Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες....ωραιος καιρος σημερα!ειπαμε να παμε για καφε αλλα μολις φαγαμε κ δεν μπορω να κουνηθω...οποτε μια χαρα ειναι κ ο καναπες.

maraki2108 οσον αφορα για τον νονο εγω ξερω πως το εθιμο ειναι να το βαπτισει αυτος που σε παντρεψε..αν θελει ομως.

οποτε ρωτα πρωτα τους κουμπαρους σου αν θελουν κ μπορουν κ αν αρνηθουν μπορεις να προτεινεις.δεν νομιζω οτι μπορεις να το ανακοινωσεις στους ''υποψηφιους'' γιατι ως συνηθως το προβλημα ειναι οικονομικο.εγω επειδη εχω καλη σχεση με τον κουμπαρο μου θα τον ρωτησω και αν αρνηθει μου εχουν προτεινει κανα 2 φιλοι οτι θελουν αν δεν μπορει ο κουμπαρος.

βασικα εχουμε ακομη καιρο.....;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες και Χρόνια πολλά και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας!!!

Πως περάσατε αυτές τις μέρες; Εμείς πολύ φαγητό και πολλά γλυκά, οικογενειακά και με φίλους!!! Καλά ήταν... Οσο για τα κιλά τα δικά μου είναι +9 από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά δεν με νοιάζει καθόλου... Το μωράκι μου ας είναι καλά και εγώ ας παχύνω... Ουτως η αλλιώς μου χρειάζεται γιατί είμαι πετσί και κόκκαλο... Σε όσους λέω ότι είμαι +9 κιλά δεν με πιστεύουν... Μάλλον είναι όλα κοιλιά...

Tώρα... για το άλλο θέμα που θίξατε... εμένα ο αντρούλης μου θέλει και ήθελε και από την αρχή... Εγώ είμαι η αρνητική.. Δεν αισθάνομαι καλά για να κάνω κάτι... φοβάμαι... και δεν το καταλαβαίνει... Ολο λέει ότι τον αποφεύγω...

maraki2108 καλό θα ήταν να περιμένεις να δεις τι θα σου πουν αυτοί που σας παντρέψανε ή αν έχεις την οικιότητα ρώτα τους και μετά πρότεινε σε όποιους θες!!!

Μανούλες έχω αρχίσει να σκέφτομαι αν θα είμαι καλή μαμά και αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σωστά στις υποχρεώσεις μου απέναντι στο παιδί... Φοβάμαι...

Θα ξυπνάω; Θα το ακούω; Θα τα κάνω όλα σωστά;;; Τα έχει σκεφτεί καμιά σας;;

Eχετε σκεφτεί πότε θα αρχίσετε να φτιάχνετε την βαλιτσούλα σας για το μαιευτήριο;;;

valia Μου τι σκεψεις ειναι αυτες???μην μπαινεις σε τετοια τριπακια!

ειμαι σιγουρη οι ουτε κιχ δεν θα σου ξεφευγει!!!!κ πιστεψε με δεν θα μας μενει κ πολυς χρονος για υπνο!

βαλιτσουλα λιγο νωρις δεν ειναι για να κανουμε?νομιζω οτι κατα τον Φεβρουαριο θα ειναι καλη εποχη...

pSC1p2.png

Δεν ξέρω τι με έπιασε και τα σκέφτομαι όλα αυτά... Θέλω να είμαι καλή μανούλα για το μωράκι μου και να τα κάνω όλα σωστά...

Για την βαλιτσούλα το ξέρω είναι νωρίς... απλά θέλω να δω τι σκεφτόσαστε και εσεις!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

προς το παρον λεω να φτιαξω το δωματιο του μωρου κ μετα την βαλιτσα.

