Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:-PΚατα τ άλλα κορίτσια χρειάστηκα μια ώρα να διαβάσω τις δυο μέρες που δεν μπήκα!!!:tongue:Κι εγω που νόμιζα πως καμιάσας δεν θα βρισκε το χρόνο να γράψει...εμείς δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο αυτές τις μέρες.Οάντρας μου δούλευε ως κ την παραμονή.Εγω έφτιαξα μελομακάρονα(που μάλλον έπεσε παραπάνω αλεύρι κ έγιναν τόσο σκληρά που μελώθηκαν μόνο απ έξω κ δεν πέρασε το σιρόπι μέσα!!!!!:confused::confused:)κ κουραμπιέδες(ευτυχώς έγιναν τέλειοι).κ όταν πήγαμε χθες στους γονείς του άντρα μου κόντεψε ο πατέρας του να σπάσει τα δόντια του απ τα μελομακάρονα!!!:rolleyes::oΤέλος πάντων μετα κ του χθεσινούς εμετούς δεν ε΄χω όρεξη για πουθενά απόψε.

όσο για τον πόνο στην πλάτη irev δεν ρώτησα τις μαίες αλλά πονάω πολύ:mad: κ δω δυο άτομα που κάνουν σιάτσου φοβούνται ν αναλάβουν εγκύους.Η αλήθεια είναι πως τελευταία το χω παρακάνει με τις δουλειές κ την ορθοστασία-ίσως γι αυτό εμφανίστηκαν κ οι αιμορροίδες-αλλά τον πόνο αυτό στην πλάτη τον είχα απ το Νοέμβρη κ στην Αθήνα που δεν κουραζόμουνα.:-(:-(

Κατα τ άλλα κορίτσια για τον τοκετό εγω έχω πει τη γνώμη μου υπερ του φυσικού τοκετού κ έχω διαβάσει κ πολλά βιβλία για να καταλήξω στην απόφασή μου να πάω στην Ευτοκία.Αλλά ήθελα να ρωτήσω βρε κορίτσια αφου είστε υπερ του φυσικού ξιατί επισκληρίδιο;;;;;:confused::confused:Ψάξτε κ διαβάστε για την επισκληρίδιο κ θα καταλάβετε τι εννοώ.Δε θέλω να γράψω εγω πράγματα που χω διαβάσει κ να νομίζεται οτι κινδυνολογώ.Πάντως δυο παράγοντρς βασικοί στη σχέση μας με το παιδί είναι αφενός η μη χρήση επισκληριδίου(δημιουργει μια απάθεια κ διαταρασσει τη φυσιολογική πορεία τόσο του τοκετού όσο κ της σχέσης με το παιδι)κ αφετερου απ τη στιγμή ου θα γεννηθεί το παιδί να μην το αποχωριστούμε!!!:-PΕμένα αυτά μου τα πε κ η ομοιοπαθητικός μου κ μου τόνισε να μη δεχτώ επουδενί ν αποχωριστώ το μωρό μου(η ομοιοπαθητικός είναι κ παιδοψυχίατρος κ είπε πως σ αυτη την περίπτωση δεν ολοκληρώνεται το πρώτο τσάκρας του μωρού ξια να περάσει στα επόμενα):o.Για τους περισσότερους φιατρούς βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα αλλά εμείς ωφείλουμε να ενημερωνόμαστε.:idea:Οι γιατροί εκμεταλλε'υονται τους φόβους κ τις ανασφάλειές μας:mad:!κ βεβαια είμαστε ποικισμένες απ τη φύση να γεννάμε φυσιολογικά!Κ στην Ελλάδα μπορεί να μην ε΄χουμε φτάσει τα επίπεδα άλλων χωρών αναφορικά με την φυσική γέννα αλλά αν θέλουμε μπορούμε να βρούμε ανθρώπους να μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό το ταξίδι οπως θα θέλαμε.:wink::wink:Οταν μιλάμε για επισκληρίδιο,ορούς ωκυτοκίνης, τομή στο περίνεο, αποχωρισμότου βρέφους απ τη μαμά του , καισαρικές χωρίς λόγο παύουμε να μιλάμε για ταξίδι!:lol:;)

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν θες σου βαζω εγω τικερακι. Στειλε μου ολες τις πληροφοριες (ΠΗΤ, φυλο αν ξερεις, κωδικο για να μπω στο προφιλ σου και αν εχεις καποια προτιμηση).

