Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Αχ βρε Αννουλα, παλι καβγαδες βρε κοριτσακι? Υπομονη θελει και διπλωματια. Προσπαθησε για το καλο σου και του μωρου σου. Η συμβουλη των κοριτσιων ειναι πολυ σωστη. Την επομενη φορα μετρα μεχρι το 10 μηπως σε βοηθαει να ξεθυμαινεις. Ολα θα πανε καλα και αυριο παλι θα συζητατε το γαμο σας. Και οσο ειστε μαζι ισως αρχισει κι εκεινος και σε καταλαβαινει περισσοτερο-το ελπιζω τουλαχιστον.

angel_ παιδι μου, τι ονειρο κι αυτο?! Πολυ αγχος βρε παιδακι μου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

METAMEΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΜΑΝΕΣ!!!!!!Θα μας βαλουν το κοκκινο Χ απο πανω...χαχαχα..

αφηστε καλε τις τρελες σκεψεις κ τα αγχη..τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπετε?

εγω μανουλες νυσταξα..το βοδι!..καλο μας ξημερωμα!!!φιλια!!!!

Καληνυχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Έλα να σου πώ τί είδα χτες το βράδυ εγώ στον ύπνο μου από το άγχος μου. (Γιατί καλά το κρύβω στον ξύπνιο μου το άγχος μου, στον ύπνο το υποσυνείδητό μου κάνει πάρτυ...).

Γέννησα λέει ένα πανέμορφο κοριτσάκι, αλλά είχε μία μεγαλούτσικη μύτη ασχημούλα μεν, αλλά μου έλεγε ο γιατρός ότι φτιάχνεται ... Και την παίρνω λοιπόν στην αγκαλιά μου να την θηλάσω και τί να δώ? Αντί για στόμα, είχε μία μικρή προβοσκίδα...σαν ηλεκτρική σκούπα το ρούφαγε το γάλα.... Πω-πωωωωωωωωω

Είπε κανείς κάτι?

Καλά angel γέλασα πολύ αγάπη μου μ αυτό το όνειρο...Το υποσυνείδητό μας εκτονώνει- ευτυχώς- όλους τους φόβους μοας στα όνειρα.Ελπίζω απόψε όλες μας να φτιάξουμε ωραία όνειρα!!!!:lol::lol:

ntesehjufpgrhgvn.png

Και για να το ρίξουμε λιγάκι και στο αστείο-σοβαρό...

Αννούλα μου είσαι ανεκπαίδευτη μάλλον ακόμα. Βρε κουτό, έπρεπε να κατσικωθείς στο τμήμα με τα παιδικά έπιπλα μέχρι να κλείσει το ΙΚΕΑ , και μετά κουνάμενη λυγάμενη να κατέβεις κάτω και να τους πεις "Καλά ε! χάσατε, έχει φοβερά πράγματα, αγάπη μου να ξανάρθουμε αύριο να τα ξαναδούμε με την υσυχία μας..."

Έτσι λοιπόν , α)Η πεθερά σου δεν πρόκειται να το ξαναρισκάρει να έρθει μαζί σου για ψώνια. β) Ο άντρας σου χαζός δεν είναι, θα το έπιανε το υπονοούμενο και θα έκανε το παπί.

Ενώ εσύ τώρα και νευρίασες, και έκλαψες, και η πεθερούλα πήρε πόντους. Και το σημαντικότερο, ο άντρα σου έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια....γιατί αλλιώς σκέφτονται οι άντρες και αλλιώς οι γυναίκες γλυκιά μου.

Άντε τώρα να ξεκουραστείς και να ηρεμίσεις, και προσπάθησε την επόμενη φορά που νιώθεις ότι θα εκκραγείς , να μετράς μέχρι το 10 από μέσα σου χαμογελόντας για να προλαβαίνεις να σκεφτείς ποιο διπλωματικά. οκ μανούλα?

Γλυκειά μου χρειάζομαι κ γω μαθήματα διπλωματίας:wink: κ είσαι η κατάλληλη!!!:rolleyes:Κ γω στη θέση της Άννας εν βρασμώ:mad: θα λειτουργούσα.Πως εκπαιδεύεται κανείς στην ω

ψυχραιμία κ τη διπλωματία;;;;;:cool::cool::cool:

ntesehjufpgrhgvn.png

Μου αρεσε πολυ αυτο που ειπες......κι σωστο κιολας...τελια δεν σκφτομαστε τουλαχιστον εγω δεν σκεφτομαι καθαρ οταν ειμαι χαλια καθολου.....Ετσι επρεπε να κανω ομως...ετσι για να σκασει απο την κακια της τελειως.......

