Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!!

Βλέπω κόσμο απόψε στην παρέα μας....

Maraki & Angie θα τα τακτοποιήσουμε τα της Φαινάρετης, καταρχάς θα έχει μάλλον και Δευτέρα group έτσι θυμάμαι ότι είχαν πει , οπότε υπάρχουν περιθώρια για εμάς (εμένα και τον σύζυγο) γιατί και η Δευτέρα θα μας βόλευε, παρότι θα το ήθελα να είμαστε όλες μαζί παρεούλα. Σήμερα πάντως που τους πήρα μου είπε μεν ότι είμαι στην Τετάρτη , αλλά μου είπε ότι θα συναντηθούμε πρώτα ο θεός μετά τις 15 Γενάρη. Οπότε βλέπουμε μέχρι τότε.

Πήγα στον γιατρό μου απόψε, απολαυστικότατος ο υπέρηχος , η μπουμπού έπεζε με την γλώσσα της και μας κουνούσε τα χεράκια της , ήταν φοβερή φατσούλα.

Έφτασε το 1.034kg , το ξεπέρασε το κιλό..πω πω.... σαν την μαμά της νταρντάνα θα γίνει.... Πολύ το χάρηκα... Κατα τ'άλλα όλα καλά, τράχηλος κλπ , μόνο ο αιματοκρίτης που είναι χαμηλός αλλά τί να κάνουμε... Έχω και φωτογραφία το χεράκι της και το χαζεύω...

Irev μου πόσο ...πετιμέζι σε έβαλαν και ήπιες ? Με το καλό τα αποτελέσματά σου.

Με 75 γρ την εκανα

Ενα κιλόοοοοοο!!!!!!!! Πωπω!

Εμενα πριν μια βδομαδα ηταν 570 γρ

Μπραβο, γυναικαρα θα βγει

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Να τα πωωωω; :D

http://www.youtube.com/watch?v=Xq6awMy2SHI

Δουλειά και σήμερα και τριημεράκι μετά για μένα. Τι ωραία!

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Τρίγωνα κάλαντα σκόρπισαν παντού, κάθε σπιτι μια φωλιά του μικρού Χριστού Ειιι! Τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά ήρθαν τα χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά!!!(φωνή : Τάνια, τρίγωνο - κοιλιά : πεταλουδίτσα):tongue: Και του χρόνου με τα μωρά μας στην αγκαλιά!!!

Καλημέρα!!!!!Τι κάνετε? Δεν ξυπνήσατε ακόμη? dim καλημέρα απο ότι είδα μόνο εσύ είσαι εδω!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλά βρε κορίτσια λίγο νωρίς δεν ανοίξαμε το θέμα του τοκετού? Εχουμε καιρό ακόμα να το συζητήσουμε... Παρόλα αυτά έχω και εγω πολλές φοβίες τις οποίες κάποιες τις είχα απο πάντα και κάποιοες τις απέκτησα μετά απο εμπειρία της κουμπάρας μου. Προσ το παρόν έχω καταλήκει στον φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο. Όταν θα αρχίσω τα μαθήματα θα το συζητήσω και ε τη μαία και ελπίζω να με καθυσυχάσει.

Εδώ και δύο μέρες έχω έναν συνεχόμενο πόνο απο κάτω, ανησύχησα πολύ αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να ξεκουράζομαι γιατί έιναι αληθεια πως αυτές τις μέρες το είχα παρακάνει!!!

Απο σήμερα κάθομαι μέχρι τις 7 Γενάρη! Τι κάλα΄που εσείς εκει κάτω βρεθήκατε!!! Απο δω πάνω Βόρεια έιναι καμιά? Ξάνθη- Καβάλα- Αλεξανδρούπολη- κομοτηνη?

