Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Annie, κι εμείς, τσιπουράκι και μετά κρασί! Ευτυχώς το ουϊσκι το παραλείπει! Ευτυχώς!

Angel, ναι το απλό το αλεύρι! Καλή επιτυχία!

Προχθές που δούλευε βράδυ κ γύρισε να κοιμηθεί τα ξημερώματα μου είπε πωε ροχάλιζα εγώ!!! :oops: Ευτυχώς λίγο, όχι σαν τρένο! Μου έκανε κι αναπαράσταση! Άσε, ρόμπα! :cool:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Annie, κι εμείς, τσιπουράκι και μετά κρασί! Ευτυχώς το ουϊσκι το παραλείπει! Ευτυχώς!

Angel, ναι το απλό το αλεύρι! Καλή επιτυχία!

Προχθές που δούλευε βράδυ κ γύρισε να κοιμηθεί τα ξημερώματα μου είπε πωε ροχάλιζα εγώ!!! :oops: Ευτυχώς λίγο, όχι σαν τρένο! Μου έκανε κι αναπαράσταση! Άσε, ρόμπα! :cool:

σορρυ αλλα χεστηκαμεν πες του!!χχχαχα!!!αυτοι οταν κανουν σαν τρενα ειναι για να τους βγαλεις στο U tube!Mην νοιωθεις ενοχες κοριτσαρα μου!!εγω κ ροχαλιζω κ ρευομαι συνεχεια..το αλλο που λεγαμε ακομη δεν το κανω!!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εντάξει, 2 στην εγκυμοσύνη! Τα υπόλοιπα που βάλατε έγω τα έχω ούτως ή άλλως! Το ότι είναι μόνο 2 οφείλεται στη δυσπεψία που έχω μετά το φαγητό... Τρώω και κάνω ώωωρες να χωνέψω... Σαν το φίδι!

Έχουμε μέλλον πάντως! Ως το τέλος δεν ξέρεις τί γίνεται!

Σιγά μην τους ζητήσουμε την άδεια πές του. Αϊντε να καταπιούν αυτοί ένα καρπούζι , να τους δώ μετά αμα θα ροχαλίζουν ή όχι.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!!χαχαχα!!!σε καλο μου τοσο γελιο!αλλα πραγματικα ετσι ειναι!!!

μανουλες σας καληνυχτω!δειτε star.εχει κωμωδια...zoolander.

μακια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!!χαχαχα!!!σε καλο μου τοσο γελιο!αλλα πραγματικα ετσι ειναι!!!

μανουλες σας καληνυχτω!δειτε star.εχει κωμωδια...zoolander.

μακια!

Καληνύχτες και από εμένα μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Πραγματικά, το να κάνουν πως οδηγούν εκεί μέσα θα εξηγούσε πολλά!!!

Annie, εντάξει με ψιλοπείραζε, όταν ροχαλίζει εκείνος πέφτουν κλωτσιές! Αυτά, ώσπου να με πάρει ο ύπνος... μετά και τύμπανα να παίζουν δεν καταλαβαίνω τπτ! Καλά, όσο για το ρέψιμο, επειδή πάντα ήμουν πολύ διακριτική και δεν ακουγόμουν καν, τώρα έχει πάθει σοκ που με ακούει τρεις και λίγο!!! Ελπίζω αυτά να είναι τα χειρότερά μας! ;)

Καλημερα κοριτσακια! Βλεπω το ξενυχτησαμε χθες. Ωραια! Χαιρομαι που αναφερατε για το ρεψιμο γιατι νομιζα οτι ημουν η μονη. Τι πραγμα ειναι αυτο; εχω γινει νταλικιερης εκει που δεν ακουγομουν ποτε! Πλακα εχει! Ο αντρας μου τη βρισκει παντως. Χαιρεται που τωρα δεν ειναι ο μονος. Δεν μπορω να κανω τιποτα ομως. Κι αυτο το ειχα απο την πρωτη μερα. Πριν καν μαθω οτι ειμαι εγκυος. Απιστευτα πραγματα μας συμβαινουν.

Βρε παιδακια, σορρυ που το ξαναθιγω το θεμα αλλα μονο η angel μου'πε τη γνωμη της σχετικα με τους νονους και θα'θελα μερικες ακομα αν ειναι ευκολο. Τους το λεμε απο τωρα ή αφου γεννηθει? Και τους το λεμε ή τους ρωταμε αν θελουν? Πιο ειναι το εθιμο?

Σας ευχαριστω πολυ κ σορρυ που σας ζαλιζω αλλα θα τους δω αυτη τη βδομαδα κ θα'θελα να τους το πω αν το επιτρεπει το εθιμο. Ευχαριστω!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα και το ζουζούνι μου! :D

Εμείς σε λίγο θα φάμε μπριζολίτσες με πατάτες ( έχω από πριν μείνω έγκυος να φάω) και το απόγευμα λέμε να πάμε για καφέ και σινεμαδάκι (επίσης μήνες...)