Γελασα.σε ευχαριστω που με εκανες κι γελασα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αννούλα είχαμε ανησυχήσει για σενα αλλα πιστεύαμε πως έκανες αχαλίνωτο σεξ;) κ γενικά είσαι απασχολημένη μ ευχάριστα πράγματα.:-PΚατ αρχάς κ γω με την διπλωματία δεν το χω,αν κ θα μέσωζε απο πολλούς μπελάδες.

Κατα δεύτερον ο άντρας σου αφενός είναι μακριά κ άρα χρειάζεται χρόνο να συνηθίσει τη νέα κατάσταση αφ ετέρου οι άντρες στην Ελλάδα χρειάζονται εκπαίδευση :confused:γιατί πολλά πράγματα τα μαθαίνουν σταρβά κ φαλλοκρατικά στην οικογένειά τους :mad:, άσε που πολλές είναι οι μαμάδες που καταφέρνουν μ εκβιασμούς να τους κρατάνε στο βρακί τους κ αυτά τα μαμόθρεφτα τσιμπάνε!!!:oΟπότε ξι άλλη μια φορά εμείς πρέπει να τους εκπαιδευσουμε κ όσες κάνουμε αγόρια να τα εκπαιδεύσουμε σωστότερα να μη μας βρίζουν κ μας μεθαύριο οι νύφες!!!!!!;);)

Έπειτα οτι κ να γίνεται να παίρνεις δύναμη απ το μωράκι σου:lol: κ δεν στα λέω έξω απ το χορό.Θυμάσια τι σας έλεγα κ γω όσο ήμουν στην Αθήνα κ είμασταν μακριά με τον άντρα μου;;;Που κ μεις σαν κ σας τώρα τα κάνουμε όλα -συμβίωση κλπ;Είναι μόνο 15 μέρες που μένουμε μαζί κ πολλά πράγματα απο μόνα τους μπαίνουν στη θέση τους.έχουμε θέματα μεταξύ μας.Αλλα οι κοινές έγνοιες για το παιδί είναι στο προσκήνιο,τα άγχη μας τα οικονομικά...Εμένα τις προάλλες ζήλεψε που έγραφα σε σας!!!!!!:confused::confused:Αλλα δεν δίνω σημασία.Έκανα τις δουλείές στο σπίτι,κουραζόμουνα για μέρες κ τώρα χαλαρώνω γενικα.Πάρτο ψύχραιμα το πράγμα, δεν μ αρέσει οπως σου φέρεται αλλά σκέψου πάντα θα χει χώρο στη ζωή σου ως πατέρας του παιδιού σου κ δώστου την ευκαιρία να σταθεί ως σύνροφος κ επιτέλους να αποχωριστεί το βυζί της μάνας του κ να σταθεί στα πόδια του αλλιώς.....:rolleyes:Πάντως βρίσκε διεξόδους όταν νιωθεις άσχημα, κάνε πράγματα να ξεφεύγει το μυαλό σου έτσι ώστε να ηρεμείς κ το πλασματάκι μέσα σου καλή μου!!!:cool::cool:Κ αν δε νιώθεις σίγουρη καθυστέρησε κ άσε ξι αργότερα το γάμο!!!!

Εγω πριν να γεννηθεί το μωρό δεν παντρεύομαι κ μια χαρά νιώθω μ αυτό.Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι.:-P:-P

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα. Σημερα καταφερα και κοιμηθηκα συνεχομενες 6 ωρες, με μονο ενα διαλλειμα για τσισα. Μαλλον το αγχος μ'ετρωγε τοσο καιρο κ δεν μπορουσα να κοιμηθω. Dim angel aπο που παραγγειλες τις υφασματινες πανες; Πολυ καλη ιδεα. Αυτες τις ξαναχρησιμοποιεις ή ειναι μιας χρησης; Ειμαι λιγο ασχετη, σορρυ.

Συγχαρητηρια κ στις αλλες κοπελες για τα αποτελεσματα κ καλη επιτυχια σε οσες κανουν την επομενη εβδομαδα.

