Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι εμενα κενο ειπε οτι υπαρχει μονο Παρασκευη!!θα μαθω οταν θα παω μετα τις γιορτες για ραντεβου!μακαρι να μαστε Παρασκευη ολες μαζι! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ στον Κωστα να ερχεται μαζι,προτιμω μονη μου να τον αφηνω κι αυτον τον αμοιρο να δει ενα φιλο του μια δυο ωρες και να μην τον εχω μαζι και αγχωνεται κι αυτος!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι εμενα κενο ειπε οτι υπαρχει μονο Παρασκευη!!θα μαθω οταν θα παω μετα τις γιορτες για ραντεβου!μακαρι να μαστε Παρασκευη ολες μαζι! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ στον Κωστα να ερχεται μαζι,προτιμω μονη μου να τον αφηνω κι αυτον τον αμοιρο να δει ενα φιλο του μια δυο ωρες και να μην τον εχω μαζι και αγχωνεται κι αυτος!

Εχει γινει λιγο μπερδεμα νομιζω. Εμενα με ειχε κλεισει για Τεταρτη και ειχε κρατησει και θεση για μια φιλη μου που θα'ρχομαστε μαζι απο Βουλα. Η Βικυ (angel_) ηθελε κι εκεινη Τεταρτη για να μπορει κι ο αντρας της και για να'μαστε μαζι, και ενω της ειχε πει οτι δεν υπαρχει θεση, σημερα της ειπαν οτι υπαρχει (βεβαια η Βικυ εχει ηδη παει για ιστορικο οποτε της εδωσαν προτεραιοτητα). Εγω προτιμω την Τεταρτη για λογους παρκιν κλπ, αλλα σκεφτηκα πως εφοσον εσεις θα ειστε Παρασκευη, να με μεταφερει ωστε να ειμαστε ολες μαζι. Τωρα αν εσυ ερχεσαι χωρις τον αντρα σου ισως μπορεσει να σε βαλει κι εσενα Τεταρτη και να μην εχουμε προβλημα. Θα της μιλησω κι εγω παντως να δουμε τι μπορει να γινει για να ειμαστε ολες μαζι (οι 3 μας και η φιλη μου απο Βουλα).

Παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλο να ερχεται ο αντρας σου (αν φυσικα θελετε) γιατι θα μαθει κι αυτος πολλα πραγματα και για να σε βοηθαει και να σου συμπαραστεκεται γενικως. Το θεωρω μια διαδικασια που φερνει κοντα το ζευγαρι και στο παιδι οταν θα ερθει στον κοσμο. Σκεψου το.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Koριτσαρες τι κανετε???προβληματισμοι για την γεννα βλεπω...κ το σκεφτομαι κ εγω συχνα πυκνα αλλα προσπαθω να αποβαλω καθε αγχος απο πανω μου τωρα.ειναι νωρις νομιζω για να αγχωθω απο τωρα με την γεννα.αν και θελω να γεννησω φυσιλογικα αλλα με επισκληριδιο!!:wink:γιατι εχω ακουσει κ εγω πολλες κ διαφορες ιστοριες...

αχ κοριτσια τι καλα που εχετε βρεθει κ ισως να ειστε κ ολες μαζι στο group.εγω δεν ξερω ακομη αν θα κανω μαθηματα γιατι εδω κανουν μονο στο Ιπποκρατειο κ δεν θελω να πηγαινω σε νοσοκομια πολυ πολυ...καταλαβαινετε...

βεβαια με βοηθαει νομιζω πολυ το Pilates Που εκανα κ η yoga που ''προσπαθω΄''να κανω τωρα(αυτα για αναπνοες μονο).

σημερα πηγα στο ΙΚΑ κ πηρα κ αλλη αδεια (ως 21/1):lol::lol:αλλα με εχει πεθανει η μεση μου σημερα κ με χτυπαει ως τον γοφο!

ουφ!ολα μαζι σας τα ειπα:P:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσάκια καλησπέρα...πείτε μου σας παρακαλώ...τα μωράκια σας τα νιώθετε κάθε μέρα?

Από τότε που το ένιωσα, το ένιωθα κάθε μέρα..σήμερα όμως όχι κ έχω αγχωθεί.....δώστε μου τα φώτα σας pleaseeeeeeeeeeeee

Κοριτσάκια καλησπέρα...πείτε μου σας παρακαλώ...τα μωράκια σας τα νιώθετε κάθε μέρα?

