Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φοβαται ο καημενουλης.

Ναι το καημένο το παιζάκι φοβάταιιιιιι :tongue::tongue:

Δεν τον αδικω.

Εγώ πάλι τον αδικώ πολύ. Έξυπνος άνθρωπος είναι , what kind of crap are these?

Θα ειναι περιεργη αισθηση για σενα να θελεις και να μη σου καθεται ε?

Έτσι και έτσι... δεν διαφέρω και πολύ από πριν εγώ...

Το καταλαβαινω ομως. Ισως πρεπει να τον παρεις μαζι σου στον γιατρο (ή και στις μαιες) και ολως τυχαιως να αναφερεις το θεμα και καλα οτι ρωτας για να ενημερωθεις βρε παιδακι μου. Ισως αν το ακουσει απο ειδικους να του φυγει ο φοβος.

Το έχει ακούσει όντως τυχαία από τον γιατρό μου, αλλά πέρα βρέχει αλλού χιονίζει....

Καλη τυχη!

Την έχασε κανείς να την βρώ? Μπου χουυυυυ

(Να λέμε και τίποτα να γελάσουμε μπρεεεε!!!!!)

....................................

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angel μου Αποπλανηση ΤΩΡΑ!!!Τι πραγματα ειναι αυτα?

κανε ατμοσφαιρα, φορα κ κανα σεξουλιαρικο κ κουτουλα τον στον τοιχο!!!:lol:

μπά, λεω όπου να'ναι να κουτουλήσω εγώ στον τοίχο.... αλλά που να βρείς ένα καλό τοίχο, όλο γυψοσανίδες είμαστε....

Πάντως ο κινέζος καλά τα έλεγα για το κοριτσάκι. Εμένα όλοι με έλεγαν αγορομάνα αλλά κανείς δεν έπεσε μέσα...

GaiGp3.png

Ωραία συζήτηση ανοίξατε! Κι εγώ δεν έχω τρελή διάθεση, ενώ ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα... Νομίζω πάντως ότι αν δεν έχει διάθεση ο άλλος δε γίνεται να του έρθει με το ζόρι... Πολλοί άντρες με την εγκυμοσύνη βλέπουν τη γυναίκα τους ως κάτι "ιερό" και μπλοκάρει η επιθυμία τους... Μπορεί και πολύ απλά να φοβάται μην συμβεί κάτι κακό... Κάνε καμιά προσπάθεια αποπλάνησης, συμφωνώ με την annie και βλέπεις! Εύχομαι να πιάσει!

Εγώ το έχω ρίξει στις κρέπες! Βρηκα μια συνταγή για ζύμη και του δίνω και καταλαβαίνει... Γλυκές αλμυρές, καμία διάκριση! Στη ζυγαριά αποφάσισα να μην ξανανέβω και όλα καλά... ;)

Βαριέμαι... η αγάπη μου πήγε για ύπνο! Ξύπνησε νωρίς, ήπιε και κρασιά το μεσημέρι και βγήκε νοκ άουτ... :-( Χθες και σήμερα φάγαμε στην πεθερά μου και αύριο θα καθίσουμε σπίτι μας να γλιτώσουμε τα γουρουνιάσματα και το αλκοόλ. Εγώ δλδ από τις αναθυμιάσεις μετά που με ενοχλούν πάρα πολύ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

angel κ εδω πολυ γυψοσανιδα πεφτει!!!χαχαχα

iwanna Μου κ εγω στις κρεπες το ριξα τωρα αλλα τις παρηγγειλα απο εξω!τετοια ωρα τετοια λογια..αυτο με την ζυγαρια το χω παθει κ εγω!βασικα την μισω!κ λεω ας παρω οσα ειναι να παρω κ δεν θα σκασω αλλο!

οσο για το αλκοολ κ τις αναθυμιασεις ηταν ο λογος που σκοτωθηκα με τον αντρα μου κ τον πεθερο μου χθες!!!!

