Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω παντως που γεννησα σε δημοσιο, πηρα τα παρακατω:

Για μενα εεε τα κλασικα

πυζαμες (χρειαζεστε και νυχτικο γιατι αν τυχον γινει καισαιρικη ισως εχετε καθετηρα 1-2 μερες...εγω ημουν τυχερη και τον εβγαλα πολυ γρηγορα, οποτε εβαλα κατευθειαν πυτζαμες)

παντοφλες (να παρετε τις τελευταιες μερες και να τις δοκιμασετε γιατι εμενα παντως τα ποδια μου ηταν νταουλια........οπως και ολοκληρη)

ε καλα ειδη υγιεινης.....πετσετα.....

Ειχα παρει μαζι και 2 ειδων σερβιετες γιατι δεν ηξερα αν θα με βολεψουν οι γαϊδουρινές που δινουν ------ αλλά τελικά έβαζα από εκείνες και μάλιστα δύο δύο !!!

Επιθεματα στηθους κλπ... γενικα περι θηλασμου

Για το μωρο

φανελακια & φορμακια (κοντομανικα & μακρυμανικα), καλτσάκια

πετσετουλες (μαλιστα στο πρωτο μπανακι που το εκαναν μου ζητησε η μαια...)

πανακια για τα σαλακια

εγω ειχα και σεντονακι με κουβερτα (δεν ηθελα τα δικα τους)

Κρέμα συγκαματος & pampers (σου δινουν αλλα πολλες φορες δεν ειναι αρκετα---εγω ευτυχως ειχα γνωστη και μας περιποιηθηκε)

Επίσης πράγματα που χρειάστηκα και δεν τα είχα στο πρόγραμμα:

Νυχοκόπτη ------ είχε ήδη νυχάκια και άρχισε να γρατζουνιέται, οπότε μου έφεραν από το σπίτι της NUK που είχα αγοράσει (τα γαντακια δεν τα βολευτηκαμε ποτε)

Λαδακι ------ επειδη δεν τα κανουν μπανιο κατευθειαν αλλα την επομενη μερα, κολλανε στα μαλακια τους βλέννες, ξεραινονται και μετα μονο με λαδακι και σιγα σιγα ξεκολλάνε (εμένα είχε και πολύ μαλλί...καταλαβαίνετε)

Πιπίλα ------ εμενα βγηκε με το δαχτυλο στο στομα!!!!!! μου ειπαν οτι μαλλον το ειχε βρει συνηθειο απο την κοιλια.....οποτε προτιμησα την πιπιλα απο το δαχτυλο---τι να εκανα?

Αυτα μου ρχονται τωρα βρε κοριτσια........

πειτε και καμια απορια, μπας και θυμηθω τιποτα...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι πολύ ατιμούρικα...! Ξέρουν πού στοχεύουν! :D Και οι κλωτσιές στον τράχηλο;! Εμένα ακόμη με τρομάζουν παρόλο που ξέρω ότι είναι φυσιολογικό!

Κάθε φορά σκέφτομαι: "Κι αν ανοίξει δρόμο και φύγει; ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΟΥ!!!"

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Iwanna νομιζω οτι μεσες-ακρες τα ιδια γραψαμε

εεεε τωρα σχετικα με τα δικα μας...δεν μπηκα σε λεπτομερειες......Εγω να φανταστειτε μεχρι και καλλυντικα ειχα παρει και βαφτηκα στο μαιευτηριο την επομενη μερα για να βγαλω φωτο με το γιοκα μου......Ψωνιο εεε

Καλα, μη φανταστειτε "ΜΑΚΙΓΙΑΖ' αλλα επειδη οι μαυριο κυκλοι συνθηως μας φτανουν στο σαγονι εκεινες τις μερες (λιγη πουδρα, σκια κ μασκαρα ηταν οκ) χιχι

QuW0p3.png

Θα συμπλήρωνα τα εξής:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

*Πυτζάμες με κουμπια και ρόμπα ή ζακέτα

*Παντόφλες και σαγιονάρες για ντουζ

*Εσώρουχα (βρακάκια) - φανελάκια - σουτιέν θηλασμού

*Σερβιέτες

*Επιθέματα και κρέμα στήθους

*Νεσεσέρ με προσωπικά είδη (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, καθαριστικό

προσ., κρέμα, αφρόλουτρο, βούρτσα, αποσμητικό, σαμπουάν, καθρεφτάκι κλπ)

*Πετσέτες

*Ρούχα για να φύγω + παπούτσια

*Ό,τι άλλο νομίζω πως θα χρειαστώ: βιβλίο για το θηλασμό, φορτιστή, κινητό, όλες τις εξετάσεις, σημειωματάριο, φωτογραφική μηχανή/κάμερα

για να μην ξεχάσω τις πρώτες στιγμές κλπ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