Εμεις ελπιζω σημερα να στολισουμε το σπιτι Χριστουγεννιατικα. Πρεπει να'μαστε οι μονοι που μειναμε. Περιμεναμε ομως να μαθουμε οτι ολα ειναι καλα με την μπεμπα μας.

Καλη μερα κ καλο ΣΚ σε ολες!

maraki δεν είστε οι τελευταίοι κ μεις χθες στολίσαμε ;);)κ κάποιες ατέλειες σήμερα τις ολοκλήρωσα με κάποιες μπαλες που ζωγράφισα!!!:D

Κορίτσια καλές γιορτές να χουμε όλες κ με το καλό να υποδεχτούμε το νέο χρόνο.;)κατα τ άλλα!

1.Κ γω εχω πόνους στη μέση κ είανι εδω μια κοπέλα πυ κάνει σιάτσου κ λέω να μάθω τις τιμές κ να πάω μιας κ χω πόνους κ στην πλάτη.:confused:

2.Τη νύχτα σηκώνομαι 1-2 φορές για τσίσα κ πρέπει να κατεβω μια σκάλα με κλειστά ματια απ τη νύστα κ φοβάμαι μην τσακιστώ κανα βράδυ:-(:-(

3.Την προηγούμενη βδομάδα απο ένα πολυ δυνατό πράσινο τσάι πουήπια κόντεψα να χάσω τον μπέμπη, είχα όλη την ημέρα συσπάσεις.:confused:

4 Αναφορικά με το όνομα του μπέμπη δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αλλά το συζητάμε μιας κ θέλουμε να το δηλώσουμε με τόνομα του οταν γεννηθεί!Αλλά ρε κορίτσια εγω διαφωνω με τα δίνουμε ντε κ καλά ονόματα των δικών μας!Θεωρώ πως πρέπει ν αποφασίζει το ζευγάρι τι του αρέσει.;);)εμένα χτυπιότανε η μάνα μου απ την αρχή-νόμιζε πως θα ναι κορίτσι αφου τη λένε Μάρθα-κ όταν της έλεγα εμεις α΄λλα έχουμε αποφασίσει σκύλιαζε αλλά δε μ ένοιαζε, βρίσκω αυτές τις συμπεριφορές εκβιαστικές κ εγωκεντρικές.κ ΕΥΤΥΧΏς ο άντρας μου ακολουθεί .Τώρα είανι αγόρι κ άλλωστε τον πατέρα του άντρα μου-Κωνσταντίνο-κ τον δικό μου -Παύλο-τους έχουν βγάλλει αλλα ακόμη δεν ε΄χουμε βρει ένα όνομα ν αρέσει κ στους δυο μας.Αυτά κορίτσια.άντε σας καληνυχτώωω.

ntesehjufpgrhgvn.png

Strata με το καλο το μωρακι σου κ να πρπσεχεις. Δεν εχω ξανακουσει τετοιο πραγμα απο τσαι! Απιστευτο τι μπορει να μας συμβει απ'τη μια στιγμη στην αλλη! Κι εγω πεινω συνεχεια τσαγια!

Μασαζ πρεπει να κανεις μονο σε εξειδικευμενη για εγκυους. Δεν επιτρεπονται ολα για μας. Ελπιζω να ξερει η δικια σου.

Για το ονομα συμφωνω. Ο καθενας οτι του αρεσει θα'πρεπε. Ελα ομως που αλλοι ειναι πιο παραδοσιακοι και αλλοι δεν θελουν να στενοχωρησουν τους δικους τους. Καλο ειναι να συμφωνηθουν αυτα εξ'αρχης για να μην υπαρχουν φαγωμαρες. Εμενα τα αγαπημενα μου ονοματα ηταν παντα Αθηνα για κοριτσι κ Αλεξανδρος για αγορι. Ομως συμφωνησαμε να διαλεξω εγω αν ειναι κοριτσι κι ο αντρας μου αν ειναι αγορι. Το ιδιο θα κανουμε κ με νονους. Αρα τωρα εγω θα διαλεξω ποιος θα μας τη βαφτισει κ πως. Αληθεια με νονους τι κανετε; Εμεις δεν θα κρατησουμε το εθιμο που λεει πως τα πρωτα τα βαφτιζει οποιος σε παντρεψε. Εφοσον αυτοι ηδη ειναι κουμπαροι μας θελω να κανω κ αλλους κουμπαρους! Συνηθως το λεμε αφου γεννηθει το παιδι ή κι απο τωρα? Κ πως το λες; Υπαρχει καποιο εθιμοτυπικο ή οπως να'ναι; Θα'θελα να ακουσω γνωμες.

