Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολοι εχουμε τα δυσκολα μας...αλλοι πιο λιγο αλλοι πιο πολυ...υγεια πανω απ ολα και να βρισκουμε τη δυναμη να τα αντιμετωπιζουμε..

κατερινα εισαι καλυτερα απο τα πονακια μετα την εξεταση?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις πηγαμε σημερα στον γιατρο, εβαλε δαχτυλο, (ευτυχως δε πονεσα), ολα καλα, επομενη επισκεψη σε 2 βδομαδες!!! 3 μερες δλδ πριν βγω απ το μηνα μου περιπου!!!Αυτα μονο ειπε και τιποτα αλλο ! ουτε ξερει ποτε ουτε περιπου ουτε τιποτα...οσο περισσοτερο κατσει λεει τοσο καλυτερα...εχουμε ακομα....Μα του λεω ποναω..Δε πειραζει λεει καλο ειναι αυτο....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κατερινα εισαι καλυτερα απο τα πονακια μετα την εξεταση?

Ναι, μονάχα η επομένη της εξέτασης ήταν πιο δύσκολη. Τώρα στα κανονικά μας, συσπασούλες, πετρώματα, τσαλιμάκια, τέτοια...

Καλέ swity πόσο είστε; Δεν σας είπε βάρος να έχω κι ένα μέτρο σύγκρισης....

Από κιλά πως πάς; Εγώ έφτασα αισίως τα +9.... Ευτυχώς που μου έμεινε μόνο μια βδομάδα....

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

χτες λοιπον ειδαμε την μικρούλα μας.ειναι 2700 κ επιμένει να εχει ισχιακή προβολη.

ειναι χαμηλά λεει γιαυτο πονάω στους προσαγωγούς.

εμεινα στον τοκογραφο κανα μισάωρο και ολα καλα ηταν,δεν ζορίζετε η μικρη.

ετσι μου ειπε να παω την αλλη πέμπτη (για τελευταια φορα) να με δει κ να κανονίσουμε καισαρική..:-(

γύρισα παλι στο νησι κ λεω να μείνω ακομη 1 εβδομάδα,χτες βεβαια τα χρειάστηκα γιατι οταν γυρίζαμε ειχε πολυ θαλασσα κ αυτο δεν ειναι κ πολυ καλο.

αν χρειαστείς θαλάσσιο ταχι το βραδι,κανεις δεν σε παει με θαλασσα..

και ενω μου ειπε να σταματήσω τα γιουτοπαρ,το πηρα το χαπακι μου γιατι σαν πολλες συσπάσεις εχω χωρις αυτο..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Bonjour μανούλες! Πώς είστε σήμερα; Εγώ νομίζω ότι ψιλοκρύωσα, τρέχει η μύτη μου από χθες κι επίσης έχω πονοκέφαλο και φτερνίζομαι... τώρα που το σκέφτομαι δεν νομίζω, σίγουρα την άρπαξα! Και θα είμαι και μόνη μέχρι την Κυριακή που επιστρέφει ο husband. Σήμερα έχω ραντεβού στην γιατρό στις 7:00 και ανυπομονώ πολύ!

Από κιλάκια, αισίως +9 και έχουμε μέλλον ακόμη...

mWsZp3.png

petalouditsa γράφαμε ταυτόχρονα! το σημαντικό είναι ότι το μωράκι μεγαλώνει κανονικά και δεν πειράζει για την καισαρική. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να γυρίσει από δω και πέρα; αλήθεια που μένεις; πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει θαλάσσιο ταξί!

mWsZp3.png

μπα που να γυρίσει με περιτύλιξη και δικερη μητρα... δυστυχώς.

αν εμενα αθηνα θα το πιεζα λιγο παραπάνω να περιμένω δηλαδη μεχρι το τελος μπας κ γυρησει..αλλα τωρα οσο περιμένω πρεπει να ειμαι φιλοξενούμενη.

μενω σε νησί κοντα στην αθηνα.τα βραδια ,οταν σταματάνε τα δρομολόγια των καραβιών,σε ανάγκη παίρνεις ταχι με κανα 300ε βεβαια.

Δεν πειράζει τότε, θα κάνεις καισαρική όπως τόσες κοπέλες και θα είσαι μια χαρά με το μωράκι σου! Άσε που έχει και το θετικό ότι θα ξέρεις πότε είναι και θα οργανωθείς κατάλληλα.

Πρέπει κι εγώ να αρχίσω τα πλυντήρια των ρούχων, σεντονιών κλπ της μικρής... ακόμα είναι μέσα στις τσάντες που τα ψώνισα.

Εσύ ετοιμάστηκες; Θα έχεις βοήθεια μαμάς κλπ μετά την γέννα; Εμένα η μαμά μου θα ψάχνει πτήση να έρθει όταν της πω ότι πάω να γεννήσω και δεν θα μπορέσει να μείνει πολλές μέρες.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

χτες λοιπον ειδαμε την μικρούλα μας.ειναι 2700 κ επιμένει να εχει ισχιακή προβολη.