χθες που ημουν στην πεθερα μου πηρα τα μωρουδιακα σεντονακια ,μαξιλαροθηκες ,πανες κτλ του αντρα μου κ σημερα πηγα στην μαμα μου κ βγαλαμε κ τα δικα μου!!ειναι τοσα πολλα τα ρουχαλακια (κ σε καλη κατασταση) που εχει κρατησει η μαμα μου που μαλλον θα χρειαστω πολυ λιγα καινουργια ρουχαλακια για τους πρωτους μηνες..θελω πολυ να χρησιμοποιησω τα δικα μου!!!επισης αυριο λεω να κανω μια βολτα στο Jumbo!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

προς το παρον λεω να φτιαξω το δωματιο του μωρου κ μετα την βαλιτσα.

χθες που ημουν στην πεθερα μου πηρα τα μωρουδιακα σεντονακια ,μαξιλαροθηκες ,πανες κτλ του αντρα μου κ σημερα πηγα στην μαμα μου κ βγαλαμε κ τα δικα μου!!ειναι τοσα πολλα τα ρουχαλακια (κ σε καλη κατασταση) που εχει κρατησει η μαμα μου που μαλλον θα χρειαστω πολυ λιγα καινουργια ρουχαλακια για τους πρωτους μηνες..θελω πολυ να χρησιμοποιησω τα δικα μου!!!επισης αυριο λεω να κανω μια βολτα στο Jumbo!!!:lol::lol:

Καλά... το Jumbo έχει τέλεια πραγματάκια!!! Εγώ έχω ήδη αρκετά (νομίζω) :rolleyes: ρουχαλάκια από την κουμπάρα μου τα οποία τα έχω χωρίσει ανα μήνες και τώρα μένει μόνο να τα πλείνω, να τα σιδερώσω και να τα τακτοποιήσω αλλά μάλλον όχι ακόμα... δεν ξέρω... Ας βαφτεί πρώτα το δωμάτιο και μετά...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς τα κορίτσια,

Έφαγα και το κανταΐφι μου και ήρθα. Valia δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να έχεις τέτοιες ανησυχίες αλλά εγώ πάντως τις είχα. Κάποτε (πριν μείνω έγκυος ή ίσως και να ήμουν και να μην το είχα μάθει ακόμα) μου είχαν πει, τί να το κάνεις το παιδί εσύ που δεν μπορείς να ξυπνήσεις μόνη σου να πας στο γραφείο το παιδί σε μάρανε, θα το κάνεις και θα το φορτώσεις στον κόκορα και μετά θα τρέχω εγώ και εσύ θα κάνεις ότι και πριν κλπ κλπ κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι το παιδί σε αλλάζει, σε κάνει υπέυθυνο απέναντί του η ίδια η φύση. Και πόσο μάλλον αν ήταν επιλογή σου να το κάνεις, και το ήθελες με λαχτάρα.

Μην ανυσυχείς, όταν με το καλό γεννήσουμε τα μωράκια μας, θα είναι τέτοια η λαχτάρα μας που θα σταματάμε να αναπνέουμε για να ακούμε την ανάσα τους....

Αϊντε, άλλες 94 μέρες έμειναν..Είναι μακρυά ακόμα μπαρμπαστρούμφ?

GaiGp3.png

Καλώς τα κορίτσια,

Έφαγα και το κανταΐφι μου και ήρθα. Valia δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να έχεις τέτοιες ανησυχίες αλλά εγώ πάντως τις είχα. Κάποτε (πριν μείνω έγκυος ή ίσως και να ήμουν και να μην το είχα μάθει ακόμα) μου είχαν πει, τί να το κάνεις το παιδί εσύ που δεν μπορείς να ξυπνήσεις μόνη σου να πας στο γραφείο το παιδί σε μάρανε, θα το κάνεις και θα το φορτώσεις στον κόκορα και μετά θα τρέχω εγώ και εσύ θα κάνεις ότι και πριν κλπ κλπ κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι το παιδί σε αλλάζει, σε κάνει υπέυθυνο απέναντί του η ίδια η φύση. Και πόσο μάλλον αν ήταν επιλογή σου να το κάνεις, και το ήθελες με λαχτάρα.