Μια καλη μερα να'χουμε ολες. Σας φιλω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα μανουλες εγω ξυπνησα στις 6 η ωρα κι μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω.Ο ανδρας μου δεν ειχε ερθει ολο το βραδυ σπιτι κι ηρθε πριν λιγο δηλαδη στισ 8,30 κι δεν ειπε κουβεντα.

Παντως μαλλον θα παμε στην γιατρο μου γιατι ολο το βραδυ με ποναγε η κοιλια μου κι το φοβαμε.Μπορει να ειναι απο το εντερο μπορει κι οχι αλλα εγω το φοβαμε ομως....

Δεν ξερω τι να σκεφτω για την κοιλια μου κι με φοβηζει η σκεψη μην επαθε τπτ το παιδακι μου.

Την καλημερα μου μανουλες κι καλη Κυριακη να εχουμε σημερα !

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

maraki δεν είστε οι τελευταίοι κ μεις χθες στολίσαμε ;);)κ κάποιες ατέλειες σήμερα τις ολοκλήρωσα με κάποιες μπαλες που ζωγράφισα!!!:D

Κορίτσια καλές γιορτές να χουμε όλες κ με το καλό να υποδεχτούμε το νέο χρόνο.;)κατα τ άλλα!

1.Κ γω εχω πόνους στη μέση κ είανι εδω μια κοπέλα πυ κάνει σιάτσου κ λέω να μάθω τις τιμές κ να πάω μιας κ χω πόνους κ στην πλάτη.:confused:

2.Τη νύχτα σηκώνομαι 1-2 φορές για τσίσα κ πρέπει να κατεβω μια σκάλα με κλειστά ματια απ τη νύστα κ φοβάμαι μην τσακιστώ κανα βράδυ:-(:-(

3.Την προηγούμενη βδομάδα απο ένα πολυ δυνατό πράσινο τσάι πουήπια κόντεψα να χάσω τον μπέμπη, είχα όλη την ημέρα συσπάσεις.:confused:

4 Αναφορικά με το όνομα του μπέμπη δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αλλά το συζητάμε μιας κ θέλουμε να το δηλώσουμε με τόνομα του οταν γεννηθεί!Αλλά ρε κορίτσια εγω διαφωνω με τα δίνουμε ντε κ καλά ονόματα των δικών μας!Θεωρώ πως πρέπει ν αποφασίζει το ζευγάρι τι του αρέσει.;);)εμένα χτυπιότανε η μάνα μου απ την αρχή-νόμιζε πως θα ναι κορίτσι αφου τη λένε Μάρθα-κ όταν της έλεγα εμεις α΄λλα έχουμε αποφασίσει σκύλιαζε αλλά δε μ ένοιαζε, βρίσκω αυτές τις συμπεριφορές εκβιαστικές κ εγωκεντρικές.κ ΕΥΤΥΧΏς ο άντρας μου ακολουθεί .Τώρα είανι αγόρι κ άλλωστε τον πατέρα του άντρα μου-Κωνσταντίνο-κ τον δικό μου -Παύλο-τους έχουν βγάλλει αλλα ακόμη δεν ε΄χουμε βρει ένα όνομα ν αρέσει κ στους δυο μας.Αυτά κορίτσια.άντε σας καληνυχτώωω.

Καλημερα.

Για να πιεις τσαι πρεπει να εισαι "ειδικη" σε αυτο.Να ξερεις το τι πινεις κι σε τι χρησιμευει το καθε τσαι.Για παραδειγμα εγω πινω τσαι ολη μερα κι οχι μικρες κουπες αλλα τεραστιες.Το καθε τσαι εχει την ειδικοτητα του σε αυτο το θεμα.

Αν ενδιαφερε μπορω να σου πω το τι τσαι μπορεις να πινεις κι τι οχι.Εχω μιλησει με την γιατρο μου κι λεει πολυ καλα κανω.