Α! θα ήθελα και γω τα φώτα σας για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, γιατί και εγώ πρώτη φορά με τον αντρούλη μου στο σπίτι και θα καλέσουμε τουσ γονείς μας, οπότε πρέεπι να δείξω τη καλή νοικοκυρά είμαι στην πεθερα χιχιχι!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλά βρε κορίτσια λίγο νωρίς δεν ανοίξαμε το θέμα του τοκετού? Εχουμε καιρό ακόμα να το συζητήσουμε... Παρόλα αυτά έχω και εγω πολλές φοβίες τις οποίες κάποιες τις είχα απο πάντα και κάποιοες τις απέκτησα μετά απο εμπειρία της κουμπάρας μου. Προσ το παρόν έχω καταλήκει στον φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο. Όταν θα αρχίσω τα μαθήματα θα το συζητήσω και ε τη μαία και ελπίζω να με καθυσυχάσει.

Εδώ και δύο μέρες έχω έναν συνεχόμενο πόνο απο κάτω, ανησύχησα πολύ αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να ξεκουράζομαι γιατί έιναι αληθεια πως αυτές τις μέρες το είχα παρακάνει!!!

Απο σήμερα κάθομαι μέχρι τις 7 Γενάρη! Τι κάλα΄που εσείς εκει κάτω βρεθήκατε!!! Απο δω πάνω Βόρεια έιναι καμιά? Ξάνθη- Καβάλα- Αλεξανδρούπολη- κομοτηνη?

Α! θα ήθελα και γω τα φώτα σας για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, γιατί και εγώ πρώτη φορά με τον αντρούλη μου στο σπίτι και θα καλέσουμε τουσ γονείς μας, οπότε πρέεπι να δείξω τη καλή νοικοκυρά είμαι στην πεθερα χιχιχι!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά :lol:

Ο αντρας μου είναι γλυκειά μου από την Καβάλα. Είχαμε ανέβει τελη Νοεμβρίου μια βόλτα. Την πρωτοχρονιά θα κατέβουν τα πεθερικά μου! Νομίζω ότι υπάρχουν δυο κοπέλες που είναι απο Καβάλα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλήν ημέρα αρχόντισσες, Χριστού τη θεία γεννηση, να πω να πω στο αρχοντικό σας... Χρόνια Πολλά σε όλες και καλά γεννητούρια να έχουμε με υγιέστατα μωράκια!

Ρε κορίτσια άκουσα κάτι χθες και έχω προβληματιστεί. Πήγα στο γιατρό για ένα υπέρηχο και ενώ ακριβώς μια εβδομάδα πριν το μωράκι μου ήταν 676 γρμ χθές ήταν 938! Μήπως είναι υπερβολική η άυξηση; Θέλω να σκέφτομαι ότι οι μετρήσεις είναι ανακριβείς αλλά με απασχολεί. Μετά μου είπε να μην τρώω γλυκά τώρα, το πολύ 1-2 την εβδομάδα! Μα πως θα το κάνω αυτό μέσα στις γιορτές;;;; 2 πιατέλες κουραμπιέδες και μελομακάρονα έχω φτιάξει! Θα κάνω την καμπύλη μετά τις 10/1 και μου είπε να προσέξω πολύ τώρα γιατί αν μου βρούν ανεβασμένο το ζάχαρο θα έχω να κάνω με ενδοκρινολογους κλπ. Έχω στεναχωρηθεί. Απ τη μια χαίρομαι που μεγάλωσε το κοριτσάκι μου και απο την άλλη σκέφτομαι μήπως επειδή τα έτρωγα καθημερινά(1 την ημέρα) τα γλυκάκια μου τη βάρυνα...

