Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοβαρα τωρα/??ως 37η εβδομαδα..πωπω καλο κουραγιο πεταλουδιτσα!κοριτσια εγω οσοσ σκεφτομαι πως εχω αλλες 9 με 10 εβδομαδες δεν αντεχω...κλαψ..οι πνευμονες μεχρι ποια εβδομαδα αναπτυσσονται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειδες που σε πετυχα!!!! Πεταλουδιτσα!?!?! Υutopar ε? Για οσες μερες σου ειπε??? Κ εγω τα πηρα. Οσο για τις τιμες στο λητω ειναι κατι συγκεκριμενο που θες να μαθεις?

Γεια σε ολες τις εγκυουλες! Με το καλο κοριτσια...!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

swity ΠΗΤ:02-03-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

cate ΠΗΤ: 03-03-10 Ιασώ (90% αγόρι)

makrina ΠΗΤ:03-03-10 Ιασώ (φύλο άγνωστο ακόμη)

petalouditsa ΠΗΤ: 03-03-10 ΛΗΤΩ (κορίτσι)

Κλειώ ΠΗΤ: 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elena1982 ΠΗΤ: 06-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κοριτσακι

vanax ΠΗΤ: 07-03-10 Έλενα (μάλλον αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (δίδυμα)

zouki ΠΗΤ: 09-03-10 Μητέρα (κοριτσακι)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ μάλλον (κοριτσακι)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

nanny73 ΠΗΤ:15-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

Φωτεινη763 ΠΗΤ: 22-03-10 Αρεταίειο (κοριτσι)

kellymania ΠΗΤ: 22-03-10.......(κορίτσι)

Fani ΠΗΤ:23-03-10 ............(αγοράκι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

elina8 ΠΗΤ: 26-03-10 ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (κορίτσι)

bubbles ΠΗΤ: 27-03-10 (κοριτσάκι)

desdra76 ΠΗΤ: 29-03-10 Λητώ (αγοράκι )

elsadrm ΠΗΤ:13-03-10 Δραμα(αγορακι)

Διαφημίσεις

Πεταλουδίτσα,

Επειδή και εγώ στο ΛΗΤΩ γεννάω, τιμή τρίκλινου μου είπαν 2500, εσένα γιατί 2000? Πότε ρώτησες? Και περιλαμβάνεται και η επισκληρίδιος μέσα. Το 1000 πλακούντας τί είναι? Βλαστοκύταρρα από την δημόσια τράπεζα?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΊΤΣΑ,

Μπορείς να μου απαντήσεις στο παραπάνω για να δω τί γίνεται με τις τιμές??? Ευχαριστώ!

Εμένα ήταν 2279 στις 32+6 και τώρα είναι 2619 στις 34+6..... Εντάξει, εγώ έχω και το διαβήτη..... Δεν έχει σημασία πάντως αν υπάρχει εύσωμος ενήλικας. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει μωράκι (εσύ, ας πούμε) που να γεννήθηκε μεγάλο.... Εγώ γεννήθηκα 3600, οπότε μάλλον από κει παίρνει και το μωρό μου. Πάντως δεν είναι ανάγκη να πας με Καισαρική, αν το δει και μεγαλώνει πάρα πολύ μπορεί να στο πάρει νωρίτερα με πρόκληση, πριν φτάσει το 4κιλο.....

Εμένα ήταν στην 30 εβδομάδα 1650 και τώρα είμαι στη 31η. έχω πάρει +3 κιλά και ανησυχώ πολύ για το βάρος του.

λες να μην θυμάμαι καλα???θα ξαναρωτήσω την αλλη εβδομάδα που θα παω για σίγουρα.

τα 1000 μας ειχαν πει στην ενημέρωση απο την δημόσια οτι ειναι για να σου φυλάξουν τον ομφάλιο λώρο, σήμερα που διαβαζα τα συμβόλαια που ειναι μεσα στον ασκο που μας εδωσαν λεει 1190 συγκεκριμένα για 25 χρόνια.

Αφού το αίμα είναι δωρεάν, τα 1190 είναι για τον ιστό? Και αν βάλεις ότι το Λητ΄ω χρεωνει και 225 αν πάρεις άλλη τράπεζα εκτος από αυτή που έχει μέσα, τελικά γλυτώνεις κανα 500 και δεν έχεις και το δικό σου αίμα. Πάντως η μαια μου είπε ότι για το αίμα, από τις 100 που πέρνουν οι 2 είναι οκ και στις 98 οι εταιρείες χρεώνουν κανονικά χωρίς να ενημερώνουν τους γονείς. Άσε που στη δημοσια με ενοχλεί που πρέπει εμεις να τα πάμε, αίμα και ιστό. Ουφ, δύσκολη απόφαση. Θα δούμε

πολιτικό παιδια !

τις εκκλησίες δεν τις μπορώ με τίποτα και το πανηγύρι που τις ακολουθει.

αυριο το πρωι θα παρουμε τηλ.να δουμε αν ειναι εκει η τύπισσα στο αρμόδιο γραφειο.

