Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά μου είχε φανεί άκομψο. Ημουν 26-27 χρονών τότε και λέω τι μου λέει τώρα αυτός. Η μητέρα μου είναι πάρα πολυ ευχαριστημένη αλλά κάπως μου είχε κάτσει άσχημα η σύγκριση.

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζουκι και ελενα αν δεν ειναι ελαιολαδο και ειναι baby oil εχει διαφορα? και ξαπλωνεις πανω στο βαμβακι η το ταμποναρεις και το βγαζεις? (εγω η ξανθια της παρεας....)

αχααχαχαχαχααα!!!! εγω το βαζω σε βαμβακι κ το αφηνω μεσα ενω ειμαι ξαπλωμενη(οχι πανω του)

δεν νομιζω το βαβυ οιλ να ειναι κ οτι καλυτερο ισως λογω αρωματος να ερεθιζει....

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχααχαχαχαχααα!!!! εγω το βαζω σε βαμβακι κ το αφηνω μεσα ενω ειμαι ξαπλωμενη(οχι πανω του)

δεν νομιζω το βαβυ οιλ να ειναι κ οτι καλυτερο ισως λογω αρωματος να ερεθιζει....

που μεσα καλε.....?????!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Λοιπόν από κρέμες τώρα που είμαστε έγκυες κάνει μόνο η preparation. Μετά πολύ καλή είναι η procto-synalar και η scheriproct.

Μαρμελάδα δεν κάνει να πάρουμε στην εγκυμοσύνη. Μόνο γάλα μαγνησίας ή duphalac. Κάποιοι γιατροί αφήνουν και τα φύλλα αλεξανδρείας αλλά επειδή είναι πιο δυνατά μπορεί να προκαλέσουν πόνο και συσπάσεις στη φάση που είμαστε.

Όσο για το θέμα του γυναικολόγου, ο δικός μου πρέπει να είναι μακραν ο ακριβότερος, έτσι όπως σας διαβάζω κορίτσια. Ιασώ, γαρ..... Σε μαδάνε με συνοπτικές διαδικασίες....

Διαφημίσεις

Μπραβο ρε κοριτσια, μ αρεσει που ειστε ενημερωμενες!!! μονο εγω ημουν ασχετη και την εβγαλα ολο το βραδυ με το παγο στη τουαλετα!!! :mrgreen:

Εξαιρετικό βράδυ....:tongue: Η ευτυχέστερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας σου λένε μετά....:lol::lol::lol:

εχω ακουσει και για κατι μαντηλακια που τα κουβαλας μαζι σου και σε ανακουφιζουν αλλα

δε τα εχω βρει ακομα σε κανα 2 φαρμακεια που ρωτησα...

Είναι της TOL και δεν τα έχουν όλα τα φαρμακεία. Δεν τα στέλνει στις αποθήκες, πρέπει να πετύχεις φαρμακείο που να τα έχει. Άμα θες πάρε την εταιρεία 210 4530466 να ρωτήσεις σε ποιά φαρμακεία κοντά σου τα έχει....

Διαφημίσεις

Εξαιρετικό βράδυ....:tongue: Η ευτυχέστερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας σου λένε μετά....:lol::lol::lol:

ναι καλε, ημουν μες τα γελια μετα τη γεννα ολα τελεια και το βραδυ ουτε ηξερα απο που μου ρχοταν!!!εκλαιγα απ τον πονο και μου λεγαν δε μπορουμε να κανουμε τιποτα! και προς το πρωι μου δωσανε αυτη τη προκτοσυναλαρ η οποια με ανακουφιζε για πολυ λιγο και μετα ξανα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Είναι της TOL και δεν τα έχουν όλα τα φαρμακεία. Δεν τα στέλνει στις αποθήκες, πρέπει να πετύχεις φαρμακείο που να τα έχει. Άμα θες πάρε την εταιρεία 210 4530466 να ρωτήσεις σε ποιά φαρμακεία κοντά σου τα έχει....

μπραβοοοοο απαιχτη σε βρισκω..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...