Μην ανυσυχείς, όταν με το καλό γεννήσουμε τα μωράκια μας, θα είναι τέτοια η λαχτάρα μας που θα σταματάμε να αναπνέουμε για να ακούμε την ανάσα τους....

Αϊντε, άλλες 94 μέρες έμειναν..Είναι μακρυά ακόμα μπαρμπαστρούμφ?

Φαντάζομαι ότι όλες λίγο πολύ θα έχουμε αισθανθεί έτσι... Και εγώ πιστεύω ότι παιδί σε αλλάζει...και γίνεσαι πιο υπεύθυνος.. Τον έχουμε φάει τον γαϊδαρο... κοντεύει ο καιρός!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γειά σε όλες!

Atlantis, συγνώμη που σε βάλαμε σε πειρασμό... :oops: Καμιά αλμυρή με κασεράκι και γαλοπούλα δεν κάνει; Έτσι, για την ιδέα μόνο... ;)

Για τον καιρό τί να πω; Κάθομαι με ανοιχτές μπαλκονόπορτες... Έβλεπα φωτό από Χριστούγεννα στην Αυστραλία που είναι καλοκαίρι και έλεγα "Κρίμα, τους καημένους..." και τώρα δείτε πού φτάσαμε...

Valia, αυτά συζητούσαμε με τον άντρα μου σήμερα! Είναι μια πρόκληση να είσαι η μαμά ενός ανθρώπου και ανυπομονώ! Λάθη θα κάνουμε όλες, είναι αναπόφευκτο αλλά το θέμα είναι να συνεχίζουμε κ να προσπαθούμε συνέχεια. Μην μπεις στη διαδικασία της "τέλειας μαμάς", εκτός του ότι αυτό δεν υπάρχει, είναι και πολύ βαρύ! Θα κάνεις κάθε μέρα ό,τι θεωρείς καλύτερο και θα έχεις ανοιχτό μυαλό και μάτια για να διορθώνεις τα λάθη σου! Τα παιδιά χρειάζονται πάνω απ' όλα αγάπη και σ΄αυτό δεν μπορείς να κάνεις λάθος!

Για το θέμα του νονού... Πικρή ιστορία... Μας πάντρεψε ένα ζευγάρι που μετά χώρισε και είμαστε αληθινά κοντά με τον κουμπάρο, τον οποίο θέλουμεπάρα πολύ για νονό. Απλώς κάναμε το λάθος να ζητήσουμε τότε και από τους δυο να μας παντρέψουν και τώρα πρέπει να πούμε στην κοπέλα πως κουμπάρος θα είναι μόνο ο πρώην της... Ακόμη είναι μόνοι τους και οι δύο, αλλά πιστεύω πως τα πράγματα θα μπλέξουν όταν θα βρουν καινούργια αμόρε και το παιδάκι δεν φταίει σε τπτ... Με στενοχωρεί πολύ το θέμα γιατί δεν ξέρω πως θα το πάρει η κουμπάρα αλλά το θέμα του νονού είναι πολύ σημαντικό για εμάς για να αφήσουμε περιθώρια για παρεξηγήσεις στο μέλλον... :(

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κορίτσια, βρήκα εδώ http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/babysmovements/

ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις κινήσεις του μωρού στα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης κ μου φάνηκε ενδιαφέρον! Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Πάλι μαζί γράφουμε!

Αφού υπάρχει ενδιαφέρον, θα σας δώσω και ιδέες για γέμιση!

Στην γλυκιά μεράντα (all time classic!!!), τριμμένο μπισκότο (το είχα έτοιμο γιατί είχε περισσέψει από άλλο γλυκό που είχα κάνει) και καβουρντισμένο αμύγδαλο (πάλι είχε περισσέψει από τους κουραμπιέδες!)

