Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Kate89 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Να φανταστώ ότι μειωσες το αλάτι και την ζάχαρη;

Όχι😅😅😅😅 άσε με εμένα εγώ στη διατροφή μέχρι πέμπτο πρόσεχα μετά αφέθηκα. Δεν είμαι καλό παράδειγμα

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις εγκυμοσύνη και μωρό. Βγάλτο από το μυαλό σου αυτό. Επίσης στον κύκλο μου τα δύο χρόνια των εξωσωματικων έκαναν παιδί όλες όσες είχαν μείνει και άλλες πόσες δεύτερο και τρίτο. Κάποια στιγμή είχα φάει φρίκη αλήθεια! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πηρα το γαλα μαγνησιας...θα βαλω πρωτα να δοκιμασει ο αντρας μου κ μετα θα πιω εγω!!!:twisted:

κ τον αντρα σου να βαλεις να το δοκιμασει..δεν θα καταλάβεις αποτελεσματα...μετα απο 3-4 μερες ενεργει..

εκτος κιαν βαλεισ τον ερημο να το πίνει τοσες μερες..χαχαχα

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ τον αντρα σου να βαλεις να το δοκιμασει..δεν θα καταλάβεις αποτελεσματα...μετα απο 3-4 μερες ενεργει..

εκτος κιαν βαλεισ τον ερημο να το πίνει τοσες μερες..χαχαχα

καλε για την γευση θελω να δω τι θα μου πει!!! να προετοιμαστω!!!:tongue::tongue:

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια για τις αιμοροιδες θα κανετε το εξης.

ΘΑ βαλετε σε ενα φλυτζανακι ελληνικο καφε με ελαιολαδο. Οχι βρασμενο τον καφε, την σκονη οπως την αγοραζουμε.

Θα το ανακατεψετε καλα και θα βαλετε το μειγμα πανω σε ενα μπαμπακακι. Το μπαμπακακι πανω στην αιμοροιδα και ξαπλωστε.

Θα δειτε γρηγορα αποτελεσματα.

7f7174376f.png

Γεια σας και απο μενα.

Χτες πηγα στο γιατρο και ειδα την μπουμπου μου. Καλα ειναι, εχει παει 2800 με πολυ συντηριτικες μετρησεις. Εχει το κεφαλι κατω και η κοιλια εχει κατεβει απο οτι μου ειπε ο γιατρος αν και δεν ελπιζω στο θαυμα ενος φυσιολογικου τοκετου.

Εκανα και NST και ολα φαινονται καλα.

Επομενο ραντεβου σε μια βδομαδα οπου θα πρεπει να εχω διαλεξει πια ημερομηνια για τον τοκετο.

ζουκι αφου εχει παρει θεση η μικρη γιατι πας για καισαρικη?

εχεις πει?δεν θυμαμαι!λογο ιστορικου?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

δεν ξερεις γουστα ειναι αυτα..εσενα μπορει να σου αρεσει.

1 δοκιμη θα σε πείσει.χιχιχιχι!!

εγω αηδιαζω με το παραμικρο!!!!!!!!!! δλδ τι γευση εχει περιπου???

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

:shock:ελινα 3000 ειναι η αμοιβή του γιατρου...???

ο χριστος κ η παναγια...:shock::shock:

Οχι!!! Ευτυχώς δεν είναι τόσο πολλά!

3000 περίπου είναι η αμοιβή του γιατρού μαζί με όλο το πακέτο της κλινικής, που περιλαμβάνει τιμή δωματίου, αμοιβή παιδιάτρου+αναισθησιολόγου και κάποιες άλλες πρόσθετες εξετάσεις!

Εντάξει, δεν είναι και πάααρα πολλά απλώς επειδή σκέφτομαι ότι σε άλλα νοσοκομεία (δημόσια κυρίως) μπορεί και να μην πληρώνεις τίποτα, γι αυτό έχω αρχίσει και το σκέφτομαι περισσότερο! Όχι για να αλλάξω τώρα φυσικά, απλά για να ξέρω πως θα δράσω την επόμενη φορά;)

swity η φίλη σου που γέννησε στο ιπποκράτειο έμεινε ευχαριστημένη?

Κι εγώ θεσσαλονίκη είμαι και θα γεννήσω στη γενική κλινική!

Με το γιατρό είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, αλλά γενικότερα το οικονομικό είναι αρκετά σημαντικό..έχουμε κουραστεί να μετράμε λεφτά που πρέπει να δώσουμε:(

Αλλά, θα μου πεις, αν είσαι ευχαριστημένος με το γιατρό σου δεν αλλάζεις μετά εύκολα..έτσι δεν είναι?

Αυτο με το γιατρο οντως πολυ σημαντικο..Ομως εχει και εκει καλους γιατρους που εχουν και τα ιατρεια τους εξω και ειναι και πιο οικονομικοι..Στο Ιπποκρατειο εχει και 2 κλινικες που σημαινει και πολλες επιλογες.Σε γενικες γραμμες ναι εμεινε ευχαριστημενη και ειχε και καλες μαιες και γενικως...κατα τα αλλα δεν επιτρεπουν συνοδο την ωρα του τοκετου (συζηγο) και δε κανουν επισκληριδιο. Επισης αν δε σε χαλαει στα δωματια υπαρχουν και αρκετοι αλλοδαποι..οταν πηγα εγω να την δω δεν ακουγα και πολλα ελληνικα στο δωματιο (5κλινο)... Την ωρα της γεννας και γενικα φερθηκαν καλα...αυτα.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ζουκι και ελενα αν δεν ειναι ελαιολαδο και ειναι baby oil εχει διαφορα? και ξαπλωνεις πανω στο βαμβακι η το ταμποναρεις και το βγαζεις? (εγω η ξανθια της παρεας....)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...