Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ναι Μακρινα, βαλε και συ φωτο και μαλιστα με ΖΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜ ! οντως να γελασουμε , να φαμε να σκασουμε.... να ξεχαστουμε...ποσες απολαυσεις μας εμειναν πλεον?????? ουτε καλο υπνο, ουτε sex, ουτε χε..ηγκκηξη...μο.....:oops:

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οντως κομμενα ολλα..ποτα,τσιγαρα, ξενηχτια,σεχ..το σεχ που το βαζεις?λιγο ειναι 9 μηνες χωρις σεχ..αχ παρθένα παλι απο την αρχη νιώθω.

εμενα μου το ειχε απαγορεύσει απο την αρχη..αχ..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Μόλις ξύπνησα και μπήκα να πω μια καλημέρα!

Απ'ότι βλέπω καλά είμαστε και σήμερα!!

Αν πετύχω την κατάλληλη στιγμή θα βάλω φώτο..Απλά τώρα αν και έχουν ανοιχτό το παράθυρο έχουν κλειστή την κουρτίνα..Είναι και διακριτικοί κάπου κάπου:)))

Φιλιά!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Μόλις ξύπνησα και μπήκα να πω μια καλημέρα!

Απ'ότι βλέπω καλά είμαστε και σήμερα!!

Αν πετύχω την κατάλληλη στιγμή θα βάλω φώτο..Απλά τώρα αν και έχουν ανοιχτό το παράθυρο έχουν κλειστή την κουρτίνα..Είναι και διακριτικοί κάπου κάπου:)))

Φιλιά!!!

Δεν ειναι ...πρωινοι τυποι φαινεται.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

οντως κομμενα ολλα..ποτα,τσιγαρα, ξενηχτια,σεχ..το σεχ που το βαζεις?λιγο ειναι 9 μηνες χωρις σεχ..αχ παρθένα παλι απο την αρχη νιώθω.

εμενα μου το ειχε απαγορεύσει απο την αρχη..αχ..

αντε με το καλο, βαλτο μας φωτο....

Αχ ασε και μεις με τους εμετους ελαχιστες φορες sex ο δικος μου τριγυρναει με το...κονταρι στο σπιτι! σκονταφτει στους τοιχους...χι χι χι

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια κοριτσια τι κανετε;απο οτι βλεπω ειχε μπολικη κινηση το σαββατοκυριακο.εγω εχω τον γιο μου αρρωστο με ιωση και απο την παρασκευη κανει συνεχεια πυρετο.μεχρι και 40 ανεβασε.χθες τον τρεχαμε στο νοσοκομειο απο την τρομαρα μας.τον εδωσαν αντιβιωση παιρνουμε και ανα 3ωρο αντιπυρετικα και βλεπουμε.σημερα θα τον παω και στην παιδιατρο μας να τον δει γιατι ειμαι και λιγο δυσπιστη με τα νοσοκομεια.μας εδωσαν 48 ωρες προθεσμια για να σταματησει ο πυρετος.αν συνεχιστει θα πρεπει να γινει εισαγωγη.

νιωθω εξαντλημενη απο την κουραση,εχουμε 3 βραδια να κοιμηθουμε με τον αντρα μου.σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια και απο το τρεξιμο και την εξαντληση εχασα ενα κιλο.

και ο μπεμπουλης ολο κουνιετε μεσα στην κοιλια,ο καημενουλης δεν βρισκει λιγη ησυχια να ξεκουραστει και μου κανει παραπονα μαλλον.

ΑΧ κοριτσια καντε καμμια προσευχουλα να πανε ολα καλα να μην χρειαστουμε νοσηλεια γιατι με βλεπω να γενναω πριν την ωρα μου.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Κοριτσάκια μου, το μαλλί θα το βάψω σήμερα..... Χθες όπως σας είπα κοιμόμουνα..... Πέρασα μια μάλλον κακή νύχτα. Κάθε 1-1,5 ώρα ξύπναγα με έντονο πόνο. Εδώ και κάποιες ώρες όμως δεν έχω τίποτα, οπότε μάλλον απλά προπαρασκευαστικά είναι όλα αυτά.

Αν δεν έχω.... γεννήσει ως τότε, έχω ραντεβού για πρόκληση στις 19-2.

