Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς που έχουμε κι εσένα βρε swity μαζί με τη zouki και μας εμψυχώνετε εμάς τις ψαρωμένες! Δύο έχουμε μόνο με ένα παιδάκι ήδη; Ή μετράω λάθος? :rolleyes:

Α, έχει κάνει μαθήματα ανώδυνου καμιά σας; Αξίζει τον κόπο λέτε;

Φιλιά γκαστρούδες! :lol:

ναι ειναι και η Ελσα.... και η Ντιναγεν...η οποια παρεπιμπτοντως μας ξεχασε... και δε θυμαμαι αν εχουμε και αλλες..

Εγω παντως μπορω να μιλαω ωρες για την εμπειρια μου ως μανα...

τα μαθηματα ανωδυνου αν ειναι σιγουρο οτι θα γεννησεις φυσιολογικα ναι τα κανεις...αν κανεις επισκληριδιο η καισαρικη σου ειναι αχρηστα...αν παλι τα βρεις τζαμπα και εχεις χρονο για ψυχολογικους λογους μπορεις να τα κανεις...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

γιατι καλε?τι ερχετε?

λεων ειμαι..

Αμ ετσι πες...βασιλισσα! χι χι χι

Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο για ολους αλλα δυσκολα να γεινεις 1η φορα μανα και να μην επηρεαστεις...δε μπορει καπου θα σε ''χτυπησει '' και σενα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

πωπω η ελενα πολυ νταουν σημερα... δε πειραζει ανα πασα στιγμη μπορει να της βγει σε χαρα...χι χιχι χι

μα τι νομιζεις πως νευριαζω?! επειδη με πιανουν οι πονοι κ μετα τπτ!!! αντε να με πιασουν μια κ καλη κ να τελιωσουμεεεεεεεεεεεεεεε:o

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

μα τι νομιζεις πως νευριαζω?! επειδη με πιανουν οι πονοι κ μετα τπτ!!! αντε να με πιασουν μια κ καλη κ να τελιωσουμεεεεεεεεεεεεεεε:o

μα θα περασουμε απο ολα τα σταδια...ειναι μεσα στο πακετο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

κορίτσια αυτές οι τελευταίες εβδομάδες νομίζω θα είναι οι πιο δύσκολες επειδή μεγαλώνει η ανυπομονησία! Εμένα που το τικεράκι μου λέει "ακόμη 50 μέρες" τι να πω; γίνεται να πατήσει κάποιος το fast forward?

mWsZp3.png

Το μωρό Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Πλανήτης: Ποσειδώνας

Στοιχείο: Νερό

Το μωρό Ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πολλές φορές θα κλαίει ακόμη και χωρίς προφανή λόγο. Η συμπεριφορά αυτή έχει να κάνει αφενός με την τάση του Ιχθύ να κρατά μέσα του τα συναισθήματά του και να μην τα εκφράζει και αφετέρου με την ιδιαίτερα ευαίσθητη φύση του. Ο μικρός Ιχθύς θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται κάθε ένταση, διαφωνία και δυσαρέσκεια που υπάρχει στο σπίτι και στις σχέσεις των γονιών του και αυτό θα τον επηρεάζει πολύ. Η ευαίσθητη φύση του Ιχθύ είναι εμφανής σε κάθε του δραστηριότητα, είναι το ζώδιο που θέλει περισσότερο να δίνει στους άλλους παρά να παίρνει. Θα αντιληφθείτε σύντομα ότι το μικρό σας δε θα διστάσει να δώσει τα παιχνίδια του σε κάποιο άλλο παιδάκι, μόνο και μόνο για να το κάνει να χαρεί. Η τάση αυτή του Ιχθύ να προσφέρει είναι τόσο έντονη που το μικρό σας θα γίνει σύντομα πολύ δημοφιλές στις παρέες του μιας και θα κερδίζει την αγάπη και την εκτίμηση των άλλων παιδιών.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των Ιχθύων είναι η τάση τους για ονειροπόληση και η μικρή επαφή που έχουν μερικές φορές με την πραγματικότητα. Ο μικρός σας Ιχθύς δε θα είναι πάντα σε θέση να συγκρατεί λεπτομέρειες και περίπλοκες οδηγίες, απλά και μόνο γιατί το μυαλό του συνεχώς βρίσκεται κάπου αλλού. Βέβαια, η τάση αυτή είναι προσωρινή γι' αυτό μη μπείτε στη διαδικασία να το μαλώσετε. Θα μπορέσετε άλλωστε από νωρίς να αντιληφθείτε την έντονη επαφή του Ιχθύ σας με την ονειροπόληση αλλά και τα όνειρα μιας και συχνά θα ξυπνά τη νύχτα από κάποιο έντονο όνειρο.

Επίσης, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι το μικρό σας έχει πολύ συχνές εναλλαγές στη διάθεσή του, γεγονός που έχει να κάνει με την έντονη ευαισθησία του αλλά και τον έντονο συναισθηματισμό του. Για τον ίδιο άλλωστε λόγο θα δείτε ότι θα τον διακρίνει και μια έντονη αναποφασιστικότητα μιας και όπως οι διαθέσεις του έτσι και οι αποφάσεις που παίρνει αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς. Θα είναι πάντως ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα, με ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του, γεγονός που θα τον ωθεί να εργάζεται σκληρά και να επιτυγχάνει τους στόχους που θέτει. Ακόμη και αν αργεί να πάρει μια οριστική απόφαση για το τι θέλει, ακόμη και αν είναι τόσο μυστικοπαθής ώστε συχνά να μην ξέρετε τι σκέφτεται, το σίγουρο είναι ότι θα έχει μια εξαίρετη σταδιοδρομία σε ό,τι και αν επιλέξει να κάνει.

Στα θετικά του Ιχθύ θα πρέπει να αναφέρουμε την ευαισθησία, την ανιδιοτέλεια αλλά και την έντονα διαισθητική του φύση. Ο Ιχθύς όντας πολύ καλός από τη φύση του έχει πάντοτε την τάση να βλέπει και τους άλλους ως καλούς ανθρώπους, γεγονός που ενδέχεται να τον καθιστά αρκετά εύπιστο. Αυτό ίσως είναι και ένα από τα βασικά ελαττώματα του Ιχθύ, μιας και υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να βρεθεί κάποιος επιτήδειος και να εκμεταλλευτεί τον καλόψυχο Ιχθύ.

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

κορίτσια αυτές οι τελευταίες εβδομάδες νομίζω θα είναι οι πιο δύσκολες επειδή μεγαλώνει η ανυπομονησία! Εμένα που το τικεράκι μου λέει "ακόμη 50 μέρες" τι να πω; γίνεται να πατήσει κάποιος το fast forward?

καλο,,,,,αλλα πολυ καλο για να ναι αληθινο...ειναι αληθεια τωρα ειναι τα πιο δυσκολα...περιμενω μεχρι και την τεταρτη να βαψω το μαλλι και την πεμπτη να παω στον γιατρο και μετα θα αρχισω να τρελαινομαιιιιιιιι!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...