Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα! Και εμείς Χάρη θα πούμε το γιό μας από το Χαράλαμπος του παππού. Να πω την αλήθεια, στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου αλλά τώρα όλα καλά. Κορ'ιτσια, χθες ήρθε στο σπίτι η μαια που σας έλεγα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Μου απάντησε σε ερωτήματα καλύτερα και από τον γυναικολόγο μου. Αστε που είναι και η πρώτη που μου είπε ότι τα βλαστοκύτταρα είναι απάτη και μας δουλε'υουν όλοι. Αλήθεια εσείς τι θα κάνετε με αυτό το θέμα? Εγώ μετά την χθεσινή συζήτηση, σκέφτομαι να πάρω μόνο τον ιστό και όχι το αίμα. Δεν ξέρω, θα δω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

petalouditsa dld poso upologizeis na sou fugoun???[/quote

1500 - γυναικολόγος

300 - μαια

400 - επισκληριδιος

2000 - λυτω

1000 - πλακούντας

χοντρα χοντρα λοιπον 5200 και αυτα αν ολα πανε καλα και δεν χρειαστουμε θερμοκοιτίδα και με φυσιολογικο τοκετο.γιατι η καισαρικη παει παραπανω. . ουφ..ασε που νομιζω οτι σου χρεώνουν και κατι εξετάσεις στο λυτω..

στο τελος ξυρίζουν τον γαμπρο.

Πεταλουδίτσα,

Επειδή και εγώ στο ΛΗΤΩ γεννάω, τιμή τρίκλινου μου είπαν 2500, εσένα γιατί 2000? Πότε ρώτησες? Και περιλαμβάνεται και η επισκληρίδιος μέσα. Το 1000 πλακούντας τί είναι? Βλαστοκύταρρα από την δημόσια τράπεζα?

καλημερα κοριτσια τι κανετε;και εμεις Χαραλαμπο θα τον βαλουμε μιας και γιορταζουν μαζι με την Χαρικλεια και θα τον φωναζουμε Χαρη.και εμενα δεν με ενθουσιαζει το Χαραλαμπος αλλα δεν βαριεσαι ποιος θα τον φωναζει ετσι;ολοι Χαρη θα τον λενε.

λοιπον κοριτσια σημερα πηρα μεγαλη στεναχωρια:-(:-(:-(....χθες το βραδυ επεσε η μαμα μου και εσπασε την μυτη της και το ποδι της και για λιγα εκατοστα θα εσπαζε και το κεφαλι της:-(:-(.τον γυψο θα τον βγαλει 2 μερες πριν γεννησω:-(.και περισσοτερο στεναχωριεμαι που δεν ειμαι εκει.εχω αναστατωθει παρα πολυ:(:(:(:(:(:(.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

swity ΠΗΤ:02-03-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

cate ΠΗΤ: 03-03-10 Ιασώ (90% αγόρι)

makrina ΠΗΤ:03-03-10 Ιασώ (φύλο άγνωστο ακόμη)

petalouditsa ΠΗΤ: 03-03-10 ΛΗΤΩ (κορίτσι)

Κλειώ ΠΗΤ: 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elena1982 ΠΗΤ: 06-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κοριτσακι

vanax ΠΗΤ: 07-03-10 Έλενα (μάλλον αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (δίδυμα)

zouki ΠΗΤ: 09-03-10 Μητέρα (κοριτσακι)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ μάλλον (κοριτσακι)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

nanny73 ΠΗΤ:15-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

Φωτεινη763 ΠΗΤ: 22-03-10 Αρεταίειο (κοριτσι)

kellymania ΠΗΤ: 22-03-10.......(κορίτσι)

Fani ΠΗΤ:23-03-10 ............(αγοράκι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

elina8 ΠΗΤ: 26-03-10 ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (κορίτσι)

bubbles ΠΗΤ: 27-03-10 (κοριτσάκι)

desdra76 ΠΗΤ: 29-03-10 Λητώ (αγοράκι μάλλον)

elsadrm ΠΗΤ:13-03-10 Δραμα(αγορακι)

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Elsa περαστικά για την μαμά σου. Ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα. Ξέρεις από τώρα ακριβή ημερομηνία που θα γεννήσεις;

ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.

θα κανω καισαρικη και την προηγουμενη εβδοδα που πηγα ειπαμε για 28 φεβρουαριου.τωρα θα παω σε μια εβδομαδα παλι και βλεπουμε.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια ! :D

Ελσα περαστικα για την μανουλα σου αφου δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο και θα περασει προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι..μονο και μονο που θα χαρει με το εγγονακι φτανει, ολα θα τα ξεχασει...Γιατι θα κανεις καισαρικη?

Πεταλουδιτσα μου παντρευεσαι ?????!!!!!!!!!!!! :D :D :D Μπραβο σου ευχομαι τα καλυτερα και πολλλλλλλους απογονους ! :D

Πουλακι μου σε σκεφτομαστε καθε μερα αλλα δυστηχως αυτο δεν αρκει αφου πρεπει να παρεις αποφασεις για τη ζωη σου που μονο εσυ ξερεις...να προσεχεις φιλουδια...

