Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου Μακρινα!! οντως χαθηκες..να μπαινεις για λιγο να μας λες τα νεα σου...ολες καπως ετσι ειμαστε τελευταια...τωρα ομως πιστευω οτι πανω απο ολα ειναι η χαρα που ο καιρος πλησιαζει...

παω να την πεσω για καμια ωριτσα γιατι μετα γυρναει ο ταλιμπανακος μου ! εκανα και τα γεμιστα μου μουρλια...!

Ααααα κοριτσια απιστευτο αλλα απο την κυριακη μεχρι σημερα η κοιλαρα μου φουσκωσε κι αλλοοοοοοοο!!! θα σκασω......

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Swity, τα γεμιστά ήταν μαχαιριά στην καρδιά! Από το πρωί σκέφτομαι ότι θέλω γεμιστά και δεν ξέρω και να φτιάχνω!

Καλή ξεκούραση και καλή όρεξη:)

Αχ δε το ηξερα...Αν θελεις πες να σου δωσω μια ευκολη και πολυ νοστιμη συνταγη.....

Η να σου κανω το τραπεζι...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Πω πω κίνηση το καφέ μας! Πόσο χαίρομαι! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορινάκι να σου ζήσουν τα κουτσούνια, κ μπράβο zouki για τα νέα. Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια όλο πάω να μπω (internet έχω μόνο στο μαγαζί) και όλο μπαίνει κάποιος πελάτης κ μου'χουν σπάσει τα νεύρα! γκκκρρ...

Σας διαβάζω καθημερινά πάντως, απλά συνήθως δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω. Να σας πω κορίτσια? Με αφρόλουτρο/σαμπουάν για το bebe τι έχετε κάνει? Διάβασα διάφορα στα άλλα forum αλλά ήθελα κ τη γνώμη σας.

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!:lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω κίνηση το καφέ μας! Πόσο χαίρομαι! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορινάκι να σου ζήσουν τα κουτσούνια, κ μπράβο zouki για τα νέα. Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια όλο πάω να μπω (internet έχω μόνο στο μαγαζί) και όλο μπαίνει κάποιος πελάτης κ μου'χουν σπάσει τα νεύρα! γκκκρρ...

Σας διαβάζω καθημερινά πάντως, απλά συνήθως δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω. Να σας πω κορίτσια? Με αφρόλουτρο/σαμπουάν για το bebe τι έχετε κάνει? Διάβασα διάφορα στα άλλα forum αλλά ήθελα κ τη γνώμη σας.

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!:lol:

οτι και να παρεις πανω κατω ιδια ειναι...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Swity μου γράψε μου την συνταγούλα όταν θα έχεις χρόνο! Mille merci!

λοιπον....παιρνω πρασινα γεμιστα αλλα και μερικα χρωματιστα, πορτοκαλι, κιτρινα και ιδιαιτερα τα κοκκινα γινονται γλυκα..

βαζω ενα κατσαρολακι στη φωτια και μισο φλυτζανι περιπου του τσαγιου λαδι με τριμμενο κρεμυδι ,οταν ψιλοτσιγαριστουν προσθετω 1 κουτακι ντοματακι, μαιτανο και ανιθο ψιλοκομμενο.

βαζω λιιιιιιιγο σκορδο (αν δε θες δε βαζεις ) κατεψυγμενο. τριμμενο καροτο η κυβακι κατεψυγμενο, αλατι, παπρικα γλυκια...προσθετω το ρυζι (γλασε η ειδικο για γεμιστα) οσα γεμιστα τοσες χουφτες ρυζι παραγεμισμενες...και ριχνω και λιγο νερο. Τα ανακατευω για λιγο σε χαμηλη φωτια να μαλακωσει λιγο το ρυζι να μη γεινει σκληρο.

Στην αρχη οταν τσιγαριζω το λαδι με το κρεμ το εχω στο δυνατο αμεσως μετα τη ντοματα το χαμηλωνω σχεδον στο μισο. Το γεμισμα σου ειναι ετοιμο ηδη εχει μοσχομυρισει...γεμιζεις τα γεμιστα σου και τα βαζεις στο φουρνο.

Εγω τα βαζω σε πυρεξ με καπακι για να μην αρπαξουν απο πανω.Λιγο λαδακι νερακι και αλατακι απο πανω και εισαι ετοιμη...!

Σου τα ειπα με πολυ δικα μου λογια ελπιζω να καταλαβες, αν οχι με ρωτας οτι θελεις !

φυσικα αν θελεις βαζεις και κιμα αλλα δε χρειαζεται γινονται πολυ γλυκα, βαζεις τις ποσοτητες που θελεις απο αλατι και τετοια οπως τα τρωτε....

