Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο εμενα μανουλες.σημερα ειχε πολυ ωραια μερα zouki εκανες την καλυτερη δουλεια ζηλευω και θελω και εγω βολτιτσα και καφεδακι.εγω πιαστηκα με μπαλκονια και παραθυρα μιας και ευννοησε η μερα.

καλα swity χθες με τα γεμιστα με κανατε να μου τρεχουν τα σαλια.....μου φαινετε αυριο το μενου θα τα εχει σιγουρα....

τι λεει θα τσικνισετε το βραδακι σε καμμια ταβερνουλα;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσουδια μου !!!

βλεπω τα γεμιστα μου ειχαν πολυ περαση εεεε ?????οποια κανει τη συνταγη να μου πει πως της βγηκαν...εγω τρωω 2 και το 3 απ το ταψι......χι χι χι

Οντως πολυ ωραια μερα σημερα, δε προσεχεις με τα μπαλκονια βρε ελσα..?τουλαχιστον να ξεκουραστεις και να εισαι στα ζεστα...

Ζουκι την καλυτερη δουλεια εκανες μπραβο!

Πεταλουδιτσα το ξενιχτησες χθες λιγουλακι ε? πολυ ενδιαφερον ολα, μπραβο σου που εισαι ενημερωμενη...

Μακρινα μου οχι πονο τις χαρες μας θα μοιραζομαστε απο δω και περα ! οι πονοι ειναι πολυ λογικο προετοιμαζονται τα σωματα και τα μπεμπακια μας !

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπερα καλησπερα!!που λουκανικακια..εγω ειμαι μονη μου μιας και ο αντρας μου ειναι στην πολη που σπουδαζει γιατι δινει το τελευταιο του μαθημα και οι γονεις μου βγηκαν εξω πριν λιγο κοιμηθηκε και ο μικρος..εγω δε μπορουσα μιας και σημερα ποναει πολυ η μεσουλα μου παλι.κλαψ..οποτε θα το ριξω στους λαχανοντολμαδες απο το μεσημερι..ελπιζω την κυριακη να ναι καλυτερα που θα μαστε ολοι μαζι και κυριως να μη ποναω!!κατα τα αλλα σας βλεπω καλα κοριτσια και χαιρομαι!!φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!τι κανετε;εγω εχω αντρα και γιο αρρωστο και θελω να δω πως θα την γλυτωσω να μην την αρπαξω και εγω τελευταιες μερες.

λοιπον κοριτσια τις τελευταιες μερες η ορεξη μου εχει ανοιξει απιστευτα...θελω συνεχεια να τρωω.ειμαι η μονη η πειναει και καμμια απο εσας συνεχεια;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Καλημέρα!

swity μου ευχαριστώ για την συνταγούλα! Ελπίζω να προλάβω να τα φτιάξω αύριο και θα ενημερώσω!

Κι εγώ πέρασα την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι, έβλεπα LOST VI μέχρι τις 12 και μετά κοιμήθηκα, αλλά ξύπνησα 3 φορές για τουαλέτα και ήρθα στην δουλειά σαν ζόμπι!

Elsa το φαγητό είναι πονεμένη ιστορία... Κι εγώ πεινάω συνεχώς αλλά μόλις φάω έχω καούρες, μετά από λίγο πρήζομαι απίστευτα και μετανιώνω που έφαγα και μόλις συνέλθω λίγο ξαναρχίζει ο ίδιος κύκλος! Γενικά σε όλη την εγκυμοσύνη οι ενοχλήσεις στο στομάχι και η δυσκοιλιότητα ήταν από την αρχή μεγάλο πρόβλημα και συνεχίζουν.

mWsZp3.png

και εγω ειμαι ακριβως στην θεση.μολις φαω κατι αμεσως με πιανουν καουρες στην πρωτη εγκυμοσυνη το ειχα απο τον εκτο και μετα,τωρα απο τον δευτερο ξεκινησαν.εγω σημερα θα τα κανω τα γεμιστα αν και ξερω οτι μολις φαω ενα θα το μετενιωνω ολη μερα....

καλα για την δυσκιλιοτητα δεν το συζηταω οτι και να εχω δοκιμασει δεν πιανει.ευτηχως κοντευει ο καιρος και ολα θα γινουν οπως πριν.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Καλημέρα στις παραγεμισμενες πια κοιλίτσες μας!!!Τι κάνετε?Εμείς εδώ μια χαρά είμαστε απλά τελευταία ο μπέμπης μου δεν με αφήνει να κοιμηθώ και πολύ εύκολα..Ειδικά χτες από το μεσημέρι και μετά ειχε σφηνωθεί στην δεξιά πλευρά μου και δεν μπορούσα ούτε να καθίσω ούτε να ξαπλώσω το βράδυ.Ήλπιζα ότι κάποια στιγμη θα αλλάξει θέση αλλά φαίνεται πως είχε βολευτεί το χρυσό μου...Τώρα μπορω να πω ότι επιτέλους άλλαξε λίγο θέση..Είναι απίστευτα όλα αυτά που κάνουν και καταλαβαίνουν πάντως!!!

