Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγω ξαπλα με χαπια ειμαι κ προσπαθω επισης να κρατηθώ..

μαμα και πεθερα μου μαγειρεύουν και δεν κανω τιποτα..

k emena erxete i mama alla ksereis ekei pou les niw8w kala k exoun fugei oloi sikonese k kaneis kamia douleia k meta pali ksapla me ponous oli meraaaaaaaaaaa:(:(:(

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω το λαπτοπ σε ενα δισκο πρωινου,στο κρεβατι και δεν το κουναω κ πολυ..

το σπιτι ειναι 2οροφο και ειναι λιγακι πακετο οι σκαλες.

μεχρι να φυγει ο καλος μου για δουλεια τον στελνω πανω κατω ολη την ωρα.θελω καφε, τελείωσε το νερο, θελω τον χυμο μου με το σίδηρο,βαλε μου στην μπιζα το λαπτοπ και αλλα:D:D:D:D:D

ασ τους τρεξουμε λιγο τωρα γιατι μετα....

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

ενταξει μωρε..μην το παιρνεις ασχημα..

εγω ξερεις πως την εχω δει...

--αραξε τωρα που μπορεις και δεν σε παρεξηγεί κανενας,μαζεψε ενεργεια γιατι θα την χρειαστεις...και ποιος ξερει ποτε θα ξανα αράξεις!!

γιαυτο σου λεω enjoy.

ενταξει μωρε..μην το παιρνεις ασχημα..

εγω ξερεις πως την εχω δει...

--αραξε τωρα που μπορεις και δεν σε παρεξηγεί κανενας,μαζεψε ενεργεια γιατι θα την χρειαστεις...και ποιος ξερει ποτε θα ξανα αράξεις!!

γιαυτο σου λεω enjoy.

kala les...apla 8elw na anteksw mexri k tin 38 vdomada...den 8elw akomi na gennisw!!!

telika den eimai gia egkumosini polu talaipwrei o organismos mou...

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

πεταλουδιτσα μεχρι εδω εφτασα και πριν το ειχα κατεβασει το προγραμμα που ειχες πει...απο δω και περα κολλαω.....

ερχόμαστε στο kafe εκει που γραφουμε τισ απαντήσεις μας και παταμε το εικονίδιο που εχει πανω ενα βουνο κ εναν ηλιο..-------που?????δε βρισκω το βουνο και τον ηλιο.....:oops:

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

στην γρηγορη απαντηση εχει -- Β , Ι , U ,A , ενα εικονίδιο με μια γη ,και διπλα,ενα κίτρινο εικονίδιο με τα βουνα που αν πας πανω του λεει, εισαγετε εικονα

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

στην γρηγορη απαντηση εχει -- Β , Ι , U ,A , ενα εικονίδιο με μια γη ,και διπλα,ενα κίτρινο εικονίδιο με τα βουνα που αν πας πανω του λεει, εισαγετε εικονα

υπαρχει περιπτωση να μην ειναι ενεργοποιημενο σε μενα?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

ουτε στο απαντηση,ουτε στο γρηγορη απαντηση?

αν πατησεις 'επεξεργαστης κειμενου' σου βγαζει πιο πολλα εικονίδια..ουτε εκει?

οχι..στο επεξεργαστης κειμενου βγαζει μονο τις φατσουλες τιποτα αλλο....οταν φορτωσες το προγραμματακι εκανες login?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

θα τρελλαθω ψαχνουμε τοση ωρα να βρουμε τι φταιει..πριζω και σενα....εγω δε μπορω ουτε να κανω ουτε μπολτ τα γραμματα ουτε να αλλαξω χρωμα...αυτο απο που γινεται..μηπως κατι μου λειπει...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...