Στην αλμυρή κασέρι, φέτα, καπνιστή γαλοπούλα, κηπουρού και ντομάτα!

Μιάααμμ... Πάλι μου τρέχουν τα σάλια αλλά δεν υπάρχει χώρος! (Πάλι καλά!)

Από κιλά έχω βάλει ως τώρα 2 αλλά τα έβαλα τώρα πρόσφατα και ανησυχώ μήπως άρχισε πλέον η μεγάλη κατρακύλα! Ειδικά στις γιορτές έχει να γίνει...!

Είπα κι εγώ να μην καθήσω να σκάσω!

Αχ βρε Ιωαννατι ασ κανεις με τις συνταγές σου εδώ λέμε να συγκρατουμαστε απο τώρα και στο εξής και εσυ μας ανάβεις γλυκές φωτιές εγώ ειμαι +4.5 περίπου

πώς περάσατε??? τα χριστουγεννα??

Διαφημίσεις

Κορίτσια Χρόνια πολλά, με υγεία,αγάπη,χαμόγελα,ειρήνη,δημιουργικότητα,χαρά.Και κυρίως με παρουσίες ανθρώπων που θα μας αγαπάνε ξι αυτό που είμαστε κ εμείς γι αυτό που είναι!Αντε κ του χρ'ονου θα μαστε αγκαλιά με τα μωράκια μας...

atlantis μπορείς να παρηγορηθείς.Κ σε μένα είχε πει η μαία απο το Νοέμβρη να μην τρώω γλυκά γενικά κ ούτε τις γιορτες επειδή έχω την τάση να παχαίνω κ φοβάται πίεση η σάκχαρο(παρότι κ τα δυο είναι σε καλά επίπεδα ως τώρα).Εγω θα γεννήσω στο κέντρο φυσικού τοκετού κ θα πρέπει η εγκυμοσύνη να είναι χαμηλού κινδύνου κ επειδή έχω παχύνει αρκετά γι αυτό μου χει πει απο γλυκά μόνο μέλι ή βασιλικό πολτό(είναι κ μελισσοκόμος ο άντρας μου).Βέβαια κάποιες παρασπονδίες κάνω με μαύρη σοκολάτα κ φυσικά δοκίμασα τα μελομακάρονα κ τους κουραμπιέδες που έφτιαξα.Ευτυχώς απ τη μία που δεν είμαι πολύ των γλυκών απ την άλλη με την εγκυμοσύνη νιώθω συχνά την ανάγκη ξια γλυκό...Πάντως εγω θερώ όλα με μέτρο.Ούτε να πιεζόμαστε απ τη στέρηση, ούτε να το παρατραβάμε.Μάλλον μας πειράζει η απαγόρευση,όταν σου απαγορεύουν κάτι τοθες πιο πολύ.

Το ίδιο συμβαίνει κ με βασ32.Αν μπορούσες να πας όπου θες μπορεί κ να χες όρεξη να χουχουλιάζεις στο σπίτι.Το γεγονός οτι κάποιος στο επιβάλλει σε κάνει να δυσφορείς.Το χα πάθει το ίδιο με την αποκόλληση.Τώρα που δεν έχω τέτοιο θέμα δεν έχω διάθεση να βγω,να δω κόσμο,να πάω σε μπαράκια.Τίποτα.