γουρουνιαζουν αυτοι καλα καλα κ πρεπει εγω να τον ανεχτω να κοιμηθει διπλα μου?????τι λες??????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ναι , αναρωτιέμαι πόσα κιλά θα φτάσω μέχρι να γεννήσω, ξεκίνησα και με λίγα παραπάνω την εγκυμοσύνη. Αλλά από την άλλη λέω δεν βαριέσαι, θα τρέχω όταν γεννήσω και δεν θα φτάνω, θα τα χάσω τότε.... Εν το μεταξύ ο γιατρός φωνάζει........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία συζήτηση ανοίξατε! Κι εγώ δεν έχω τρελή διάθεση, ενώ ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα... Νομίζω πάντως ότι αν δεν έχει διάθεση ο άλλος δε γίνεται να του έρθει με το ζόρι... Πολλοί άντρες με την εγκυμοσύνη βλέπουν τη γυναίκα τους ως κάτι "ιερό" και μπλοκάρει η επιθυμία τους... Μπορεί και πολύ απλά να φοβάται μην συμβεί κάτι κακό... Κάνε καμιά προσπάθεια αποπλάνησης, συμφωνώ με την annie και βλέπεις! Εύχομαι να πιάσει!

Εγώ το έχω ρίξει στις κρέπες! Βρηκα μια συνταγή για ζύμη και του δίνω και καταλαβαίνει... Γλυκές αλμυρές, καμία διάκριση! Στη ζυγαριά αποφάσισα να μην ξανανέβω και όλα καλά... ;)

Είμαι μία ιερή αγελάδα τελικά.....:tongue::tongue::tongue:

Φίλη μου, δεν κάνεις ένα κόπο να μοιραστείς την συνταγή για την ζύμη από τις κρεπούλες?

GaiGp3.png

ναι κ μενα...καταλαβαινω τον γιατρο οταν λεει οτι δεν πρεπει να παρουμε πολλα για να εχουμε κ ασφαλη τοκετο αλλα τι να κανω ρε συ doctor?εγω ξεκινησα 59 κ πρεπει να ειμαι 66-67!!!κ να φανταστειτε τρωω οπως πριν!!!ελεος!που θα φτασω δεν ξερω!

pSC1p2.png

angel κ εδω πολυ γυψοσανιδα πεφτει!!!χαχαχα

iwanna Μου κ εγω στις κρεπες το ριξα τωρα αλλα τις παρηγγειλα απο εξω!τετοια ωρα τετοια λογια..αυτο με την ζυγαρια το χω παθει κ εγω!βασικα την μισω!κ λεω ας παρω οσα ειναι να παρω κ δεν θα σκασω αλλο!

οσο για το αλκοολ κ τις αναθυμιασεις ηταν ο λογος που σκοτωθηκα με τον αντρα μου κ τον πεθερο μου χθες!!!!

γουρουνιαζουν αυτοι καλα καλα κ πρεπει εγω να τον ανεχτω να κοιμηθει διπλα μου?????τι λες??????

Για τις κρέπες: η συνταγή είναι απλούστατη όπως και το ψήσιμο! Έχω τη ζύμη στο ψυγείο και το αντικολλητικό τηγάνι έτοιμο και όποτε μου έρθει ανάβω το μάτι και σε 5-10 λεπτά, έτοιμη! Αν θέλεις η συνταγή είναι αυτή:

*2 αβγά (απλά χτυπημένα στο χέρι)

*1 κούπα αλέυρι

*1 κούπα γάλα

*μισό κ.γ. αλάτι

*2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

Τα χτυπάς όλα μαζί αυτά με αβγογδάρτη και τα αφήνεις μισή ώρα πριν κάνεις τις κρέπες! Ελάχιστο βιτάμ στο καυτό τηγάνι και τέλος!

Όσο για τις αναθυμιάσεις... Δράμα! Κάθε φορά που τρώμε στους γονείς του, πλακώνει τα τσιπουράκια με τον πεθερό και δεν πλησιάζεται! Χθες έφαγε και τζατζίκι και έδεσε το πράγμα! Σήμερα τον προειδοποίησα ότι αν θέλει να με πλησιάσει στα 2 μέτρα θα πρέπει να προσέξει τί θα φάει! Ευτυχώς, ήπιε μόνο λίγο κρασί αλλά και πάλι... Αύριο τρώμε σπίτι μας ευτυχώς!