ειναι χαμηλά λεει γιαυτο πονάω στους προσαγωγούς.

εμεινα στον τοκογραφο κανα μισάωρο και ολα καλα ηταν,δεν ζορίζετε η μικρη.

ετσι μου ειπε να παω την αλλη πέμπτη (για τελευταια φορα) να με δει κ να κανονίσουμε καισαρική..:-(

γύρισα παλι στο νησι κ λεω να μείνω ακομη 1 εβδομάδα,χτες βεβαια τα χρειάστηκα γιατι οταν γυρίζαμε ειχε πολυ θαλασσα κ αυτο δεν ειναι κ πολυ καλο.

αν χρειαστείς θαλάσσιο ταχι το βραδι,κανεις δεν σε παει με θαλασσα..

και ενω μου ειπε να σταματήσω τα γιουτοπαρ,το πηρα το χαπακι μου γιατι σαν πολλες συσπάσεις εχω χωρις αυτο..

μπραβο πεταλουδιτσα!!! τα ιδια κιλα ειναι τα μπεμπακια μας!!! μοντελακια!! εγω απο τριτη θα σταματησω το χαπι, αλλα ποναω ρε συ κ που το παιρνω ολοκληρο παλι εχω πονους...εσυ με το χαπι πονας??? το ντοπλερ εμενα εδειξε ολα καλα κ αυριο θα ξαναπαω γιατρο να με δει παλι...

εμενα παντως μειωσε τις κινησεις η μπεμπα...εσας???

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Δεν πειράζει τότε, θα κάνεις καισαρική όπως τόσες κοπέλες και θα είσαι μια χαρά με το μωράκι σου! Άσε που έχει και το θετικό ότι θα ξέρεις πότε είναι και θα οργανωθείς κατάλληλα.

Πρέπει κι εγώ να αρχίσω τα πλυντήρια των ρούχων, σεντονιών κλπ της μικρής... ακόμα είναι μέσα στις τσάντες που τα ψώνισα.

Εσύ ετοιμάστηκες; Θα έχεις βοήθεια μαμάς κλπ μετά την γέννα; Εμένα η μαμά μου θα ψάχνει πτήση να έρθει όταν της πω ότι πάω να γεννήσω και δεν θα μπορέσει να μείνει πολλές μέρες.

ετοιμη ειμαι ειναι ολα πλυμένα ,σιδερωμένα στην θεση τους.

ευτυχώς η μαμα μου ειναι σούπερ μαμα υπερκινητική που λατρεύει τα παιδιά και θα με βοηθήσει πολυ.ηδη δηλαδή εχει κανει πολλά.

μπραβο πεταλουδιτσα!!! τα ιδια κιλα ειναι τα μπεμπακια μας!!! μοντελακια!! εγω απο τριτη θα σταματησω το χαπι, αλλα ποναω ρε συ κ που το παιρνω ολοκληρο παλι εχω πονους...εσυ με το χαπι πονας??? το ντοπλερ εμενα εδειξε ολα καλα κ αυριο θα ξαναπαω γιατρο να με δει παλι...

εμενα παντως μειωσε τις κινησεις η μπεμπα...εσας???

μοντελακια τα κοριτσάκια μας ναι ναι ..

υπολογίζουμε την αλλη εβδομάδα να εχει παει 3000.

και με το χαπι εχω συσπασεις που συνοδεύονται με λιγα πονακια περιόδου..

αλλα χωρις το χαπι ειναι περισσότερες.

οντως οι κινήσεις μειώνονται καθως μειώνετε ο χώρος.

εγω καμια φορα δεν μπορω να κουνηθω απο τους πονους περιοδου τοσο πολυ ποναω..

κατι ασχετο ... στα ονειρα σας βλεπεται οτι ειστε εγκυες??? εγω πολυ σπανια...μα καλα λεω ακομη να το παρω χαμπαρι?? τωρα που τελειωνω?!!!:o:o

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

καλημερα κοριτσια!!κοντευουν οι μερες βλεπω και χαιρομαι πολυ....

πεταλουδιτσα δεν πειραζει και η καισαρικη μια χαρα ειναι....μαζι εμεις...

παντως κοριτσια διαβαζω στο αλλο φορουμ τις κοπελες που λενε οτι δεν θελουν κανεναν μαζι τους σπιτι μετα τη γεννα για βοηθεια ουτε μαναδες ουτε πεθερες και λεω θεε μου....ποσο καλομαθημενη ειμαι........στην πρωτη γεννα εκατσα 40 μερες στην μαμα μου(βεβαια ειχα και τα προβληματα μου....) και τωρα θα κατσω κανενα 20ημερο και μετα θα ερθει λιγες μερες μαζι μου σπιτι....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...