Η Κορίνα με δυο μωρά στην αγκαλιά αμφιβάλλω οτι μπορεί να μπει να μας πει γειά. Αλλά καλό δε θα ήταν βρε κορίτσια να μαθαίναμε κάτι από την πρώτη; Εγώ όλο κλέβω ματιές στο καφέ του Φεβρουαρίου που έχουν γεννήσει σχεδόν όλες για να μαθαίνω και τίποτις.

Εμείς σεξ γιοκ από την αρχή... Τί πίκρα κι αυτή. Αφού θα ντρεπόμαστε να το ξανακάνουμε. Λέτε να το συστήνουν επίτηδες οι γυναικολόγοι για ανανέωση της σχέσης; :tongue:

Πού μένεις μακρίνα; Γιατί κι η μάνα μου αρνείται να κλείσει τις κουρτίνες της. Από μωρό την πρήζω να μη γδύνεται μπροστά σε ανοιχτά παράθυρα.....:confused::confused::confused:

Όσα δεν είπα όλο το Σ/Κ κόντεψα να τα γράψω σε μια απάντηση...

καλημερουδια κοριτσια τι κανετε;απο οτι βλεπω ειχε μπολικη κινηση το σαββατοκυριακο.εγω εχω τον γιο μου αρρωστο με ιωση και απο την παρασκευη κανει συνεχεια πυρετο.μεχρι και 40 ανεβασε.χθες τον τρεχαμε στο νοσοκομειο απο την τρομαρα μας.τον εδωσαν αντιβιωση παιρνουμε και ανα 3ωρο αντιπυρετικα και βλεπουμε.σημερα θα τον παω και στην παιδιατρο μας να τον δει γιατι ειμαι και λιγο δυσπιστη με τα νοσοκομεια.μας εδωσαν 48 ωρες προθεσμια για να σταματησει ο πυρετος.αν συνεχιστει θα πρεπει να γινει εισαγωγη.

νιωθω εξαντλημενη απο την κουραση,εχουμε 3 βραδια να κοιμηθουμε με τον αντρα μου.σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια και απο το τρεξιμο και την εξαντληση εχασα ενα κιλο.

και ο μπεμπουλης ολο κουνιετε μεσα στην κοιλια,ο καημενουλης δεν βρισκει λιγη ησυχια να ξεκουραστει και μου κανει παραπονα μαλλον.

ΑΧ κοριτσια καντε καμμια προσευχουλα να πανε ολα καλα να μην χρειαστουμε νοσηλεια γιατι με βλεπω να γενναω πριν την ωρα μου.

Όλα καλά θα πάνε, Έλσα μου. Πως πάει έπεσε καθόλου ο πυρετός σήμερα; Τί να κάνει κι αυτό το μπεμπάκι στην κοιλιά, στενοχωριέται για το αδελφάκι του, γι' αυτό κλωτσάει. Κρατήσου και κοιμήσου όσο γίνεται. (που δεν γίνεται, ξέρω....)

περαστικα Ελσα καλο κουραγιο σας ευχομαι! ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα! προσπαθησε να εισαι ηρεμη. ο μπεμπης καταλαβαινει το ανχος και την κουραση γιαυτο κανει ετσι δεν ειναι τιποτα,,,προσπαθησε να τρως και αν δε μπορεις να κοιμηθεις τουλαχιστον να εισαι ξαπλωμενη διπλα του να μην εισαι στα πηγαινε ελα... εβαλες που εβαλες μονο 2 εχασες και το ενα τι εμεινε?? προσπαθησε να χαλαρωσεις θα περασει...

Σιγουρα για την Κορινα θα ειναι δυσκολα στην αρχη, αλλα δυο λεξουλες στα πεταχτα.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

να ειστε καλα κοριτσια.πυρετο εκανε το πρωι στης 7:30 38,5.ακομη δεν αρχισε να αναιβαινει παλι.τουλαχιστον ας κανει μετα απο κανενα δυωρο να πουμε οτι περασαν και καποειες ωρες γιατι μεχρι τωρα εκανε ανα 3ωρο.

μηπως η κορινα δεν ειναι σπιτι ρε κοριτσια;εγω στην πρωτη γεννα εμεινα λιγες μερες στη μαμα μου και μετα γυρισα σπιτι μου.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...