Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά χριστούγεννα σε όλες τις μανούλες και να περάσετε τέλεια εσείς και οι κοιλιές σας!!! Να τις ταίσετε καλά με χριστουγεννιάτικες λιχουδιες για να μπουν στο κλίμα και τα μπεμπε!!!

Και εμείς φευγουμε για το χωριο μας οπότε τα λεμε από δευτέρα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια,

να περάσετε υπέροχα τα Χριστούγεννα,

με υγεία και πολλή ευτυχία και αγάπη!!!

Και του χρόνου με μωράκια μας όλα θα είναι

διαφορετικά και μαγικά!

Εγώ λέω να τον ντύσω καλικατζαράκι πάντως!

Του πήρα μια κουδουνίστρα-κουκλάκι με

ύφασμα (κοιμάται η μαμά μαζί του για να πάρει τη μυρωδιά της και μετά το βάζει στην κούνια του μωρού για να τη μυρίζει και να αισθάνεται ασφάλεια) και έχω ξετρελαθεί!!!

Το έπλυνα και θα αρχίσω να κοιμάμαι από τώρα μαζί του! Όταν στεγνώσει θα σας βάλω φωτό να το δείτε!

Πολλά φιλιά!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα κοριτσια κι μανουλες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ (κι με ενα μπεμπε στην αγκαλια του χρονου)

Τα νεα ειναι τα εξης μεχρι τωρα....να δουμε πως θα ειναι κι παρακατω ομως.

Με τον συζυγο τα ξαναβρηκαμε εκεινη την ημερα κιολας.Τα ειπαμε ολα κι στο τελος τα ξαναβρηκαμε (εκεινος εκανε την κινηση οχι εγω) κι ολα πηγεναν καλα βεβαια πεταγε που κι που για την μανα του αλλα κι εγω πεταγα τα δικα μου :tongue::tongue: οχι που δεν θα μιλαγα δηλαδη ...

Εκεινες τις μερες ηταν ολα ηρεμα κι ησυχα μεχρι χθες καπως να πω την αληθεια....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΖΑΚΙ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΖΥΓΙΖΕ (στις 22 δεκεμβριου) 381 ΓΡΑΜΜ........

Η Β-επιπεδου ειναι μια χαρα παντως απο οσο μας ειπε ο γιατρος στο ΙΑΣΩ να δουμε τι θα μας πει κι η γιατρος μου κιολας.......εκει καπως ανυσηχο η αληθεια ειναι να δουμε τι θα μας πει ομως ......κι ποτε θα παμε.

Με τον ανδρα μου ειμαστε τωρα μονοι μας στο σπιτι μας χωρις κανεναν απο φιλους η συγγενεις,επιδη η μανα του δεν με θελει να ειμαι στο σπιτι εκεινο που μενει κι κανεις βασικα δεν με θελει απο αυτους αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτη.Κι ετσι κατσαμε σπιτι μας κι βαριομαστε :( (μαλλον ειναι για καλυτερο αυτο)

Θα γεννησω στο ΕΛΕΝΑ ΠΗΤ 26/04/2010 κι γιατρο εναν που εχει ξεγεννησει ολο του το σοι :D:D:D:D Κι το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ θα εχει το ονομα ΣΟΦΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( της πεθερας μου)

Χρονια πολλα σε ολους κι παλι απο εμενα

Οποτε μπορεσω θα σας γραψω .......!!!!!!

Αν δεν σας δω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κι μανουλες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ (κι με ενα μπεμπε στην αγκαλια του χρονου)

Τα νεα ειναι τα εξης μεχρι τωρα....να δουμε πως θα ειναι κι παρακατω ομως.

Με τον συζυγο τα ξαναβρηκαμε εκεινη την ημερα κιολας.Τα ειπαμε ολα κι στο τελος τα ξαναβρηκαμε (εκεινος εκανε την κινηση οχι εγω) κι ολα πηγεναν καλα βεβαια πεταγε που κι που για την μανα του αλλα κι εγω πεταγα τα δικα μου :tongue::tongue: οχι που δεν θα μιλαγα δηλαδη ...

Εκεινες τις μερες ηταν ολα ηρεμα κι ησυχα μεχρι χθες καπως να πω την αληθεια....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΖΑΚΙ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΖΥΓΙΖΕ (στις 22 δεκεμβριου) 381 ΓΡΑΜΜ........

Η Β-επιπεδου ειναι μια χαρα παντως απο οσο μας ειπε ο γιατρος στο ΙΑΣΩ να δουμε τι θα μας πει κι η γιατρος μου κιολας.......εκει καπως ανυσηχο η αληθεια ειναι να δουμε τι θα μας πει ομως ......κι ποτε θα παμε.