maraki μου χρόνια πολλά , ό τι επιθυμείς αγάπη,ευτυχία,χαρά σε μεγάλες δόσεις!!Σευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Η τελευταία περίοδος 2/7 ,το φύλο είναι αγόρι,ΠΗΤ στις8-9/4 , ο κωδικός είναι 13051976.Αυτά σευχαριστώ κ πάλι.:lol:

ntesehjufpgrhgvn.png

Χρόνια πολλά και απο εμένα γλυκιές μανούλες!!! Υγεία, ευτυχία και πολύ πολύ αγάπη!!! Με το καλό να πάρουμε τα αγγελούδια μας στην αγκαλιά!!! Πολύχρονες οι εορτάζουσες!!!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα τη χθεσινή ημέρα. Εμείς είμαστε στα Γιαννιτσά στους γονείς του άντρα μου κια τώρα που βρήκα την ευκαιρία μπήκα να δω τα νέα σας. Πολύ φαγητό...αλλά γλυκά όχι, μιας και ευτυχώς στην εγκυμοσύνη δεν τα πολυ θέλω!!! Καλά περιττό να σας πω πως αυτές τις μέρες η πεταλουδίτσα μου με έχει τρελάνει στις κλωτσιές, και επιτέλους φαίνοντα και εμένα στην κοιλιά!! Εχει πολύ πλάκα, κάθομαι και το χαζεύω!!!

Καλά να περνάτε!!! Πολλά φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κοριτσια! τι ωραια, επιτελους Χριστουγεννα! αυριο γιορταζει η πεθερα μου κ θα φαμε ολοι μαζι. χαμος θα γινεται παλι οπως καθε χρονια απο φαγητα, σαλατες κ γλυκα!

taniabell εγω μενω Χρυσουπολη.εσυ? μεσα στην Ξανθη?

Κοντά είμαστε Δέσποινούλα, μένω μέσα στην Ξάνθη.:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μανουλες φουσκωκοιλιτσες i am back.γυρησα και διαβασα ολα τα νεα σας!!

να ευχηθω Χρονια πολλα σε ολες με υγεια κ χαρα!!ελπιζω να ειχατε ολες καλα Χριστουγεννα κ του χρονου ειμαι σιγουρη οτι θα ναι πολυ καλυτερα!!!

εγω μπορω να πω οτι περασα καλα.οικογενειακα με πολυ φαι!!!

τωρα ειμαι σπιτακι μου κ χαιρομαι πολυ!!!η ζουζουνα μου δεν σταματαει να στριφογυρναει!ειδικα οταν τρωω εκει να δειτε χαρες που κανει!κουνιεται ολη η κοιλια!!!:lol::lol:

Φιλακια μανουλες...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκιες μανουλες! Σημερα εκανα την μεγαλη υπερβαση και πηγα σινεμα. Τοσο καιρο απο τον φοβο μας για την γριπη δεν πηγαινουμε σε τετοια μερη. Ελπιζω να μην κολλησα τιποτα.

strata μου, ελπιζω να σου αρεσει το τικερακι. Αν δεν σου αρεσει πες μου πιο σου αρεσει να σου το φτιαξω. Χαρηκα πολυ που ειδα οτι θα πας στο Ευτοκια. Ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη? Σε θαυμαζω για το θαρρος σου. Το σκεφτομαι κι εγω αλλα φοβαμαι. Θα συζητησω με την γιατρο μου ομως να δω πως μπορει να γινει οσο πιο φυσικα γινεται στο Μητερα. Δεν θελω οτε επισκληρηδιο αλλα κυρως ωτοκινη. Ελπιζω να το καταφερω. Εκει στις μαιες που πηγαινουμε στην Φαιναρετη, υποτιθεται πως θα μας προετοιμασουν για ολα αυτα τα πραγματα που γινονται λαθος στα μαιευτηρια και τα δικαιωματα μας οσων αφορα τον τοκετο και το μωρο μας. Γνωριζοντας τα ισως μπορεσουμε να απαιτησουμε καποια πραγματα. Αυτος ειναι κι ο βασικος λογος που θα παω εκει. Απ'οτι ξερω, η Ευτοκια κανει το ιδιο πραγμα οσων αφορα την ενημερωση μονο που εκει γινεται και πραξη γιατι γεννας εντελως φυσικα στο κεντρο τους. Ελπιζω στο επομενο να φανω πιο δυνατη και να το κανω.

Φιλια σε ολες και παλι Χρονια Πολλα και καθε ευτυχια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα και από εμένα και πάλι Χρόνια Πολλά!!!!

Και από εμένα τα νέα είναι τα κλασικά.... πολύ φαγητό, απανωτά τραπεζώματα, και πολύ ύπνοςςςςςς.

Α! και 2 γουλιές κρασί (1 την παραμονή και 1 ανήμερα....).

Θα ήθελα πολύ να κρεπάλιαζα , αλλά δεν έχω κουράγιο φέτος για τίποτα. Καλύτερα χαλαρά και με ήσυχο κεφάλι.

Ένα άλλο πράγμα που μου λείπει πολύ είναι το γνωστό μας θέμα..., αλλά ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να κάνει τπτ δυστυχώς γι'αυτό.... Προς το παρόν η μόνη δραστηριότητα εντός κρεβατοκάμαρας εκτός του ύπνου είναι η παρακολούθηση της κοιλιάς πώς κουνιέται κλπ.... χάρμα σας λέω...........

Πάω να συνεχίσω το διάβασμα για τον θηλασμό στο parents.gr και επιστρέφω!!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα και από εμένα και πάλι Χρόνια Πολλά!!!!

