Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Anna μου σ ευχαριστώ αλλά υποτίθεται πως είμαι κ ειδική.Χρησιμοποιώ πολύ τα βότανα για θεραπεία, αγοράζω, μαζεύω, φτιάχνω λάδια.Τα περισσότερα βότανα δεν επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη-εννοω στη φυσική τος μορφή, όχι σε φακελλάκια(εγω σεν αγοράζω ποτέ κ κακής ποιότητας βότανο κ ουσίες χημικές για λεύκανση των φακέλλων).Αυτά που επιτρέπονται , αποτι μου πε η μαία είναι τσάι του βουνού, τήλιο,χαμομήλι, τσουκνίδα(δυναμώνει κ τη μήτρα).Εγω την ρώτησα για πράσινο τσάι κ μου πε όχι σε μεγάλες ποσότητες.Στο μεταξύ το πράσινο τσάι είναι αποτοξινωτικό Κ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ δυνατό.γι αυτό κ βάζεις μισό κουταλάκι στο βραστο νερό.Εγω ε΄πινα πολύ πριν την εγκυμοσύνη.Έτσι ξύπνησα εκείνη τη μέρα πρωί, κουρασμένη πολύ κ εκνευρισμένη με τις δουλειές του σπιτιού που δεν τελείωναν κ αφηρημένη έβαλα 3 κουταλάκια!!!τσαι.Έπειτα σας διάβαζα κ έπινα το τσάι χαλαρή χαλαρή κ ετοιμαζόμουνα να ξεκινήσω τις δουλειές του σπιτιού.Αντ αυτού πέρασα όλη την ημέρα στο κρεβάτι με ναυτία, έντονες συσπάσεις κ τρομοκρατημένη!!!

εσυ κ αν εισαι ειδικη σ αυτο!!!!δηλαδη μπορουμε να πινουμε μονο τσάι του βουνού,χαμομήλι και τσουκνίδα, :?: και απο οτι καταλαβα δεν συστεινεις να περνουμε απο τα ετοιμα αλλα σε φυσικη μορφη ε?η τσουκνιδα εχει ωραια γευση??:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες ευχαριστω ολες σας για τις αμεσες απαντησεις σας!!:D

Annie κι εμενα γιατι ζητησα να μου κοιταξει τον τραχηλο. Νομιζω δεν ειναι μερος της κλασσικης εξετασης αλλα αν εχει ζητησει ο γιατρος σου ή ζητησεις εσυ μετρηση τραχηλου, τοτε το κανουν κολπικα για να ειναι ακριβης. Παντως θα προτεινα, αν δεν το'χει ζητησει ο γιατρος σου να το ζητησεις εσυ γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι τωρα ειναι η καταλληλη εποχη για να μετρηθει. Αν τωρα ειναι καλη η μετρηση δεν χρειαζεται να ξαναασχοληθεις.

Καλα αποτελεσματα!

δηλαδη πρεπει να το ζητησω λετε??δεν ειναι μεσα στην εξεταση ε?

pSC1p2.png

Εγώ δεν το ζήτησα. Ηταν μέσα στην εξέταση.

Ασχετο κορίτσια...εκεί που ψαχνόμουν για κούνιες, έπιπλα και τα σχετικά έπεσα πάνω σ'αυτό: http://www.paidika.gr/

Εχει τραγουδακια, νανουρίσματα, ζωγραφιές. Θα το βάλω στα αγαπημένα για όταν έρθει η ώρα. Ισως να σας αρέσει κι εσάς.

X4pTp3.png

annie απο ότι θυμάμαι στην ιατρική εμβρύου θα κανεις τον υπέρηχο ε?

και εγώ εκεί έκανα αλλά δεν μου έκανε κολπικό υπέρηχο, τωρα αν το ζητήσεις εσύ δεν ξέρω. Πάντως προμηθεύσου με σοκολάτες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

annie απο ότι θυμάμαι στην ιατρική εμβρύου θα κανεις τον υπέρηχο ε?

και εγώ εκεί έκανα αλλά δεν μου έκανε κολπικό υπέρηχο, τωρα αν το ζητήσεις εσύ δεν ξέρω. Πάντως προμηθεύσου με σοκολάτες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!

ok!σας ευχαριστω ολες!!:P

επισης κατι ακομη?εχετε υπολογισει ποτε περιπου πρεπει να παρετε την αδεια κυησης απο την δουλεια σας?

ξερει μηπως καποια μανουλα την διαδικασια???

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ok!σας ευχαριστω ολες!!:P

επισης κατι ακομη?εχετε υπολογισει ποτε περιπου πρεπει να παρετε την αδεια κυησης απο την δουλεια σας?

ξερει μηπως καποια μανουλα την διαδικασια???