Χθες πήγαμε με τον άντρα μου σε μια γιορτή κ εκτός του ότι η ιοκοδέποινα μας είπε πως πρόσφατα είχε περάσει την ξνωστή γρίπη έφαγα δυο κομμάτια μανιταρόπιτα κ φύγαμε να πάμε στους γονείς του άντρα μου-μια ώρα διαδρομή-κ έκανα εμετό σ΄όλη τη διαδρομή!!!Σημειωτέον οτι πολύ σπάνια κάνω εμετούς κ ήταν η πρώτη φορά στην εγυμοσύνη!!!Κ σήμερα χάλια είναι το στομάχι μου.Λίγο πριν είχα τηλ στη μάνα μου να με ξεματιάσει κ μου είπε πως ήμουν πολύ ματιασμένη.Εκεί που δεν τα πίστευα αυτά τα πράγματα έγινα κ γω προληπτική αφου λέωνα φοράω κανα ματόχαντρο!!!!Οπότε βασιλικούλα μια χαρά μέσα,θα διαβάζεις,σερφάρισμα,τηλεόραση,διαλογισμός,ραδιόφωνο.Κ ξω δεν δουλεύω κ΄ο άνρας μου έρχεται βράδυ αλλά βρίσκω πράγματα κ δεν μου φτάνει η μέρα!!!

strata καταρχήν χρονια πολλα και καλά

Σε ευχαριστώ ια τις καλές σου συμβουλές

Μου κάνει εντύπωση που λές οτι ενω δε δουλέυεις και μένεις σπίτι η μέρα δε σε φτάνει Για πες καμια ιδέα. Εκτος απο σερφάρισμα και τηλεοραση και διαβασμα τι άλλο μπορεις να κάνεις τη στιγμή που δεν πρεπι ουτε ιδιαιτερες δουλειες να κάνω στο σπίτι??? Α γράφω και η μερολογιο

Αλλά γενικώς σου σπάει την ψυχολογία βρεκοριτσάκι. Ημουν και παντα ανθρωπος που επιδιωκα να μην ειμαι πολύ στο σπίτι και τώρα εχω πάθει λιγο την πλάκα μου . Μάλλον το προβλημα μου ειναι οτι δεν προσαρμοζομαι ευκολα στις μεγάλες αλλάγες πράμα το οποιο με προβληματ'ιζει για την προσαρμογή μου με τον ερχομο του παιδιου. Βλέποντας κι κάνοντας. Το πιο σημαντικο βέβαι στν ιστορία ειανι οτι δοξα τω Θεώ ο αντρασ μου ειναι πολύ υποστηρικτικος συναισθηματικά αλλά και πρακτκά

φιλιάπολλα

:-PΚατα τ άλλα κορίτσια χρειάστηκα μια ώρα να διαβάσω τις δυο μέρες που δεν μπήκα!!!:tongue:Κι εγω που νόμιζα πως καμιάσας δεν θα βρισκε το χρόνο να γράψει...εμείς δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο αυτές τις μέρες.Οάντρας μου δούλευε ως κ την παραμονή.Εγω έφτιαξα μελομακάρονα(που μάλλον έπεσε παραπάνω αλεύρι κ έγιναν τόσο σκληρά που μελώθηκαν μόνο απ έξω κ δεν πέρασε το σιρόπι μέσα!!!!!:confused::confused:)κ κουραμπιέδες(ευτυχώς έγιναν τέλειοι).κ όταν πήγαμε χθες στους γονείς του άντρα μου κόντεψε ο πατέρας του να σπάσει τα δόντια του απ τα μελομακάρονα!!!:rolleyes::oΤέλος πάντων μετα κ του χθεσινούς εμετούς δεν ε΄χω όρεξη για πουθενά απόψε.

όσο για τον πόνο στην πλάτη irev δεν ρώτησα τις μαίες αλλά πονάω πολύ:mad: κ δω δυο άτομα που κάνουν σιάτσου φοβούνται ν αναλάβουν εγκύους.Η αλήθεια είναι πως τελευταία το χω παρακάνει με τις δουλειές κ την ορθοστασία-ίσως γι αυτό εμφανίστηκαν κ οι αιμορροίδες-αλλά τον πόνο αυτό στην πλάτη τον είχα απ το Νοέμβρη κ στην Αθήνα που δεν κουραζόμουνα.:-(:-(

