Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχαχα!! Ναι καλή ιδέα, γιατί όχι??:P:p

Σε ιδιωτικό θα γεννήσουμε, δεν τους έχω ρωτήσει ακόμα αλλά δε νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κανένα διακανονισμό μαζί τους..Μακάρι δηλαδή, αλλά...μπα!!

στη θεση σου θα πηγαινα δημοσιο παντως να γλιτωνες πααααρα πολλα εξοδα!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα, δε μπορώ να το κάνω αυτό! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τη γιατρό μου και δεν μπορώ να αλλάξω, είναι ψυχολογικό!!

Άσε που είναι και αργά για να αλλάξω τώρα, τόσους μήνες με παρακολουθεί..δε μπορώ να πάω τον τελευταίο μήνα σε άλλον.

Δεν πειράζει, τι να κάνουμε...τόσα και τόσα έχουμε ξοδέψει μέχρι τώρα!! Τί να κάνουμε, θα δώσουμε μερικά ακόμα! Ουφ!!:P

Γιατί στεναχωριέσαι Έλενα?? Για τα λεφτά??

Όχι, μην το κάνεις αυτό!

Κι εγώ για ένα διάστημα μόνο αυτά σκεφτόμουν αλλά τελικά κατέληξα στο ότι άλλα πράγματα πρέπει να με απασχολούν αφού υπάρχουν πολύ σημαντικότερα..όπως π.χ. να είναι καλά το μωράκι!! Και μόνο αυτό φτάνει δηλαδή...

Οπότε άσε τις στεναχώριες για αργότερα, μη χαλιέσαι τώρα για τέτοια και κοίταξε να απολαύσεις αυτό το διάστημα όσο μπορείς περισσότερο!!

Γιατί στεναχωριέσαι Έλενα?? Για τα λεφτά??

Όχι, μην το κάνεις αυτό!

Κι εγώ για ένα διάστημα μόνο αυτά σκεφτόμουν αλλά τελικά κατέληξα στο ότι άλλα πράγματα πρέπει να με απασχολούν αφού υπάρχουν πολύ σημαντικότερα..όπως π.χ. να είναι καλά το μωράκι!! Και μόνο αυτό φτάνει δηλαδή...

Οπότε άσε τις στεναχώριες για αργότερα, μη χαλιέσαι τώρα για τέτοια και κοίταξε να απολαύσεις αυτό το διάστημα όσο μπορείς περισσότερο!!

ευχαριστω για την συμπαρασταση...εχω που κ που τα ξεσπασματα..αλλα πως να χαρω που ουτε για καροτσι δεν εχω λεφτα!!! εχω ξεχασει οτι γενναω σε λιγο καιρο...μονο σκεφτομαι πως θα ζησουμε....στελνω στελνω βιογραφικα κ κανενας δεν παιρνει τηλ τον αντρα μου!!! βλεπεις οταν καποιος εχει προυπηρεσια κ ειναι παντρεμενοςν δεν τους συμφερει!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:rolleyes:κορίτσια απλά να ξέρετε πως ακόμη κ τα ιδιωτικά κάνουν διακανονισμό. Στο Μητέρα ο αδερφός μου υπέγραψε συνναλαγματικές μέχρι να βρει τα; λεφτά. Ψάξτε το γιατί νομίζω πως αγχώνεστε άδικα! Αποκλείεται να μην υπάρχει διακανονισμός. Με τις συναλλαγματικές σπάει το ποσό σε δόσεις κ εσείς (αν δεν κάνω λάθος) πληρώνετε στην Τράπεζα. :wink:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Μην απελπίζεσαι Έλενα. Εγώ είμαι τις γνώμης πως τα παιδάκια αλλά και τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν έχουν τίποτα άλλο ανάγκη παρά να αγαπιούνται. Όλα τα άλλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται. Αυτά έλεγα στον άντρα μου που ανησυχεί γιατί κι αυτός άνεργος καθηγητής είναι και τα ιδιαίτερα όλο και λιγοστεύουν. Εμείς δηλαδή τί πάθαμε; Κι εγώ με δανεικά επιπλάκια μεγάλωσα και κάτι ξύλινες τάβλες που τις έβαζε ο πατέρας μου στον τοίχο για να μου φτιάξει βιβλιοθήκη και γραφείο. Δεν μου έλειψε τίποτα.

κοριτσια οταν πεθανε ο μπαμπας μου επρεπε να σταματησω τις σπουδες μου και να δουλεψω για να βοηθησω την μαμα μου για να ξεχρεωσει.ηταν μερες που δεν ειχαμε λεφτα να παρουμε ουτε ψωμι....στην κυριολεξια ομως....ουτε ψωμι....

περασαν ομως ολα και η ζωη πηρε το δρομο της και τωρα ειναι ολα καλα.μην στεναχωριεστε για τα λεφτα(βεβαια θα μου πεις εκει που πεφτει εκει καιει...) ολα θα πανε καλα θα δειτε για ολους εχει ο θεος και κανεναν δεν αφηνει ετσι.τα μωρακια σας να ειναι καλα και εσεις γεροι και δυνατοι για να τα μεγαλωσετε.μονο υγεια.....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Cate μου ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς το μωράκι δεν τα κατάφερε, πριν λίγες ώρες συνέβη. Θα έρθει κι ο άντρας μου σήμερα Ελλάδα να δει την αδερφή του. Οπότε κορίτσια περισσεύουν νομίζω οι κουβέντες περί χρημάτων, να είναι καλά τα μωράκια μας κι εμείς και για όλα βρίσκονται λύσεις.

mWsZp3.png

Cate μου ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς το μωράκι δεν τα κατάφερε, πριν λίγες ώρες συνέβη. Θα έρθει κι ο άντρας μου σήμερα Ελλάδα να δει την αδερφή του. Οπότε κορίτσια περισσεύουν νομίζω οι κουβέντες περί χρημάτων, να είναι καλά τα μωράκια μας κι εμείς και για όλα βρίσκονται λύσεις.

λυπαμαι πολυ bubbles κουραγιο στην οικογενεια και ευχομαι του χρονου να ειναι παλι εγκυος η κοπελα και να κρατησουν ενα υγειεστατο τελειομηνο μωρο στην αγκαλια τους.

ειναι αυτο που ελεγα πιο πανω κοριτσια...υγεια και μονο υγεια....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Όντως, έτσι είναι!! Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία..

Και όλα τα υπόλοιπα λύνονται, δεν είναι τίποτα! Έτσι κι αλλιώς, πάντα υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα, διαφορετικά θα ήταν όλα πολύ εύκολα!!

Κι εγώ λυπάμαι bubbles, δεν ξέρω τί να πω...πολύ δύσκολη κατάσταση!

Λυπάμαι πολύ. Τί κρίμα. Ελπίζω να κάνουν ένα υγιέστατο μωράκι σύντομα. Και τα δικά μας να είναι καλά....Μόνο αυτό έχει τελικά μια κάποια σημασία.

κριμα....κ εγω περυσι ειχα μια δυσαρεστη απολεια...δεν θελω να πω πολλα ομως μετα απο ενα χρονο ακριβως οταν ειχα μεινει εγκυος τημ πρωτη φορα εμεινα κ παλι λες κ ειναι το ιδιο μωρακι!!!! οποτε να μην απελπιζεται κ ολα θα πανε καλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...