Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,πως πατε;εμενα ο μικρος με εχει ταραξει απο χθες.ριχνει κατι δυνατες και με ποναει πολυ.

swity η κοιλιτσα βλεπω μεγαλωσε αρκετα ε;εμενα αυτην την εβδομαδα μπορω να πω οτι μεγαλωσε λιγο παραπανω.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα ήταν στην 30 εβδομάδα 1650 και τώρα είμαι στη 31η. έχω πάρει +3 κιλά και ανησυχώ πολύ για το βάρος του.

τα κιλα που παίρνεις δεν χουν καμια μα καμια σχεση με τα κιλα του παιδιου!

το βάρος του παιδιου εχει σχεση με τον αιματοκρίτη σου .

γιαυτο μην ανησυχείς.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

καλημερα στις πρωινες!!!

κι εμενα η μικρη μου ρίχνει κατι κλωτσιδια ξεγυρισμένα.

μονο χτες δεν κλώτσαγε που τις εκανε καρδιογράφημα η μαια και επρεπε να πατάω ενα κουμπάκι καθε φορα που την καταλάβαινα.

Εμένα ήταν στην 30 εβδομάδα 1650 και τώρα είμαι στη 31η. έχω πάρει +3 κιλά και ανησυχώ πολύ για το βάρος του.

DESDRA76 γιατι ανυσηχεις για το βαρος του μωρου;για το αν θα ειναι μεγαλο;

εγω 31 κ 4 που πηγα ηταν 1800.τωρα που κοιταω τις εξετασεις του πρωτου μου 31η εβδομαδα ηταν 1600 και βγηκε 3840 και γεννηθηκε 2 εβδομαδες νωριτερα.μας βλεπω τωρα να ξεπερναμε τα 4....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

τα κιλα που παίρνεις δεν χουν καμια μα καμια σχεση με τα κιλα του παιδιου!

το βάρος του παιδιου εχει σχεση με τον αιματοκρίτη σου .

γιαυτο μην ανησυχείς.

καλημερα πεταλουδιτσα δεν ηξερα οτι το βαρος του παιδιου εχει σχεση με τον αιματοκριτη.μπορεις λιγο να το αναλυσεις γιατι το ακουω πρωτη φορα και εχω περιεργια....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

καλημερα πεταλουδιτσα δεν ηξερα οτι το βαρος του παιδιου εχει σχεση με τον αιματοκριτη.μπορεις λιγο να το αναλυσεις γιατι το ακουω πρωτη φορα και εχω περιεργια....

οτι αν δουλεύει καλα ο αιματοκρίτης σου ,το παιδι παίρνει σωστο βαρος.

γιαυτο παίρνουμε τοσο πολυ σίδηρο και τρώμε κρεατακι για να ρυθμίζουμε τον αιματοκρίτη στα επιθυμητά νούμερα.

ελπιζω να μεταφέρω σωστα τα λογια του γιατρου.

Καλημέρα σας! Βλέπω κίνηση σήμερα! Εγώ είμαι κλασσικά στην δουλειά...Κ εμένα η μικρή μ' έχει ταράξει στο κλωτσίδι και μερικές φορές πραγματικά πονάω, ειδικά το βράδυ δίνει ρέστα! Από βάρος ήταν στις 29εβδ+2 μέρες 1.370 γρ. Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από αυτό; Το επόμενο ραντεβού είναι την Δευτέρα αλλά μου είπε η γιατρός ότι δεν θα μετρήσει βάρος αυτήν την φορά (είπαμε..κυπριακά συστήματα) αλλά την επόμενη που υπολογίζω να είναι γύρω στις 20/02. Κατά τα λοιπά κι εμείς συζητάμε το θέμα βλαστοκυττάρων και παιδιάτρου (τον οποίο πρέπει να βρούμε και να έρθει στην κλινική την ώρα του τοκετού).

mWsZp3.png

Και γω δεν το ηξερα αυτο για τον αιματοκριτη. Κι αφου εχει σχεση και εγω εχω πολυ καλο αιματοκριτη γιατι νομιζω οτι η μικρη μου δεν ειναι οσο θα επρεπε? Πολυ εχω στεναχωρεθει με αυτο το θεμα. Ηρεμησα με το υγρο και τωρα ασχολουμαι με το βαρος. ΣΝΙΦ!

