Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το φαρμακείο του μωρού

Για να είστε σίγουρη για παν ενδεχόμενο, καλό είναι να έχετε πάντα στο σπίτι:

Ένα μπουκάλι οινόπνευμα.

Ένα θερμόμετρο

Χάρτινες μάσκες για να τις φοράτε σε περίπτωση που νιώθετε ότι έχετε κρυολογήσει. Μπορείτε επίσης να τις δίνετε σε όσους έρχονται να δουν το μωρό τις πρώτες ημέρες. Έτσι, θα είστε πιο σίγουρη ότι θα το γλιτώσετε από την έκθεση σε περισσότερα μικρόβια.

Αμπούλες με ορό για τη μυτούλα του, όταν έχει κλείσει και δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Ένα αντιπυρετικό σε υγρή μορφή για βρέφη.

Δύο έως τρεις σύριγγες (χωρίς τη βελόνα), για να μετρήσετε ακριβώς την ποσότητα κάποιου φαρμάκου που ίσως χρειαστεί να του δώσετε.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑ κοριτσια!!!! πηρα στις μαιες να πω για τον πονο και μου ειπαν να παω απο κει να με βαλουν στον τοκογραφοοοοοοο, να δουν αν ειναι συσπασειςςςςςςςς......... Ειναι σαν δυνατος πονος περιοδου απ τη δεξια κυριως μερια... ειχατε τιποτα τετοιο? εγω τιποτα την 1η φορα δε ξερω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ΑΑΑΑΑΑ κοριτσια!!!! πηρα στις μαιες να πω για τον πονο και μου ειπαν να παω απο κει να με βαλουν στον τοκογραφοοοοοοο, να δουν αν ειναι συσπασειςςςςςςςς......... Ειναι σαν δυνατος πονος περιοδου απ τη δεξια κυριως μερια... ειχατε τιποτα τετοιο? εγω τιποτα την 1η φορα δε ξερω...

κ εγω εχω πονους περιοδου χαμηλα γιαυτο πινω κ τα χαπια...μηπως εχεις μερες να πας κακακια??? καμια φορα κ εμενα ποναει ετσι επειδη δεν εχω παει τουαλετα...

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

πηγα σημερα το πρωι και το εντερακι μας ειναι απο αριστερα εγω ποναω δεξια κυριως...και με το ζορι περπαταω...εσυ δυσκολευεσαι στο περπατημα??

ναι καμια φορα απο την πολυ ξαπλα κ το βαρος του μωρου οταν σηκωνομαι με ποναει...τι να πω δεν ξερω...αν ειναι σισπασεις θα πρεπει να εχουν καποια διαρκεια ... εχεις ανα καποια σιγκεκριμενη ωρα??

οχι..ειναι περιπου συνεχομενο απλα κανα 2 φορες εγινε δυνατο και μετα σαν μουδιασμα εφυγε...θα περιμενω να δω πως παει και αργοτερα θα παμε μια βολτα απο κει αν δε περασει...παντως ξαναπηγα τουαλετα και νιωθω ελαφρως καλυτερα...θα δουμε...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπέρα κ απο εμενα..

ελενα τι κανεις??καλυτερα ε?? ολόκληρο γιουτοπαρ ε, φαντάζομαι ταχυπαλμίες.

εδω με μισο που παίρνω κ ειδικά το πρωι τρέμουν τα χερια μου..

σουιτι κοιμήθηκες χρυσο μου??πως πανε τα πονάκια?

αχ κορίτσια τι ορεξη ειναι αυτη που μου εχει ερθει..τρωω άνθρωπό μιλάμε.

εχουν χαλαρώσει κ οι αντιστάσεις μου και ενδίδω στους πειρασμούς...

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κ απο εμενα..

ελενα τι κανεις??καλυτερα ε?? ολόκληρο γιουτοπαρ ε, φαντάζομαι ταχυπαλμίες.

εδω με μισο που παίρνω κ ειδικά το πρωι τρέμουν τα χερια μου..

σουιτι κοιμήθηκες χρυσο μου??πως πανε τα πονάκια?

αχ κορίτσια τι ορεξη ειναι αυτη που μου εχει ερθει..τρωω άνθρωπό μιλάμε.

εχουν χαλαρώσει κ οι αντιστάσεις μου και ενδίδω στους πειρασμούς...

κοιτα μια εχω ταχυπαλμιες μια δεν εχω..περιεργο πραμα..το βραδυ ουτε που το καταλαβα, αμεσως κοιμιθηκα.

φαε φαε!!! φτασαμε στο τελος εμ ποσα κιλα πια να παρουμε δλδ?!!!:rolleyes::rolleyes:

Υπομονή κοριτσάκια μου..λίγο ακόμη έμεινε..Το ξέρω ότι είναι δύσκολο και οι ταχυπαλμίες και οι συσπάασεις και τα εντεράκια μας...Τι να κάνουμε(εδώ που τα λέμε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο)..

Εγώ την Παρασκευή το βράδυ είδα μια κόκκινη κηλίδα και στο εσώρουχο και στο χαρτί και πήρα τον γιατρό μου και την μαία και μου είπαν ότι είναι από τα αγγεία που κάποιο μάλλον έσπασε.Είχα και έχω πονάκια από κάτω και όταν περπατάω σα να σκίζεται κάτι και όταν κάθομαι και όταν είμαι ξάπλα..Αυτά μου είπαν γιατρός και μαία ότι είναι καλά γιατί βοηθάνε στον τοκετό..Αλλά δεν αντέχονται βρε κορίτσια μου στα καλά καθούμενα να μην μπορείς να περπατήσεις..

Ουφ!Τα πα και ξαλάφρωσα...:rolleyes:

καλημερα..καλε που πηγατε όλες?????

μακρινα το αιμα εγω ξερω οτι σημάδι τοκετού..ισως οχι ολες τις φορες..

η μαια μου ειπε τα 3 σημάδια τοκετου ειναι τα εξης-

1- αιματακι

2-συσπάσεις ανα 5 λεπτο

3- σπάσιμο νερων

1 απο τα 3 να εχουμε..τρέχουμε...

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...