Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια θα παρετε την αδεια μητροτητας του οαεδ,το 6μηνο δηλαδη?

εγω εκανα τον κοσμο ανω κατω για να το παρω και τωρα που τα κατάφερα διαβασα το εξης.

τα ένσημα που κολλιούνται απο τον οαεδ ,στο διάστημα αυτο ,ειναι μονο συντάξιμα.

δηλαδη ειναι σαν να μην δουλεύεις.

πως λοιπον θα ανανεώσουμε το βιβλιάριο υγειας ??και πως θα πάρουμε (για οσες παιρνουν) επίδομα ανεργίας?

εν το μεταξυ ο παιδιατρος που εχουμε στο νησι εχει μονο ικα και ιδιοτικα,και ελεγα να παρω την μικρή στο βιβλιάριο μου,γιατι ο άντρας μου εχει τεβε και δεν λεει 50ρικα καθε λιγο κ λιγάκι.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αυριο θα μπω κορτιτσια παλι. Μπαινω μονο πρωινα που λειπει η μικρη μου, οταν την εχω εδω δεν πλησιαζω τον υπολογιστη.

Εγω χαλασα τη διατροφη εδω και 10 μερες και τσιμπισα 1,5 κιλο. Ειπα απο σημερα να προσεξω παλι. Ειμαι στα +16 βεβαια και πειναω πολυ.

Εχω μεγαλη αγωνια για το ποτε θα γεννησω, νιωθω οτι δεν περνανε οι μερες καθολου.

7f7174376f.png

petalouditsa mia xara ksekinises...k egw kanonika eprepe na eimai toso alla imouna polu adunati k twra den 8elw na xasw auta ta kila mono na kanw gumnastiki meta na sfiksw k na fugei i kitaritida pou ekana !!!!

zouki kala les den pernane oi meres me tpt!!! emeis eidika pou eimaste ksaplaaaaaaaa1!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσουδια μου!!! χαιρομαι που σας αρεσε το δωματιακι μας και γω το κοιταω σα χαζη χαζομαμα...την πεμπτη θα ερθει και η συρταριερα μας και τερμα. ...θα...βαλω φωτο....χι χι χιχ ι Δεν ειναι δυσκολο να βαλεις φωτο μην απογοητευεστε απο μενα, απλα μπορει να διαφερει λιγο ο τροπος απο pc σε pc... βαλτε και σεις πλακα θα εχει...

σημερα περιμενουμε νεα απο ζουκι και ελσα που θα πανε στο γιατρο...

και γω ειμαι πολυ χαρουμενη που επισημως μπηκα στον μηνα μου !!!!! ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας :):):)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κατερινα, πεταλουδιτσα και μακρινα - αληθεια που εισαι ?? Αυριο μπαινετε και σεις επισημως....δεν ειναι ωραιο να βλεπεις το τικερακι ??

Αχ κατερινα ζηλευω που ευχαριστιεσαι τις ξαπλες σου...ευχαριστησου το οσο πιο πολυ μπορεις !!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

εγω 37+ γεννησα τον γιο μου και ολα οκ ! τωρα λενε ολοι οτι καλο ειναι να μεινει το εμβρυο μεχρι 37 τουλαχιστον να τελειοποιηθουν τα πνευμονακια του.Αναλογα την περισταση μπορει να μπει θερμοκ, η λαμπα..μπορει και τιποτα, αναλογως..Απο κει και περα οσο περισσοτερο κατσει μεσα τοσο το καλυτερο γι αυτο....για μας αστα...και μενα παρα πολυ ζωηρη δε κρατιεται θελει να βγει! θα κανω υπομονη και οτι γεινει...Ακομα και αν νομιζεις οτι θα βγει μπορει να παρει και ολο το μηνα κανεις δε ξερει...εκτος αν σου ειπε κατι ο γιατρος σου.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Είναι πολύ ωραίο.... Σαν ένα ξαλάφρωμα βρε παιδί μου που φτάσαμε ως εδώ. Και μην ξεχνιόμαστε από δω και μπρός γεννάμε.....

Αυτό με τις ξάπλες (εντάξει με τις δυσκολίες τους) μου κάνει κι εμένα εντύπωση αλλά επειδή θα είναι κι οι τελευταίες μου (μετά παιδί και δουλειά) λέω να τις ευχαριστηθώ.... χιχι

Κορίτσια ζηλέυω, εγώ ξεκίνησα από τα 63.... Οπότε με τα 8 κιλάκια έχω ήδη καβατζώσει τα 70.... Καταστροφή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...