Κατα τ άλλα κορίτσια για τον τοκετό εγω έχω πει τη γνώμη μου υπερ του φυσικού τοκετού κ έχω διαβάσει κ πολλά βιβλία για να καταλήξω στην απόφασή μου να πάω στην Ευτοκία.Αλλά ήθελα να ρωτήσω βρε κορίτσια αφου είστε υπερ του φυσικού ξιατί επισκληρίδιο;;;;;:confused::confused:Ψάξτε κ διαβάστε για την επισκληρίδιο κ θα καταλάβετε τι εννοώ.Δε θέλω να γράψω εγω πράγματα που χω διαβάσει κ να νομίζεται οτι κινδυνολογώ.Πάντως δυο παράγοντρς βασικοί στη σχέση μας με το παιδί είναι αφενός η μη χρήση επισκληριδίου(δημιουργει μια απάθεια κ διαταρασσει τη φυσιολογική πορεία τόσο του τοκετού όσο κ της σχέσης με το παιδι)κ αφετερου απ τη στιγμή ου θα γεννηθεί το παιδί να μην το αποχωριστούμε!!!:-PΕμένα αυτά μου τα πε κ η ομοιοπαθητικός μου κ μου τόνισε να μη δεχτώ επουδενί ν αποχωριστώ το μωρό μου(η ομοιοπαθητικός είναι κ παιδοψυχίατρος κ είπε πως σ αυτη την περίπτωση δεν ολοκληρώνεται το πρώτο τσάκρας του μωρού ξια να περάσει στα επόμενα):o.Για τους περισσότερους φιατρούς βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα αλλά εμείς ωφείλουμε να ενημερωνόμαστε.:idea:Οι γιατροί εκμεταλλε'υονται τους φόβους κ τις ανασφάλειές μας:mad:!κ βεβαια είμαστε ποικισμένες απ τη φύση να γεννάμε φυσιολογικά!Κ στην Ελλάδα μπορεί να μην ε΄χουμε φτάσει τα επίπεδα άλλων χωρών αναφορικά με την φυσική γέννα αλλά αν θέλουμε μπορούμε να βρούμε ανθρώπους να μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό το ταξίδι οπως θα θέλαμε.:wink::wink:Οταν μιλάμε για επισκληρίδιο,ορούς ωκυτοκίνης, τομή στο περίνεο, αποχωρισμότου βρέφους απ τη μαμά του , καισαρικές χωρίς λόγο παύουμε να μιλάμε για ταξίδι!:lol:;)

στρατα ειναι πολύ σωστα αυτά που λές έχω διαβασει και εγώ βιβλίο "Ο τοκετός ειναι αγάπη" που ειναι υπερ του φυσικου τοκετου. Το θέμα όμως ειναι πώς διαχειριζόμαστε τον φοβο . Θεωρώ πώς δεν έχουμε όλοι τις ιδιες ικανοτητες να διαχειριστουμε τον φόβο μας ο οποιος σίγουρα αυξάνει και την αισθηση του πόνου. Σίγουρα έχουμ εκάποιες δυναμεις τις οποιες δεν γνωρίζουμε ενδεχομένως και αυτο ειναι που φοβίζει περισσότερο . Μέχρι που ειναι οι δυνάμεις μας?? Πρέπει να εισαι πολύ δυνατός ανθρωπος και πολύ συνειδητοποιημένη πάντως Μπράβο σου

goodmorning!

τι κάνετε μικρούλες μου?εύχομαι όλες να είστε καλά!

strata ευχαριστώ για την προσπάθεια παρηγοριάς στο θέμα του φαγητού/γλυκών...αντέχω!για το ζουζουνάκι μου ρε γ....ο!να μη μιλήσω για τις κυρίες που φαγώθηκαν χθές βράδυ με κάτι κρέπες εδώ!!!!!!!!άντε!!!!