καλη επιτυχια !!! οταν τα κανεις πες μου αν τα πετυχες....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

κοριτσια την καλησπερα μου..βλεπω πολυ κινηση το καφε μονο που δε προλαβαινω τα διαβασω ολα τα νεα σας μιας και τριγυρναει ο μικρος τριγυρω και θελει να γραψει κι αυτος..κοιμηθηκε πολυ το απογευμα και τωρα εχουμε παρτυ!σας φιλω..

καλησπερα μικρες και μεγαλες κοιλίτσες!!

ψαχνοντας στο νετ βρηκα μια ωραια επεξήγηση για το τι εστι αμφαλοπλακουντιακο αιμα (ΟΠΑ) και τι μεσεγχυματικά κυτταρα(ομφάλιος λώρος)

ΟΠΑ--Τα αιμοποιητικά βλαστικά κύτταρα αποτελούν την πηγή δημιουργίας των κυττάρων του αίματος και του ανοσοποιητικού μας συστήματος Εντοπίζονται σε μεγάλους αριθμούς κυρίως στο μυελό των οστών, καθώς επίσης και στο αίμα του ομφάλιου λώρου αλλά και το περιφερικό αίμα. Είναι γνωστό ότι τα κύτταρα αυτά μπορούν να απομονωθούν από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα το οποίο συλλέγεται κατά τον τοκετό.

Η ικανότητα των βλαστικών κυττάρων να δημιουργούν τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού, τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται επιτυχώς για τη θεραπεία ενός μεγάλου αριθμού σοβαρών παθήσεων. Τα αιμοποιητικά βλαστικά κύτταρα χρησιμοποιούνται για παράδειγμα σε ένα μεγάλο αριθμό αιματολογικών παθήσεων, όπως οξείες και χρόνιες λευχαιμίες, β-θαλασσαιμία, αναιμία Fanconi, δρεπανοκυτταρική αναιμία, σοβαρή απλαστική αναιμία, μη-Hodgkin's λέμφωμα, ασθένεια Hodgkin's, πολλαπλό μυέλωμα, σοβαρή συνδυασμένη ανοσοανεπάρκεια κ.λπ.

Τα ]μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταραχαρακτηρίζονται από μεγάλη «πλαστικότητα», διαθέτουν δηλαδή την ικανότητα να διαφοροποιούνται για να δημιουργήσουν διάφορους κυτταρικούς τύπους. Για το λόγο αυτό έχουν χρήση στην αναγεννητική ιατρική για την ανάπλαση ιστών και οργάνων. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα κύτταρα αυτά έχουν αρκετές εφαρμογές, όπως είναι για παράδειγμα το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η σκλήρυνση κατά πλάκας, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, η επιδιόρθωση βλαβών του νωτιαίου μυελού, η μυϊκή δυστροφία και η αναγέννηση οστού, χόνδρου, συνδέσμων και δέρματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεσεγχυματικά κύτταρα χρησιμοποιούνται ήδη και στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του εμφράγματος του μυοκαρδίου και της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των κυττάρων αυτών είναι η δυνατότητα μεταμόσχευσης ακόμα και αν δεν υπάρχει η σχετική ιστοσυμβατότητα μεταξύ δότη και λήπτη του μοσχεύματος. Επομένως, αν μια οικογένεια έχει φροντίσει να φυλάξει τα μεσεγχυματικά κύτταρα ενός παιδιού, θα μπορούσε ενδεχομένως να δωρίσει ένα μέρος των κυττάρων αυτών σε κάποιον τρίτο για την αντιμετώπιση κάποια ασθένειας. Τέλος, ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό των μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων είναι η δυνατότητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων αυτών, χωρίς αυτά να χάνουν την «πλαστικότητά» τους.

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλημερα και απο μενα στα γρηγορα.

Φευγω και παω στο Mall με την κουμπαρουλα μου για ψωνια και καφεδακι.

Kelly εγω στη μικρη μου ειχα δοκιμασει διαφορα αλλα ειχα καταληξει στο seba med αφρολουτρο απο το φαρμακειο. Δεν την ερεθιζε καθολου και μυριζε παρα πολυ ομορφα.

Παλι αυτο θα χρησιμοποιησω.

Επεξεργάστηκαν by zouki

7f7174376f.png

Swity μου έχεις δίκιο πρέπει να τα λέμε συχνότερα τώρα..Πλησιάζει και η μεγάλη ώρα..να μοιραζόμαστε και τον πόνο μας βρε παιδί μου..Εμένα έχουν ξεκινήσει κάτι πονάκια σαν της περιόδου..πήρα τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικά..Τι να πω κι εγώ..

Petsalouditsa,μόλις είδα το βιντεο που ανέβασες για τα βλαστοκύτταρα..Πολύ ενδιαφέρον..Εγώ θα κρατήσω αλλά είμαστε ανάμεσα στην ιδιωτική και στη δημόσια τράπεζα αν και από αυτά που άκουσα σήμερα ίσως προτιμήσω την δημόσια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...