Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Zouki περαστικά σου! Πώς περάσατε το σκ; Εμείς με δουλειές στο δωμάτιο της μικρής, καφέδες και σινεμά! Αλλά από σήμερα πάλι εργασία και χαρά!

Elsadrm είδα το ticker σου, κι εμείς από την αρχή της εγκυμοσύνης αποκαλούμε την μικρή μας μπουρμπουλήθρα! Από κιλάκια πώς πάτε; Εγώ +8 και συνεχίζω απτόητη!

mWsZp3.png

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

swity ΠΗΤ:02-03-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

cate ΠΗΤ: 03-03-10 Ιασώ (90% αγόρι)

makrina ΠΗΤ:03-03-10 Ιασώ (φύλο άγνωστο ακόμη)

petalouditsa ΠΗΤ: 03-03-10 ΛΗΤΩ (κορίτσι)

Κλειώ ΠΗΤ: 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elena1982 ΠΗΤ: 06-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κοριτσακι

vanax ΠΗΤ: 07-03-10 Έλενα (μάλλον αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (δίδυμα)

zouki ΠΗΤ: 09-03-10 Μητέρα (κοριτσακι)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ μάλλον (κοριτσακι)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

nanny73 ΠΗΤ:15-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

Φωτεινη763 ΠΗΤ: 22-03-10 Αρεταίειο (κοριτσι)

kellymania ΠΗΤ: 22-03-10.......(κορίτσι)

Fani ΠΗΤ:23-03-10 ............(αγοράκι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

bubbles ΠΗΤ: 27-03-10 (κοριτσάκι)

desdra76 ΠΗΤ: 29-03-10 Λητώ (αγοράκι μάλλον)

mWsZp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Zouki περαστικά σου! Πώς περάσατε το σκ; Εμείς με δουλειές στο δωμάτιο της μικρής, καφέδες και σινεμά! Αλλά από σήμερα πάλι εργασία και χαρά!

Elsadrm είδα το ticker σου, κι εμείς από την αρχή της εγκυμοσύνης αποκαλούμε την μικρή μας μπουρμπουλήθρα! Από κιλάκια πώς πάτε; Εγώ +8 και συνεχίζω απτόητη!

bubbles grapse k esu ta stoixeia sou stin lista!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα πολυ χαιρομαι που βλεπω κινηση στο καφε μας, να το ζωντανεψουμε λιγο...

Εμενα την 1η φορα ο αντρας μου ηταν μεσα και γελουσαμε που βλεπαμε κωσταντινου και ελενης...δε το μετανιωσαμε καθολου ολα ηταν τελεια.Αν πανε παλι ολα καλα αυτη τη φορα θα με τραβαει και καμερα!!!! Δωρο για την τσουπρα μου στα 18α γενεθλια της....!!!! μηπως τρομοκρατηθει? να περιμενω να γεινει μανα πρωτα ????? !!!!! ειμαι πολυ χαζομαμα ??? ε? μηπως ????

στα δημοσια απ οτι ξερω δεν αφηνουν τον αντρα μεσα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

εμένα ο δικός μου αποκλείεται να αντέξει να μείνει μέσα μαζί μου! ευελπιστώ να είναι αρκετά ψύχραιμος ώστε να οδηγήσει μέχρι την κλινική και να θυμηθεί να πάρει και την βαλίτσα μαζί και θα είμαι ευχαριστημένη!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

εμένα ο δικός μου αποκλείεται να αντέξει να μείνει μέσα μαζί μου! ευελπιστώ να είναι αρκετά ψύχραιμος ώστε να οδηγήσει μέχρι την κλινική και να θυμηθεί να πάρει και την βαλίτσα μαζί και θα είμαι ευχαριστημένη!

χα χα χα χα χαχ αχαχαχαχα!!!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

απο κιλακια ακομη +2.δεν το πιστευω αλλα ευτηχως δεν θα εχω το τρελο αγχος να ειμαι στα κιλα μου στον γαμο της αδερφης μου 5 ιουνιου.

για πειτε ρε κοριτσια εχετε αποφασισει ονοματα για τα ζουζουνια που ερχονται;εμεις πρωτα ο θεος αφου ερθει με το καλο λεμε να τον βαλουμε Χαρη.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

bubbles Εχε καλου κακου κανενα τηλεφωνο Ραδιοταξι σε ετοιμοτητα. Αχρειαστο να'ναι! χαχαχα!!

elsadrm μονο +2!! Εντυπωσιαστηκα!! Μπραβο!! Εγω στα +9 ειμαι.

Ωραιο το Χαρης. Εμεις λεμε Μανωλης και Ιλεανα.

swity εμενα δεν νομιζω να τον αφησει ο γιατρος να μπει, λογω καισαρικης.

Αλλα αν τον ειχα να με τραβαει με καμερα σιγουρα θα μ'επιανε υστερια μου φαινεται! χιχι (δεν ειμαι της δημοσιοτητας...)

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

bubbles Εχε καλου κακου κανενα τηλεφωνο Ραδιοταξι σε ετοιμοτητα. Αχρειαστο να'ναι! χαχαχα!!

elsadrm μονο +2!! Εντυπωσιαστηκα!! Μπραβο!! Εγω στα +9 ειμαι.

Ωραιο το Χαρης. Εμεις λεμε Μανωλης και Ιλεανα.

swity εμενα δεν νομιζω να τον αφησει ο γιατρος να μπει, λογω καισαρικης.

Αλλα αν τον ειχα να με τραβαει με καμερα σιγουρα θα μ'επιανε υστερια μου φαινεται! χιχι (δεν ειμαι της δημοσιοτητας...)

δε θα τραβαει καλε προσωπο και τετοια...ντοκιματερ style..και γω ειμαι ντροπαλουλα.. λιγα λεπτα , τα πρωτα της ζωης της...και την ωρα που θα βγαινει εννοειται...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...