Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vre cate mono 8 pires??? polu liga k sxedon teliosame k olas!!!

fantasou 4-5 kila 8a sou fugoun molis genniseis apo to mwro ara mia xara eisai!!!

emena o giatros apla 8elei na einai toulaxiston 2.5kg... k einai akomi mikroula...ante na doume 9 tou mina exw rantevou pali...

exw k of8almiatro aurio alla den kserw na paw na min paw giati exw ponakia mipws den kanei apo tin alli prepei na kanw eksetasi giati exw muopia 6 k eimai sto orio. na doume an mporw na gennisw fisiologika...

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν με έπαιρνε για περισσότερα, έχω σοβαρό πρόβλημα στη μέση (3 δίσκοι κι ένας σπόνδυλος σε κακό χάλι) και θα με άφηναν στο κρεβάτι τα παραπάνω κιλά, είναι κι ο διαβήτης που μου προέκυψε, οπότε τέρμα τα γλυκά.... Εσύ πάντως ήσουν πολύ αδυνατούλα κι έχεις το περιθώριο να πάρεις όσα θέλεις. Ενώ εγώ ήμουν οριακά "κανονική".....

Το δικό μου την περασμένη εβδομάδα ήταν 2671 αλλά το θέλει λέει πάνω από τρία....

Μυωπία ευτυχώς δεν έχω :-P Λες να μη σε αφήσει να εξωθήσεις;

Δεν με έπαιρνε για περισσότερα, έχω σοβαρό πρόβλημα στη μέση (3 δίσκοι κι ένας σπόνδυλος σε κακό χάλι) και θα με άφηναν στο κρεβάτι τα παραπάνω κιλά, είναι κι ο διαβήτης που μου προέκυψε, οπότε τέρμα τα γλυκά.... Εσύ πάντως ήσουν πολύ αδυνατούλα κι έχεις το περιθώριο να πάρεις όσα θέλεις. Ενώ εγώ ήμουν οριακά "κανονική".....

Το δικό μου την περασμένη εβδομάδα ήταν 2671 αλλά το θέλει λέει πάνω από τρία....

Μυωπία ευτυχώς δεν έχω :-P Λες να μη σε αφήσει να εξωθήσεις;

kale mia xara o bobiras!!! emena stin 33 itan 1800gr twra den kserw giati den metraei varos o uperixos tou giatrou mou(dimosio nosokomeio paw) gia na doume...

Διαφημίσεις

gia pote dld??? me kesariki??

όχι, με πρόκληση. Θεωρητικά με τον διαβήτη και τη μέση έπρεπε να πάω με καισαρική αλλά συμφωνήσαμε με το γιατρό να προσπαθήσουμε τον φυσιολογικό γιατί εγώ το θέλω πολύ..... Το ρίσκο είναι λέει σαν το όριο στην εθνική να είναι 120 κι εμείς να τρέχουμε με 140... Ε, δεν είναι και πολύ μεγάλο.....

όχι, με πρόκληση. Θεωρητικά με τον διαβήτη και τη μέση έπρεπε να πάω με καισαρική αλλά συμφωνήσαμε με το γιατρό να προσπαθήσουμε τον φυσιολογικό γιατί εγώ το θέλω πολύ..... Το ρίσκο είναι λέει σαν το όριο στην εθνική να είναι 120 κι εμείς να τρέχουμε με 140... Ε, δεν είναι και πολύ μεγάλο.....

ox prosexe...egw sti 8esi sou 8a ekana kesariki...

ti tin i8ela tin sokolatopita!!! ksipnisa tin beba k arxisame sta klotsidia pali!!!:o

Τους αρέσουν τα γλυκά.... Εμένα που δεν τα έχει συνηθίσει ξυπνάει με τα...ξινά (πορτοκάλια και τέτοια). Λέτε να του δημιουργήσω κανένα πρόβλημα σεξουαλικού προσανατολισμού του παιδιού; :tongue:

καλησπέρα κορίτσια! τι καλά που μπήκατε στον μήνα σας, εγω έχω μέλλον ακόμα...και από κιλά +9 και συνεχίζουμε...

Εμένα η μικρή ξυπνάει ότι κι αν φάω! Λέτε να είναι λαιμαργούλα;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Τους αρέσουν τα γλυκά.... Εμένα που δεν τα έχει συνηθίσει ξυπνάει με τα...ξινά (πορτοκάλια και τέτοια). Λέτε να του δημιουργήσω κανένα πρόβλημα σεξουαλικού προσανατολισμού του παιδιού; :tongue:

mpa...an den einai axladia kala eisai!!!!:lol::lol::lol:

:) :) :):):) :) :)

εισαι απιστευτη.........

εγω που φοβομουνα δηλ για τα κιλα και μου ειπε τουλαχιστον 3 ειναι ειμαι τυχερη 3? ειμαι στα +8,5 και φοβομουνα οτι θα ειναι μικρουλα...

παντως καθε απογευμα σχεδον την ιδια ωρα με ακινητοποιει με την ζωηραδα της νομιζω οτι θα σκασω !!!

ελενα να κανεις κουραγιο και να πας στον οφθαλμιατρο γιατι η μυωπια αρκετη και αφου δε θα κανεις επισκλ μπορει να εχεις προβλημα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπέρα κορίτσια! τι καλά που μπήκατε στον μήνα σας, εγω έχω μέλλον ακόμα...και από κιλά +9 και συνεχίζουμε...

Εμένα η μικρή ξυπνάει ότι κι αν φάω! Λέτε να είναι λαιμαργούλα;

μαλλον ζωηρουλα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ζωηρούλα σίγουρα! Ελπίζω τώρα να χαλαρώσει λίγο να κοιμηθούμε νωρίς σήμερα, γιατί ήθελα να πάω και για καφέ η έγκυος μετά την δουλειά και τώρα μπήκα σπίτι και τα'χω φτύσει!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...