Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω καμια φορα δεν μπορω να κουνηθω απο τους πονους περιοδου τοσο πολυ ποναω..

κατι ασχετο ... στα ονειρα σας βλεπεται οτι ειστε εγκυες??? εγω πολυ σπανια...μα καλα λεω ακομη να το παρω χαμπαρι?? τωρα που τελειωνω?!!!:o:o

ελενα στα ονειρα μου δεν βλεπω οτι ειμαι εγκυος αλλα βλεπω πολυ συχνα ονειρα σεξουαλικου περιεχομενου...:oops::oops::oops::oops::oops:

τι κανει αυτη η ελλειψη.......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενα στα ονειρα μου δεν βλεπω οτι ειμαι εγκυος αλλα βλεπω πολυ συχνα ονειρα σεξουαλικου περιεχομενου...:oops::oops::oops::oops::oops:

τι κανει αυτη η ελλειψη.......

αυτο ξαναπεστο!!!!:wink:;-):wink:;-)

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

και ξαναπές το άλλη μια φορά!

Εντελώς όμως....

Άντε, βλέπω ετοιμαζόμαστε όλες. Δεν πειράζει πεταλουδίτσα που δεν πάτε για φτ, σημασία έχει τί είναι καλό και για τους δυο σας. Γι' αυτό κάνουμε καισαρική για να μην κινδυνεύσει κανείς. Μην ανησυχείς για την απόσταση πάντως, κι εγώ που μένω Αθήνα, επειδή μένω στην άλλη άκρη της Αττικής από το Ιασώ, θα χρειαστώ πάρα πολύ χρόνο για να πάω. Ειδικά αν είναι πρωί και ώρα αιχμής.

Έλσα, είμαι σίγουρη πως στην αρχή δεν θα θέλω κανέναν άλλο να μένει μαζί μας, μόνο οι 3 μας να γνωριστούμε... Αλλά κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη εννοείται.....

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια κατι άσχετο..να ρωτήσω εσας που εχετε ηδη παιδακι..

το νουμερο 19 σε παπουτσια δεν πρεπει να ειναι η σολα του σκληρή κ οχι αγκαλιας?

δεν εχει αρχίσει το παιδι να περπατάει??

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

βρε κοριτσια κατι άσχετο..να ρωτήσω εσας που εχετε ηδη παιδακι..

το νουμερο 19 σε παπουτσια δεν πρεπει να ειναι η σολα του σκληρή κ οχι αγκαλιας?

δεν εχει αρχίσει το παιδι να περπατάει??

καλημερουδια κοριτσακια! θα φυγω τωρα και θα μπω αργοτερα...

συνηθως 20 με 21 ειναι τα πρωτα βηματα αλλα παιζει παντα η αναπτυξη του παιδιου και το ποτε θα περπατησει...

κατερινιω εμενα δε μου λεει ποσο ειναι η μπεμπα καθε φορα, συγκεκριμενα την προηγουμενη φορα μονο μου ειχε πει οτι ειναι πανω απο 3 και οτι την περιμενει γυρω στα 3600 αν δε βγει αμεσως με το που μπω στον μηνα μου...Δεν εμπιστευεται το μηχανημα και με ψιλαφησε με τα χερια..στα κιλακια και γω περιπου +9.

Αντε κοριτσουδια εσεις με καισαρικες τουλαχιστον ξερετε και το ποτε και πλησιαζετε πολυ...εμεις οι υπολοιπες...δε ξερουμε τπτ!!!

θα τα πουμε μετα φιλια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Εγώ πάλι γενικότερα είμαι τέρας ψυχραιμίας αλλά θα δείξει...Μπορεί να χτυπήσω καμία κρίση πανικού έτσι για αλλαγή:P

Zouki μου εσύ με την γέννα αγχώνεσαι; Πάντως οι ακεφιές πρέπει να είναι ορμονικές! Νομίζω όλες είμαστε μια μέρα καλά και μια χάλια!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω εχω φαει λιγο αγχος..εχω δει κ ενα βιντεο με γεννες που τα δειχνει ολα.

ΟΛΑ ομως και την καισαρικη..

ιου!!!! που το ειδες να το δω κ εγω???

Εγώ πάλι γενικότερα είμαι τέρας ψυχραιμίας αλλά θα δείξει...Μπορεί να χτυπήσω καμία κρίση πανικού έτσι για αλλαγή:P

Zouki μου εσύ με την γέννα αγχώνεσαι; Πάντως οι ακεφιές πρέπει να είναι ορμονικές! Νομίζω όλες είμαστε μια μέρα καλά και μια χάλια!

Με τη γεννα αγχωνομαι γιατι οι αναμνησεις απο τη γεννα του γιου μου ειναι τραγικες.

Ενταξει εγω εχω ζησει τα χειροτερα γι αυτο φοβαμαι τοσο πολυ.

Επειδη στην προηγουμενη καισαρικη και το μωρο πηγε εντατικη και γω κινδυνεψα να πεθανω, τρεμω τωρα, δε ξερω πως θα το αντεξω....

7f7174376f.png

http://www.pare-dose.net/?p=156

ειναι λιγο σκληρο.οσες δεν αντέχετε μην το δείτε καλυτερα.

εγω προειδοποίησα..

ιου δεν θελω ειδα λιγο κ δεν θελωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...