Μετά άκουσα και το άλλο... Ένα άλλο ζευγάρι που είχε έρθει και είναι πιο πολλών εβδομάδων, δεν ξέρω ακριβώς, θα κάνει ένεση κορτιζόνης για τη θέση του μωρού. Δεν κατάλαβα καλά. Μάλλον γύρω στις 28 εβδ πρέπει να είναι με το κεφάλι κατω το μωρο και κάνουν ένεση κορτιζόνης αν δε είναι;;; Έχει ακούσει καμιά κάτι; Και μου το πέταξε και εμένα ότι ίσως την κάνουμε και μαζί. Δε θέλω τέτοιου είδους παρεμβάσεις! Γενικά δε θέλω πολλά πολλά έξτρα κοκτέηλ εκτός και αν κινδυνεύει η υγεία μας την τελευταία στιγμή. Ούτε αν και όταν με πιάσουν οι πόνοι θέλω ενέσεις επίσπευσης τοκετού ( ωκυτοκίνης, έτσι λέγεται;) Δεν μπορώ να αρνηθώ;; Ούφ αγχώθηκα χρονιάρες μέρες!

KOWTp3.png

γειά σας κοριτσάκια.

σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά,έχω πονάκια,νιώθω αδυναμία και έχω τρελή τάση για εμετό...ελπίζω να περάσουν όλα,δε μπορώ...................

Βασιλική μου ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,δε χωράμε όλοι σε ένα καλούπι,αυτό που για σένα είναι εύκολο για μένα μπορεί να είναι ακατόρθωτο και το αντίστροφο.ειδικά στην εγκυμοσύνη,η θέληση και η διάθεση παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο και πιστεύω πως καθορίζονται από τις εμπειρίες μας.οπότε μη νιώθεις άσχημα αν αισθάνεσαι περιορισμένη και οτι θυσιάζεις πράγματα.μην πιέζεις τον εαυτό σου αφού αυτό αισθάνεσαι.δεν είναι εγωιστικό,έτσι αντιλαμβάνεσαι και αντιμετωπίζεις τα πράγματα εσύ,η Βασιλική.

από την άλλη,αν το σκεφτείς διαφορετικά,αξίζει όχι 9/10 αλλά 110 μήνες ταλαιπωρίας και θυσιών η δημιουργία ενός παιδιού.ετσι δεν είναι?οπότε τυχερές είμαστε που είναι μόνο τόσο!!τι να πούν οι κακόμοιρες οι ελεφαντίνες

που κυοφορούν-αν δεν κάνω λάθος-20 μήνες?:lol:

atlantis υχαριστώ για την καλή προσσέγγιση του θέματος έτσι ειναι κάθε ανθρωπος αντιλαμβάνεται τελέιως διαφορετικά τα πράματα ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και τις εμπειρίες του

καλά χριστουγεννα

Tριγωνα καλαντα μες στην γειτονια ηρθαν τα Χριστουγεννα λαλαλαλαλαλα:P:p

καλημερα μανουλιτσες κ απο μενα..

touki μου μην αγχωνεσαι για το βαρος του μωρου..λογικα τωρα το παιρνουν ευκολα το βαρος ...για τα γλυκα κ μενα ετσι μου ειχε πει απο την αρχη της εγκυμοσυνης(να τρωω 2 την βδομαδα)αλλα εγω τρωω ενα την μερα κ ειμαι οκ!

για τις ενεσεις κορτιζονης δεν ξερω,ξερω ομως απο μιαφιλη μου που ειχε ανεβασμενο ζαχαρο οτι θα της καναν κατι ενεσεις για να ειναι καλα το μωρο κ αυτη.αυτη να φανταστειτε δεν ετρωγε γλυκα αλλα ετρωγε πολλα μανταρινια το βραδυ.κ οπως ξερουμε τα φρουτα εχουν πολυ ζαχαρη...για αυτο λενε να τα τρωμε μερα.

εγω κοριτσαρες θα σας χαιρετησω για λιγες μερες.θα παμε στα πεθερικα μου κ δεν ξερω αν θα χω internet εκει.

να σας ευχηθω καλα Χριστουγεννα με πολυ πολυ ΥΓΕΙΑ κ Αγαπη!!