Να ζήσετε, λοιπόν!!!

Διαφημίσεις

μαλιστα...θα δουμε τι θα κανουμε.. αν προλαβουμε.

μαυτα κ μαυτα δεν σας ειπα οτι σημερα πηγα στον γιατρο..

η μικρη μου ειναι πολυ μικρούλα, 2100 ...με το κεφάλι επάνω και τον λωρο τυλιγμένο. μάλλον γιαυτό δεν μπορει να γυρίσει.

ο γιατρός μου ειπε οτι μέχρι την 37 εβδομαδα ειναι σημαντικό να μην γεννησω για να προλάβουν ν αναπτυχθούν οι πνεύμονες.

γιουτοπαρ λοιπον και ξαπλα!!

Κάνε υπομονή πεταλουδίτσα και όλα θα πάνε καλά! 3 εβδομάδες σου έμειναν. Τυχερούλα!!!

kalhmera koritsia!!egw as eixa mia mera na koimithw pali to mati mou 7 to prwi itan anoixto!lew na kanw kai gia to deytero mias kai nai men einai symvato me to aima apo ta adelfia tou alla lene pws den einai se oles tis periptwseis..kai gia na kalipsw kathe periptwsi.alla an den epemenan oi alloi tis oikogeneias isws kai na mi to kana..

Ειδες που σε πετυχα!!!! Πεταλουδιτσα!?!?! Υutopar ε? Για οσες μερες σου ειπε??? Κ εγω τα πηρα. Οσο για τις τιμες στο λητω ειναι κατι συγκεκριμενο που θες να μαθεις?

Γεια σε ολες τις εγκυουλες! Με το καλο κοριτσια...!

καλημερα στις παλιες!!!χαχαχαχα.

δωσε μας τα φωτα σου για το λυτω..ποσο εχει το τρίκλινο για φυσ.τοκετο?

γιουτοπαρ παιρνω 3 εβδομάδες τωρα και μου ειπε να τα συνεχίσω για ακομα μια εβδομάδα που θα με ξαναδει!

τι ωραια φωτο ο μικρούλης σου, μεγαλώνει καθε μερα ε! κουκλί!!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Αφού το αίμα είναι δωρεάν, τα 1190 είναι για τον ιστό? Και αν βάλεις ότι το Λητ΄ω χρεωνει και 225 αν πάρεις άλλη τράπεζα εκτος από αυτή που έχει μέσα, τελικά γλυτώνεις κανα 500 και δεν έχεις και το δικό σου αίμα. Πάντως η μαια μου είπε ότι για το αίμα, από τις 100 που πέρνουν οι 2 είναι οκ και στις 98 οι εταιρείες χρεώνουν κανονικά χωρίς να ενημερώνουν τους γονείς. Άσε που στη δημοσια με ενοχλεί που πρέπει εμεις να τα πάμε, αίμα και ιστό. Ουφ, δύσκολη απόφαση. Θα δούμε

αλλο κομμάτι ειναι το αιμα-το οποιο ειναι δωρεαν- και αλλο ο ιστος που αν θες να τον κρατησεις δινεις 1190.

δηλαδη η μαια σου ειπε οτι στις ιδιωτικές απο τα 100 δείγματα που παιρνουν τα 2 εινα καλα για φυλαξη .αλλα πληρωνουν ολοι χωρις να εχουν φυλαγμένο αιμα???? καταλαβα καλα???

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλημερα και απο μενα! Τι κανετε? Βλεπω ειπατε πολλα.

Πεταλουδιτσα με το καλο κοπελα μου ο γαμος.

Κellymania να μην σε αγχωνει το βαρος του μωρου και μην κανεις καμια βλακεια και πας για καισαρικη για αυτο το λογο. Οι υπερηχοι ξεγελουν. Και μενα την κορη μου ο υπερηχος την εδειχνε 4500γρ γι αυτο και μπηκα με προκληση στις 39 εβδομαδες και τελικα το πουλακι μου ηταν 3550γρ.

Η ατακα των γιατρων , ειναι μεγαλο το παιδι και παμε για καισαρικη δυστυχως ειναι πολυ συνηθισμενη για να μην τους χαλαει το προγραμμα. Γι αυτο προσεξε το.

Εγω για τα βλαστοκυτταρα δεν κρατησα στις προηγουμενες γεννες και ουτε τωρα θα το κανω. Αν το εκανα, θα το εκανα στη δημοσια τραπεζα δωρεαν να ειναι για ολο τον κοσμο. Δυστυχως οι συμβατοτητες ειναι πολυ λιγες. Η δικια μου φιλοσοφια λεει οτι αν ειναι να την παθεις θα την παθεις και δεν σε σωνει τιποτα. Στο εξωτερικο το θεμα βλαστοκυτταρα εχει ξεφουσκωσει προπολλου. Οσες ενδιαφερεστε απλα ψαξτε το. Εγω λεω απλα την προσωπικη μου αποψη μην παρεξηγηθω, ο καθενας κανει οτι θελει.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...