Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...........και λοιπον αυτο ειναι το σχεδον τελειωμενο δωματιο της μπεμπας.....

εχει γεινει το κεφαλι μου κυμας!! παρα λιγο να μου τις βαλει ο συντονιστης του parents....

ευχαριστω...καποιος κωδικος μαλλον ηταν λαθος...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

ωραιες οι ριγες στον τοιχο,μονοι σας τις κανατε?

και το φωτιστικό μου αρεσε..

οι ριγες ειναι αναγλυφες και οι δυο αλλα μαλλον δε ξεχωριζει στη φωτογραφια...ειναι μια τεχνικη, δικη μου ιδεα που υλοποιησε ο μπογιατζης.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να απολαμβάνετε τρελούς ύπνους ακόμα! Εγώ η μάνα είμαι ήδη μια ώρα στο γραφείο! Έχει ξυπνήσει και η μπουμπού ορεξάτη και κλωτσάει συνεχώς!

swity χαζεύω το δωματιάκι, είναι κουκλίστικο! Με το καλό να υποδεχθεί και την μπέμπα σας για να ολοκληρωθεί!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!

Swity πολύ ωραίο το δωματιακί της μικρής σου. Άντε με το κάλό να έρθει! Περιμένω και εγώ τα έπιπλα γύρω στις 20/2. Άντε να περάσει ο καιρός!

Πολύ ωραίο το δωμάτιο swity μου. Εγώ φοβήθηκα να αλλάξω χρώμα στους τοίχους, τους άφησα κιτρινωπούς και τη βγάζουμε με αυτοκόλλητα τοίχων για να γίνει "αγορίστικο". Αλλά και πάλι όμορφο μου φαίνεται, σαν όλα τα μωρουδίστικα.

Φοβάμαι πως η υπομονή μου θα εξαντληθεί αν προσπαθήσω να βάλω φωτό...... Μάλλον είναι δύσκολο τελικά, ε;

Bubbles, η μάνα μου σήμερα που με πήρε 11 η ώρα από τη δουλειά και δεν είχα ξυπνήσει ακόμα τρόμαξε. Από έφηβη είχα να κοιμηθώ τόσο.... Αλλά το απολαμβάνω γιατί έχω δουλέψει πολλά χρόνια και πολύ, σχεδόν χωρίς διακοπές, οπότε η υπνηλία είναι καλοδεχούμενη....

Καλημερα και απο μενα!

Τι κανετε? Βλεπω λογοδιαροια σας ειχε πιασει εχτες.

Swity ειναι πολυ ομορφο το δωματιακι σας.

Εγω το πρωι ειχα παει να δω τη μαμα μου και τον μπαμπα μου που ειχα μερες να τους δω και το φχαριστηθηκα.

Το απογευμα εχω γιατρο να παω να δω ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκα μου.

7f7174376f.png

καλημερα κοριτσια!!

αντε καλε που ειναι δυσκολο να βαλετε φωτο.μια προσπάθεια θα σας πησει!

ζουκι το απόγευμα ε??αχ ζηλεύω.κι εγω θελω να παω να την δω..ειναι πολυ ήσυχη σήμερα κ ανησυχώ.

μπες παλι το βραδακι να μας πεις νεα!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

καλημερα κοριτσια!!

αντε καλε που ειναι δυσκολο να βαλετε φωτο.μια προσπάθεια θα σας πησει!

ζουκι το απόγευμα ε??αχ ζηλεύω.κι εγω θελω να παω να την δω..ειναι πολυ ήσυχη σήμερα κ ανησυχώ.

μπες παλι το βραδακι να μας πεις νεα!

petalouditsa faei kanena gluko k 8a arxisei na kouniete!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...