κ του χρονου με τα μωρουλια μας στην αγκαλια μας!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑς ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑς ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Διαφημίσεις

Tριγωνα καλαντα μες στην γειτονια ηρθαν τα Χριστουγεννα λαλαλαλαλαλα:P:p

καλημερα μανουλιτσες κ απο μενα..

touki μου μην αγχωνεσαι για το βαρος του μωρου..λογικα τωρα το παιρνουν ευκολα το βαρος ...για τα γλυκα κ μενα ετσι μου ειχε πει απο την αρχη της εγκυμοσυνης(να τρωω 2 την βδομαδα)αλλα εγω τρωω ενα την μερα κ ειμαι οκ!

για τις ενεσεις κορτιζονης δεν ξερω,ξερω ομως απο μιαφιλη μου που ειχε ανεβασμενο ζαχαρο οτι θα της καναν κατι ενεσεις για να ειναι καλα το μωρο κ αυτη.αυτη να φανταστειτε δεν ετρωγε γλυκα αλλα ετρωγε πολλα μανταρινια το βραδυ.κ οπως ξερουμε τα φρουτα εχουν πολυ ζαχαρη...για αυτο λενε να τα τρωμε μερα.

εγω κοριτσαρες θα σας χαιρετησω για λιγες μερες.θα παμε στα πεθερικα μου κ δεν ξερω αν θα χω internet εκει.

να σας ευχηθω καλα Χριστουγεννα με πολυ πολυ ΥΓΕΙΑ κ Αγαπη!!

κ του χρονου με τα μωρουλια μας στην αγκαλια μας!!!!:P:p

ANNIE ΚΑΛΑ KAI ΟΜΟΡΦΑ KAI ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝA

Χαρουμενα Χριστουγεννα! Παντα με υγεια, αγαπη κι ευτυχια, και του χρονου με τα μωρακια μας!!! Να περασετε τελιεα ολες!

Σημερα το πρωι σκεφτομουν οτι του χρονου θα της βαλω ενα σκουφακι του Αι Βασιλη και θα την παω στους παππουδες της να πουμε τα καλαντα! Αχ, ανυπομονω να'ρθει το μωρακι μας!

Παιδια μ'εχετε τρομαξει με τα γλυκα. Εγω ημουν παντα των πολλων γλυκων κι αυτο δεν εχει αλλαξει στην εγκυμοσυνη. Τρωω περισσοτερα απο 1 την ημερα. Εν τω μεταξυ η γιατρος μου δεν μου'χει πει να κανω καθολου εξετασεις μεχρι τωρα. Θα κανω κατευθειαν την καμπυλη ζαχαρου την 26η εβδομαδα. Οσο για την κορτιζονη, πρωτη φορα το ακουω. Εγω θα σου'λεγα να παρεις και δευτερη γνωμη πριν κανεις κατι τετοιο. Κι εγω ειμαι εναντια σε ολες αυτες τις παρεμβασεις εκτοσ κι αν υπαρχει πραγματικος κινδυνος για το μωρο ή τη μαμα. Ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην χρειαστει. Παντως το βαρος του μωρου σου ειναι στα φυσιολογικα πλαισια για την εβδομαδα που εισαι αν δεν κανω λαθος. Και φυσικα υπαρχουν και μεγαλες αποκλισεις αναλογα με την μετρηση και την σταση του μωρου.

Φιλια σε ολες, και παλι Καλα Χριστουγεννα να εχουμε με υγεια και του χρονου με τα υπεροχα μωρακια μας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα κοριτσια! τι ωραια, επιτελους Χριστουγεννα! αυριο γιορταζει η πεθερα μου κ θα φαμε ολοι μαζι. χαμος θα γινεται παλι οπως καθε χρονια απο φαγητα, σαλατες κ γλυκα!

taniabell εγω μενω Χρυσουπολη.εσυ? μεσα στην Ξανθη?

touki αν κ δεν ειμαι ειδικος σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης που εχω, γραφει οτι στο τελος της 26ης εβδομαδας το μωρο ειναι περιπου 1 κιλο.οποτε το δικο σου δεν μου φαινεται οτι ειναι πολυ μεγαλο. οσο για τα γλυκα σχετιζονται με την αναπτυξη του αλλα δεν εχεις κανεις εξεταση για σακχαρο? εγω τρωω καθε μερα απο ενα γλυκακι κ το σακχαρο μου ειναι μια χαρα. μονο τη ζυγαρια επηρεαζει:tongue:

ευχομαι σε ολες να περασετε τελεια κ του χρονου με υγεια κ τα μπεμπακια στην αγκαλια!