το δικο μας ονομα το σκεφτομαι για Εμμα. απο Μαρια και Εμμανουελλα...ο μπαμπας δε θελει 2 ονοματα η το ενα λεει η το αλλο,,εγω πιστευω θα τον καταφερω...:D

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Kαλημέρα! Και εμείς Χάρη θα πούμε το γιό μας από το Χαράλαμπος του παππού. Να πω την αλήθεια, στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου αλλά τώρα όλα καλά. Κορ'ιτσια, χθες ήρθε στο σπίτι η μαια που σας έλεγα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Μου απάντησε σε ερωτήματα καλύτερα και από τον γυναικολόγο μου. Αστε που είναι και η πρώτη που μου είπε ότι τα βλαστοκύτταρα είναι απάτη και μας δουλε'υουν όλοι. Αλήθεια εσείς τι θα κάνετε με αυτό το θέμα? Εγώ μετά την χθεσινή συζήτηση, σκέφτομαι να πάρω μόνο τον ιστό και όχι το αίμα. Δεν ξέρω, θα δω.

δεν ηξερα οτι μπορεις να παρεις μονο τον ιστο...πολυ μας προβληματιζει δεν εχουμε αποφασισει ακομα και ο καιρος περναει και τα λεφτα πολλα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

δεν ηξερα οτι μπορεις να παρεις μονο τον ιστο...πολυ μας προβληματιζει δεν εχουμε αποφασισει ακομα και ο καιρος περναει και τα λεφτα πολλα...

Κι εμεις ετσι προβληματιστικαμε, γι'αυτο αποφασισαμε τελικα την δημοσια τραπεζα.

Και πιο σοβαροι μας φανηκαν, και πιο οικονομικοι. Κι ετσι θα κανουμε δωρεα το αιμα (αν καταφερει να το παρει ο γιατρος), και θα κρατησουμε τον ιστο. Πηγαμε και πηραμε ηδη τους ασκους φυλαξης.

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Κι εμεις ετσι προβληματιστικαμε, γι'αυτο αποφασισαμε τελικα την δημοσια τραπεζα.

Και πιο σοβαροι μας φανηκαν, και πιο οικονομικοι. Κι ετσι θα κανουμε δωρεα το αιμα (αν καταφερει να το παρει ο γιατρος), και θα κρατησουμε τον ιστο. Πηγαμε και πηραμε ηδη τους ασκους φυλαξης.

μηπως θυμασαι ποσο κοστιζει?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια ! :D

Ελσα περαστικα για την μανουλα σου αφου δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο και θα περασει προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι..μονο και μονο που θα χαρει με το εγγονακι φτανει, ολα θα τα ξεχασει...Γιατι θα κανεις καισαρικη?

swity να'σαι καλα.στην πρωτη γεννα ειχα ρηξη του ηβικου οστου και ηταν σχεδον απιθανο να γεννησω φυσιολογικα αυτη την φορα.ειπαμε να το προσπαθησουμε αλλα μιας και αρχισα να ποναω παλι επιβαλετε η καισαρικη.δεν με χαλαει καθολου ομως.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

:tongue:Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Να ρωτήσω κάτι? Από κιλά παιδιού πως είσαστε? Γιατί πήγα στο γιατρό εχθές και μου είπε πολύ ευγενικά πως το παιδί μας είναι... τεράστιο! 2.180 kgr! Και μου είπε πως αν συνεχίσει έτσι δεν την γλιτώνω την καισαρική, γιατί θα'χω "δυστοκία" λόγω κιλών... Αν το πάει έτσι η μπουμπού θα'ναι 4+ στην ΠΗΤ! :rolleyes: Και ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου έχουμε κανέναν "εύσωμο" στην οικογένεια! Μα, από που πήρε αυτό το παιδί... :tongue::tongue::tongue:

Α και από εξετάσεις είμαι super, ούτε ζάχαρο ούτε τίποτα.. Καμιά ιδέα?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλησπερα κοριτσια..

ελσα περαστικα για τη μαμα σου!!εγω ειμαι καλυτερα και θα ξαναμπω στην παρεα σας σιγα σιγα!αυτες τις μερες δεν ημουν πολυ καλα και ξαπλωνα και διαβαζα...ευτυχως σημερα περασα το μαθημα που ειχα..ουφ και προσπαθω να ηρεμησω γιατι ακομη δεν το χω συνειδητοποιησει και καλα!ειδα ειχε πολυ κινηση στο καφε αυτες τις μερες!!σας φιλω

swity ωραια κοιλιτσα!!οσο παει μεγαλωνει..εγω νοιωθω πως θα σκασω!!πεταλουδιτσα με το καλο!!τελικα τεταρτη η πεμπτη το μεγαλο γεγονος?με την κορη σου θα χουμε και το ιδιο ονομα!χε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...