Και από εμένα τα νέα είναι τα κλασικά.... πολύ φαγητό, απανωτά τραπεζώματα, και πολύ ύπνοςςςςςς.

Α! και 2 γουλιές κρασί (1 την παραμονή και 1 ανήμερα....).

Θα ήθελα πολύ να κρεπάλιαζα , αλλά δεν έχω κουράγιο φέτος για τίποτα. Καλύτερα χαλαρά και με ήσυχο κεφάλι.

Ένα άλλο πράγμα που μου λείπει πολύ είναι το γνωστό μας θέμα..., αλλά ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να κάνει τπτ δυστυχώς γι'αυτό.... Προς το παρόν η μόνη δραστηριότητα εντός κρεβατοκάμαρας εκτός του ύπνου είναι η παρακολούθηση της κοιλιάς πώς κουνιέται κλπ.... χάρμα σας λέω...........

Πάω να συνεχίσω το διάβασμα για τον θηλασμό στο parents.gr και επιστρέφω!!!!

angel μου...αφου σου λειπει..γιατι δεν το κυνηγας??γιορτες ειναι!!ριξτε το λιγο εξω!απο αλλες που ακουω δεν εχουν τετοια προβληματα σαν εμας!!αλλα εφ οσον σου λειπει...GO MY GIRL!!!;)

pSC1p2.png

μανουλες..ειδατε αν αυτο ισχυει για σας??:confused:

παντως για μενα σωστα τα λεει!

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=80

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

angel μου...αφου σου λειπει..γιατι δεν το κυνηγας??γιορτες ειναι!!ριξτε το λιγο εξω!απο αλλες που ακουω δεν εχουν τετοια προβληματα σαν εμας!!αλλα εφ οσον σου λειπει...GO MY GIRL!!!;)

Δικιο εχει η Αννυ. Αν το θελεις γιατι το σκεφτεσαι? Υποτιθεται πως ειναι απολυτα ασφαλες (αν δεν κανεις τρελες φυσικα). Και μαλιστα τωρα θεωρειται το πιο καταλληλο τριμηνο γι'αυτο το πραγμα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, αλλά ΔΕΝ θέλει, τί να πώ?

Αναρωτιέμαι τί θα γίνει τον άλλο μήνα.... :rolleyes::rolleyes:

Βρίσκω παρηγοριά στην μάσα, αλλά σιγά σιγά με πιάνουν τα νεύρα μου, ώρες ώρες τον κοιτάω και αναρωτιέμαι αν είναι ο ίδιος ή του έκαναν λοβοτομή...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

GaiGp3.png

μανουλες..ειδατε αν αυτο ισχυει για σας??:confused:

παντως για μενα σωστα τα λεει!

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=80

Κι εμενα σωστα το λεει! Οι ατιμοι οι Κινεζοι, ηταν οι μονοι που το πετυχαν. Ολοι οι υπολοιποι στοιχιματιζαν πως ειναι αγορι (μαζι και η γιατρος μου!).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, αλλά ΔΕΝ θέλει, τί να πώ?

Αναρωτιέμαι τί θα γίνει τον άλλο μήνα.... :rolleyes::rolleyes:

Βρίσκω παρηγοριά στην μάσα, αλλά σιγά σιγά με πιάνουν τα νεύρα μου, ώρες ώρες τον κοιτάω και αναρωτιέμαι αν είναι ο ίδιος ή άμα του έκαναν λοβοτομή...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φοβαται ο καημενουλης. Δεν τον αδικω. Θα ειναι περιεργη αισθηση για σενα να θελεις και να μη σου καθεται ε? Το καταλαβαινω ομως. Ισως πρεπει να τον παρεις μαζι σου στον γιατρο (ή και στις μαιες) και ολως τυχαιως να αναφερεις το θεμα και καλα οτι ρωτας για να ενημερωθεις βρε παιδακι μου. Ισως αν το ακουσει απο ειδικους να του φυγει ο φοβος. Καλη τυχη!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δικιο εχει η Αννυ. Αν το θελεις γιατι το σκεφτεσαι? Υποτιθεται πως ειναι απολυτα ασφαλες (αν δεν κανεις τρελες φυσικα). Και μαλιστα τωρα θεωρειται το πιο καταλληλο τριμηνο γι'αυτο το πραγμα.

ειναι το πιο καταλληλο τριμηνο???ναι ε??????κ εγω..το χω ξεχασει το θεμα κοριτσια...αλλα λεω να το ξαναθυμηθω!!

οσο για τον κινεζο καλα τα λες!κ εμενα ολοι για αγορι με ειχαν!!!

angel μου Αποπλανηση ΤΩΡΑ!!!Τι πραγματα ειναι αυτα?

κανε ατμοσφαιρα, φορα κ κανα σεξουλιαρικο κ κουτουλα τον στον τοιχο!!!:lol:

ε που θα παει..θα ξελογιαστει..ο δικος μου παλι δεν μασαει..αυτος θελει..εγω ειμαι demi...

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...