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Χρόνια πολλά φουσκωκοιλίτσεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Δεν τραγουδάω τα κάλαντα γιατί είμαι φάλτση και δεν θα μου έρθει ο Άγιος Βασίλης!!!!

irev μου και εμένα στην επαναληπτική Β'επιπέδου στις 04/12 που ήμουν στην 23η εβδ & 2 ημ, το βάρος της ήταν 567 gr , 19 ημέρες μετά (εχτές δλδ) ήταν ένα κιλό.... φτου φτου να γίνει δίμετρη η κούκλα μου....

taniabell εγώ παραμονή πρωτοχρονιάς θα κάνω τραπέζι, για κυρίως πιάτο παστιτσάδα κερκυραϊκή με κοντρό μακαρόνι στην πιατέλα με σάλτσες και τυριά και φυσικά μπόλικο "βαρύ" μοσχαράκι... Για συνοδεία κάνα-δυό πίττες ανάλογα τον χρόνο μου (χορτόπιττα, τυρόπιττα, κρεατόπιττα ή κάποιο σουφλέ τυριού) , 2-3 διαφορετικές σαλάτες, τζατζικάκι , μελιτζανοσαλάτα , ρώσικη κλπ και φυσικά ποικιλίες τυριών κατά την διάρκεια του φαγητού και για μετά με το κρασί μας. Δεν κατέχω περίεργες συνταγές, κάνω πάντα δοκιμασμένα φαγητά και γενικά συνταγές που τις έχω ξαναφτιάξει στο παρελθόν και έχουν αρέσει πολύ στους καλεσμένους). Πάντως μπορείς να φτιάξεις εναλλακτικά ή γαλοπούλα ψητη και χωριστή γέμιση , ή ας πούμε χοιρινό με δαμάσκηνα και χωριστές πατατούλες φούρνου κλπ.... Ανάλογα την όρεξη και την διάθεση....

touki καταρχήν μία χαρά είναι το μωράκι σου γλυκιά μου, τα γλυκά εμάς παχαίνουν όχι τα μωράκια σε αυτό το στάδιο (αν δεν κάνω λάθος, έχω την εντύπωση ότι ακόμα δεν έχουν στρώμα λίπους ). Όσο αφορά την κορτιζόνη έχω ακούσει ότι την κάνουν στις μαμάδες που έχουν προδιάθεση για πρόωρα μωρά προκειμένου να "ωριμάσουν" το συντομότερο οι πνεύμονές τους και να έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Καλά σου λέω ότι έχω ακούσει, ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα, αλλά να γυρνάει το μωρό θέση εξαιτίας της κορτιζόνης δεν το έχω ξανακούσει. Εμένα η μπέμπα μου είναι εδώ και ένα μήνα με το κεφαλάκι της σφηνωμένο κάτω, καλή θέση, και δεν το βλέπω να ξανακουνάει....

Τώρα σχετικά με τα γλυκά, εγώ μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα να κάνω δίαιτα στην εγκυμοσύνη, σαρώνω τα γλυκά , δεν αφήνω τίποτα....... και ζάχαρο γιόκ.

Annie μου χρόνια σου πολλά, με υγεία πάνω απ'όλα και Αγάπη , θα σε περιμένουμε να μας πείς πώς τα πέρασες!!!!!!!!

Κοριτσάρες μου , εύχομαι σε όλες το ίδιο ολόψυχα υγεία σε όλους μας, και του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε τα ζουζουνάκια μας αγκαλιά να μας ολοκληρώνουν την οικογενειακή μας ευτυχία!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...