Με τον ανδρα μου ειμαστε τωρα μονοι μας στο σπιτι μας χωρις κανεναν απο φιλους η συγγενεις,επιδη η μανα του δεν με θελει να ειμαι στο σπιτι εκεινο που μενει κι κανεις βασικα δεν με θελει απο αυτους αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτη.Κι ετσι κατσαμε σπιτι μας κι βαριομαστε :( (μαλλον ειναι για καλυτερο αυτο)

Θα γεννησω στο ΕΛΕΝΑ ΠΗΤ 26/04/2010 κι γιατρο εναν που εχει ξεγεννησει ολο του το σοι :D:D:D:D Κι το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ θα εχει το ονομα ΣΟΦΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( της πεθερας μου)

Χρονια πολλα σε ολους κι παλι απο εμενα

Οποτε μπορεσω θα σας γραψω .......!!!!!!

Αν δεν σας δω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!

Εφόσον στο Ιασω σας είπαν ότι όλα καλά, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεις. Ξέρουν αυτοί. Αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε.

Εύχομαι όλα να πάανε καλά με τον αντρούλη σου και με το καλό να υποδεχτείτε την Σοφία σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγκυούλες μου... Χρόνια Πολλά! Καλά χριστούγεννα με αγάπη, υγεία και ευτυχία! Με το καλό να έρθουν όλων τα μωράκια μας!

Ευχαριστώ για τις καθυσηχαστικές απαντήσεις σας... Πολύ σας υπολογίζω να ξέρετε... Όσο για την κορτιζόνη έμαθα και εγώ ότι είναι για την πρόληψη/αποφυγή πρόωρου τοκετού για να δυναμώσει το μωρό. Δεν ξέρω γιατί μου το είπε η μαία αλλά δεν νομίζω ότι με αφορά.

Τέσπα, εύχομαι σε όλες ευτυχισμένες, λατρεμένες και γλυκές γιορτές! Φιλάκια πολλά!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα κοριτσακια μου!!Χρονια πολλα και του χρονου με τα μωρακια μας αγκαλια πολυ πολυ ευτυχισμενες!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!!

Καλήν ημέρα αρχόντισσες, Χριστού τη θεία γεννηση, να πω να πω στο αρχοντικό σας... Χρόνια Πολλά σε όλες και καλά γεννητούρια να έχουμε με υγιέστατα μωράκια!

Ρε κορίτσια άκουσα κάτι χθες και έχω προβληματιστεί. Πήγα στο γιατρό για ένα υπέρηχο και ενώ ακριβώς μια εβδομάδα πριν το μωράκι μου ήταν 676 γρμ χθές ήταν 938! Μήπως είναι υπερβολική η άυξηση; Θέλω να σκέφτομαι ότι οι μετρήσεις είναι ανακριβείς αλλά με απασχολεί. Μετά μου είπε να μην τρώω γλυκά τώρα, το πολύ 1-2 την εβδομάδα! Μα πως θα το κάνω αυτό μέσα στις γιορτές;;;; 2 πιατέλες κουραμπιέδες και μελομακάρονα έχω φτιάξει! Θα κάνω την καμπύλη μετά τις 10/1 και μου είπε να προσέξω πολύ τώρα γιατί αν μου βρούν ανεβασμένο το ζάχαρο θα έχω να κάνω με ενδοκρινολογους κλπ. Έχω στεναχωρηθεί. Απ τη μια χαίρομαι που μεγάλωσε το κοριτσάκι μου και απο την άλλη σκέφτομαι μήπως επειδή τα έτρωγα καθημερινά(1 την ημέρα) τα γλυκάκια μου τη βάρυνα...

Μετά άκουσα και το άλλο... Ένα άλλο ζευγάρι που είχε έρθει και είναι πιο πολλών εβδομάδων, δεν ξέρω ακριβώς, θα κάνει ένεση κορτιζόνης για τη θέση του μωρού. Δεν κατάλαβα καλά. Μάλλον γύρω στις 28 εβδ πρέπει να είναι με το κεφάλι κατω το μωρο και κάνουν ένεση κορτιζόνης αν δε είναι;;; Έχει ακούσει καμιά κάτι; Και μου το πέταξε και εμένα ότι ίσως την κάνουμε και μαζί. Δε θέλω τέτοιου είδους παρεμβάσεις! Γενικά δε θέλω πολλά πολλά έξτρα κοκτέηλ εκτός και αν κινδυνεύει η υγεία μας την τελευταία στιγμή. Ούτε αν και όταν με πιάσουν οι πόνοι θέλω ενέσεις επίσπευσης τοκετού ( ωκυτοκίνης, έτσι λέγεται;) Δεν μπορώ να αρνηθώ;; Ούφ αγχώθηκα χρονιάρες μέρες!

Touki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

νΟΜΊΖΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς Ν ΈΧΕΙς ΕΠΙΛΟΓΉ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉς ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΚΟΠΈΥΩ ΝΑ ΚΆΝΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Ο ΔΙΕΚΔΗΚΉΣΟΥΜΕ ΑΠΛΆ ΣΥΖΗΤΏΝΤΑς ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΆΤΙ

ΣΕ ΦΙΛΏ

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Ελπίζω όλες να περάσατε υπέροχα χθες. Εμείς πολύ όμορφα με την οικογένεια. Φάγαμε απ΄όλα τα καλά, μιλήσαμε, γελάσαμε, κάποιοι χόρεψαν και λίγο. Και του χρόνου να΄μαστε όλοι καλά με τα μωράκια μας! Ανυπομονώ!!!