Καλησπέρα Annie μου! Λοιπόν, ΙΚΑ έχεις; Αν ναι, η άδεια σου ξεκινάει 56 μέρες πρίν την ΠΗΤ σου και μετα τον τοκετό έχεις άλλες 63 μέρες.

Οταν μπεις στον 7ο μήνα πέρνεις βεβαίωση από τον γιατρό σου που να λέει την πιθανή ημερομηνία τοκετού και ένα τελευταίο υπέρηχο και κλείνεις ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ για να σου επιβεβαιώση την ΠΗΤ και να σου δώσει κάποιο έντυπο το οποίο το πας στον εργοδότη σου να το υπογράψει και εκεί φαίνεται πότε ξεκινάει η άδεια σου!

Εύχομαι να σε βοήθησα λιγάκι... Και εγώ μπερδεμένη είμαι... ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Χρονια Πολλα και Καλά Χριστουγεννα να εχουμε ολες.

Εχω πολυ καιρο να μπω αλλα πολύ η κούραση απο τη δουλειά.Δουλευα και σημερα.Μαρτυριο αλλα αυτα εχουν οι δουλειες.

Αυριο παω κι εγω για β επιπεδου.Περιμενω πως και πως να δω το μπεμπη μου 3D και ελπιζω να υπαρχει το αναλογο μηχανημα,οπως ελπιζω να μη μου κανει κολπικο υπερηχο.Πολυ βαριεμαι τη διαδικασια γδυσου ντυσου.Αλλωστε ο γιατρος μου καθε φορα βλεπει και μετρα τον τραχηλο με το εξωτερικο υπερηχο.

Ο μπεμπακος με εχει τρελανει στις κλωτσιες αλλα οταν πλησιαζει ξενο χερι στην κοιλια να νοιωσει τις κλωτσιες σταματαει αμεσως λες και το καταλαβαινει.Αφου ο μπαμπας μας μια φορα εχει καταφερει να το νοιωσει μονο.

Annie για την αδεια ξερω οτι απο την ημερονημια τοκετου σταματας τη δουλεια 56 μερες πριν και ληγει η αδεια 65 μερες μετα και μετα αν θες ξεκινας το επιδομα του οαεδ.Ενδιαμεσα σε μια γνωστη μου εβαλαν και την κανονικη αδεια.Με ενα προχειρο υπολογισμο σταματαμε τελος Φεβρουαριου τελος Ιουνιου ληγει η αδεια λοχειας και μετα το εξαμηνο οαεδ ενδιαμεσα και η αδεια ολοκληρη καλο Φεβρουαριο επιστρεφουμε.

Διαδικασια δεν ξερω ακομα αλλα μηπως ξερει καποια κοπελα αν μπορουμε να δηλωσουμε αλλη ημερομηνια τοκετου ωστε να μεινει μεγαλυτερο υπολοιπο για μετα τον τοκετο;

dtMvp3.png

Καλησπέρα Annie μου! Λοιπόν, ΙΚΑ έχεις; Αν ναι, η άδεια σου ξεκινάει 56 μέρες πρίν την ΠΗΤ σου και μετα τον τοκετό έχεις άλλες 63 μέρες.

Οταν μπεις στον 7ο μήνα πέρνεις βεβαίωση από τον γιατρό σου που να λέει την πιθανή ημερομηνία τοκετού και ένα τελευταίο υπέρηχο και κλείνεις ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ για να σου επιβεβαιώση την ΠΗΤ και να σου δώσει κάποιο έντυπο το οποίο το πας στον εργοδότη σου να το υπογράψει και εκεί φαίνεται πότε ξεκινάει η άδεια σου!

Εύχομαι να σε βοήθησα λιγάκι... Και εγώ μπερδεμένη είμαι... ;)

κ μετα πας στο ΙΚΑ κ πληρωνεσαι κ τις 56 ημερες?

κ αν ξερει κανεις κ τι γινεται με τον ΟΑΕΔ...

ολο ερωτησεις ειμαι σημερα?τι με επιασε???

(ασχετο)σημερα εκανα κορμο (μωσαϊκο) κ θελω να το φαω ΟΛΟ!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

Αχχχχ, δώσε και σε εμάς λίγο γλυκάκι!!!

Joanna30 καλή επιτυχία για αύριο!!!

Κάποια χρήματα στα δίνει ο εργοδότης και τα υπόλοιπα τα πέρνεις από το ΙΚΑ... Ενα χρηματικό ποσό πριν τον τοκετό και τα υπόλοιπα μετά αν δεν κάνω λάθος.

