Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δυστυχως εγω οταν εξαφανιζομαι απο το φορουμ σημαινει πως δεν πιανει ιντερνετ...

κοριτσια τρελαινομαι στην δυσκοιλιοτηταααααααα!!!! κ δεν κανει να πιεζομαστε κ ολας!!! το τι τραβηξα για να κανω λιγα κακακια....:shock: δεν περιγραφεται...πιεστηκα λιγο κ ξαλαφρωσα!!! ετσι θα κανουμε κ στη γεννα μονο που εκει θα πιεζομαστε με την ψυχη μας!!!

ουφ!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

γαλα μαγνησιας εχεις δοκιμασει??

δηλαδη το ιντερνετ αλλες φορες πιανει κ αλλες οχι?

οχι δεν εχω δοκιμασει...λες να πινω κανα μιλκο???αχαχχαχααα!!!

απλα εγω δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ κ πιανω απο αλλους που εχουν χωρις κωδικο ασυρματα!!!εχχεχεχεχεε

petalouditsa μου ο γιατρός και η μαία με καθυσήχασαν αν και αυτό είναι ένα από τα σημάδια τοκετού απλά ήταν πολύ λίγο μια κουκιδίτσα..θα πρεπε να ήταν περισσότερο..και για να μην ταλαιπωρηθώ να πάω στο μαυετήριο και με ψαχουλεύουν είπαμε να το παρακολουθήσω και μετά βλέπουμε..Αλλά ευτυχώς δεν ξανάδα κάτι τέτοιο...

Κι εμένα ο αντρούλης μου δουλεύει σήμερα αλλά έχω τους γονείς μου(έφερε ο dady τη mammy)για ενίσχυση γιατί μένουν επαρχία και έτσι έχω παρεούλα..

Το ξέρω ότι με παρέα παιρνά πιο γρήγορα η ώρα..Βέβαια ας μην ξεχνιόμαστε από δω και πέρα θα έχουμε μόνιμη παρέα τις κολητσίδες μας(τα μωράκια)μας εννοώ..

elena1982,κι εγώ είχα δυσκοιλιότητα η οπία ως δια μαγείας εξαφανίστηκε το τελευταίο διάστημα αλλά με βοηθούσε πολύ και το περπάτημα..Ίσως γιατί κινείται και το εντεράκι όταν περπατάμε και γενικώτερα όλο το σύστημα..

Διαφημίσεις

petalouditsa μου ο γιατρός και η μαία με καθυσήχασαν αν και αυτό είναι ένα από τα σημάδια τοκετού απλά ήταν πολύ λίγο μια κουκιδίτσα..θα πρεπε να ήταν περισσότερο..και για να μην ταλαιπωρηθώ να πάω στο μαυετήριο και με ψαχουλεύουν είπαμε να το παρακολουθήσω και μετά βλέπουμε..Αλλά ευτυχώς δεν ξανάδα κάτι τέτοιο...

Κι εμένα ο αντρούλης μου δουλεύει σήμερα αλλά έχω τους γονείς μου(έφερε ο dady τη mammy)για ενίσχυση γιατί μένουν επαρχία και έτσι έχω παρεούλα..

Το ξέρω ότι με παρέα παιρνά πιο γρήγορα η ώρα..Βέβαια ας μην ξεχνιόμαστε από δω και πέρα θα έχουμε μόνιμη παρέα τις κολητσίδες μας(τα μωράκια)μας εννοώ..

elena1982,κι εγώ είχα δυσκοιλιότητα η οπία ως δια μαγείας εξαφανίστηκε το τελευταίο διάστημα αλλά με βοηθούσε πολύ και το περπάτημα..Ίσως γιατί κινείται και το εντεράκι όταν περπατάμε και γενικώτερα όλο το σύστημα..

καλα λες το περπατημα...αλλα ειμαι εδω κ ενα μηνα στο κρεβατι,μεχρι να γεννησω δλδ!!! γιαυτο μαλλον.κ ποτε δεν ειχα προβλημα:(

ελενα εγω σώθηκα με το γαλα μαγνησιας,1.5 ευρο απο το φαρμακειο και ολα λειτουργούν.

δεν με επιανε τιποτα αλλο,ουτε ακτινίδια(και πρεπει να εχω φαει πολλα κιλα μιλάμε) ουτε all bran ουτε τιποτα..για ρωτα τον γατρο σου..

αχχχχχ βαριεμαιιιιι...

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

[quote

απλα εγω δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ κ πιανω απο αλλους που εχουν χωρις κωδικο ασυρματα!!!εχχεχεχεχεε

το καλύτερο ιντερνετ ειναι το κλεμενο ιντερνετ...χαχαχαχα!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

τουλάχιστον εχω ωραία θεα απ τη κρεβατοκαμαρα..

να ρίξτε μια ματια..

p2070944.jpg

ωραια θεα...εμεις φαγαμε πιτσα τωρα!!!οχοχοχοχο!!!κ εγω πρασιναδα εχω απεξω παλι καλα.κ ακουω βροχουλα...

Διαφημίσεις

ελενα εγω σώθηκα με το γαλα μαγνησιας,1.5 ευρο απο το φαρμακειο και ολα λειτουργούν.

δεν με επιανε τιποτα αλλο,ουτε ακτινίδια(και πρεπει να εχω φαει πολλα κιλα μιλάμε) ουτε all bran ουτε τιποτα..για ρωτα τον γατρο σου..

αχχχχχ βαριεμαιιιιι...

θα το δοκιμασω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...