Για τις κρέπες: η συνταγή είναι απλούστατη όπως και το ψήσιμο! Έχω τη ζύμη στο ψυγείο και το αντικολλητικό τηγάνι έτοιμο και όποτε μου έρθει ανάβω το μάτι και σε 5-10 λεπτά, έτοιμη! Αν θέλεις η συνταγή είναι αυτή:

*2 αβγά (απλά χτυπημένα στο χέρι)

*1 κούπα αλέυρι

*1 κούπα γάλα

*μισό κ.γ. αλάτι

*2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

Τα χτυπάς όλα μαζί αυτά με αβγογδάρτη και τα αφήνεις μισή ώρα πριν κάνεις τις κρέπες! Ελάχιστο βιτάμ στο καυτό τηγάνι και τέλος!

Όσο για τις αναθυμιάσεις... Δράμα! Κάθε φορά που τρώμε στους γονείς του, πλακώνει τα τσιπουράκια με τον πεθερό και δεν πλησιάζεται! Χθες έφαγε και τζατζίκι και έδεσε το πράγμα! Σήμερα τον προειδοποίησα ότι αν θέλει να με πλησιάσει στα 2 μέτρα θα πρέπει να προσέξει τί θα φάει! Ευτυχώς, ήπιε μόνο λίγο κρασί αλλά και πάλι... Αύριο τρώμε σπίτι μας ευτυχώς!

αυτη τη συνταγη εχω κ εγω για κρεπες!:tongue:

κ εμενα ετσι με τον πεθερο μου...τσιπουρακια, μετα κρασακια, μετα ουισκακια....κατσε ρε φιλαρακι...εσυ να γουστερνεις κ εγω να λυποθημαω????mercy my dear!:lol::lol:κ εμεις ευτυχως ηρθαμε σπιτακι μας!!:wink:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

κ εμενα ετσι με τον πεθερο μου...τσιπουρακια, μετα κρασακια, μετα ουισκακια....κατσε ρε φιλαρακι...εσυ να γουστερνεις κ εγω να λυποθημαω????mercy my dear!:lol::lol:κ εμεις ευτυχως ηρθαμε σπιτακι μας!!:wink:

Τούτο το "καλούδι" το γλίτωσα ευτυχώς, αλλά αμα ψιλοροχαλίσει από το φαγητό, πέφτει άγριο ξύπνημα...(κατόπιν δικής του εντολής παρακαλώ....):D:D:D:D:D:D

GaiGp3.png

Πάλι μαζί γράφουμε!

Αφού υπάρχει ενδιαφέρον, θα σας δώσω και ιδέες για γέμιση!

Στην γλυκιά μεράντα (all time classic!!!), τριμμένο μπισκότο (το είχα έτοιμο γιατί είχε περισσέψει από άλλο γλυκό που είχα κάνει) και καβουρντισμένο αμύγδαλο (πάλι είχε περισσέψει από τους κουραμπιέδες!)

Στην αλμυρή κασέρι, φέτα, καπνιστή γαλοπούλα, κηπουρού και ντομάτα!

Μιάααμμ... Πάλι μου τρέχουν τα σάλια αλλά δεν υπάρχει χώρος! (Πάλι καλά!)

Από κιλά έχω βάλει ως τώρα 2 αλλά τα έβαλα τώρα πρόσφατα και ανησυχώ μήπως άρχισε πλέον η μεγάλη κατρακύλα! Ειδικά στις γιορτές έχει να γίνει...!

Είπα κι εγώ να μην καθήσω να σκάσω!

Από κιλά έχω βάλει ως τώρα 2 αλλά τα έβαλα τώρα πρόσφατα και ανησυχώ μήπως άρχισε πλέον η μεγάλη κατρακύλα! Ειδικά στις γιορτές έχει να γίνει...!

Είπα κι εγώ να μην καθήσω να σκάσω!

Δύο?

Δύο?

Δύο????????????????????????????????????????????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

GaiGp3.png

2??μονο 2???????????????

μια χαρα εισαι Ιωαννα μου!εγω σου λεω εχω παρει 6 με 7 κιλα!!!!σοκ!!!

angle μου και εγω τον ξυπναω εννοειται!κ αν βγει κανα βραδυ κ τα παραπιει παει κατευθειαν στο αλλο δωματιο για υπνο!

δειτε το μωρακι μου στην υπογραφη μου!!οδηγαει!!!εχω σκασει στα γελια!!!!:lol::lol::lol:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...