Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί κάνετε σήμερα; Καλή εβδομάδα! Αχ, την Παρασκευή Χριστούγεννα!

Χαμός το Σ/Κ!

Συγχαρητήρια στις μαμάδες που είδαν τα μωρά τους και όλα είναι καλά!

Καλά αποτελέσματα σε όσες θα κάνετε μέσα στην εβδομάδα β' επιπέδου!

Άννα, με το καλό ο γάμος σας, ξεπεράστε τα μικροπροβλήματα και χαρείτε την κοινή σας ζωή!

Πήγα στο ΙΚΑ για να πληρωθώ την β' επιπέδου σήμερα, και από τα 140? που κόστισε μου έδωσαν 8,28?!!! Φυσικά, έκανα ένσταση και άπ' ό,τι έμαθα θα πάρω και τα υπόλοιπα παρόλο που θα αργήσουν! Το μάθατε κι αυτό, οπότε δεν θα πάθετε εγκεφαλικό όταν πάτε για την είσπραξη εσείς που θα τα καταθέσετε! :shock:

Το Σάββατο κάναμε επίσκεψη σε φίλους μας που απέκτησαν μια γλυκούλα μικρούλα πριν 2 1/2 μήνες! Εντάξει, και οι δυο ξετρελαθήκαμε με τη μπέμπα! Και θέλω κι εγώωωω!!!

Ο μπεμπάκος μας κουνιέται πάρα πολύ αυτές τις μέρες και δεν με αφήνει να ανησυχήσω, ευτυχώς! Χθες είχα το μικρό palmtop του άντρα μου στην κοιλιά μου και του έδωσε μια...πήγε κι ήρθε! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλές γιορτές!

Εδώ είμαι πάλι!

Άργησα να σας γράψω για τα αποτελέσματα του β-επιπέδου αλλά δεν μπόρεσα να μπω.

Όλα πήγαν καλά και ο μπέμπης είναι 425 γρ.

Μεγάλωσε το καμάρι μου!!!

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις μανούλες!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλές γιορτές!

Εδώ είμαι πάλι!

Άργησα να σας γράψω για τα αποτελέσματα του β-επιπέδου αλλά δεν μπόρεσα να μπω.

Όλα πήγαν καλά και ο μπέμπης είναι 425 γρ.

Μεγάλωσε το καμάρι μου!!!

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις μανούλες!

Μπράβο! Πάντα τέτοια! Καλές γιορτές και σε σένα και σε όλους! :D

Καλημερα γκαστρουλες!

Εγώ ήταν να πάω σήμερα για δουλειά μετά από μια βδομάδα περίπου και από χτες το απόγευμα με έπιασε τρελλη΄καταρροή κ πονοκέφαλος!

Κι ο Στελλάκος μου έχει μπούκωμα και προσπαθω να κρατηθώ ψιλομακριά μην τον πιάσει κι αυτόν τόσο πολύ όπως εμένα.

Συγχαρητήρια σε όσες είδατε τα μωράκια σας και καλά αποτελέσματα σε όσες είναι να κάνετε β' επιπέδου!

ELISAVET καλά να περάσετε, να ξεκουραστείς κι ευχαριστούμε για τις ευχές...είναι τέλειες...

βασ32 σχετικά με τα φορμάκια οπωσδήποτε και κοντομανικα και μακρυμάνικα... αν και 99% μακρυ μανικακι θα χρειαστουν στην αρχή. Εδώ εμένα ο γιος μου που γενήθηκε 19 Μαίου και είχε 35βαθμούς, μέχρι 20 μερών περίπου ήταν με μακρυμάνικα και κουβέρτα... Δεν έρχονται αμέσως στη δική μας θερμοκρασία...

angel μου, για το όνειρο ...τι να πω! Εγώ δεν θα ήθελα καν να το θυμάμαι...χαίρομαι που εσύ το παίρνεις ελφρά τη καρδία, γιατί εγώ έχω γίνει ψυχωτική με κάτι εφιάλτες που βλέπω.

Καλησπέρα Annie μου! Λοιπόν, ΙΚΑ έχεις; Αν ναι, η άδεια σου ξεκινάει 56 μέρες πρίν την ΠΗΤ σου και μετα τον τοκετό έχεις άλλες 63 μέρες.

