Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

συνηθως 20 με 21 ειναι τα πρωτα βηματα αλλα παιζει παντα η αναπτυξη του παιδιου και το ποτε θα περπατησει...

δηλαδη ενα ζευγαρι αγγαλιας 19 νουμερο που εχω βρει να το παρω??:rolleyes::rolleyes:

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσάκια και από εμένα. Εχω καιρό να σας γράψω, αλλά σας διαβάζω καθημερινά ανελλιπώς. Χθες πήγαμε στο γιατρό, μας είπε ότι η μπέμπα μας έχει φτάσει αισίως τα 2.600 γρ. Κλείσαμε και το ραντεβού μας για την καισαρική για την 1/3. Μπήκαμε και στον καρδιοτοκογράφο, και εκεί είδε ότι υπάρχουν λίγες συσπασούλες οπότε ξεκινάμε πάλι yutopar μισό κάθε 8 ώρες, γιατί θέλει οπωσδήποτε να μπούμε στην 38η εβδομάδα για να γεννήσουμε. Κατά τα άλλα, κάθομαι σπίτι τώρα, σταμάτησα την δουλειά, ψώνισα τα περισσότερα της μπέμπας και ξεκινάω και εγώ τα πλυντήρια. Η μαμά μου μένει στο χωριό και την περιμένω να έρθει λίγες μέρες αφού γεννήσω, να βοηθήσει και λίγο μετά. Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια. Με το θέμα των βλαστοκυττάρων τι θα κάνετε;

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Καλημερα κοριτσάκια και από εμένα. Εχω καιρό να σας γράψω, αλλά σας διαβάζω καθημερινά ανελλιπώς. Χθες πήγαμε στο γιατρό, μας είπε ότι η μπέμπα μας έχει φτάσει αισίως τα 2.600 γρ. Κλείσαμε και το ραντεβού μας για την καισαρική για την 1/3. Μπήκαμε και στον καρδιοτοκογράφο, και εκεί είδε ότι υπάρχουν λίγες συσπασούλες οπότε ξεκινάμε πάλι yutopar μισό κάθε 8 ώρες, γιατί θέλει οπωσδήποτε να μπούμε στην 38η εβδομάδα για να γεννήσουμε. Κατά τα άλλα, κάθομαι σπίτι τώρα, σταμάτησα την δουλειά, ψώνισα τα περισσότερα της μπέμπας και ξεκινάω και εγώ τα πλυντήρια. Η μαμά μου μένει στο χωριό και την περιμένω να έρθει λίγες μέρες αφού γεννήσω, να βοηθήσει και λίγο μετά. Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια. Με το θέμα των βλαστοκυττάρων τι θα κάνετε;

μπραβο nanny!!! με το καλο!! καισαρικη θα κανεις γιατι εχεις καποιο προβλημα???

εγω δεν εμπιστευομαι ολο αυτο που λενε με τα βλαστοκυτταρα οπως λεγανε κ για την νεα γριπη!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Ναι καισαρική θα κάνω, διότι έχω θρομφοφιλία και σάκχαρο κύησης. Για τα βλαστοκύτταρα το ψάχνω αυτές τις μέρες, και μάλιστα έκλεισα ραντεβού με δύο εταιρείες να έρθουν να με ενημερώσουν στο σπίτι. Θα δούμε τι θα πούνε και θα το συζητήσω και με το γιατρό μετά. Βλέπουμε.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Διαφημίσεις

Ναι καισαρική θα κάνω, διότι έχω θρομφοφιλία και σάκχαρο κύησης. Για τα βλαστοκύτταρα το ψάχνω αυτές τις μέρες, και μάλιστα έκλεισα ραντεβού με δύο εταιρείες να έρθουν να με ενημερώσουν στο σπίτι. Θα δούμε τι θα πούνε και θα το συζητήσω και με το γιατρό μετά. Βλέπουμε.

καταλαβα...τουλαχιστον ξερεις ποτε θα γεννησεις!!!!:)

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

δηλαδη ενα ζευγαρι αγγαλιας 19 νουμερο που εχω βρει να το παρω??:rolleyes::rolleyes:

ναι παρτα για την ανοιξη ομως μη σου πω και καλοκαιρι...αναλογως...

Αν σας πω ρε κοριτσια οτι εγω βλεποντας τα βιντεακια ετρωγα

συγχρονως μπιζελακια θα με κραξετε...???

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Με τη γεννα αγχωνομαι γιατι οι αναμνησεις απο τη γεννα του γιου μου ειναι τραγικες.

Ενταξει εγω εχω ζησει τα χειροτερα γι αυτο φοβαμαι τοσο πολυ.

Επειδη στην προηγουμενη καισαρικη και το μωρο πηγε εντατικη και γω κινδυνεψα να πεθανω, τρεμω τωρα, δε ξερω πως θα το αντεξω....

να κανεις κουραγιο και να το χαρεις οσο μπορεις! καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως και ακατορθωτο αλλα σκεψου οτι ολα πανε καλα αυτη τη φορα και εφτασες ως εδω! και μπραβο σου που τα καταφερες και ψυχολογικα και σωματικα...Φαντασου τι χαρα θα νιωσεις...!!!! και να σου πω και το αλλο ? σημερα πηρα και ενα γαλακτωμα για στεγνο καθαρισμα για το μωρο και ενα λαδακι για μασαζ που μυριζε ωραια...οταν βγηκα απ το φαρμακειο,καθοτι μου τελειωσαν και τα λεφτα ενιωσα λιγο ασχημα και περιεργα και αρχισα να σκεφτομαι αν ολα θα πανε καλα κτλ..Θελω να σου πω οτι και τις καλυτερες αναμνησεις να εχεις παλι θα σκεφτεις και τα χειροτερα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

εμενα παντως μειωσε τις κινησεις η μπεμπα...εσας???

εμενα χειροτερευουν μαλλον...δε ξερω ο γιατρος δεν ειπε τιποτα αλλα εγω την αισθανομαι πολυ εντονα..Βρε μπας και με κοροιδευει και παρει ολο το μηνα της??? και πως θα την βγαλω μετα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

εμενα χειροτερευουν μαλλον...δε ξερω ο γιατρος δεν ειπε τιποτα αλλα εγω την αισθανομαι πολυ εντονα..Βρε μπας και με κοροιδευει και παρει ολο το μηνα της??? και πως θα την βγαλω μετα...

και εγω τον νιωθω πολυ εντονα τον μικρο σε σημειο να μην μπορω να κατσω γιατι μου δεινει κατι κλοτσιες κατω απο το στηθος και ποναω πολυ.ασε που αν ξαπλωσω ανασκελα νιωθω να μου κοβεται η αναπνοη.και οι επισκεψεις μου στην τουαλετα εχουν αυξηθει κατα πολυ....αλλα παρα πολυ....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

εννοεις συχνοουρια? εμενα βαζει τα ποδια της κατω απ τα πλευρα μου και μεχρι να βγει δε μπορω να κουνηθω και με το ζορι αναπνεω,ευτυχως δε καθεται πολυ ωρα...

δηλαδη εσεις την αλλη βδομαδα γεννατε???????

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...