τις τελευταιες μερες εφαγα παααααρα πολυ κουραση!Εεεεεφαγα πολλα γλυκακια και πως θα τα καψω τωρα???Σημερα παλι στη δουλεια:-(Δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου το πρωι για κανενα λογο:confused:

Ο γιοκας μου με εχει ταραξει στην κλωτσια και ειμαι πολυ χαρουμενη!:P:p:p

Σας φιλω ολες!!!!!!

καλημέρα και απο εμένα κοριτσάκια! εγώ μόλις γύρισα απο το γιατρό για τους πόνους που είχα απο κάτω σε συνδυασμό με τις πρώτες μου συσπάσεις χτες το πρώι. όλα καλά ευτυχώς!!! Το πρόβλημα είναι μυοσκελετικό και πιθανόν οφείλεται σε έλλειψη μαγνησίου, οπότε απο σήμερα βάζουμε και το μαγνήσιο στο πρόγραμμα και πολύ πολύ ξεκούραση όπως μου είπε!!!

Είδα και την μπέμπα μου λιγάκι με την ευκαιρία!!! έπαιζε πάλι με το χεράκι της, μια στο στόμα, μια στη μύτη αυτό το παιδί μάλλον θα γεννηθεί με το χέρι στο στόμα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα και απο εμένα κοριτσάκια! εγώ μόλις γύρισα απο το γιατρό για τους πόνους που είχα απο κάτω σε συνδυασμό με τις πρώτες μου συσπάσεις χτες το πρώι. όλα καλά ευτυχώς!!! Το πρόβλημα είναι μυοσκελετικό και πιθανόν οφείλεται σε έλλειψη μαγνησίου, οπότε απο σήμερα βάζουμε και το μαγνήσιο στο πρόγραμμα και πολύ πολύ ξεκούραση όπως μου είπε!!!

Είδα και την μπέμπα μου λιγάκι με την ευκαιρία!!! έπαιζε πάλι με το χεράκι της, μια στο στόμα, μια στη μύτη αυτό το παιδί μάλλον θα γεννηθεί με το χέρι στο στόμα.

Χρόνια Πολλά taniabell να χαίρεσαι την μπουμπου σου και ευχομαι το μαγνήσιο να σε ανακουφίσει..φιλιά:P:tongue::P

Χριστινάκι καλημέρα!!!!Χρόνια πολλά κούκλα , ο τι επιθυμείς, υγεία, χαρά,αγάπη, γέλιο σε μεγάλες δόσεις,καλούς φίλους, γαλήνη εύχομαι κ καλό κουράγιο με τον μπαμπά σου!!!Μας έλλειψες, ανρωτιόμασταν τι απέγινες.Άντε καλό πρωίνό σε σένα κ στο μπέμπη!!!:tongue::tongue::-P

Ευχαριστώ πολύ-πολύ κοριτσάκι....!!!τωρα θα ειμαι παρούσα:tongue::tongue::tongue:!!!αντε να διορθωθει και το πρόβλημα του internet στο σπίτι να σας διβάζω και να σας γράφω και κάνα βραδάκι.....ε??? φιλάκια πολλά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hello κοριτσάκια! Χρόνια πολλά!!!!! Τι κάνετε? Πολύ γέλασα με το θέμα του sex και όλες τις συζητήσεις! :lol::lol::lol:

Αύριο το απόγευμα έχουμε ραντεβού στο γιατρό :lol::lol::lol: και το βράδυ έρχονται τα πεθερικά μου :confused::confused::confused:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...