Οταν μπεις στον 7ο μήνα πέρνεις βεβαίωση από τον γιατρό σου που να λέει την πιθανή ημερομηνία τοκετού και ένα τελευταίο υπέρηχο και κλείνεις ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ για να σου επιβεβαιώση την ΠΗΤ και να σου δώσει κάποιο έντυπο το οποίο το πας στον εργοδότη σου να το υπογράψει και εκεί φαίνεται πότε ξεκινάει η άδεια σου!

Εύχομαι να σε βοήθησα λιγάκι... Και εγώ μπερδεμένη είμαι... ;)

Κορίτσια, το έχω ξαναγράψει...Στο Κέντρο Μάνας κ Παιδιου΄εχει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ να έχετε μαζί το β' επιπεδου...όπου γράφει Π.Η.Τ. --- διαφορετικά ΔΕΝ θα σας γράψουν την άδεια !!!

Και το θυμάμαι και απο το γιο μου.

Αννούλα, δεν ξέρω τι να πω...φοβάμαι πως θα είναι μία από τα ίδια με αυτά που σου είπαν τα κορίτσια... Υπομονή (όσο μπορείς) και ήρεμη συζήτηση πιστεύω, θα βοηθήσει. Πηγες στο γιατρό σου, που πονούσες? Εύχομαι όλα καλά!

Annie στείλε λίγο μωσαϊκο!!! Δεν πιστεύω αν το έφαγες όλο.....ααααααααχ τι μας έκανες! Θα φτιάξω το απόγευμα σίγουρα!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω, ότι προχτές πηγα βόλτα στην ξαδέρφη μου που έχει ένα κοριτσάκι 14 μηνών και μου έδωσε μια τσάντα ρουχαλάκια, καπελάκια, παπουτσάκια.... Αχ βρε κορίτσια, από τη μία χαίρομαι αλλά από την άλλη αγχώνομαι....... μέχρι να κρατήσω το παιδάκι μου αγκαλίτσα και να είναι γερό κ δυνατό...θα χάσω άλλα 10 χρόνια από τη ζωή μου!!!

Επίσης, έχει κλείσει καμία ραντεβού για doppler?.......Εγώ πάω στο Έλενας 19 Γενάρη....ααα και μεθαύριο θα κάνω την καμπύλη με 75γρ γλυκόζη...μπλιαααχ

QuW0p3.png

angel δεν το πιστεύω!!!!το ίδιο όνειρο είχα δεί πρίν πολύ καιρό!

μόνο που εμάς ήταν πολύ μεγάλη η προβοσκίδα-γιατί το μέγεθος πάντα μετράει:tongue:!ήταν το πρώτο όνειρο που είχα δεί με το μωρο.θυμάμαι είχα ξυπνήσει τρομαγμένη,αλλά μετά γελούσα&τώρα ακόμα γελάω!

να ρωτήσω αν ξέρετε:κάνουν εκπτώσεις στα βρεφικά είδη,έπιπλα,καρότσια και γενικά?

να είστε καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ξέχασα να σας πω, ότι προχτές πηγα βόλτα στην ξαδέρφη μου που έχει ένα κοριτσάκι 14 μηνών και μου έδωσε μια τσάντα ρουχαλάκια, καπελάκια, παπουτσάκια.... Αχ βρε κορίτσια, από τη μία χαίρομαι αλλά από την άλλη αγχώνομαι....... μέχρι να κρατήσω το παιδάκι μου αγκαλίτσα και να είναι γερό κ δυνατό...θα χάσω άλλα 10 χρόνια από τη ζωή μου!!!

Επίσης, έχει κλείσει καμία ραντεβού για doppler?.......Εγώ πάω στο Έλενας 19 Γενάρη....ααα και μεθαύριο θα κάνω την καμπύλη με 75γρ γλυκόζη...μπλιαααχ

Γιατί τόσο άγχος;! Όλα καλά θα είναι με το μικράκι σου! Αντε μην αγχώνεσαι, τί να πούμε κι εμείς που είναι το πρώτο μας και νιώθουμε σαν "ψάρια"!