Με τον ΟΑΕΔ ξέρω μόνο ότι είναι 6μηνη άδεια και την πέρνουμε μετά τη λήξη της άδειας λοχείας του ΙΚΑ... Δεν ξέρω κάτι παραπάνω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

εσυ κ αν εισαι ειδικη σ αυτο!!!!δηλαδη μπορουμε να πινουμε μονο τσάι του βουνού,χαμομήλι και τσουκνίδα, :?: και απο οτι καταλαβα δεν συστεινεις να περνουμε απο τα ετοιμα αλλα σε φυσικη μορφη ε?η τσουκνιδα εχει ωραια γευση??:confused:

Και τήλιο. μου τα πε η μαία.Τα περισσότερα βότανα μπορούν ν προκαλέσουν αποβολλή.Η τσουκνίδα κάπως άνοστη αλλά αν βάλεις μέλι...Εγω την έχω συνηθίσει γιατί πίνω πολλά χρόνια κ χωρίς ζάχαρη ή μέλι.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα, καλα αποτελεσματα και σε σενα.

Αν δεν κανω λαθος και μεντα και δυοσμο μπορουμε να πινουμε. Μαλιστα αυτα βοηθανε κ στις ναυτιες λιγο, αν κ νομιζω το'χουμε ολες ξεπερασει αυτο το σταδιο.

Παντως εχω διαβασει οτι μπορουμε να πινουμε απ'ολα τα βοτανα σε μικρες ποσοτητες. Η φαρμακευτικη χρηση των βοτανων απαγορευεται, δηλ σε συμπηκνωμενες ποσοτητες (πχ ομοιοπαθητικα χαπια κλπ). Το να πιουμε ενα φλυτζανι φασκομηλια ή οποιοδηποτε αλλο βοτανο δεν κανει κακο. Τουλαχιστον ετσι διαβασα.

Οσο για την εξεταση του τραχηλου, κι εμενα η γιατρος μου τον εξετασε απο τον εξωτερικο υπερηχο αλλα οταν πηγα για β επιπεδου αυτος ο γιατρος μου ειπε οτι απο πανω δεν μπορει να εξεταστει σωστα. Απο πανω για να δεις τον τραχηλο τον πιεζεις κ τον παραμορφωνεις. Μονο κολπικα λεει μπορεις να τον δεις σωστα. Κ πραγματι κραταει λιγα δευτερολεπτα η εξεταση.

Αντε καλη μας νυχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε σήμερα? Εγώ ήρθα στη δουλειά μετα από 2 εβδομάδες άδεια και βαριέμαι αφόρητα :tongue:

Καλή επιτυχία σε όσες θα κάνουν β επιπέδου σήμερα!

Ξέρει καμία αν το excellent στη Ν. Ιωνία έχει site? Ή τουλάχιστον που ακριβώς βρίσκεται?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κι απο μενα. Καλη εβδομαδα, Καλα Χριστουγεννα, καλα αποτελεσματα σ'οσες εχουν β επιπεδου αυτη την εβδομαδα, καλη δουλιτσα σε οσες εργαζονται και γενικως ολα καλα!

Ανδρια δεν εχω ιδεα απο Ν. Ιωνια δυστυχως.

Οσες εχουν γραφτει στην Φαιναρετη μην ξεχασετε αποψε στις 7:00 την προβολη της ταινιας για τον τοκετο. Πιστευω οτι θα'ναι ενδιαφερον.

Επιτελους. Αρχισα να κοιμαμαι! Νομιζω τελικα οτι εφταιγε το αγχος που ξυπνουσα στη μεση της νυχτας κ δεν μ'επαιρνε ξανα ο υπνος. Το προβλημα τωρα ειναι οτι οσο κοιμαμαι τοσο πιο πολυ νυσταζω! Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. Ολα τα τρελα σρην εγκυμοσυνη συμβαινουν. Σας καλημεριζω ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε σήμερα? Εγώ ήρθα στη δουλειά μετα από 2 εβδομάδες άδεια και βαριέμαι αφόρητα :tongue:

Καλή επιτυχία σε όσες θα κάνουν β επιπέδου σήμερα!

Ξέρει καμία αν το excellent στη Ν. Ιωνία έχει site? Ή τουλάχιστον που ακριβώς βρίσκεται?

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Καλή επιτυχία κορίτσια στις εξετάσεις σας!!!

Andria μου το excellent βρίσκεται Αλ. Παναγούλη 69, Νέα Ιωνία, Τηλ.210-2777604 :P

Το site ειναι www.excellent.gr, αλλα δεν θα δεις κάτι... Πήγαινε από κοντα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Καλή επιτυχία κορίτσια στις εξετάσεις σας!!!

Andria μου το excellent βρίσκεται Αλ. Παναγούλη 69, Νέα Ιωνία, Τηλ.210-2777604 :P

Το site ειναι www.excellent.gr, αλλα δεν θα δεις κάτι... Πήγαινε από κοντα!!!

Thanks a lot valia! Λέω να πάω να ρίξω καμιά ματιά σιγά σιγά, αλλά θα περιμένω τις εκπτώσεις για να τα παραγγείλω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...