Αρχίζω να ανυπομονώ να τον δω..

καλημερα!!!

καλα σας βλεπω ολες..μονο κατι καούρες..εγω παλι καούρες δεν ξερω τι ειναι..

να ειχα κ καμια καούρα να μην μπορουσα να μασαμουκιαζω,καλο θα ηταν.

απ την αρχη εσι ειμουν εγω,ουτε αναγούλες ουτε αηδίες ουτε εμετούς ουτε τιποτα γιαυτο τα έβαλα τα κιλακια μου!

για την δυσκοιλιότητα εχετε δοκιμάσει το γαλα μαγνησίας?

το πινω τωρα καμία εβδομάδα αλλα επειδή το παράκανα, δηλαδη..η μαια μου ειπε να πίνω το πρωι νηστικιά κι εγω έπινα κ το βράδυ..απο τον καημό μου να ξαλαφρώσω..

2 μερες τωρα τρεχω κ δεν προλαβαίνω..

χτες πηγα στον γιατρο..καναμε καρδιογράφημα στο παιδι κ μετα υπέρηχο οπου είδαμε την μικρούλα μου .εχει παει 2500κ.δεν εχει γυρίσει ακομα..κ απ οτι λεει κ ο doc δυκολο..

εχει την περιτύλιξη που δεν την αφήνει..κ δεν μας έφτανε αυτο εχω κ δικερη μητρα που σημαίνει οτι ο χωρος που εχει περιορίζετε περισσότερο ,πως να γυρίσει ???

επίσης μου ειπε απ την αλλη εβδομάδα να μετακομίζω σιγα σιγα αθηνα,να ειμαι κοντα και δεν γουστάρω καθοοοοολου να παω να μείνω σε ξένο σπιτι για τοσο καιρο.

ετσι λεω να περιμένω να παω μετα την κ. δευτέρα.κλαψ

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

καλα σας βλεπω ολες..μονο κατι καούρες..εγω παλι καούρες δεν ξερω τι ειναι..

να ειχα κ καμια καούρα να μην μπορουσα να μασαμουκιαζω,καλο θα ηταν.

απ την αρχη εσι ειμουν εγω,ουτε αναγούλες ουτε αηδίες ουτε εμετούς ουτε τιποτα γιαυτο τα έβαλα τα κιλακια μου!

για την δυσκοιλιότητα εχετε δοκιμάσει το γαλα μαγνησίας?

το πινω τωρα καμία εβδομάδα αλλα επειδή το παράκανα, δηλαδη..η μαια μου ειπε να πίνω το πρωι νηστικιά κι εγω έπινα κ το βράδυ..απο τον καημό μου να ξαλαφρώσω..

2 μερες τωρα τρεχω κ δεν προλαβαίνω..

χτες πηγα στον γιατρο..καναμε καρδιογράφημα στο παιδι κ μετα υπέρηχο οπου είδαμε την μικρούλα μου .εχει παει 2500κ.δεν εχει γυρίσει ακομα..κ απ οτι λεει κ ο doc δυκολο..

εχει την περιτύλιξη που δεν την αφήνει..κ δεν μας έφτανε αυτο εχω κ δικερη μητρα που σημαίνει οτι ο χωρος που εχει περιορίζετε περισσότερο ,πως να γυρίσει ???

επίσης μου ειπε απ την αλλη εβδομάδα να μετακομίζω σιγα σιγα αθηνα,να ειμαι κοντα και δεν γουστάρω καθοοοοολου να παω να μείνω σε ξένο σπιτι για τοσο καιρο.

ετσι λεω να περιμένω να παω μετα την κ. δευτέρα.κλαψ

ax petalouditsa den einai polu kero kale se kamia 38 vdomada 8a sou kanoun kesariki...se ligo kero dld!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

κοριτσακια καλημερα και απο μενα !! ποσο χαιρομαι που ειστε ολες εδω... ΕΛΣΑ το ιδιο ακριβως ηθελα να γραψω χθες για το φαγητο!!!τρωω σα βοδι δε κρατιεμαι με τιποτα!!!!!μεσα σε 3 εβδομαδες εβαλα 2 κιλα και συνολικα μεχρι τωρα 8,5!!! η κοιλαρα μου θα σκασει και δε μπορω να κρατησω την ορεξη μου..εμενα μου εχουν περασει καουρες κτλ οποτε καταλαβαινετε τι γινεται και απο γλυκα ολη την ωρα! Αχ τοφαλος θα γινω μεχρι να γεννησω...(ενα πυρεξ γεμιστα σχεδον ολο μονη μου!!!!!)

Μακρινα και γω αρχισα να ανυπομονω τωρα...αντε να φτασουμε 37η.....απο τωρα σε μια βδομαδα ειχα γεννησει το γιο μου...

πεταλουδιτσα μια χαρα τα κιλακια του μωρου μη μασας τιποτα! οτι ειναι να γινει θα γινει δε σου ειπε να περπατας?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...