7f7174376f.png

Εμένα στις 29+6 ήταν 1671 desdra, και ο αιματοκρίτης μου είναι στο 27.... Άρα μάλλον δεν έχει σημασία ούτε αυτός. Αν δεν υπάρχει διαβήτης ή καθυστέρηση στην ανάπτυξη δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούμε για το βάρος. Πρώτον ο υπέρηχος βγάζει βάρος κατά προσέγγιση και δεύτερον, κάθε παιδάκι έχει τη δική του ανάπτυξη (όπως και κάθε άνθρωπος δηλαδή0. Μην ψάχνουμε αφορμή για να αγχωθούμε καλέ, έχουμε τόσα άλλα......

καλημερα κοριτσια,πως πατε;εμενα ο μικρος με εχει ταραξει απο χθες.ριχνει κατι δυνατες και με ποναει πολυ.

swity η κοιλιτσα βλεπω μεγαλωσε αρκετα ε;εμενα αυτην την εβδομαδα μπορω να πω οτι μεγαλωσε λιγο παραπανω.

Aσε Ελσα, μυτερωνει ολο και πιο πολυ! σκονταυτω στους τοιχους...χι χι χι...απο μπροστα δε φαινεται και πολυ στο πλαι την δειχνω....και συ ε ?εμ καιρος ειναι να ντουμανιασουμε χι χι χι

και απο κλωτσιες βλεπω καλα παμε ολες...ωραια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

και συ Ζουκι ψαχνεις αφορμες ε??? Αααααχ ! 5 πανω 5 κατω..καλα να ναι και τα υπολοιπα...

πεταλουδιτσα ουτε μπατσελορ δε θα κανουμε ?????????? Αυτο με τον αιματοκριτη και γω 1η φορα το ακουω θα ρωτησω τον γιατρο μου αυριο, ανυσηχειτε εσεις που ξερετε ποσα κιλα ειναι, εγω που δεν εχω ιδεα τι να πω....σνιφ σνιφ!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

http://hcbb.bioacademy.gr/- δημοσια τραπεζα

παντως ο γιατρος μου σημερα με αποθάρρυνε λιγακι για την δημόσια,

χωρις να μου προτείνει καποια ιδιωτική να πω οτι εχει καποιο οφελος,

τι να πω βρε κορίτσια,εκει που ειχαμε πει οτι αποφασίσαμε ξαναμπερδευτηκα.

και 1190 δεν ειναι και λιγα,γιατι να μην δωσεις 500 παραπανω να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο...

DESDRA τι ακριβως σου ειπε η μαια??

Αυτο μου ελεγε και ο αντρας μου χθες..Αν ειναι να δωσεις τοσα δεν δεινεις και το παραπανω να εισαι ησυχη? Ασε και μεις μπερδεμα θα ρωτησω αυριο και τον γιατρο να δω τι θα πει και βλεπουμε..

Ευχαριστω που στειλατε τη διευθυνση....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα σας! Βλέπω κίνηση σήμερα! Εγώ είμαι κλασσικά στην δουλειά...Κ εμένα η μικρή μ' έχει ταράξει στο κλωτσίδι και μερικές φορές πραγματικά πονάω, ειδικά το βράδυ δίνει ρέστα! Από βάρος ήταν στις 29εβδ+2 μέρες 1.370 γρ. Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από αυτό; Το επόμενο ραντεβού είναι την Δευτέρα αλλά μου είπε η γιατρός ότι δεν θα μετρήσει βάρος αυτήν την φορά (είπαμε..κυπριακά συστήματα) αλλά την επόμενη που υπολογίζω να είναι γύρω στις 20/02. Κατά τα λοιπά κι εμείς συζητάμε το θέμα βλαστοκυττάρων και παιδιάτρου (τον οποίο πρέπει να βρούμε και να έρθει στην κλινική την ώρα του τοκετού).

