Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σου ειπε να προσεξεις κατι για να πας ? υπαρχει περιπτωση τοκετου?

mpaaa...den nomizw den einai polu dunatoi oi ponoi,to antexw.sispaseis den exw.mou eipe na ton parw til meta tis 6 na tou pw pws eimai

i beba polu me piezei stin kisti les na empedo8ike???

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

πολυ πιθανο, αν και οι συχνοουριες ειναι πολυ φυσιολογικο γιατι τωρα το μωρο εχει βαρος και πιεζει...ομως ειναι και ο καιρος να γεινει εμπεδωση...θα σου πει τωρα που θα σε ξαναδει στον υπερυχο θα φανει..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

to allo pou den antexw wres wres...den 8elw kanenan k tpt!!! KOURASTIKA!!! vare8ika...oute i idea na exw agkalia to paidi mou(pou leei o logos) se ligo kairo den me parigorei!!! den antexw allo tin kilia mou den antexw tin ksapla den antexw tpt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

ετσι ειναι ... κ οταν λες θα κανω παιδι δεν σκεφτεσαι ολα τα υπολοιπα κ ολα αυτα που προκειται να συμβουν!!!! αν το ηξερα ισως κ θα αργουσα ακομη να γινω ΜΑΝΑ!!!

Διαφημίσεις

πηγα να βαλω τον γιο μου για υπνο και με πηρε και μενα λιγο...

Σιγουρα παιζει ρολο η εμπειρια απ την 1η σου εγκυμοσυνη και γενικα απ τις περιστασεις...αλλα σε γενικες γραμμες ενα παιδι σου αλλαζει ολη σου τη ζωη και σου φερνει χαρα και θλιψη που δεν εχεις καν φανταστει...εχει και τα καλα του εχει και στιγμες που τρελλενεσαι τελειως....!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

και πιστεψτε με αυτο το πλασματακι που τρελλαινει τωρα τις κοιλιτσες μας και οχι μονο...εχει να μας μαθει παααρα πολλα πραγματα...!

Ευτυχώς που έχουμε κι εσένα βρε swity μαζί με τη zouki και μας εμψυχώνετε εμάς τις ψαρωμένες! Δύο έχουμε μόνο με ένα παιδάκι ήδη; Ή μετράω λάθος? :rolleyes:

Α, έχει κάνει μαθήματα ανώδυνου καμιά σας; Αξίζει τον κόπο λέτε;

Φιλιά γκαστρούδες! :lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...