και μην αγχώνεστε με τα κιλά!!!ειλικρινά σας μιλάω,μακάρι να ήμουν κι εγώ καλά και να μπορούσα να τρώω κι ας έπαιρνα κιλά.και είμαι από εκείνες που παίρνουν εύκολα και χάνουν δύσκολα,δεν το λέω έτσι για να το πώ.γι'αυτό χαλαρώστε,απολαύστε το φαγητό και θα ασχοληθούμε με τα κιλά εν καιρώ!

όσο για την άλλη απόλαυση της ζωής που κάποιες από εμάς στερούνται αυτη την περίοδο:tongue:,έχω να πώ οτι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να είμαστε τρυφεροί με τους συντρόφους μας.οοοοοχι,δεν εννοώ αυτό που σας πέρασε από το μυαλό πονηρούλες(καλά και αυτό)αλλά και φιλιά,χάδια,αγκαλίτσες κτλ.σε ήρεμη ατμόσφαιρα,με μουσικούλα,κεράκια κτλ είναι μια χαρά.angel δοκίμασέ το,θα νιώσεις πολύ καλύτερα:tongue:!

maraki με το θέμα του νονού,τι να σου πω,έχω κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό..εμείς στην βαφτιστήρα μας το προτείναμε πριν γεννηθεί.τώρα μας το πρότεινε ένα ζευγάρι&θέλουμε,αλλά έχει προτεραιότητα το ζευγάρι που μας πάντρεψε,το οποίο όμως μένει εξωτερικό&δεν έχουν πεί ακόμα τίποτα...και δεν ξέρω αν περιμένουν να το προτείνουμε εμείς,αλλά αν το κάνουμε θα αναγκαστούν σε τόσα έξοδα..μπέρδεμα..

α,την παραμονή των χριστουγέννων δεν είχα τι να κάνω και πετάχτηκα μέχρι το μαιευτήριο για έναν καρδιοτοκογράφο!!είχα κάτι πονάκια,ο γιατρός φοβήθηκε μήπως ήταν συσπάσεις,αλλά δόξα το Θεούλη δεν ήταν..καταλαβαίνετε όμως τι ωραία περάσαμε....

πολλά είπα,συγνώμη....καλό απόγευμα!

Αχ atlantis μου! Ποσο σε καταλαβαινω! Ελπιζω να εισαι μια χαρα τωρα... Απλα να σου πω οτι παραμονη Χριστουγεννων εκλαιγα απο φοβο και πονο που τελικα ηταν κολικος οχι συσπασεις και πηρα χαπια για να μου περασει! Μου πηρε 2 μερες. Ευτυχως με ηρεμησε ο γιατρος μου.

Το μεγαλο μου αγχος ηταν να περασει η 19 εβδομαδα χωρις να συμβει οτιδηποτε κακο οπως την αλλη φορα. Παμε καλα μεχρι τωρα ολα καλα με τον τραχηλο και την περιδεση. Νομιζω οτι θα γερασω απο το αγχος μεχρι να γεννησω γιατι νιωθω οτι δεν περναει ο καιρος!

opGup3.png

gKjZp3.png

καλησπέρα και απο εμένα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε? εμεις πριν λίγο επιστρέψαμε απο Γιαννιτσά, επιτέλους στο σπιτάκι μας!!Βλέπω ανοίξατε πολλά θέματα, απο κιλά καλά πάω ακόμα, είμαι στα +4 αν και σήμερα έφαγα πάρα πολύ. όσον αναφορά το άλλο θέμα, εμένα ο αντρούλης μου είχε και έχει όρεξη, η δική μου διάθεση δεν είναι σταθερή όμως ακόμη συνεχιζουμε με πολυ ήρεμους ρυθμούς βέβαια.

μαράκι καλό θα ήταν να το συζητήσεις πρώτα με αυτούς που σε παντρέψανε και έπειτα με το ζευγάρι που θέλετε. Κι εμείς ακόμη δεν ξέρουμε, το θέμα είναι ότι θα κάνουμε και το γάμο μαζί οπότε πρέπει επιτέλους να καταλήξουμε για να το ανακοινώσουμε στο υποψήφιο ζευγάρι.