που ειπες οτι γεννας? 1η φορα ακουω οτι πρεπει να ερθει εκεινη την ωρα εξωτερικος παιδιατρος...γιατι δεν εχει η κλινικη ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα στις παλιες!!!χαχαχαχα.

δωσε μας τα φωτα σου για το λυτω..ποσο εχει το τρίκλινο για φυσ.τοκετο?

γιουτοπαρ παιρνω 3 εβδομάδες τωρα και μου ειπε να τα συνεχίσω για ακομα μια εβδομάδα που θα με ξαναδει!

τι ωραια φωτο ο μικρούλης σου, μεγαλώνει καθε μερα ε! κουκλί!!

καλημερα στις πρωινες!!!

κι εμενα η μικρη μου ρίχνει κατι κλωτσιδια ξεγυρισμένα.

μονο χτες δεν κλώτσαγε που τις εκανε καρδιογράφημα η μαια και επρεπε να πατάω ενα κουμπάκι καθε φορα που την καταλάβαινα.

Ελα Ρια μου, εδω ειμαι!!! Οποτε θες ρωτα βρε! Στο χω πει.. Εμενα το yutopar μου το δωσε μονο για 4 μερες :?: Βεβαια εγω εχω κ αλλο ιστορικο! Ποιος ξερει? Λοιπο, το Λητω, αν παρεις εσυ τηλεφωνο σου λενε μια αλλη τιμη πολυ πιο υψηλη.. Επειδη γενικα το ειχα ψαξει, παιζει ρολο κ ο γιατρος!! Ο δικος μας λοιπον δεν "βγαζει" μεγαλη προμηθεια απο το δωματιο (κ μπραβο του) κ γι αυτο το δωματιο με Φ.Τ. εχει 1870 ευρω, μαζι με τις εξετασεις του μωρου ειναι +160 ευρω.. Εγω εμεινα μια βδομαδα κ πληρωσα παραπανω, αλλα η τιμη για 3 μερες ειναι 2100.. Η κοπελα που γεννησαμε μαζι κ εφυγε στις 3 μερες τοσο πληρωσε! Το ιδιο κ η διπλανη μου κοπελα στο δωματιο.. Βλαστοκυταρρα δεν εκανα, 1ον γιατι θεωρω οτι ειναι μουφα κ μας δουλευουνε, 2ον γιατι στη δημοσια τραπεζα πληρωνεις, αρα τι σκ!τ# δημοσια ειναι.. 3ον γιατι θελανε να παω στο σεμιναριο κ μετα να τους παω εγω τον ασκο, κ μου την εσπασαν κ 4ον, λογω ελλειψης χρηματων φυσικα:?

Την επισκληριδιο δεν την πληρωσα παραπανω, ουτε οι αλλες κοπελες! Κ ειναι η πιο τραυματικη μου εμπειρια.. Δεν ξανακανω επισκληριδιο με τιποτα!!!!

Τωρα, για τα κλοτσιδια που τρωτε κοριτσια, κουραγιο!!! Εγω στον 9ο ελεγα πως ειμαι πλυντηριο ρουχων, κ ο μικρος ειχε "μπει" στο στυψιμο!!:lol::lol::lol: Τοσο πολυ εστριβε κ κλοτσαγε ο μικρουλης... Κ μην ανησυχειτε για το βαρος... Μια χαρα ειναι τα νουμερα που λετε! Το καθε μπεμπακι εχει τα δικα του!!! Κι εγω 17 κιλα πηρα κ ο μικρος βγηκε 3300 κ στον υπερηχο εδειχνε 3600! Μου το χε πει βεβαια ο γιατρος οτι "χανει" το μηχανιμα κ οτι θα ναι λιγοτερο...

Αυτα απο μενα!!! Φιλια σε ολες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

swity μου μένουμε μόνιμα στην Κύπρο και θα γεννήσω εδώ. Η κλινική δεν έχει παιδίατρο και έτσι πρέπει να φέρουμε τον δικό μας (γενικά αυτό το σύστημα ισχύει εδώ). Επίσης πρέπει να πάρω στην κλινική τα πάντα και εννοώ μέχρι και τα πάμπερς του μωρού!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...