Από τότε που το ένιωσα, το ένιωθα κάθε μέρα..σήμερα όμως όχι κ έχω αγχωθεί.....δώστε μου τα φώτα σας pleaseeeeeeeeeeeee

Δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς... Φάε σοκολάτα και ξάπλωσε λίγο και νομίζω ότι θα το νιώσεις... Αν πάλι όχι, μην τρομάξεις κι εμένα τη μια βδομάδα με τρέλαινε στις κλωτσιές και την επόμενη έκανα πώς και πώς για το νιώσω όλη μέρα!

Σήμερα πήρα τη γιατρό, της είπα για τις ανηησυχίες μου και με καθυσήχασε.

Μου είπε ότι οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές και μόνο αν γίνουν συχνές ανησυχούμε. Και οι κλωτσιές στον τράχηλο παρόλο που μπορεί να είναι επώδυνες δεν κάνουν κακό. Επίσης ότι σε αυτή τη φάση το μωρό πρέπει να το νιώθω 10 φορές τη μέρα, αλλά ευτυχώς αυτή την εβδομάδα την έχει δει boxer και ποδοσφαιριστής οπότε δεν χρειάστηκε να μετρήσω... Αφού πλέον φαίνεται και πάνω από τα ρούχα όταν κλωτσά δυνατά!

Άντε παραμονή αύριο, θα μας πούνε και τα κάλαντα!

Να είστε όλες καλά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Sfkr κι εγω το παθαινω αυτο καποιες μερες που δεν κλωτσαει κ τρελαινομαι. Ομως την επομενη ξανααρχιζει κι ολα καλα. Ισα ισα για να μας ανησυχησουν. Δοκιμασε κι αυτο που ειπε η Ιωαννα μηπως πετυχει κ ξεαγχωθεις. Παντως ειμαι σιγουρη πως ολα ειναι καλα γιατι μου'χει συμβει κι εμενα 2-3 φορες.

Νομιζω οτι μετα τις 26 εβδομαδες λενε πως πρεπει να προσεχουμε ποσο συχνα κλωτσανε. Θα μας πουνε οι γιατροι μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μην ανησυχειτε μανουλιτσες!!ουτε εγω τη νιωθω παντα,μια μερα την αισθανομαι συνεχεια οταν καθομαι κ αλλη καθολου..φυσικο ειναι!σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσουν κι αλλο τα μωρακια μας θα μας ριχνουν κατι κλωτσιες!!!!!!μαρακι τωρα το ειπα στον κωστα οτι θελω να παω στη φαναιρετη γιατι δεν το χα αποφασισει ακομα-λογω αποστασης-και μου ειπε απο μονος του οτι θα ερχεται μαζι!λεω δεν πειραζει ας με πηγαινεις μονο..αλλα λεει εισαι τρελλη??να μη μαθω κι εγω τιποτα βρε αγαπη μου??οποτε θα μαστε ολοι μαζι αλλα δεν ξερω σε ποιο γκρουπ..θα δουμε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπερα γκαστρουλες

Εκανα την καμπυλη σημερα........πωπωωωω 20 λεπτα εκανα να πιω αυτο το πραγμα κι ολο μου ερχοταν εμετος...δραμα

Αλλα ετυχως ημουν με τον αντρουλη μου, με εφερε μετα σπιτι και ταβλιαστηκα. Δεν πηγα ουτε την απαντηση να παω. Θα παω αυριο κι ελπιζω να ειναι ολα οκ

Σχετικα με το φυσιολογικο ή καισαρική....... πιστευω οτι ο φυσιολογικος ειναι προτιμότερος (γι αυτο και λέγεται έτσι---είναι από τη φύση) Άλλωστε εχω κι εγώ παραδειγματα απο κοπελες που εχουν κανει και τα 2...

Τώρα απο κει και περα συμφωνω 100% οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωπο ιδιοι αλλα ουτε και ολες οι γεννες. Υπαρχουν τοσοι πολλοι παραγοντες...απο το βαρος του μωρου, απο το "πως" κατεβαινει, απο το γιατρο (για το ποσο θα σε βοηθησει-"ανοιξει")...κλπ.......

Κι επειδη νομιζω λιγο νωρις μας επιασαν οι φοβοι (αν και ειναι φυσιολογικο) λέω να αλλάξουμε θέμα... Είναι πιο ευχαριστο το θεμα της βαφτισης που θιξατε για παραδειγμα

Σε γενικες γραμμες πως "το εχετε" το θεμα.........περιμενετε να σας προτεινουν αυτοι που θελουν για να διαλεξετε ή προτεινετε εσεις?