X4pTp3.png

goodmorning!

τι κάνετε μικρούλες μου?εύχομαι όλες να είστε καλά!

strata ευχαριστώ για την προσπάθεια παρηγοριάς στο θέμα του φαγητού/γλυκών...αντέχω!για το ζουζουνάκι μου ρε γ....ο!να μη μιλήσω για τις κυρίες που φαγώθηκαν χθές βράδυ με κάτι κρέπες εδώ!!!!!!!!άντε!!!!

και μην αγχώνεστε με τα κιλά!!!ειλικρινά σας μιλάω,μακάρι να ήμουν κι εγώ καλά και να μπορούσα να τρώω κι ας έπαιρνα κιλά.και είμαι από εκείνες που παίρνουν εύκολα και χάνουν δύσκολα,δεν το λέω έτσι για να το πώ.γι'αυτό χαλαρώστε,απολαύστε το φαγητό και θα ασχοληθούμε με τα κιλά εν καιρώ!

όσο για την άλλη απόλαυση της ζωής που κάποιες από εμάς στερούνται αυτη την περίοδο:tongue:,έχω να πώ οτι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να είμαστε τρυφεροί με τους συντρόφους μας.οοοοοχι,δεν εννοώ αυτό που σας πέρασε από το μυαλό πονηρούλες(καλά και αυτό)αλλά και φιλιά,χάδια,αγκαλίτσες κτλ.σε ήρεμη ατμόσφαιρα,με μουσικούλα,κεράκια κτλ είναι μια χαρά.angel δοκίμασέ το,θα νιώσεις πολύ καλύτερα:tongue:!

maraki με το θέμα του νονού,τι να σου πω,έχω κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό..εμείς στην βαφτιστήρα μας το προτείναμε πριν γεννηθεί.τώρα μας το πρότεινε ένα ζευγάρι&θέλουμε,αλλά έχει προτεραιότητα το ζευγάρι που μας πάντρεψε,το οποίο όμως μένει εξωτερικό&δεν έχουν πεί ακόμα τίποτα...και δεν ξέρω αν περιμένουν να το προτείνουμε εμείς,αλλά αν το κάνουμε θα αναγκαστούν σε τόσα έξοδα..μπέρδεμα..

α,την παραμονή των χριστουγέννων δεν είχα τι να κάνω και πετάχτηκα μέχρι το μαιευτήριο για έναν καρδιοτοκογράφο!!είχα κάτι πονάκια,ο γιατρός φοβήθηκε μήπως ήταν συσπάσεις,αλλά δόξα το Θεούλη δεν ήταν..καταλαβαίνετε όμως τι ωραία περάσαμε....

πολλά είπα,συγνώμη....καλό απόγευμα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κι από μένα και το ζουζούνι μου! :D

Εμείς σε λίγο θα φάμε μπριζολίτσες με πατάτες ( έχω από πριν μείνω έγκυος να φάω) και το απόγευμα λέμε να πάμε για καφέ και σινεμαδάκι (επίσης μήνες...)

καλημέρα σε σένα και στο ζουζούνι σου!

βουρρρρρρρρ σε όλα αυτά,να τα απολαύσεις όσο πιο πολύ μπορείς!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανούλες και Χρόνια πολλά και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας!!!

Πως περάσατε αυτές τις μέρες; Εμείς πολύ φαγητό και πολλά γλυκά, οικογενειακά και με φίλους!!! Καλά ήταν... Οσο για τα κιλά τα δικά μου είναι +9 από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά δεν με νοιάζει καθόλου... Το μωράκι μου ας είναι καλά και εγώ ας παχύνω... Ουτως η αλλιώς μου χρειάζεται γιατί είμαι πετσί και κόκκαλο... Σε όσους λέω ότι είμαι +9 κιλά δεν με πιστεύουν... Μάλλον είναι όλα κοιλιά...

Tώρα... για το άλλο θέμα που θίξατε... εμένα ο αντρούλης μου θέλει και ήθελε και από την αρχή... Εγώ είμαι η αρνητική.. Δεν αισθάνομαι καλά για να κάνω κάτι... φοβάμαι... και δεν το καταλαβαίνει... Ολο λέει ότι τον αποφεύγω...

maraki2108 καλό θα ήταν να περιμένεις να δεις τι θα σου πουν αυτοί που σας παντρέψανε ή αν έχεις την οικιότητα ρώτα τους και μετά πρότεινε σε όποιους θες!!!

Μανούλες έχω αρχίσει να σκέφτομαι αν θα είμαι καλή μαμά και αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σωστά στις υποχρεώσεις μου απέναντι στο παιδί... Φοβάμαι...

Θα ξυπνάω; Θα το ακούω; Θα τα κάνω όλα σωστά;;; Τα έχει σκεφτεί καμιά σας;;

Eχετε σκεφτεί πότε θα αρχίσετε να φτιάχνετε την βαλιτσούλα σας για το μαιευτήριο;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...