Βάλια μου μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα, άσχετα αν τα έχω σκεφτεί και εγώ. Συμφωνώ απόλυτα με την Ιωάννα η τέλεια μαμά δεν υπάρχει, η καθεμία πράττει σύμφωνα με τα δικά της βιώματα και σύμφωνα με αυτο που για τον καθένα προσωπικά είναι σωστό. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε ανοιχτό το μυαλό μας ώστε να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε!!! Για τη βαλίτσα νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα.

Κορίτσια μου μείνανε 105 μέρες!!! Λίγες δεν είναι???

ο πόνος που είχα συνεχίζει και με εμποδίζει στο πόδι με αποτέλεσμα να περπατάω σαν κουτσή, αύριο θα πάω στο γιατρό και ελπίζω να μην είναι τίποτα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα γλυκιες μανουλες! Σημερα εκανα την μεγαλη υπερβαση και πηγα σινεμα. Τοσο καιρο απο τον φοβο μας για την γριπη δεν πηγαινουμε σε τετοια μερη. Ελπιζω να μην κολλησα τιποτα.

strata μου, ελπιζω να σου αρεσει το τικερακι. Αν δεν σου αρεσει πες μου πιο σου αρεσει να σου το φτιαξω. Χαρηκα πολυ που ειδα οτι θα πας στο Ευτοκια. Ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη? Σε θαυμαζω για το θαρρος σου. Το σκεφτομαι κι εγω αλλα φοβαμαι. Θα συζητησω με την γιατρο μου ομως να δω πως μπορει να γινει οσο πιο φυσικα γινεται στο Μητερα. Δεν θελω οτε επισκληρηδιο αλλα κυρως ωτοκινη. Ελπιζω να το καταφερω. Εκει στις μαιες που πηγαινουμε στην Φαιναρετη, υποτιθεται πως θα μας προετοιμασουν για ολα αυτα τα πραγματα που γινονται λαθος στα μαιευτηρια και τα δικαιωματα μας οσων αφορα τον τοκετο και το μωρο μας. Γνωριζοντας τα ισως μπορεσουμε να απαιτησουμε καποια πραγματα. Αυτος ειναι κι ο βασικος λογος που θα παω εκει. Απ'οτι ξερω, η Ευτοκια κανει το ιδιο πραγμα οσων αφορα την ενημερωση μονο που εκει γινεται και πραξη γιατι γεννας εντελως φυσικα στο κεντρο τους. Ελπιζω στο επομενο να φανω πιο δυνατη και να το κανω.

Φιλια σε ολες και παλι Χρονια Πολλα και καθε ευτυχια!

maraki σ ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να χω το τικεράκι μου!κ στην Ευτοκία κάνουν μαθήματα .Εχω γραφτεί ξια μετά τις γιορτές κ είναι 13 συναντήσεις αλλά με προβληματίζει που πρέπει να μείνω απ το Γενάρη μέχρι να γεννήσω στην Αθήνα.Πάντως έχω φ'ιλες κ γνωστές που γέννησαν με τις μαίες της Ευτοκίας κ μάλιστα στο σπίτι κ όλα πηγαν μια χαρά.Όπως κ σε πολλές γυναίκες που έχουν δημοσιεύσει την εμπειρία τους στο ίνερνετ κ γεννησαν στο κέντρο φυσικού τοκετού.ΕΓΩ ΕΊΧΑ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΓΙΑΤΡΌ στο Ιασώ κ τον άφησα στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης γιατί ένιωσα πως δεν μου έκανε να με συνοδεύσει σ αυτό το ταξίδι.:confused:Νιώθω σιγουριά με τις μαίες αυτές:cool::cool:.Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!!Πάντως ο γιατρός που συνεργάζονται κ που έχω γνωρίσει δουλεύει κ στο Μητέρα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...