RVysp3.png

uF2hp3.png

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.eugie------------> 06/04/10 (Κοριτσάκι)

9.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

10.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

11.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

13.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

14.dina84 ----------->08/04/10

15.strata------------>08-09/04/10 Νίκη (Αγοράκι)

16.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

17.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

18.taniabell---------->11/04/10 Αγιος Δημήτριος- Ξάνθη (κοριτσάκι)

19.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

20.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

21.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

22.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

23.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

24.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

25.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

26.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (κοριτσάκι)

27.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα (Αγοράκι)

28.Eirinaki ----------->18/04/10

29.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

30.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

31.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

32.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

33.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

34.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

35.Anna_22---------->26/04/10 Έλενα

36.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

37.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

38.thalia81 ---------->27/04/10 (Κοριτσακι)

39.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Κοριτσακι)

40.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

Δεν θυμαμαι καποια αλλη αλλαγη!

Επεξεργάστηκαν by thalia81

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Αννούλα είχαμε ανησυχήσει για σενα αλλα πιστεύαμε πως έκανες αχαλίνωτο σεξ;) κ γενικά είσαι απασχολημένη μ ευχάριστα πράγματα.:-PΚατ αρχάς κ γω με την διπλωματία δεν το χω,αν κ θα μέσωζε απο πολλούς μπελάδες.

Κατα δεύτερον ο άντρας σου αφενός είναι μακριά κ άρα χρειάζεται χρόνο να συνηθίσει τη νέα κατάσταση αφ ετέρου οι άντρες στην Ελλάδα χρειάζονται εκπαίδευση :confused:γιατί πολλά πράγματα τα μαθαίνουν σταρβά κ φαλλοκρατικά στην οικογένειά τους :mad:, άσε που πολλές είναι οι μαμάδες που καταφέρνουν μ εκβιασμούς να τους κρατάνε στο βρακί τους κ αυτά τα μαμόθρεφτα τσιμπάνε!!!:oΟπότε ξι άλλη μια φορά εμείς πρέπει να τους εκπαιδευσουμε κ όσες κάνουμε αγόρια να τα εκπαιδεύσουμε σωστότερα να μη μας βρίζουν κ μας μεθαύριο οι νύφες!!!!!!;);)

Έπειτα οτι κ να γίνεται να παίρνεις δύναμη απ το μωράκι σου:lol: κ δεν στα λέω έξω απ το χορό.Θυμάσια τι σας έλεγα κ γω όσο ήμουν στην Αθήνα κ είμασταν μακριά με τον άντρα μου;;;Που κ μεις σαν κ σας τώρα τα κάνουμε όλα -συμβίωση κλπ;Είναι μόνο 15 μέρες που μένουμε μαζί κ πολλά πράγματα απο μόνα τους μπαίνουν στη θέση τους.έχουμε θέματα μεταξύ μας.Αλλα οι κοινές έγνοιες για το παιδί είναι στο προσκήνιο,τα άγχη μας τα οικονομικά...Εμένα τις προάλλες ζήλεψε που έγραφα σε σας!!!!!!:confused::confused:Αλλα δεν δίνω σημασία.Έκανα τις δουλείές στο σπίτι,κουραζόμουνα για μέρες κ τώρα χαλαρώνω γενικα.Πάρτο ψύχραιμα το πράγμα, δεν μ αρέσει οπως σου φέρεται αλλά σκέψου πάντα θα χει χώρο στη ζωή σου ως πατέρας του παιδιού σου κ δώστου την ευκαιρία να σταθεί ως σύνροφος κ επιτέλους να αποχωριστεί το βυζί της μάνας του κ να σταθεί στα πόδια του αλλιώς.....:rolleyes:Πάντως βρίσκε διεξόδους όταν νιωθεις άσχημα, κάνε πράγματα να ξεφεύγει το μυαλό σου έτσι ώστε να ηρεμείς κ το πλασματάκι μέσα σου καλή μου!!!:cool::cool:Κ αν δε νιώθεις σίγουρη καθυστέρησε κ άσε ξι αργότερα το γάμο!!!!

