Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

petalouditsa κανε λίγο κουράγιο ακόμη αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν θες να μείνεις σε άλλο σπίτι, κι εμένα καθόλου δεν μου αρέσει να φιλοξενούμαι.

Όσο για τις καούρες, μην νομίζεις εμένα τουλάχιστον δεν με σταματάνε από το να τρώω και τα κιλάκια μου μια χαρά τα έβαλα! Απλά δεν φτάνει που χοντραίνω, δεν το ευχαριστιέμαι κιόλας βρε παιδί μου!

Λέτε να βάλουμε και τα laptop στίς λίστες για την βαλίτσα μαιευτηρίου;:P

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

petalouditsa κανε λίγο κουράγιο ακόμη αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν θες να μείνεις σε άλλο σπίτι, κι εμένα καθόλου δεν μου αρέσει να φιλοξενούμαι.

Όσο για τις καούρες, μην νομίζεις εμένα τουλάχιστον δεν με σταματάνε από το να τρώω και τα κιλάκια μου μια χαρά τα έβαλα! Απλά δεν φτάνει που χοντραίνω, δεν το ευχαριστιέμαι κιόλας βρε παιδί μου!

Λέτε να βάλουμε και τα laptop στίς λίστες για την βαλίτσα μαιευτηρίου;:P

καλη ιδεα....!!εγω εχω σταθερο βεβαια...

εχω ακουσει παντως για τις καουρες οτι τοτε τα μωρακια εχουν πολλα μαλλια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αλήθεια κοριτσάκια μου στα μαυετήρια έχουν ιντερνετ?Να ξέρω να πάρω κάνα laptop μαζί διότι αν βαριέμαι να χαζεύω..Μάλλον έχω την ψευδαίσθηση ότι πάω εκδρομή ε?

Να μην χαθούμε μετά ε?Να λέμε τις εμπειρίες μας από τον τοκετό της η καθεμιά και τα νέα για τα μωράκια μας...

δεν ξέρω αν έχουν internet αλλά μια κοπέλα σε άλλο cafe έγραφε για τον τοκετό από το iphone της από το μαιευτήριο!

swity αν ισχύει αυτό με τα μαλλιά η δική μου πρέπει να γεννηθεί με κοτσίδες:tongue::tongue:

mWsZp3.png

Αλήθεια κοριτσάκια μου στα μαυετήρια έχουν ιντερνετ?Να ξέρω να πάρω κάνα laptop μαζί διότι αν βαριέμαι να χαζεύω..Μάλλον έχω την ψευδαίσθηση ότι πάω εκδρομή ε?

Να μην χαθούμε μετά ε?Να λέμε τις εμπειρίες μας από τον τοκετό της η καθεμιά και τα νέα για τα μωράκια μας...

μια μικρη τοσο δα μονο ψευδαισθηση.....!1ον δε προκειται να βαρεθεις!!! 2ον αααν σου μεινει καθολου χρονος και τα καταφερεις να θυμασαι την συμβουλη μου και να κοιμηθεις! δε ξερεις τι σε περιμενει με το που γυρισεις σπιτι......3ον δε θα εχεις κοσμο? και μετα ποτε θα βλεπεις το μωρο για να το θηλασεις...οι μερες θα περασουν τοσο γρηγορα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

δεν ξέρω αν έχουν internet αλλά μια κοπέλα σε άλλο cafe έγραφε για τον τοκετό από το iphone της από το μαιευτήριο!

swity αν ισχύει αυτό με τα μαλλιά η δική μου πρέπει να γεννηθεί με κοτσίδες:tongue::tongue:

ναι και γω εχω διαβασει το κανουν, αλλα οχι επειδη βαριουντε....Απ την χαρα τους για να ειδοποιησουν τους φιλους κλπ...δε ξερω πως γινεται...

σωστο καταιφι δηλαδη ε?? ε, οι μερες πλησιαζουν θα μας πεις!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω βγάλει καμία φωτό. Μάλλον θα το μετανιώσω.

Κι εγώ δε μασάω καθόλου, έχω τρελές καούρες και συνεχίζω να μασαμπουκιάζω ακάθεκτη. Τρελή όρεξη σας λέω, κι ας περηφανευόμουν σε όλη την εγκυμοσύνη πως δεν άλλαξα το φαί μου. Μέχρι να γεννήσω θα έχω γίνει βουβάλι.... Πόσα κιλά μπορεί να βάλει κανείς σε 15 μέρες άραγε;

Πεταλουδίτσα κι εμένα δεν μου αρέσει να φιλοξενούμαι. Πήγαινε στο σπίτι που αγαπάς τους ανθρώπους περισσότερο ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο άμεσος συγγενής σου....

Τώρα τελευταία όπου πάω έχουν τον φόβο ότι θα γεννήσω. Μέχρι και τα γκαρσόνια στα εστιατόρια

Απ'ότι κατάλαβα ο ύπνος είναι πολύτιμος!!Φωτο με την κοιλίτσα μου εγώ δεν έβγαλα πολλές αλλά πάνω κατω την έχω σε όλα τα στάδια..Από κανονική που ήταν μέχρι τώρα που κοντεύει να σπάσει...χιχιχιχ...

Πάντως καλή ιδέα να βγάλω καμιά ακόμη διότι δεν ξέρω πότε θα σκάσει μυτη ο μπέμπης και αυτόν τον μήνα δεν έβγαλα καμμία..Αν βγάλω σήμερα θα προσπαθήσω να την ανεβάσω να σας την δείξω...

Απ'ότι κατάλαβα ο ύπνος είναι πολύτιμος!!Φωτο με την κοιλίτσα μου εγώ δεν έβγαλα πολλές αλλά πάνω κατω την έχω σε όλα τα στάδια..Από κανονική που ήταν μέχρι τώρα που κοντεύει να σπάσει...χιχιχιχ...

Πάντως καλή ιδέα να βγάλω καμιά ακόμη διότι δεν ξέρω πότε θα σκάσει μυτη ο μπέμπης και αυτόν τον μήνα δεν έβγαλα καμμία..Αν βγάλω σήμερα θα προσπαθήσω να την ανεβάσω να σας την δείξω...

ναιαιαιαιαιαιαι!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Εγώ δεν έχω βγάλει καμία φωτό. Μάλλον θα το μετανιώσω.

Κι εγώ δε μασάω καθόλου, έχω τρελές καούρες και συνεχίζω να μασαμπουκιάζω ακάθεκτη. Τρελή όρεξη σας λέω, κι ας περηφανευόμουν σε όλη την εγκυμοσύνη πως δεν άλλαξα το φαί μου. Μέχρι να γεννήσω θα έχω γίνει βουβάλι.... Πόσα κιλά μπορεί να βάλει κανείς σε 15 μέρες άραγε;

Πεταλουδίτσα κι εμένα δεν μου αρέσει να φιλοξενούμαι. Πήγαινε στο σπίτι που αγαπάς τους ανθρώπους περισσότερο ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο άμεσος συγγενής σου....

Τώρα τελευταία όπου πάω έχουν τον φόβο ότι θα γεννήσω. Μέχρι και τα γκαρσόνια στα εστιατόρια

ναι σιγουρα θα το μετανιωσεις, δε ξερεις και πως τα φερνει η ζωη....θα κανεις αλλο?? βγαλε και θα με θυμηθεις... οσο για τα κιλα και γω εχω τρομοκρατηθει λιγο...νομιζω πολλαααααα και σε 15 χειροτερες μερες.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...