Φιλιά σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Χρόνια πολλά κι από μένα,γεμάτα υγεία,αγάπη,και όμορφες,αγαπημένες στιγμές!

Με το καλό όλες να κρατήσουμε γερά μωράκια στην αγκαλιά μας και να ζήσουμε την ευτυχία της μητρότητας!!!!

πολύχρονες όσες γιόρταζαν χθές και να χαίρεστε όσους γιόρταζαν!

εύχομαι να περνάτε όλες καλά!!και να τρώτε πολλά πολλά πολλά γλυκά!!με σοκολάτα,ε?;)γιατί εγώ δεν επιτρέπεται να τρώω κι έχω τρελαθεί:-(.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Χρόνια πολλά κι από μένα,γεμάτα υγεία,αγάπη,και όμορφες,αγαπημένες στιγμές!

Με το καλό όλες να κρατήσουμε γερά μωράκια στην αγκαλιά μας και να ζήσουμε την ευτυχία της μητρότητας!!!!

πολύχρονες όσες γιόρταζαν χθές και να χαίρεστε όσους γιόρταζαν!

εύχομαι να περνάτε όλες καλά!!και να τρώτε πολλά πολλά πολλά γλυκά!!με σοκολάτα,ε?;)γιατί εγώ δεν επιτρέπεται να τρώω κι έχω τρελαθεί:-(.

Κορίτσια Χρόνια πολλά, με υγεία,αγάπη,χαμόγελα,ειρήνη,δημιουργικότητα,χαρά.Και κυρίως με παρουσίες ανθρώπων που θα μας αγαπάνε ξι αυτό που είμαστε κ εμείς γι αυτό που είναι!Αντε κ του χρ'ονου θα μαστε αγκαλιά με τα μωράκια μας...

atlantis μπορείς να παρηγορηθείς.Κ σε μένα είχε πει η μαία απο το Νοέμβρη να μην τρώω γλυκά γενικά κ ούτε τις γιορτες επειδή έχω την τάση να παχαίνω κ φοβάται πίεση η σάκχαρο(παρότι κ τα δυο είναι σε καλά επίπεδα ως τώρα).Εγω θα γεννήσω στο κέντρο φυσικού τοκετού κ θα πρέπει η εγκυμοσύνη να είναι χαμηλού κινδύνου κ επειδή έχω παχύνει αρκετά γι αυτό μου χει πει απο γλυκά μόνο μέλι ή βασιλικό πολτό(είναι κ μελισσοκόμος ο άντρας μου).Βέβαια κάποιες παρασπονδίες κάνω με μαύρη σοκολάτα κ φυσικά δοκίμασα τα μελομακάρονα κ τους κουραμπιέδες που έφτιαξα.Ευτυχώς απ τη μία που δεν είμαι πολύ των γλυκών απ την άλλη με την εγκυμοσύνη νιώθω συχνά την ανάγκη ξια γλυκό...Πάντως εγω θερώ όλα με μέτρο.Ούτε να πιεζόμαστε απ τη στέρηση, ούτε να το παρατραβάμε.Μάλλον μας πειράζει η απαγόρευση,όταν σου απαγορεύουν κάτι τοθες πιο πολύ.

Το ίδιο συμβαίνει κ με βασ32.Αν μπορούσες να πας όπου θες μπορεί κ να χες όρεξη να χουχουλιάζεις στο σπίτι.Το γεγονός οτι κάποιος στο επιβάλλει σε κάνει να δυσφορείς.Το χα πάθει το ίδιο με την αποκόλληση.Τώρα που δεν έχω τέτοιο θέμα δεν έχω διάθεση να βγω,να δω κόσμο,να πάω σε μπαράκια.Τίποτα.

Χθες πήγαμε με τον άντρα μου σε μια γιορτή κ εκτός του ότι η ιοκοδέποινα μας είπε πως πρόσφατα είχε περάσει την ξνωστή γρίπη έφαγα δυο κομμάτια μανιταρόπιτα κ φύγαμε να πάμε στους γονείς του άντρα μου-μια ώρα διαδρομή-κ έκανα εμετό σ΄όλη τη διαδρομή!!!Σημειωτέον οτι πολύ σπάνια κάνω εμετούς κ ήταν η πρώτη φορά στην εγυμοσύνη!!!Κ σήμερα χάλια είναι το στομάχι μου.Λίγο πριν είχα τηλ στη μάνα μου να με ξεματιάσει κ μου είπε πως ήμουν πολύ ματιασμένη.Εκεί που δεν τα πίστευα αυτά τα πράγματα έγινα κ γω προληπτική αφου λέωνα φοράω κανα ματόχαντρο!!!!Οπότε βασιλικούλα μια χαρά μέσα,θα διαβάζεις,σερφάρισμα,τηλεόραση,διαλογισμός,ραδιόφωνο.Κ ξω δεν δουλεύω κ΄ο άνρας μου έρχεται βράδυ αλλά βρίσκω πράγματα κ δεν μου φτάνει η μέρα!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...