Εγω πριν να γεννηθεί το μωρό δεν παντρεύομαι κ μια χαρά νιώθω μ αυτό.Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι.:-P:-P

Μου αρεσανε τα λογια που ειπες κι συμφονω μαζι σου.Εμεις κανουμε τον γαμο ποιο πολυ γοια να παρει το παιδι το επονυμο του αυτοματα.Η πεθερα μου φωναζει πως ο πολιτικος ειναι αμρτια....αλλα τελος παντων δεν το σχολιαζω αυτο.Εμεις θα καναμε γαμο θρησκευτικο φετος το καλοκαιρι αλλα τωρα θα κανουμε πολιτικο για το μπεμπε.

Προσπαθω να βρω αδιεξοδο αλλα νοιωθω σαν να με τραβανε κι να μου λενε ελα κανε το.Με τις ορμονες εχω πολλα μα πολλα τοσα πολλα νευρα που μπορω να σφξω ανθρωπο.

RVysp3.png

uF2hp3.png

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.eugie------------> 06/04/10 (Κοριτσάκι)

9.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

10.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

11.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

13.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

14.dina84 ----------->08/04/10

15.strata------------>08-09/04/10 Νίκη (Αγοράκι)

16.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

17.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

18.taniabell---------->11/04/10 Αγιος Δημήτριος- Ξάνθη (κοριτσάκι)

19.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

20.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

21.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

22.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

23.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

24.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

25.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

26.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (κοριτσάκι)

27.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα (Αγοράκι)

28.Eirinaki ----------->18/04/10

29.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

30.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

31.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

32.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

33.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

34.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

35.Anna_22---------->26/04/10 ΕΛΕΝΑ(ολοι λενε αγορακι,για να δουμε)

36.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

37.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

38.thalia81 ---------->27/04/10 (Κοριτσακι)

39.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Κοριτσακι)

40.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

Δεν θυμαμαι καποια αλλη αλλαγη!

Εγω ημουν απο ΙΑΣΩ εγινα ΕΛΕΝΑ η γεννα.Αλλα το φυλλο ακομα δεν το ξερουμε στην Β-επιπεδου :(

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλημερα και απο εμενα!

Anna, αν και δεν ειμαι πολυ καλη στο να δινω συμβουλες, θελω να σου πω να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη και να μην τρελαινεσαι. Δεν ξερω ποσα χρονια εισαι με τον αντρα σου, αλλα σκεψου οτι τον τελευταιο καιρο ανατραπηκε η ζωη και των δυο και πρεπει ξαφνικα απο εκει που ησασταν απλο ζευγαρι να συγκατοικησετε και να ετοιμαζεστε για γαμο και ολα αυτα με εσενα εγκυο και τις ορμονες στο κοκκινο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Αχ βρε Αννουλα, ζορια τραβας βρε κοπελα μου. Ελπιζω τωρα που θα ειστε πιο κοντα κ θα μαθετε ο ενας τον αλλο να φτιαξουν τα πραγματα. Εγω παντως ειλικρινα σου συστηνω να βρεις καποια ψυχολογικη υποστηριξη (σαν τη Φαιναρετη). Ισως κ το Ελενα να εχει κατι αντιστοιχο-δεν ξερω. Ειναι βαρυ για το μωρο ολο αυτο που γινεται συνεχεια μεταξυ σας. Ισως μια υποστηριξη σε βοηθησει να το διαχειριζεσαι πιο ομαλα ωστε τουλαχιστον να μην επηρεαζει το παιδακι σου. Ελπιζω ολα να πανε καλα στην γιατρο σου. Καλο κουραγιο κ οσο μπορεις υπομονη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!΄Μου φαίνετε μόν εγώ κοιμάμαι απο τις 10:tongue: όλες οι άλλες το ξενυχτάτε!!

Αννούλα μου πρώτα απο όλα να πάνε όλα καλά στο γιατρό και μετά ελπίζω να βρείτε επιτέλους την ισορροπία στη σχέση σας!

valia μου μπράβο κουκλίτσα για τα αποτελέσματα!!!

elisavet καλά Χριστούγεννα να έχεις, καλά να περάσετε και ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει υγεία και αγάπη και φυσικά ένα γερό μωρό στην αγκαλιά!!!

Και μεις γάμο θρησκευτικό θα κάνουμε μαζί με την βάπτιση, δεν ήθελα τώρα να μπω σε αυτη τη διαδικασία των ετοιμασιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!! Όποτε μετά όλα μαζί!!!

Καλή Κυριακή να έχουμε όλες!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...