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Βλέπω κόσμο απόψε στην παρέα μας....

Maraki & Angie θα τα τακτοποιήσουμε τα της Φαινάρετης, καταρχάς θα έχει μάλλον και Δευτέρα group έτσι θυμάμαι ότι είχαν πει , οπότε υπάρχουν περιθώρια για εμάς (εμένα και τον σύζυγο) γιατί και η Δευτέρα θα μας βόλευε, παρότι θα το ήθελα να είμαστε όλες μαζί παρεούλα. Σήμερα πάντως που τους πήρα μου είπε μεν ότι είμαι στην Τετάρτη , αλλά μου είπε ότι θα συναντηθούμε πρώτα ο θεός μετά τις 15 Γενάρη. Οπότε βλέπουμε μέχρι τότε.

Πήγα στον γιατρό μου απόψε, απολαυστικότατος ο υπέρηχος , η μπουμπού έπεζε με την γλώσσα της και μας κουνούσε τα χεράκια της , ήταν φοβερή φατσούλα.

Έφτασε το 1.034kg , το ξεπέρασε το κιλό..πω πω.... σαν την μαμά της νταρντάνα θα γίνει.... Πολύ το χάρηκα... Κατα τ'άλλα όλα καλά, τράχηλος κλπ , μόνο ο αιματοκρίτης που είναι χαμηλός αλλά τί να κάνουμε... Έχω και φωτογραφία το χεράκι της και το χαζεύω...

Irev μου πόσο ...πετιμέζι σε έβαλαν και ήπιες ? Με το καλό τα αποτελέσματά σου.

GaiGp3.png

σημερα πηγα στο ΙΚΑ κ πηρα κ αλλη αδεια (ως 21/1):lol::lol:αλλα με εχει πεθανει η μεση μου σημερα κ με χτυπαει ως τον γοφο!

ουφ!ολα μαζι σας τα ειπα:P:lol::lol:

Γιατί σε ενοχλεί τόσο η μέση σου? Είχες πρόβλημα με κοίλες ή κάτι παρεμφερή ή απλά λόγω της εγκυμοσύνης?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

angel_ μου ειχα οσφυαλγια κ γενικα αν κουραστω λιγο παραπανω με ποναει κ με χτυπαει στο ποδι..

το χω σηνηθισει το θεματακι μου κ κανω υπομονη...με ξεκουραση περναει....

πολυ χαιρομαι για το ζουζουνι σου που εφτασε το κιλο!εμενα ακομη μισο κιλο ειναι!χαχα

pSC1p2.png

angel_ μου ειχα οσφυαλγια κ γενικα αν κουραστω λιγο παραπανω με ποναει κ με χτυπαει στο ποδι..

το χω σηνηθισει το θεματακι μου κ κανω υπομονη...με ξεκουραση περναει....

πολυ χαιρομαι για το ζουζουνι σου που εφτασε το κιλο!εμενα ακομη μισο κιλο ειναι!χαχα

και εμένα κάπου κάπου άμα κουραστώ και σταθώ ορθια στηριζόμενη στο ένα πόδι με λύγισμα γοφού, νομίζω ότι το δεξί πόδι θα αποκολληθεί από την λεκάνη. Άμα ξαπλώσω για λίγο μου περνάει....

Διαλυόμαστε σιγά σιγά....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

και εμένα κάπου κάπου άμα κουραστώ και σταθώ ορθια στηριζόμενη στο ένα πόδι με λύγισμα γοφού, νομίζω ότι το δεξί πόδι θα αποκολληθεί από την λεκάνη. Άμα ξαπλώσω για λίγο μου περνάει....

Διαλυόμαστε σιγά σιγά....:tongue::tongue:

οπως τα ειπες + οτι οταν παω να σηκωθω ,σηκωνομαι σαν γρια!!!μεχρι να ισιοσω περναει κανα λεπτακι....

pSC1p2.png

Βρε κορίτσια σας εχω ξαναρωτήσει αλλά μηπως μπορείτε να μου δώσετε το τηλ απο την φαιναρετη πάλι? Να δω αν έχει θέσεις να ξεκινήσω κι εγώ!

210-9319054. Σιγουρα εχει θεσεις απλα πρεπει να κανονισουμε να ειμαστε ολες στο ιδιο γκρουπ. Δοκιμασε απο Δευτερα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...