Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα γκαστρουλες!!!! Τι κανετε?

Εγω εχτες πηγα στο γιατρο, καλα ειναι η μικρη, με συντηρητικες μετρησεις ειναι 2600γρ οποτε ξεαγχωθηκα.

Εχει βαλει το κεφαλι κατω αλλα αυτο δε μας λεει κατι.

Την αλλη εβδομαδα που θα παω θα κανω και NST.

Αντε να περασουν 5 μερες να μπω και γω στον ενατο.

Ελενα να πας στον οφθαλμιατρο να σε δει γιατι εξαρταται απο τον αμφιβληστροειδη αν μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα και οχι απο το ποση μυωπια εχεις. Ειχα και γω μυωπια και τα ξερω.

Cate σε ποια εβδομαδα θα μπεις με προκληση. Δυστυχως η προκληση τις περισσοτερες φορες ειδικα οταν γινεται νωρις οδηγει σε καισαρικη. Να ξερεις οτι απο την στιγμη που θα βαλεις τεχνητους πονους μετα απο 8-10 ωρες ισως αρχιζει να δουλευει το συστημα.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στις 19-2 θα μπω, τότε θα είμαι 38+3.... Το ξέρω, θα είμαι από την αρχή καλωδιωμένη και αν δούμε πως δεν.... Δεν θέλω να ρισκάρω επειδή εγώ έχω κάπως μια εικόνα για τον τοκετό στο μυαλό μου. Απλά μια προσπάθεια θα κάνουμε

kαλημερα και απο μενα!

καλε τι παγωνια εχει σημερα!!!!!!!εχουν παγωσει τα παντα εδω...

κατερινα ρωτα αν μπορεις να κανεις κατι πιο μπροστα για να βοηθησεις, οπως πχ περπατημα, σκαλες, δουλειες και τετοια ...παντως δεν ειναι και νωρις 38+3 μια χαρα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημερα γκαστρουλες!!!! Τι κανετε?

Εγω εχτες πηγα στο γιατρο, καλα ειναι η μικρη, με συντηρητικες μετρησεις ειναι 2600γρ οποτε ξεαγχωθηκα.

Εχει βαλει το κεφαλι κατω αλλα αυτο δε μας λεει κατι.

Την αλλη εβδομαδα που θα παω θα κανω και NST.

Αντε να περασουν 5 μερες να μπω και γω στον ενατο.

Ελενα να πας στον οφθαλμιατρο να σε δει γιατι εξαρταται απο τον αμφιβληστροειδη αν μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα και οχι απο το ποση μυωπια εχεις. Ειχα και γω μυωπια και τα ξερω.

Cate σε ποια εβδομαδα θα μπεις με προκληση. Δυστυχως η προκληση τις περισσοτερες φορες ειδικα οταν γινεται νωρις οδηγει σε καισαρικη. Να ξερεις οτι απο την στιγμη που θα βαλεις τεχνητους πονους μετα απο 8-10 ωρες ισως αρχιζει να δουλευει το συστημα.

για το κεφαλι που ειναι κατω , επειδη στα 2α μπορει να ξαναγυρισει ε ? και τα κιλακια μια χαρα......!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά θα είναι. Εξάλλου στην εξέταση που μου έκανε το παιδί πατάει ήδη στον τράχηλο οπότε μπορεί να μας προκύψει και νωρίτερα.... Απλά δεν μπορεί να με περιμένει να γεννήσω πάνω από 8-10 ώρες, γιατί υπάρχει κίνδυνος υπογλυκαιμίας για το παιδί. Οπότε και φυσιολογικά να ξεκινήσει ο τοκετός, θα τον.... βοηθήσει. Τον ορό, την επισκληρίδιο και τα καλώδια δεν τα γλιτώνω με λίγα λόγια....

NST ειναι μια ζωνη που σου βαζουν με μηχανημα και παρακολουθουν την καρδια και την μητρα αν κανει συσπασεις. Με αυτο βλεπεις αν ζοριζεται το παιδι.

Ωραια Cate κοντευεις. Αφου εχει κατεβει το μωρο σου αυτο ειναι καλο.

Εμενα δε με νοιαζει αν εχει το κεφαλι κατω γιατι παω για καισαρικη. Μονο ενα θαυμα θα με εκανε να γεννησω φυσιολογικα οποτε δεν το σκεφτομαι.

7f7174376f.png

καλημερουδια κοριτσακια τι κανετε;βλεπω εγινε χαμος στο cafe αυτες τις μερες μου πηρε ποση ωρα να σας διαβασω...

corina λογικα γεννησες ε;αντε με το καλο γερα να ειναι τα μωρακια σου.

swity πολυ ωραιο το δωματιο της μικρης...

zouki ευχαριστα τα νεα ολα μια χαρα!!

και εμενα ο μπεμπης 2600 ειναι.ολα ειναι καλα και κλεισαμε την οριστικη ημερομηνια....25 του μηνος μπαινω για τις απαραιτητες εξετασεις και 26 πρωι θα γινει η καισαρικη με επισκληριδιο.δηλαδη εμειναν 23 μερες ακομη....μου φαινετε απιστευτο!ευτηχως θα ειμαι ξυπνια και θα δω το μωρακι μου πρωτη......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

elsa που θα γεννησεις?

θα γεννησω στη δραμα zouki στο νοσοκομειο αλλα με προσωπικο γιατρο που επελεξα εγω και σε δικλυνο δωματιο για να ειμαι μονη μου.χλιδη δηλαδη για δημοσιο νοσοκομειο μη τα συζητας...θα γεννουσα κομοτηνη σε κλινικη με τον γιατρο που με παρακολουθουσε απο την αρχη αλλα τον προηγουμενο μηνα μας τα αλλαξε στην τιμη και ζητουσε παραπανω.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!Χάνομαι δυστυχώς από την παρέα σας γιατί δεν μπορώ να κάθομαι στον Η/Υ.Εκεί που τον έχουμε δεν βολεύει καθόλου..Κι εγώ σήμερα μπαίνω στον μήνα μου αν και εδώ και 2-3 μέρες έχουν ξεκινήσει κάτι πονάκια σαν της περιόδου και ο μπέμπης κλωτσάει πολύ..σε σημείο που να στρυφογυρίζει για ώρες..και να μην με αφήνει σε ησυχία..ΑΧ!!Θεωρώ ότι φτάνει ο καιρός....επικίνδυνα...Α!!και μόλις πεινάσω αρχίζει να κλωτσάει σα να λέει πεινάω και μόλις φάω πάλι τα ίδια σα να τρώει κι αυτός..Καταλαβαίνουν πολλά μάλλον στο στάδιο που είναι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...