*Ρούχα (σκοπεύω να τον έχω στο δωμάτιο)

*Πάνες, μωρομάντηλα και κρέμα συγκάματος (αν τον έχω μαζί μου πρέπει

να έχω ή θα μου παρέχει το μαιευτήριο;)

*Πανάκια ρεψίματος και πάνες υφασμάτινες για να τον παίρνουμε αγκαλιά

*Αντισηπτικά μαντηλάκια για τα χέρια μας πριν την αγκαλιά

*Βαμβάκι και οινόπνευμα για τον αφαλό

*Ψαλιδάκι για τα νύχια του

*Ρούχα για να φύγει

*Καθισματάκι αυτοκινήτου ήδη περασμένο στο αυτοκίνητο

* Σεντονάκι, κουβερτούλα

* Πετσετούλα

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Iwanna νομιζω οτι μεσες-ακρες τα ιδια γραψαμε

εεεε τωρα σχετικα με τα δικα μας...δεν μπηκα σε λεπτομερειες......Εγω να φανταστειτε μεχρι και καλλυντικα ειχα παρει και βαφτηκα στο μαιευτηριο την επομενη μερα για να βγαλω φωτο με το γιοκα μου......Ψωνιο εεε

Καλα, μη φανταστειτε "ΜΑΚΙΓΙΑΖ' αλλα επειδη οι μαυριο κυκλοι συνθηως μας φτανουν στο σαγονι εκεινες τις μερες (λιγη πουδρα, σκια κ μασκαρα ηταν οκ) χιχι

Ναι, δίκιο έχεις! Μην είμαστε χάλια στην πρώτη φωτογραφία! :cool:

Και τα σεντονάκια που έγραψες θα τα προσθέσω στη λίστα!

Το λαδάκι μετά από την πρώτη φορά το χρειάστηκες; Και τί λαδάκι;

Mόλις αντιλήφθηκα μια σύσπαση για πρώτη φορά... Αυτή την πίεση την έχω ξανανιώσει αλλά αυτή τη φορά πίεσα την κοιλιά μου και ήταν σκληρή...

Μήπως να πάρω αύριο τη γιατρό; :confused:

Διαφημίσεις

Mόλις αντιλήφθηκα μια σύσπαση για πρώτη φορά... Αυτή την πίεση την έχω ξανανιώσει αλλά αυτή τη φορά πίεσα την κοιλιά μου και ήταν σκληρή...

Μήπως να πάρω αύριο τη γιατρό; :confused:

Εμενα παντως ο γιατρος μου ειχε πει οτι οι συσπασεις ειναι φυσιολογικες γιατι μεγαλωνει η μητρα, αρκει να μην ξεπερνουν τις 20 την ημερα. Αν ομως φοβασαι, μιλα και με τον δικο σου γιατρο αυριο για να'σαι σιγουρη.

Παντως δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος να ανησυχεις.

Καλο βραδυ κοριτσια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα εγκυούλες! Είναι καμία online??? Τι ωραία που ήρθαν τα Χριστούγεννα! Προπαραμονή σήμερα :lol: :lol: :lol:

Βασ32 πολύ στενοχωρήθηκα με αυτό που σου συνέβη :-( Νόμιζα πως σε αυτή τη φάση δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.. Πάντως απ'οτι λένε τα άλλα κορίτσια δεν είναι κατι ανησυχιτικό και αν προσέξεις θα είναι όλα μια χαρά!!! Οπότε απόλαυσε την ξεκούραση :wink:

Βρε κορίσια έχω αρχίσει να σκέφτομαι από τωρα τον τοκετό. Σχεδόν κάθε βράδυ πλέον το βλέπω στον ύπνο μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!!!!

βασ32 τι κάνεις? μην απογοητεύεσαι καλά είναι κ το μέσα....σημασία έχουν τα μπεμπέ μας!Κι εγώ η καημενούλα όλο μέσα είμαι αδειούχος από τη δουλειά (σχολείο) αδειούχος από επισκέψεις κ βόλτες (λόγω γρίπης) σνιφ!σνιφ! την κλαίω συχνά πυκνά τη μοίρα μου.

Μη πτοείσαι θα βρεις πράγματα να κάνεις...σερφάρισμα ατελείωτο κτλκτλ. Ξέρεις τι βόλτες κόβω στα μαγαζιά...ηλεκτρονικά εννοείται..κ εδώ είμαστε...

andria27 άστα να πάνε για τον τοκετό....δεν έχω χειρότερο εφιάλτη κ δε μιλάω για τον ύπνο μου μιλάω για τον ξύπνιο μου....τρέμω τόσο πολύ που το'χω καλύτερα για καισαρική..άστα να πάνε...χαίρομαι όσες το αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία πραγματικά..

Είναι καμμιά εδώ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...