Αυτό το doppler τί είναι ακριβώς; Έχω ακούσει πως το κάνουν στον ένατο και ήμουν ήσυχη...! Πρέπει και τώρα;

Περαστικά σας και γρήγορα!

Mωσαικο εχω..δεν το εφαγα ολο(δυστυχως)μακαρι να μπορουσατε ολες να ρθειτε να σας κερασω!!!!!!:P

τι ειναι το doppler?????/:idea:οεο?:tongue:

θα σκασω μεχρι να παει 6 να παω για β επιπεδου!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

irev περαστικά σου καλή μου και στον μικρό σου!

αχ,πες μας τι είναι η εξέταση doppler,δεν την ξέρω!

εγώ ευτυχώς τη γλύτωσα κι αυτή τη φορά την καμπύλη!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Mωσαικο εχω..δεν το εφαγα ολο(δυστυχως)μακαρι να μπορουσατε ολες να ρθειτε να σας κερασω!!!!!!:P

τι ειναι το doppler?????/:idea:οεο?:tongue:

θα σκασω μεχρι να παει 6 να παω για β επιπεδου!!!

έλα,θα περάσουν γρήγορα τώρα οι ώρες!καλή επιτυχίαααααααααααααα!

''εσείς κι εγώ...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ειμαι πολυ χαρουμενη,εκανα την β επιπεδου,η μπεμπουλα μας ηταν μια χαρα,ολα ηταν ενταξει!εχει παει 472 γραμμαρια η μπουκιτσα κι εγω ...ζυγιστηκα κι ειμαι +4!!τα πρωτα κιλα της εγκυμοσυνης μου ηρθαν..κι ελεγα οτι θα την γλυτωνα!!59 ανεβηκε η ζυγαρια αλλλα μπροστα στη χαρα του μωρου δε με νοιαζει!βεβαια dvd δε μας εδωσε δεν ξερω αν ειναι στανταρ μες στην εξεταση ,εμεισ δωσαμε 95€.αννυ μου καλη επιτυχιααααααααααααα !!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Το doppler γινεται στην 30-32 βδομάδα...γι αυτό έχω κλείσει το ραντεβού στο Έλενας εδώ κι ενα μηνα...

Είναι από τις standard εξετάσεις που δινει η γιατρός μου...αυχενικη-β επιπεδου-doppler

Ετσι τα είχαμε κάνει και στο Στέλιο.

Είναι σαν κλασικός υπέρηχος, μόο που κοιτάζουν την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το μωρό...είναι έγχρωμος (όχι τρισδιάστατος...αλλά απαραίτητα έγχρωμος)

ουσιαστικά μετράνε τη ροή αίματος στον ομφάλιο λώρο και στις δύο μητριαίες αρτηρίες, για να διαπιστωθεί εάν ο πλακούντας τροφοδοτείται επαρκώς τις αρτηρίες του μωρού

Δεν το έχει πει σε καμια σας...?

QuW0p3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ειμαι πολυ χαρουμενη,εκανα την β επιπεδου,η μπεμπουλα μας ηταν μια χαρα,ολα ηταν ενταξει!εχει παει 472 γραμμαρια η μπουκιτσα κι εγω ...ζυγιστηκα κι ειμαι +4!!τα πρωτα κιλα της εγκυμοσυνης μου ηρθαν..κι ελεγα οτι θα την γλυτωνα!!59 ανεβηκε η ζυγαρια αλλλα μπροστα στη χαρα του μωρου δε με νοιαζει!βεβαια dvd δε μας εδωσε δεν ξερω αν ειναι στανταρ μες στην εξεταση ,εμεισ δωσαμε 95?.αννυ μου καλη επιτυχιααααααααααααα !!!!!!!!!!!!

Μπράααααααβοοοοοο!!!!!!!! Καλή συνέχεια...........μάλλον γράφαμε ατυτόχρονα

Άντε Annie, υπομονή λίγες ωρίτσες Καλά αποτελέσματα και σε σένα!

QuW0p3.png

συγχαρητήρια angie για τη μπουκίτσα σου!!!!!!

ευχαριστούμε irev για την ενημέρωση.ελπίζω να μας πεί ο γιατρός μας να την κάνουμε..

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...